Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 22/11 19:00 nova
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Αρης, 22/11, 19:00 nova
απλα γ@μηστε τους την μανα να βαλουνε μυαλο...............δεν με νοιαζει η μπαλα, εγω την νικη θελω, και θα την παρουμε 

- DimisK
- Επικοινωνία:
Το ματς είναι δύσκολο και το τονίζω. Η ομάδα μας είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πιστεύω ότι σε ένα γεμάτο γήπεδο και με μια απλά αξιοπρεπή μας εμφάνιση, ο ρούλης δεν έχει τύχη. Τίποτα όμως δεν θα μας χαριστεί και πρέπει να παίξουμε σοβαρά και με πάθος. Ο εξάψαλμος του Σάντος ήρθε στην κατάλληλη στιγμή και μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά.
Προϋπόθεση είναι η ομάδα να μην υποτιμήσει το ρούλη. Εύκολα ματς δεν υπάρχουν και το να μην υποτιμάς τον αντίπαλο είναι ένδειξη μεγάλης ομάδας.
Προϋπόθεση είναι η ομάδα να μην υποτιμήσει το ρούλη. Εύκολα ματς δεν υπάρχουν και το να μην υποτιμάς τον αντίπαλο είναι ένδειξη μεγάλης ομάδας.
προς το παρόν βλέπω ρεσιτάλ του μηχανισμού τις διοίκησις του Arh. τα τελευταία χρονια κάτω από την μύτη ο Arhs έχει πάρει σφυρίγματα στιλ Paolo Κώστα, βιτολο, χερούκλα του λέμπο που δε δόθηκε για να μη παw στις γενικότερο ορισμό διατητών δηλαδή κακός στη τούμπα , κuρκος στο χαριλαου και σε αλλα "πταίσματα".
εμείς από την άλλη έχουμε εμπιστοσύνη στη ελληνική διαιτησία
ελπίζω όταν ξυπνήσουμε να μην είναι αργά. πέρσι τh σκαπουλάραμε στο και 5.
edit: μπράβο και στο κόλκα για τh στάση του. κατεμενα πιάνει το νόημα 100% και αντιδράει έτσι όπως έπρεπε να είχαν αντιδράσει ήδη σύνδεσμοι-διοίκηση-οποιος άλλος ενδιαφέρεται
εμείς από την άλλη έχουμε εμπιστοσύνη στη ελληνική διαιτησία

ελπίζω όταν ξυπνήσουμε να μην είναι αργά. πέρσι τh σκαπουλάραμε στο και 5.
edit: μπράβο και στο κόλκα για τh στάση του. κατεμενα πιάνει το νόημα 100% και αντιδράει έτσι όπως έπρεπε να είχαν αντιδράσει ήδη σύνδεσμοι-διοίκηση-οποιος άλλος ενδιαφέρεται
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Αρης ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 19:00 ΝOVA
yiannisPAOKitalia έγραψε:Παιδιά, το ματς είναι Κυριακή 22 Νοεμβρίου..
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - Α.Ε.Κ. 16:45 ΣΚΑΪ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 16:45 ΝΕΤ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 ΝOVA
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 14:30 ΝOVA
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 14:30 ΝOVA
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 16:45 ΝOVA
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 16:45 ΝOVA
Π.Α.Ο.Κ. - αρης 19:00 ΝOVA
http://www.superleaguegreece.net/
Σωστά, κι εγώ Κυριακή είδα ότι θα διεξαχθεί.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εμένα μου φαίνεται το πιο δύσκολο ματς, μετά από αυτό με τον Ολυμπιακό, όπου χάσαμε. Ο άρης έχει μια πολύ κλειστή ομάδα, όπου όλοι παίζουν κοντά ο ένας με τον άλλο κι αυτό τους βοηθάει να αλλάζουν πολλές μπαλιές, χωρίς βέβαια την γρήγορη κάθετη κίνηση, αλλά και χωρίς πολλά αμυντικά κενά, ώστε να σκοράρει εύκολα μια ομάδα. Με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις μας προβλέπω ισοπαλία, εύχομαι όμως τα βουντού, που έγραψε ο Ολιβάρες στον αγώνα της Κομοτινής να λειτουργήσουν και τώρα.
- sidpanos
ΠΑΟΚ 4-5-1
αρης 4-3-2-1
σχόλιο...0-1 άχαστο...
κατά τα άλλα πιστεύω πως ερχόμενοι οι προσκεκλημένοι του άρεως στο γήπεδο,να περάσουν απο το λογιστήριο...
απόδειξη ή τιμολόγιο?
αρης 4-3-2-1
σχόλιο...0-1 άχαστο...

κατά τα άλλα πιστεύω πως ερχόμενοι οι προσκεκλημένοι του άρεως στο γήπεδο,να περάσουν απο το λογιστήριο...
απόδειξη ή τιμολόγιο?

- pagotatzis
Ένας σοβαρός ΠΑΟΚ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με τα σκουλήκια που όλοι μας τόσο πολύ τα σιχαινόμαστε!
Θέλω να τα δώσουν όλα σε κάθε λεπτό του mats
Θέλω με το που τους δουν τα σκουλήκια στην φυσούνα να τα κάνουν απάνω τους.
Θέλω τσαμπουκά
Δεν με ενδιαφέρει ποιοι θα είναι στην 11ada και ποιο σύστημα θα παίξουμε
4-0 το mats
(και το πιστεύω αυτό που γράφω γιατί πιστεύω πολύ στην ομάδα μας και ας γκρινιάζω που και που.)
Θέλω να τα δώσουν όλα σε κάθε λεπτό του mats
Θέλω με το που τους δουν τα σκουλήκια στην φυσούνα να τα κάνουν απάνω τους.
Θέλω τσαμπουκά

Δεν με ενδιαφέρει ποιοι θα είναι στην 11ada και ποιο σύστημα θα παίξουμε
4-0 το mats
(και το πιστεύω αυτό που γράφω γιατί πιστεύω πολύ στην ομάδα μας και ας γκρινιάζω που και που.)

Σοβαρότητα, ασφυχτική πίεση και 2-0 με 2 πέναλτυ γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από μια ανακοίνωση της διοίκησης του ρούλη..
- ContrerasPablo
θα προσπα8ησω να παω ναο να το δω....ΦΙΛΕ εβανς δεν εισαι γουρλης εχεις ξανακανει 

Δεν τιθεται θεμα επικρατησης- υποταγης...Αυτο γινεται κατα εξακολουθηση εδω και χρονια..Απο τσαμπουκα και νταηλικι δεν παιρνουνε χαμπαρι οι παικτες...Ας ειναι και ετσι ,να ποναει οπως περσι...
http://www.youtube.com/watch?v=gf5R33CG ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=gf5R33CG ... re=related
- Pegasus1589
Θα πάρουν γραμμή να προκαλούν και να κάνουν θέατρο σε καθετί. Όχι αντικείμενα, όπως σχεδόν σε κάθε παιχνίδι έτος. Όχι καβγάδες, όπως σχεδόν σε κάθε παιχνίδι φέτος. Τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
H Τούμπα πρέπει να 'ναι κόλαση. Οι παίχτες να μπουν στον αγώνα παθιασμένοι , στην αναμπουμπουλα του πρώτου δεκαλέπτου ν΄αφήσουν κανά δυο σκουληκοπαίχτες ημιπαράλυτους αλλά ΓΧ (http://www.youtube.com/watch?v=21X2Skix64Y) και το κοράκι να μη σφυρίξει ούτε φάουλ, θα τα χάσουν τελείως , 2 γκολ στο 1ο ημίχρονο και άλλα 2 στο δεύτερο (κατά προτίμηση ένα με τζούφιο πέναλτυ και ένα με οφσαίντ,επιθετικό φάουλ ή χέρι) γιατί μετά γουστάρω να βγάζουν τη μια ανακοινωση μετά την άλλη , να τους ακούω για ένα μήνα σε όλα τα ράδια να κλαψομουνιάζουν και να βλέπω τα αρωστιάρικα χαφιεδομούτρα τους ξενερωμένα την άλλη μέρα .

Ούτε ο Άρης ούτε εμείς είμαστε καλύτεροι από πέρσι. Άρα περσινά ξινά σταφύλια.
Ελπίζω ο Άρης να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και εμείς να καταφέρουμε με κάποιο τρόπο (που ίσως δεν έχουμε δει ακόμα) να πάρουμε το αποτέλεσμα. Κουράγιο άλλοι 49 βαθμοί έμειναν.
Ελπίζω ο Άρης να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και εμείς να καταφέρουμε με κάποιο τρόπο (που ίσως δεν έχουμε δει ακόμα) να πάρουμε το αποτέλεσμα. Κουράγιο άλλοι 49 βαθμοί έμειναν.