Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
embuji

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από embuji »

αμα ειναι να φερει φορ που μπορει να παιξει και εξτρεμ, καλυτερα να φερει ΕΞΤΡΕΜ. πχ ιβανουσεκ.

Αν ειναι να φερουν φορ, ας φερουν καθαροαιμο στραϊκερ. Ψευτο9 εχουμε. φτανει.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι μεταγραφές που είχε ο Λουτσέσκου ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο (Πένια, Βιετέτσκα, Μειτέ, Πέλκας) έγιναν γρήγορα και μπαμ μπαμ γιατί ήταν within our reach (που λενε και στο χωριο μου).

Ολο το παρακατω ειναι καθαρα δικη μου υποθεση ..
Ο Λουτσεσκου ειναι ως ενα βαθμο ικανοποιημενος.. αλλα πιστευω οτι το αριστερο μπακ και το φορ που θελουμε δεν θα το διαλεξει εκεινος τοσο ευκολα οπως εγινε στις αλλες περιπτωσεις που ηρθαν (εξαιρω Μειτε που ηταν ειδικη περιπτωση).
Βλεπω να εγκλωβιζομαστε ξανα σε σεναρια που γινοντουσαν και το καλοκαιρι.. Δηλαδη να περιμενουμε οντως ποιοτικους παικτες (Ο Τσεχος) και στο τελος να τρεχουμε και δεν θα φτανουμε... Εδω που ειμαστε θα επρεπε να πηγαινουμε για φουλ εφικτους στοχους και οχι να περιμενουμε καραμπολες και IF τελευταιας στιγμης.

Μακαρι να μας βγει η ολη ιστορια, αλλα 29 Γεναρη θα επρεπε να εχουμε ενα αριστερο μπακ για rotation του Μπαμπα.
Ο Τσεχος δεν ηταν rotation .. πιθανοτατα θα εβαζε τον Μπαμπα παγκο .. Αρα λιγο πρεπει να δουμε τις προτεραιοτητες μας στο τι θελουμε σε αυτη τη μεταγραφικη περιοδο.. γιατι και χρονο χανουμε και ισως να παμε σε βιαστικες επιλογες με οτι συνεπαγεται αυτο. Ας κινηθουμε οπως καναμε και με τους αλλους.. μας κανει ενας παικτης πας τον παιρνεις και δεν περιμενεις τα "αν αυτος ή αν εκεινος" εμενε ελευθερος ή ερχοταν σε εμας.
Γνωμη μου παντα
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εξαρταται πόσο θα λειψει ο Ζιβκο
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η απόκτηση μπακ.

Το κύριο μας πρόβλημα ήταν η αμυντική μας λειτουργία πρωτίστως.

Ειδικά ο Μπάμπα ένας παίκτης με φοβερή ποιότητα τόσος κομβικός και σημαντικός φέτος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να είναι παρών.

Προτιμώ να <γκρινιάζω> για τα φορ μας παρά να είμασετε πάλι με αριθμητικό κενό .

Ας κλείσουν τα αριθμητικά μας κενά και εφόσον υπάρχουν δυνατότητες και επιλογές μπορούμε να μιλάμε και για τη θέση του φορ.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Με Μειτε κάνα νέο έχουμε???

Άκυρο..Ξέχασα ότι ανακοινώθηκε...

Άντε ενα αριστερό μπακ και είμαστε σχετικά καλά για τώρα
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Hayate έγραψε:Με Μειτε κάνα νέο έχουμε???

Μην ειρωνεύεσαι γιατί δεν τον ήθελες. Το έγραφες όλο το καλοκαίρι. Θεωρούσες οτι υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι, φθηνότεροι και καλύτεροι... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
deep_gia_deep

Δημοσίευση από deep_gia_deep »

pagotatzis έγραψε:
joshua έγραψε:Εμένα δεν με καίει το φορ. Αν με Μειτε,Πενια δεν αλλάξει ο τρόπος που φτάνουμε στην αντίπαλη περιοχή και τον Χααλαντ να φέρουμε Σαματα θα βγει. Ας δούμε τους υπάρχοντες με τις προσθήκες.
Ένα ακραίο μπακ μοιαζει να καίει και αν μπορεί ο Γιωργης ας φέρει και τον Ιβανουσεκ.
Ότι πιο σωστό έχω διαβάσει τελευταία καιρό !
++ συμφωνώ απόλυτα..
αν κοιτάξει κανείς την βαθμολογία που ενίοτε είναι καθρέφτης μιας κατάστασης
θα δει πως στην επίθεση έχουμε ένα γκολ λιγότερο από τον πρώτο (που υποτίθεται έχει παστελωτή φορ..)

αλλά..
έχουμε φάει στην άμυνα 20 γκολ (την χειρότερη άμυνα με διαφορά από τους big four)
όπου ακόμη κι ο 5ος Τριπολιτσάς έχει φάει ένα γκολ λιγότερο..

έχουμε εστιάσει εσφαλμένα πιστεύω στο πρόβλημα του σκοραρίσματος
ενώ πίσω είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε θέμα..
αλλά επειδή ΠΑΟΚ είσαι τους βγάλαμε και τους 4 σέντερ φορ άχρηστους.. δεν πάει έτσι..

:pano: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Κάπως έτσι ήταν κι πέρυσι αλλά όλοι τρελενομασταν για φορ όλο το καλοκαίρι και όχι για σέντερ και αριστερό Μπακ.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Aed έγραψε:
Hayate έγραψε:Με Μειτε κάνα νέο έχουμε???

Μην ειρωνεύεσαι γιατί δεν τον ήθελες. Το έγραφες όλο το καλοκαίρι. Θεωρούσες οτι υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι, φθηνότεροι και καλύτεροι... :lol: :lol: :lol: :lol:
Εσύ κάνε κάνα λογαριασμό ακόμα να εχεις καβατζα και άσε τις εξυπνάδες...

Είχα πει να μην παρακαλάμε κανένα,δεν είπα δεν είναι καλός παίκτης...
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Στην τελική αν δεν βρίσκεις αξιόλογο αριστερό μπακ φέρε ένα καλό δεξί μπακ να πάει βασικός ο Οττο αριστερά, και να μην βγει το άλλο μπακ καμία φοβερή περίπτωση και απλά στέκεται δεν χάλασε και ο κόσμος. Καλύτερα να έχω Σαστρε δεξιά και Οττο αριστερά παρά τον μπαμπά βασικο με αυτήν την κατάσταση που είναι τώρα, την Κυριακή ήταν τρομακτικός, παράλληλες πάσες στην άμυνα στο 90+ και ήταν όλες λάθος, έφευγε για πλάκα ο γιαννιωτας στην πλάτη του, τσαπατσούλικα κοντρόλ, μόνο λάθος πάσες, κάτι πουληματα μπάλας.

Για φορ προτιμώ να πάω με Τσαλοφ και Μπράντον αντί να πάρω Φεβρουάριο έναν παίκτη στα 34 που ήταν πάγκο, αλλά με τσαλοφ Μπράντον και όχι στα 6-7 παιχνίδια παίζει 3 ο τσαλοφ 2 ο Τισουνταλι 1 ο Μπράντον και αλλαγή να μπαίνει ο σαματά, γιατί έτσι και ο χαλαντ να έρθει τίποτα δεν θα κάνει, και δεν λέω ότι θα ματώσουν τα δίχτυα τσαλοφ ο με τον Μπράντον αλλά υπήρχε μια περίοδος που ο τσαλοφ έβαλε 3 γκολ σε 6 παιχνίδια και να τον άφησε εκτός αποστολής και σε ένα άλλο δεν μπήκε ούτε σαν αλλαγή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 29 Ιαν 2025, 14:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Το σδνα λέει δε θα έρθει ο μπακαμπου.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δύο παίκτες κυνηγήσαμε καλούς, και οι δύο τελευταίο στιγμή είπαν "αχ τελικά παίζω εδώ που είμαι άρα δεν έρχομαι"

Σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ

Ε δηλαδή χεστε μας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Η αλήθεια είναι γιατί να έρθεις από την la Liga και την bundesliga εδώ;.
Δεν βρίσκω τον παραμικρό λόγο
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Παρατηρώ το καλοκαιρινό μοτίβο...στοχεύουμε...ασχολούμαστε μαζί τους...και στο τέλος μένουμε με τα λεφτά στο χέρι ..για να μην πω τίποτα άλλο...

Φέρτε ένα μπακ να καλυφθεί και το τελευταίο αριθμητικό κενό της ομάδας.
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

Equalizer έγραψε:Δύο παίκτες κυνηγήσαμε καλούς, και οι δύο τελευταίο στιγμή είπαν "αχ τελικά παίζω εδώ που είμαι άρα δεν έρχομαι"

Σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ

Ε δηλαδή χεστε μας
χαχαχαχα πραγματικα ρε φιλε. Ακραιο.
Και μαλιστα και στις δυο περιπτώσεις ξεκινησαν να παιζουν τελείως συγκιριακά. Το timing ηταν τέρμα γκαντεμικο.
Ωστόσο εγω προσοπικά οταν στραβώνει κάτι στο τέλος και πρεπει γρήγορα να στραφουμε σε κάτι αλλό, για να ηρεμίσω τον εαυτό μου και να σκεφτώ θετικά, φέρνω στο μυαλό μου τον Πιέρο Σωτηρίου που μετατράπηκε σε Πριγιοβιτς :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”