Ευτυχώς παρά τις αρνητικές μου απόψεις πείστηκαν και φορτώθηκαν τον Σιώπη.Portable έγραψε:Ο βαζελος θα γίνει το πειραματόζωο και το υποκείμενο μελέτης των φουτμπολμανατζαραιων του paokmania.
Πολύ ενδιαφέρον πως από την οθόνη του PC θα δούμε απόψεις στο χορτάρι.
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
- Unpsofable78
Ο Μουνιε αν θυμάμαι καλά ήταν από τα ονόματα που είχαν αποκαλύψει το καλοκαίρι ( ο ginola ή ο van Roy)
οτι ήταν στις πρώτες θέσεις της λίστας. Η Αουγκσμπουργκ όμως του πρότεινε συμβόλαιο που δεν μπορούσαμε.
Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Αν ισχύει πάντως σημαίνει ότι τον θέλει ο Λουτσεσκου.
Επίσης, καλό είναι όταν κρίνουμε και συγκρίνουμε τα νούμερα κάποιων παικτών σε γκολ να λαμβάνουμε υπόψιν αν ο παίκτης εκτελούσε τα πέναλτι της ομάδας του.
Ο Μουνιε επειδή τον έχω δει αρκετές φορές είναι πολύ καλός παίκτης αλλά σίγουρα όχι ο killer που ονειρευομαστε όλοι.
Τέλος καλή μεταγραφή είναι αυτή που εγκρίνει και θέλει ο Λουτσεσκου. Πχ εγώ τον Μπακαμπου δεν θα τον ήθελα λόγω ηλικίας αλλά μου έφτανε που τον ήθελε ο Λουτσεσκου.
Το ίδιο και για Μουνιε. Αν αυτός είναι ο εκλεκτός του Λουτσεσκου καλώς να ορίσει αν και φαίνεται δύσκολο
οτι ήταν στις πρώτες θέσεις της λίστας. Η Αουγκσμπουργκ όμως του πρότεινε συμβόλαιο που δεν μπορούσαμε.
Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Αν ισχύει πάντως σημαίνει ότι τον θέλει ο Λουτσεσκου.
Επίσης, καλό είναι όταν κρίνουμε και συγκρίνουμε τα νούμερα κάποιων παικτών σε γκολ να λαμβάνουμε υπόψιν αν ο παίκτης εκτελούσε τα πέναλτι της ομάδας του.
Ο Μουνιε επειδή τον έχω δει αρκετές φορές είναι πολύ καλός παίκτης αλλά σίγουρα όχι ο killer που ονειρευομαστε όλοι.
Τέλος καλή μεταγραφή είναι αυτή που εγκρίνει και θέλει ο Λουτσεσκου. Πχ εγώ τον Μπακαμπου δεν θα τον ήθελα λόγω ηλικίας αλλά μου έφτανε που τον ήθελε ο Λουτσεσκου.
Το ίδιο και για Μουνιε. Αν αυτός είναι ο εκλεκτός του Λουτσεσκου καλώς να ορίσει αν και φαίνεται δύσκολο
-
Υπάρχει περίπτωση πέρα από το παιχνίδι απόψε να κλείσουμε και μεταγραφή στην
Ισπανία;;
Ισπανία;;
Μπέτις ;makispaspartou έγραψε:Υπάρχει περίπτωση πέρα από το παιχνίδι απόψε να κλείσουμε και μεταγραφή στην
Ισπανία;;
-
Ωχ ωχ ωχ, κανένας Toni lato που είχε ακουστεί και παλιότερα;makispaspartou έγραψε:Υπάρχει περίπτωση πέρα από το παιχνίδι απόψε να κλείσουμε και μεταγραφή στην
Ισπανία;;
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
-
Ο Marcelo εφυγε εγκυος απ το γαυρο κι επαιξε τελικο λιμπερταδορες. Οι μισοι ειναι παλαιμαχοι εκει κατω.Demir έγραψε:Σιγά μην φύγει από Ευρώπη να πάει Βραζιλία άνθρωπος που ήθελε να σταματήσει το ποδόσφαιρο γιατί βαρέθηκε .. και τον πήραν τα δικά μας σαΐνια ..
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Ούτε τώρα είσαι στο σωστό τοπικ, άσε τις μεταγραφές και έλα δίπλα στο τοπικ του αγώνα
- ΑποστόληςΑ
Α ρε Ντεσπόντοφ! Αντί να κάνει την τρίπλα και να δεις δίνει τη μπάλα χωρίς να βλέπεις λες και έχει κορωνοιό!