77. Kiril Despodov

Άβαταρ μέλους
vs40

Re: 77. Kiril Despodov

Δημοσίευση από vs40 »

Μια μετριότητα.

Φέτος σε 1492 αγωνιστικά λεπτά έχει 7 γκολ και 10 ασίστ.

Περσινή σεζόν: 13 γκολ, 14 ασίστ με τον ΠΑΟΚ / 4 γκολ και 2 ασίστ με Λουντογκορετς το καλοκαίρι στα προκριματικά.

Αναπολώ τον Ελ Καντουρή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 20 Ιαν 2025, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Κι εμένα μου άρεσε, έτρεξε πολύ περισσότερο από όσο περίμενα ότι θα άντεχε εν τέλει

Για λίγα εκατοστά θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας της ημέρας και θα διαβάζαμε τελείως διαφορετικά σχόλια
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Προσπαθησε πολυ και δεν του βγηκαν οι τελικες επιλογες. Συνβαινει στο ποδοσφαιρο.
Μακαρι να συνεχισει ετσι με την ιδια ορεξη και ολα θα ερθουν.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αυτος και ο Ντελιας οι καλυτεροι του αγωνα σημερα..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ θα διαφωνήσω με το ποιος είναι καλύτερος, γιατί δεν έχει σημασία, παρά μόνο η διαχείρηση. Θεωρώ παικταράδες τους Τάισον, Αντρίγια και Ντεσπότοφ και Ντέλια. Έχουμε 4 τοπ ποδοσφαιριστές για τις 3 θέσεις και έπρεπε το ροτέισον να ξεκινάει έχοντας υπόψης ότι στις περισσότερες περιπτώσεις θα παίζουν αυτοί και όχι κάτι Μουργκ. Ο Τάισον, αν είχε σωστή διαχείρηση, και ξεκουράζονταν, μια χαρά θα έπαιζε. Πάλι είδαμε ότι κάνει κούρσες. Προτιμώ τον Τάισον να μη κάνει διαχείρηση δυνάμεων, να τα δίνει όλα, και ας μπει ο Σορετίρε κάποια λεπτά μετά το 70.

Ο Λουτσέσκου θα μπορούσε να δοκιμάσει και άλλους σχηματισμούς, παρόμοιους είτε μέσα σε ματς είτε από την αρχή. 4-4-1-1 με Αντρίγια πίσω από το φορ όταν δεν παίζει ο Ντέλιας ή Ντέλιας αριστερά να ξεκουράσει Τάισον. Υπάρχει και το 4-4-2 που άνετα μπορεί ο Ντεσπότοφ δεξί φορ, ειδικά σε ματς που λείπει ο Ντέλιας ή αν ξεκουράσεις Ντέλια στο 70' και το γυρίσεις σε 4-4-2. Υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις αν θέλεις. Εδώ στα φορ μοίρασε το χρόνο σε 4 παίκτες, αν ήθελε δεν μπορούσε να βρει μια φόρμουλα για να παίζει επαρκώς ο Ντεσπότοφ, αλλά και να ξεκουράζονται οι Αντρίγια και Τάισον; Εκτός των άλλων η κούραση φέρνει πιθανούς τραυματισμούς.

Η ιδανική μοιρασιά του χρόνου για τις θέσεις πίσω από το φορ είναι:
Αντρίγια 70%
Ντεσπότοφ 70%
Ντέλιας 70%
Τάισον 65% (λόγω ηλικίας)
Σορετίρε 25%

Για μένα ο Μουργκ δεν είναι για να πάρει χρόνο εις βάρος ενός εξελίξιμου παίκτη (Σορετίρε).
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Miles έγραψε:Η ειρωνία είναι ότι στο υπόλοιπο γήπεδο ήταν καλύτερος από άλλες φορές, αλλά στο τελευταίο τρίτο, όπου εκεί ξεχωρίζει, δεν του βγήκε τίποτα σήμερα.
Ακριβώς.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Σπανίως γράφω στο τόπικ του Κύριλλου. Το ματς το χθεσινό ήταν χαρακτηριστικό για την εικόνα που έχω για αυτόν τον παίκτη. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες για το ποια θεωρώ πως είναι τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά του.
Ο Ντεσπόντοφ είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερο ταλέντο στην εκτέλεση.
Η διαφορά με τον Αντρίγια είναι πως ο Αντρίγια είναι παίκτης νικητής.
Ο τρόπος με τον οποίο βγήκε μπροστά και πήρε όλη την ομάδα στις πλάτες του ο Σέρβος στο ματς κυπέλλου με την άεκ είναι μνημειώδης.
Άλλο πράγμα ο καλός παίκτης και άλλο ο παίκτης νικητής.
Με το Ζίβκοβιτς λες, πάω σε οποιαδήποτε έδρα του πλανήτη και ξέρω ότι αυτός θα είναι πάντα εκεί και πάντα μπροστά. Ξέρεις ότι θα ξετρυπώσει τον τρόπο να κάνει αυτό που χρειάζεται η ομάδα. Με ένα γκολ, με ένα κλέψιμο, με ένα σωστό κράτημα μπάλας, με μια καλή άμυνα, με ένα τράβηγμα φανέλας, με μια μανούρα, με ένα κλωτσίδι στον αντίπαλο. Κάνει τα πάντα και παντού.
Και για αυτό το λόγο ο Αντρίγια θα είναι μπροστά από τον Κύριλλο.

Υγ. Κύριλλε δε σε είπα κακό παίκτη. Μη μασάς. Την Πέμπτη με δικιά σου ασίστ από κόρνερ θα προηγηθούμε.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Κύριλε μου άρεσε το ότι γυρνούσες στην άμυνα και ότι φάνηκε να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό το κόμματι.
Στα δικά μου μάτια προσπάθησες να δείξεις ότι μπορείς να κάνεις ότι και ο Ζίλε, αλλά δυστυχώς υστερείς σε προσωπικότητα και σε σκύλιασμα έναντι του Σέρβου. Ο Ζίλε στα μεγάλα ματς ακόμα και κακός να είναι προσφέρει πράγματα. Δικαίως είσαι αλλαγή του.
Θεωρώ ότι είσαι ταμάμ για τα ματς που είναι με αυτούς του 6 και κάτω και ότι με το φαρμακερό σου πάντα θα γράφεις πολύτιμα νούμερα για την ομάδα. Ακόμα και γκολ να έγραφες σήμερα η άποψη μου δεν αλλάζει. Είσαι φουλ μονόπατος ενώ με την ταχύτητα σου θα μπορούσες να κάνεις και άλλες κινήσεις και όχι απλά να πας σε τρίπλα με το δεξί πόδι και σέντρα...

Αν έπαιζες και αριστερά θα ήταν πολύ καλό να συγκλίνεις και να σουτάρεις, αλλά από ότι καταλαβαίνω αυτό δεν γίνεται γιατί χάνεσαι..
Δύσκολη εξίσωση για την ομάδα η περίπτωση σου..
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Όταν θα πάρει όσα παιχνίδια έχει πάρει ο αντρίγια βασικός τότε και μόνο τότε θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα.

Τον θυμάμαι όταν έπαιξε με την λουντογκόρετς αντίπαλος με τον γαύρο..απο αριστέρα τους είχε κάνει γιογιο.

Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα ενός παίκτη χτίζονται απο το πόσο σημαντικός νιώθει.

Το αν είναι νικητής ή όχι?

Δεν έχω ιδέα όμως όταν μπαίνει και ακουμπάει τη μπάλα δημιουργεί τις προυποθέσεις για να σκοράρουμε.

Να μην ξεχνάμε και πόσες γκολάρες έβαλε πέρσι.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Παρών απών ήταν ο Ζιφκοβιτς φέτος σε οοοοολα τα ντερμπυ και στα 2 καταδικαστικά ματς με τη Μάλμε, μόνο στο ματς κυπέλλου με το χαρτί ήταν εκεί, κορυφαίος του γηπέδου
Είναι ανεπίτρεπτη πολυτέλεια για να μη πω βλακεία να παίζουν δύο από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας στην ίδια θεση
Ιδιαίτερα χαραμιζεται ο Ζιφκας που είναι πολυδιάστατος και απορώ γιατί δεν παίζει στο κέντρο όπου πιστεύω θα είναι ο κορυφαίος μακραν μεσος του πρωταθληματος
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Δεν υπάρχει λόγο σύγκρισης με τον ζιβκοβιτς. Σε 1 θεση έχουμε 2 πραγματικά καλους παικτες και αντί να λέμε πως αυτος είναι ο δρόμος για όλο το ροστερ λέμε πως είναι το πρόβλημα. Ακατανόητο

Χθες ο Ντεσποτοφ έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι με αντίπαλο που δεν ειναι χαμηλής δυναμικότητας όμως δυστυχώς δεν είχε την ποιότητα που τον χαρακτηρίζει στις τελικές,ήταν λίγο άτυχος.

Δείγμα πολύ θετικό για τον πολύ δύσκολο μήνα που έρχεται.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγω παλι γιατι πιστευω οτι αυτη ακριβως την πολυτελεια πρεπει να θελουμε και για τις υπολοιπες θεσεις του ροστερ; Η για οσο γινεται περισοτερες. Ειναι δυνατον να λεμε οτι ειναι πολυτελεια οτι εχουμε 2 πολυ καλους παικτες δεξια; Ετσι δεν πρεπει να ειναι ενα δυνατο ροστερ που διεκδικει πραγματα σε 3 διοργανωσεις;
Δηλαδη τι προτιμουμε; Ο Ζιλε να ειχε για ζευγαρι το αντιστοιχο προτζεκτ Σορετιρε και να κραζουμε για το ποσο γυμνη αφησε η διοικηση την ομαδα στα εξτρεμ;
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

έλα ντε.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

nunies4 έγραψε:Εγω παλι γιατι πιστευω οτι αυτη ακριβως την πολυτελεια πρεπει να θελουμε και για τις υπολοιπες θεσεις του ροστερ; Η για οσο γινεται περισοτερες. Ειναι δυνατον να λεμε οτι ειναι πολυτελεια οτι εχουμε 2 πολυ καλους παικτες δεξια; Ετσι δεν πρεπει να ειναι ενα δυνατο ροστερ που διεκδικει πραγματα σε 3 διοργανωσεις;
Δηλαδη τι προτιμουμε; Ο Ζιλε να ειχε για ζευγαρι το αντιστοιχο προτζεκτ Σορετιρε και να κραζουμε για το ποσο γυμνη αφησε η διοικηση την ομαδα στα εξτρεμ;
Ποιοτικά φαίνεται και είναι η πιο καλύμμένη θέση του ρόστερ. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω πόσο happy μπορεί να έχεις τον Ντεσπότοφ (και τον κάθε ντεσποτοφ) όταν στην θέση του υπάρχει παίκτης που στην καλύτερη θα μοιραστεί παιχνίδια μαζί του. Άσχετα αν πιστεύω ότι ποιοτικά έχουν διαφορά με τον Ζίλε.. ο Κύριλος μάλλον νιώθει ριγμένος, αλλά όταν παίζει δεν είναι ότι δικαιολογεί κιόλας ότι κακώς είναι αλλαγή..
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

van rooy έγραψε: ...
Καλημέρα Ολλανδέ παιχταρά.

Τον θυμάμαι όταν έπαιξε με την λουντογκόρετς αντίπαλος με τον γαύρο..απο αριστέρα τους είχε κάνει γιογιο.
Και εμάς, το αριστερό εξτρέμ της Μάλμε όταν μπήκε μας έκανε γιο γιο. Επίσης λίγες μέρες αργότερα και το αριστερό εξτρέμ των Σερρών μας έκανε γιο γιο. Το τι συνθήκες μπορεί να δημιουργηθούν και ένα παίκτης μπορεί να τρυπάει μια αντίπαλη άμυνα είναι εντελώς διαφορετικό από το mentality αυτού του παίκτη.
Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα ενός παίκτη χτίζονται απο το πόσο σημαντικός νιώθει.
Βεβαίως. Όμως μπορούν να ειπωθούν και τα αντίθετα επ' αυτού. Ο Γκαρσία, ας πούμε, όταν ο Σάντος πήγε να τον κάνει λιγότερο σημαντικό, σκύλιασε για να ανακάμψει. Στον ΠΑΟΚ νομίζω, αυτοί που είναι πιο δυνατοί χαρακτήρες αποδεικνύονται χρησιμότεροι από τους όχι τόσο δυνατούς. Είναι τέτοιες οι συνθήκες στο ποδοσφαιρικό περιβάλλον που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ που οι Ζίβκοβιτς και οι Γκαρσίες τον ανεβάζουν.
Το αν είναι νικητής ή όχι?

Δεν έχω ιδέα όμως όταν μπαίνει και ακουμπάει τη μπάλα δημιουργεί τις προυποθέσεις για να σκοράρουμε.
Προφανώς και δημιουργεί προϋποθέσεις. Δεν είπε κανείς ότι έχει κακά χαρακτηριστικά. Οι εκτελέσεις του είναι φανταστικές. Και την Πέμπτη μπορεί να είναι καθοριστικός για την πρόκριση.
Αν αύριο όμως παίζαμε μέσα στο Καραϊσκάκης σε συνθήκες ριζούπολης, τον Αντρίγια θα διάλεγα και όχι τον Κύριλλο.

Τώρα, επειδή διαβάζω τα σχόλια και των άλλων παιδιών. Προφανώς ο Κύριλλος είναι χρήσιμος και είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να έχει 2 τέτοιους παίκτες για μία θέση. Η ιεραρχία που έχει δημιουργηθεί με τον Αντρίγια μπροστά από τον Ντεσπόντοφ είναι καλώς καμωμένη και θα ήταν ευχής έργον και σε υπόλοιπες θέσεις να υπάρχει τέτοια πληρότητα χαρακτηριστικών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”