77. Kiril Despodov
Re: 77. Kiril Despodov
Φαντάζεστε ο λουτσε να είχε παίχτη κάναν Πιπο Ιντζάγκι;
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Amsterdamer_87
Φυσικα και μπορουν να παιζουν μαζι βασικοι..xrisitsapa έγραψε:Όσοι βλέπουμε ξένο ποδόσφαιρο, βλέπουμε συνεχείς αλλαγές θέσεων, πίεση και υπέραρρυθμίες για να δημιουργήσουν πρόβλημα στις άμυνες.
Δεν είναι δηλ ότι ο Χ Ντεσποντοφ θα ξεκινήσει δεξιά και θα είναι βιδωμένος εκεί. Άρα μια χαρά μπορεί να παίξει ΜΑΖΙ με τον Ζιφκοβιτς, λειτουργώντας συμπληρωματικά στα φτερά.
Εγινε μια φορα αυτο με την Φερετζβαρος και οι Ουγγροι ειχαν χασει τον μπουσουλα με τις εναλλαγες
των δυο..
Εκτοτε δεν το ξαναειδαμε..
- figurehead4
Άμεσο ποδόσφαιρο παίζουν. Μια Σιτυ έμεινε και πάει να το αλλάξει κι αυτή φέτος. . Δεν λεω σε διαστήματα αγώνα που γράφεις.Miles έγραψε:Δηλαδή όλες οι ομάδες παίζουν κλεφτοπόλεμο; Ή οι ομάδες που παίζουν όποτε μπορούν άμεσο ποδόσφαιρο, δεν παίζουν και κατοχή, σαν τη Λίβερπουλ για παράδειγμα;
Οι μικρές ηλικίες δεν είναι θέμα μόνο Λουτσέσκου, εκτός αν νομίζεις ότι θα φύγει και θα γεμίσουμε νιάτα ύστερα από πολιτική που θα αποφασίσει η διοίκηση και θα εκτελέσει, ποιος;
Για το άλλο δεν νομίζω τίποτα. Απλώς δεν βλέπω αδιέξοδα. Αν δούμε κάποιον θα μιλήσουμε γι αυτόν. Όπως τώρα κρίνω αυτό που βλέπω και για μένα γίνεται όλο και χειρότερο.
Γενικά στη ζωή μου δεν έχω μάθει να συμβιβάζομαι φοβούμενος το άγνωστο μέλλον.
Αυτό μόνο. Μπορεί να έρθει ένας σκιτζης. Προσπάθησες. Πας στον μεθεπόμενο. Η αδράνεια είναι παράλογη για μενα
-
Φανταζεσαι να ειχε ο λουτσε εναν γιογκερες ή εναν ισακ?cartman έγραψε:Φαντάζεστε ο λουτσε να είχε παίχτη κάναν Πιπο Ιντζάγκι;
Εμένα με έχουν ζωσει τα φίδια μη γίνει καμία πώληση μετά το ματς με Σλαβια...
Για ποιον ακριβώς λόγο. Και θα είχε ακουστεί κάτι και δεν βγάζει κανένα νόημα. Ειδικά μετά τον τραυματισμό του Αντριγια
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- figurehead4
Αυτά που γράψαν για Νάρεϊ κάποια γαυροσάιτ μαλακίες είναι φίλε. Δεν μπορεί να ισχύουν. Μην μασάς, εδώ θα μείνει ο παίχτουρας. Αυτοί ακόμη τον λιγουρευονται μάλλονrockavlon έγραψε:Εμένα με έχουν ζωσει τα φίδια μη γίνει καμία πώληση μετά το ματς με Σλαβια...
- PAOK_Antarctica
Εσύ κοίτα να ανάψεις μια λαμπάδα στο μπόι του Κωσταντέλια, γιατί αν δεν έβαζε αυτό το γκολ θα χάναμε το ματς, με σημείο καμπής το τετ α τετ που έχασες.
- Amsterdamer_87
Μαλιστα !!!
Να αναψει λαμπαδες ο Ντεσπο !!!
Τα δυο τετ α τετ "ματια" που εχασε ο Ταισον δλδ δεν ηταν σημεια καμπης ??
- PAOK_Antarctica
Όχι.Amsterdamer_87 έγραψε:Μαλιστα !!!
Περιμένουμε Κιριλ καλύτερες εμφανίσεις από την χθεσινή. Το επίπεδό σου είναι τεράστιο μην αδικείς τον εαυτό σου με λάθος ενέργειες είσαι κίλλερ και εκτελεστής μην το ξεχνάς. 

- ΑποστόληςΑ
Τι σημασία έχει το ότι ο Τάισον έχασε ευκαιρίες κι αυτός; Εδώ σχολιάζουμε τον Κύριλλο και χθες ήταν απογοητευτικός.