Ο γελοίος!Psagmenos4 έγραψε:Πολύ καλές κινήσεις και οι 2 Βιετεσκα Μειτε, αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να δώσει λεφτά ενώ έχει τόσα χαμένα κορμιά στο ροστερ του. Το καλοκαίρι που ο σαματα κολει μπακαγιοκο σίγουρα την κάνουν, ενώ λογικά κάπου θα μπορέσουμε να δανεισουμε γκομεζ και να απαλλαγούμε από Μουργκ, με καμία 20 μύρια λογικά από τον Τζημα θα κρατήσουμε όποιον θέλουμε. Εγώ αυτό που κρατάω είναι ότι ο παίχτης πήρε τηλέφωνο και είπε θέλω να έρθω. Το ίδιο είχε κάνει και ο Ιγκανσον αλλά τον αφήσαμε να πάει στον βαζελο.
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
-
εντάξει η φάση είναι για ψυχίατρο γενικά
επικοινωνιακή νίκη, ναι
ικανοποίηση του προπονητή, ναι
σημαντικότατα και τα 2
ωστόσο πήραμε τον πένια για playmaker. κόφτη δεν έψαχνε η ομάδα?
στα προκριματικά τσου λου έπρεπε να είναι εδώ
τώρα στο -9 τι να προλάβει να σωθεί?
ελπίζω τώρα να καθαρίσει και το κεφάλι του προπονητή, μαζί με των υπολοίπων και να αρχίσουμε να κινούμαστε πιο ορθολογικά και στους χρόνους που πρέπει
επικοινωνιακή νίκη, ναι
ικανοποίηση του προπονητή, ναι
σημαντικότατα και τα 2
ωστόσο πήραμε τον πένια για playmaker. κόφτη δεν έψαχνε η ομάδα?
στα προκριματικά τσου λου έπρεπε να είναι εδώ
τώρα στο -9 τι να προλάβει να σωθεί?
ελπίζω τώρα να καθαρίσει και το κεφάλι του προπονητή, μαζί με των υπολοίπων και να αρχίσουμε να κινούμαστε πιο ορθολογικά και στους χρόνους που πρέπει
- pisakaipoupoula
Για τώρα είναι καλοί άντε και για τον χρόνου βαριά βαριά ...ο Πένια είναι στα 30 ο Πέλκας στα 32 ο Μειτέ κ αυτός τον Μάρτιο 31 , ΠΑΟΚ του μέλλοντος δεν τον λες ...dragon έγραψε:Αν ξαναλέω αν μείνει για μετά το καλοκαίρι έχουμε κάνει σουπερ κίνηση συν πελκα , πενιά. Ανανέωση σε οττο κ Ντέλια τωρα
Για το μέλλον όλα αυτά, για το παρόν είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τις κινήσεις του Ιανουαρίου ως τώρα, κ ένα αριστερό εξτρέμ επιπέδου Ντεσπόντοφ και νομίζω θα είμαστε πάρα πάρα πολύ καλά
- PAOKevolution
Κάνω εικόνα τον Ραζβάν σε μια γωνία, να τον παίζει με Πέλκα και Μειτέ 

Στόχος η Δεύτερη Θεση.
Αυτη κυκλώνουμε και γιαυτην προσπαθούμε είτε στο συν 9 είτε στο -99.
Αυτη κυκλώνουμε και γιαυτην προσπαθούμε είτε στο συν 9 είτε στο -99.
Ευχαριστω παιδια για την ενημερωση σχετικα με τις προπονήσεις του Βουνου.
Φιλε Aivas δυστυχως δεν εχω προσβαση, θα το τσεκαρω μετα να γελασω. Δεν τους χαλασε!
Φιλε Aivas δυστυχως δεν εχω προσβαση, θα το τσεκαρω μετα να γελασω. Δεν τους χαλασε!
- hasio_john
XAXAXAXAXAXAPAOKevolution έγραψε:Κάνω εικόνα τον Ραζβάν σε μια γωνία, να τον παίζει με Πέλκα και Μειτέ
To ίδιο κάνουμε και μεις αδερφέ!
Τι παράσταση τους δώσαμε ρε σεις , τι κηδεία ήταν αυτή, τι τάπα τους ρίξαμε, τι ξεφτίλα τους κάναμε.
Βέβαια μην λέμε πολλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, γιατί Μειτέ είναι αυτός και ποτέ δεν ξέρεις.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Οι δικοί μας που είναι να τους ξεφτιλησουν,και ναι τον κλείσαμε ενώ ήταν με τον στυλό στο χέρι να υπογράψει σ αυτούς,τα λόγο μάνατζερ κτλ είναι μαλακίες για να μην τους κράξουν o ανανάς γουστάρει παικαρα και τέλος,και δεν είναι παλαίμαχος το καλύτερο χαφ του περσινού πρωταθλήματος είναι,κ;ι θέλει λίγο χρόνο προσαρμογής,φυσική κατάσταση αποκλείεται να μην έχει,aivas19 έγραψε:Ρε εχουν μια φατσα ολοι οι βαζελοδημοσιογραφοι. Δες τον Τσαρλι τι πικρα εχει οταν ανακοινωνει τα νεα για Μειτε [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]Daskalos_4 έγραψε:+1926 Πολυ σωστος. Τεράστιο φιασκο για τα βαζελια, τι να λεμε.burbu έγραψε:Το κακο με εμάς είναι ότι όταν ακούστηκε για βαζελο ο μειτε οι περισσότεροι μιλούσαν για επικοινωνιακή ήττα,τώρα που τον πήραμε μέσα απ' τα χέρια τούς (ορισμός επικοινωνιακής ήττας),
Κάνεις δεν αναφέρει τίποτα
Ξεφτιλισμα και μόνο ξεφτιλισμα, μόνο και μόνο για το τι γράφανε για τον Μαξίμοβιτς που όταν τον έκλεισαν δεν ενδιαφέρθηκαν Ε καν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος burbu την Τρί 21 Ιαν 2025, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η Επιστήμη σηκώνει τα χεριά ψηλά !!! Μπράβο στον Πρόεδρο!!! Μπράβο στον Π.Α.Ο.Κ.!!!
-
Μακάρι καλος παιχτηε είναι .Mitsospaoki4 έγραψε:Πείτε μου ότι ισχύει και του Jurasek?
- pisakaipoupoula
Ivanusek θα ήθελα , αλλά αν όντως πάμε για Jurasek παίζει και αριστερό εξτρεμ άνετα
Μετανοειτε!!!
Κέντρο με Μειτε - Καμαρά - Οζντοεφ - Πένια
Ε ναι έτσι δυναμώνουν τα ρόστερ.
Κέντρο με Μειτε - Καμαρά - Οζντοεφ - Πένια
Ε ναι έτσι δυναμώνουν τα ρόστερ.