Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Ότι γίνει θα γίνει μετά την Παρασκευή.
Ελπίζω κάποιοι να μας αδειάσουν τη γωνιά για να ανοίξει χώρος στην ομάδα.
- Vet_eranos
Φέρτε ένα σέντερ Μπακ,δε θέλω μεσοεπιθετικό...
Δεν αντέχω να τρέμει το φυλλοκαρδι μου κάθε φορά που πάει πίσω η μπάλα...
Σόρρυ ρε Μίχα, δε σε εμπιστεύεται η ψυχή μου πλέον..
Ένας Κεντζιοραρος μας σώζει εκεί πίσω..
Δεν αντέχω να τρέμει το φυλλοκαρδι μου κάθε φορά που πάει πίσω η μπάλα...
Σόρρυ ρε Μίχα, δε σε εμπιστεύεται η ψυχή μου πλέον..
Ένας Κεντζιοραρος μας σώζει εκεί πίσω..
Τι εννοείς ότι;omerta76 έγραψε:Ότι γίνει θα γίνει μετά την Παρασκευή.
4 προσθήκες και ισάριθμες αποχωρησεις διέρρεαν..
Την Παρασκευή θα έχουμε 24/1.
Μην μου πείτε ότι δεν προλαβαινουμε!!!
- kataramenos5
-
Η ομαδα χρειαζεται 1. Βασικο χαφ στυλ μειτε, 2. Βασικο εξτρεμοδεκαρο που να παιρνει σιγα σιγα τα ηνια του ται,
3. Ενα αξιοπιστο αριστερο μπακ ετσι ωστε να μπορει να παιρνει ανασες ο σχεδον πεθαμενος μπαμπα, 4. Βασικο στοπερ
5. Μετα απο αποχωρησεις 2 φορ, ενα φορ που να βαζει επιτυχως το τοπι στο πλέχτο(σημερα μας ελειπε ενας παικτης να κοιταει εστια). Μπορουν να γινουν ολα αυτα; Θελει η διοικηση του ΠΑΟΚ να γινουν ολα αυτα; ΑΝ ναι τοτε μπορουμε να το γυρισουμε και σε ελλαδα και σε ευρωπη
3. Ενα αξιοπιστο αριστερο μπακ ετσι ωστε να μπορει να παιρνει ανασες ο σχεδον πεθαμενος μπαμπα, 4. Βασικο στοπερ
5. Μετα απο αποχωρησεις 2 φορ, ενα φορ που να βαζει επιτυχως το τοπι στο πλέχτο(σημερα μας ελειπε ενας παικτης να κοιταει εστια). Μπορουν να γινουν ολα αυτα; Θελει η διοικηση του ΠΑΟΚ να γινουν ολα αυτα; ΑΝ ναι τοτε μπορουμε να το γυρισουμε και σε ελλαδα και σε ευρωπη
Την Πέμπτη, αν πεις ότι αφήνεις εκτός Μπακαγιόκο, Τισουντάλι και Κόλλευ, πέρα από Ζίφκοβιτς και Καμαρά που θα λείπουν, δεν θα έχεις να συμπληρώσεις αποστολή.nunies4 έγραψε:Τι εννοείς ότι;omerta76 έγραψε:Ότι γίνει θα γίνει μετά την Παρασκευή.
Για αυτό λέω μετά την Πέμπτη θα έχουμε εξελίξεις, έτσι πιστεύω τουλάχιστον.
- smoothcriminal1926
Αυτό ακριβώς. Χωρίς Μπακαγιόκο θα έχεις μόνο Οζντόεφ, Σβάμπ. Είναι που είναι ταλαίπωρος ο Σβάμπ ούτε αλλαγή δεν θα έχεις, οπότε Μπακαγιόκο αναγκαστικά μένει μέχρι Πέμπτη. Τισουντάλι απο την άλλη μια χαρά μπορεί να φύγει και ειδικά μετά την κάκιστη εμφάνιση του (και) σήμερα, ελπίζω όντως να χαιρετήσει. Χαφ, σενερ μπακ και αριστερό μπακ μου φαίνονται κάτι παραπάνω απο απαραίτητες προσθήκες για να σώσεις ότι σώζεται.omerta76 έγραψε:Την Πέμπτη, αν πεις ότι αφήνεις εκτός Μπακαγιόκο, Τισουντάλι και Κόλλευ, πέρα από Ζίφκοβιτς και Καμαρά που θα λείπουν, δεν θα έχεις να συμπληρώσεις αποστολή.nunies4 έγραψε:Τι εννοείς ότι;omerta76 έγραψε:Ότι γίνει θα γίνει μετά την Παρασκευή.
Για αυτό λέω μετά την Πέμπτη θα έχουμε εξελίξεις, έτσι πιστεύω τουλάχιστον.
Έμειναν ακόμη 12 ακριβώς ημέρες. Άντε να δούμε, θα αδειάσει το ρόστερ από βαρίδια που κρατάνε πίσω την ομάδα? Ας το κάνουν αυτό και ας μη φέρουν κανέναν! Γίνεται να αλλάξει τρόπο διοίκησης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να φύγουν Τ-Ω-Ρ-Α Λόβρεν, Γκόμεζ, Μπακαγιόκο, Μουργκ, Τισουντάλι και ένας εκ των Σαμάτα ή Τσάλοφ? Ο Στρατηγός Λουτσέσκου θα την βρει την άκρη με τα μαγικά του! Άστε που μπορεί να βγει και κάνας πιτσιρικάς από την Β' ομάδα..!!
Καθαρό μυαλό και κυνισμό .. η χρονιά τελείωσε , προσπάθησε να χτίσεις ομάδα για του χρόνου .. μην βάζεις μέσα παίκτες που δεν κάνουν ή δεν θα μείνουν .. δώσε χρόνο σε σόλα και κάποιον από ΠΑΟΚ β ,
Φέρε και αριστερό εξτρέμ και χάφ για να είσαι έτοιμος το καλοκαίρι ..
ουτοπικά
Ιβανουσεκ , τοπιτς, Λυκόγιαννης , πελκας , βιετεσκα τώρα
Αντί μπάκαγιοκο , μουρκ, σαματά ,Γκόμεζ, λοβρεν
Φέρε και αριστερό εξτρέμ και χάφ για να είσαι έτοιμος το καλοκαίρι ..
ουτοπικά
Ιβανουσεκ , τοπιτς, Λυκόγιαννης , πελκας , βιετεσκα τώρα
Αντί μπάκαγιοκο , μουρκ, σαματά ,Γκόμεζ, λοβρεν
Μεταγραφές θα γίνουν μόνο αν υπάρξουν αποχωρήσεις...άντε να πάρουμε κανά μπακ μετά τον τραυματισμό του Λόβρεν...
Φέρτε τώρα στο νου, ότι το καλοκαίρι λέγαμε εδώ μέσα για Πέτκοβιτς, μισιτς κ λιβάγια και ορισμένοι εκραζαν. Και πήραμε στη θέση τους το μαροκινό ολόγραμμα, τσαλοφ πιο ακίνδυνο από φρουντζα και τον μπακαγιοκο με τα κιμονό. Υπάρχει άλλο τέτοιο δημόσιο σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ? Φέρε τους έστω κ τώρα .
Ρε νταλκάς που έχετε μερικοί να πάρουμε μέλος της γενιάς των κλεφτών του πρωταθλήματος του 2018..!! Οι δύο πρώτοι, πολύ ευχαρίστως! Ο ΚΛΕΦΤΗΣ Λιβάνια να πάει να κάνει έρωτα..!!olienin έγραψε:Φέρτε τώρα στο νου, ότι το καλοκαίρι λέγαμε εδώ μέσα για Πέτκοβιτς, μισιτς κ λιβάγια και ορισμένοι εκραζαν. Και πήραμε στη θέση τους το μαροκινό ολόγραμμα, τσαλοφ πιο ακίνδυνο από φρουντζα και τον μπακαγιοκο με τα κιμονό. Υπάρχει άλλο τέτοιο δημόσιο σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ? Φέρε τους έστω κ τώρα .
Ειδικά τον λιβαγια μην τόν αναφέρεις φίλε άστο. Παιχνίδι με πλάτη και γκολ.κανει και καλή χρονιά νομίζωolienin έγραψε:Φέρτε τώρα στο νου, ότι το καλοκαίρι λέγαμε εδώ μέσα για Πέτκοβιτς, μισιτς κ λιβάγια και ορισμένοι εκραζαν. Και πήραμε στη θέση τους το μαροκινό ολόγραμμα, τσαλοφ πιο ακίνδυνο από φρουντζα και τον μπακαγιοκο με τα κιμονό. Υπάρχει άλλο τέτοιο δημόσιο σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ? Φέρε τους έστω κ τώρα .
-