Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ δεν κακίζω τον Τζόσουα, ούτε έχω διάθεση να τον ειρωνευτώ. Δεν ξέρω αν έχει δοθεί τέτοια εντύπωση. Ιδεατά προφανώς ό,τι υποστηρίζει ο ίδιος δεν έχω καμία διάθεση να το αποκηρύξω εγώ. Μην εθελοτυφλούμε όμως. Η φάση είναι "δεν ακουμπάμε τους 3 καρκίνους για τίποτα απολύτως και βγάζουμε τη ρομφαία με το που μας φέρουνε απολογούμενο τον ΠΑΟΚ ακόμα και για ρίψη φελιζολ". Αυτή είναι μια αναντίρρητη πραγματικότητα που έχει καταστεί, θεωρώ, σαφέστατο και στον πλέον ονειροπόλο, ιδεαλιστή ή ό,τι άλλο τέλος πάντων ότι δεν υπάρχει θεσμικά διάθεση να αλλάξει. Σε αυτό θαρρώ πως δε γίνεται να μη συμφωνήσουμε. Οπότε τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Να μην πατάς την πεπονόφλουδα σαν ΠΑΟΚ, ας πούμε. Μάλιστα, να το δεχτώ. Και όταν συστρέφονται οι όρχεις ξένων διαιτητών σε αποδυτήρια άλλων γηπέδων; Όταν ρίπτονται ναυτικές φωτοβολίδες και σκοτώνουν ευαίσθητης κατηγορίας εργαζομένους; Όταν σε ζωντανή μετάδοση βουτιούνται από τον λαιμό αστυνομικοί από μαινόμενους προπονητές; Τι μπορείς και τι πρέπει να κάνεις;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ένα γήπεδο που είναι εκκλησία και βρίσκεις κάτι να κάνεις δίωξη (που γίνεται σε όλα τα γήπεδα και πλέον και από ιδιοκτήτες on camera), είναι σαν να προσπαθείς να προκαλέσεις τον κόσμο να παρεκτραπεί στην πραγματικότητα.

Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και ενεργούν με απόλυτη δολιοτητα.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Αφιερωμένο στον δικό μας Π.Α.Ο.Κ. και της αντιμετώπισης του απο το Αθηναικό περιβάλλον της Χώρας...
[youtube]A7FPGQEkK9E[/youtube]
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

navigator11 έγραψε:Εγώ δεν κακίζω τον Τζόσουα, ούτε έχω διάθεση να τον ειρωνευτώ. Δεν ξέρω αν έχει δοθεί τέτοια εντύπωση. Ιδεατά προφανώς ό,τι υποστηρίζει ο ίδιος δεν έχω καμία διάθεση να το αποκηρύξω εγώ. Μην εθελοτυφλούμε όμως. Η φάση είναι "δεν ακουμπάμε τους 3 καρκίνους για τίποτα απολύτως και βγάζουμε τη ρομφαία με το που μας φέρουνε απολογούμενο τον ΠΑΟΚ ακόμα και για ρίψη φελιζολ". Αυτή είναι μια αναντίρρητη πραγματικότητα που έχει καταστεί, θεωρώ, σαφέστατο και στον πλέον ονειροπόλο, ιδεαλιστή ή ό,τι άλλο τέλος πάντων ότι δεν υπάρχει θεσμικά διάθεση να αλλάξει. Σε αυτό θαρρώ πως δε γίνεται να μη συμφωνήσουμε. Οπότε τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Να μην πατάς την πεπονόφλουδα σαν ΠΑΟΚ, ας πούμε. Μάλιστα, να το δεχτώ. Και όταν συστρέφονται οι όρχεις ξένων διαιτητών σε αποδυτήρια άλλων γηπέδων; Όταν ρίπτονται ναυτικές φωτοβολίδες και σκοτώνουν ευαίσθητης κατηγορίας εργαζομένους; Όταν σε ζωντανή μετάδοση βουτιούνται από τον λαιμό αστυνομικοί από μαινόμενους προπονητές; Τι μπορείς και τι πρέπει να κάνεις;
Καμιά ειρωνεία για Τζόσουα αλλά τραβάμε τα μαλλιά μας διαβάζοντας τα αυτομαστιγωματα που δυστυχώς πατάνε στην αντιπάθεια στο πρόσωπο του Λουτσέσκου. Το εκνευριστικό είναι πως εδώ μέσα αυτή η αντιπάθεια δείχνει μεγαλύτερη από την αντιπάθεια στο ποκ κ την πραγματικότητα. Ναι να μη γουστάρουμε τον Ρουμάνο για το Χ ψ λόγο αλλά μην ξεπλενουμε το σύστημα που μας πηδαει όπου μας βρει
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Να πάμε όμως την όποια κουβέντα επί του πρακτέου. Είναι ο x joshua εξουσιοδοτημένος από τα ψηλά να προσπαθήσει να αρχίσει να απονέμεται ποδοσφαιρική δικαιοσύνη όχι μόνο α λα καρτ. Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται, ρε παιδί μου; Να δείξει λχ το βίντεο από Τούμπα πέρσι με τον πιωμέιδα να ... γατζώνεται από τον λαιμό του μπάτσου στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα; Που είναι πιο σίγουρο ακόμα και από τον ίδιο τον θάνατο ότι το είδε από μόνος του και έκρινε πως δεν έτρεξε κάστανο; Θέλω να καταλάβω γιατί στη συγκεκριμένη μάχη, στην εποχή που κυκλοφορούν τα πάντα εν ριπή οφθαλμού και αυτοί που θέλουν να μαθαίνουν μια χαρά μπορούν να μαθαίνουν και δη τάχιστα, πρέπει ο επίσημος ΠΑΟΚ να προσπαθήσει να βγάλει τις τσίμπλες από τα μάτια εθελόδουλων τσάτσων.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Απλά τους ξεμπροστιαζεις λίγο περισσότερο
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

VfB v2 έγραψε:paok24
Δίωξη από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα για… συνθήματα!
Η δίωξη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το προ ημερών παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα!

Και όμως! Ο αναπληρωτής υπεύθυνος πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε δίωξη σε βάρος του ΠΑΟΚ για συνθήματα που ακούστηκαν στο προ ημερών παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Τούμπα!

“Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 14, 15 παρ.1 περ.γ, και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. (συνθήματα με απρεπές και υβριστικό περιεχόμενο στον αγώνα της 09-01-2025 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ)” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ και ενώ στο παιχνίδι δεν συνέβη το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!
Τραβάνε το σχοινί, το τραβάνε, το τραβάνε.. Πολύ φοβαμαι πως οδεύουμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Αυτό που συμβαίνει πλέον ξεπερνάει τα όρια του ποδοσφαίρου. Πρόκειται για εκδίκηση ενός συστήματος στους δούλους του που τόλμησαν να σηκώσουν ανάστημα. Και με τέτοια επικοινωνία της ΠΑΕ με εξυπνακιστικα τσιτάτα και νομικό τμήμα που μέχρι και στον μπραουδακη ζήτησε συγγνώμη, ψδεν υπάρχει προστασία. Φοβάμαι πολύ για ΠΑΟΚτσακια που δεν θα αντέξουν και θα πέσουν στη παγίδα. Αίμα ΠΑΟΚτσηδικο θέλουν οι βρικόλακες
Οσο πάει γίνεται και καλύτερο...

Καλα ρε, την μάνα του λουτσέσκου δεν έβριζε συνθηματικά όλο το γήπεδο στο προποτζίδικο?

Θελετε να μας τρελάνετε ρε σιχάματα ????
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ήδη έχει γυρίσει το μυαλό μου με αυτό.
Μάκη...όλα καλά;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αφού πρώτα μας εξόντωσαν, τώρα εμφανίστηκε ο Μαρινάκης και η UEFA.

Ως συνήθως δηλαδή, την πληρώνει ο ΠΑΟΚ και στη συνέχεια δημιουργείται το κατάλληλο πλαίσιο ούτως ώστε όταν στη θέση του ΠΑΟΚ βρεθεί μια ομάδα του ΠΟΚ, να μην έχει κανένα απολύτως θέμα.

Όχι, ότι και χωρίς τις παρεμβάσεις θα είχαν θέμα, μιας και πέρσι με τον ίδιο νόμο δεν είδαμε κανέναν εισαγγελέα να κινείται για τον Αλμέιδα που έκανε τρισχειρότερα, απλά πλέον θα επικαλούνται και το αυτοδιοίκητο.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Τοτε επενέβη η βουλή για να μας σώσει απο τον υποβιβασμο τωρα ο Βαγγέλης αρα ειμαστε ευνοημένοι

Όπως κ με κας τοτε τωρα ΟΥΕΦΑ αλλά η δουλειά εγινε
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Υπάρχει και η επιλογή να το κάνουμε Κούγκι και να τους πάρουμε μαζί μας, στην παγίδα που μας έστησαν. Θελετε να εξασφαλήσετε το CL γιατι βρήκατε την ευκαιρία; Κάνατε all in απο πέρσυ, και προσπαθείτε να μας εξοντώσετε; Τραβάμε το θέμα στα άκρα, ώστε να πετύχουμε την αποβολή της χώρας απο την UEFA λογω αυτοδιοίκητου. Ας μείνουμε όλοι έξω για μερικές χρονιές. Σε ποιους θα έχει μεγαλύτερες συνέπειες; Σε μας που είμαστε αυτάρκεις ή στους άλλους που έχουν ξεφύγει οικονομικά και μερικές χρονιές εκτός Ευρώπης θα τους στείλουν στα χωράφια; Έτσι κι αλλιώς η Ελλάδα ανέβηκε στο ranking σε μεγάλο βαθμό λόγω των δικών μας κόπων...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αυτοί πότε θα τιμωρηθούν επιτέλους για τα αντιεθνικά;

Πάμε στοίχημα ότι αν τρολάρουμε και πούμε εμείς ένα αντιεθνικό, θα την πληρώσουμε στο μέγιστο;

Δεν ξέρω τί χρειάζεται στην Ελλάδα πραγματικά. Από τις αρχές 2000, ειδικά μετά από τη σφαγή Καζναφέρη και τη συμπεριφορά του κράτους/μαφία προς τους φίλαθλους, είπα ότι τουλάχιστον ποδοσφαιρικά να χωρίσουμε την Ελλάδα στα 2. Όπως η Σκωτία έχει άλλο πρωτάθλημα. Δε με νοιάζει αν πέσει το επίπεδο του ανταγωνισμού, δε με νοιάζει αν δεν ξανασηκώσω μάγκικο πρωτάθλημα όπως πέρυσι. Η αδικία γεννά μίσος.

Δυστυχώς μας κυβερνάει μια μαφία που χρωστάει μισό δισεκατομύριο, έχει πόρους από κάθε παράνομη δραστηριότητα: ναρκτωτικά (Νόιερ), παράνομες ουσίες, ενέργεια, πυργκαγιές (για ανεμογεννήτριες), ΕΕ, εχθρούς της πατρίδας, μαστροπία, μέχρι και ιθανή πώληση οργάνων. Δεν έχω αποδείξεις, αλλά όταν κάποιος σε όλες αυτές τις υποθέσεις συγκαλύπτει αντί να εξιχνιάζει (ως όφειλε), δείχνει ότι σε όλα έχει εμπλοκή. Να πως παίρνει και 41%. Με τόσο χρήμα που γυρνάει και ταϊζει ένα βρωμερό σύστημα, λογικό να εκλέγεται. Όση ντροπή πρέπει να έχουν οι κυβερνώντες, άλλη τόση και οι ψηφοφόροι και ακόμη περισσότεροι όσοι είναι ΠΑΟΚ. Ντροπή σας! Είναι άνθρωποι που αν γίνει βιασμός μιας ανήλικης μπροστά στα μάτια τους, θα καταθέσουν ότι η ανήλικη τον παραπλάνησε. Οι δικαιολογίες τέλος από μένα. Μια χαρά ξέρετε τι εστί ΝΔ και την ψηφίζετε. Ομοίως αυτοί που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ (τα ίδια κάνανε όταν είχαν αυτοί το σύστημα), αλλα φυσικά και το κόμμα που πρόδωσε την τελευταία ελπίδα του λαού με το 'σκίζω τα μνημόνια', οι πολιτικοί νάνοι και απατεώνες της ψευτοαριστεράς. Ντροπή σε όλους σας!
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Θα τιμωρηθούν με επίπληξη.

Έχει κανεις την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει κάποιου είδους κανονικό κράτος με κανονική δικαιοσύνη?
Ότι έxει πετύχει ο ΠΑΟΚ είναι άθλος σε όλα τα επίπεδα.

Δε θα γίνουν θαύματα στην ελλάδα, ούτε υπάρxει περίπτωση να ψηφιστεί κάποιος δραματικά καλύτερος στο κοντινό μέλλον. Αυτή είναι η κοινωνία και η εικόνα της και οι εκπρόσωποι της. Μεσαιωνικά μυαλά παγιδευμένα σε ένα αξιακό σύστημα παρακμής και σαπίλας.

Το μονο που μπορεί ΤΟΥΛAΧΙΣΤΟΝ να γίνει , είναι να μην υπάρχει αυτό το απολυταρχικό αίσχος που έχει κατσικωθει τα τελευταία χρονια και σας έχει πείσει ότι δεν υπάρχει ενλλακτικη, εκτος από την αυτοδύναμη κυβέρνηση των κληρονόμων.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Θα θυμωσουν οι ψηφοφοροι του κουλη. Μα μην μπλέκεις το ποδοσφαιρο με την πολιτική. Μην μπλέκεις την παιδεία με την πολιτική, μην μπλέκεις την οικονομία με την πολιτική ,μην μπλέκεις τα Τέμπη με την πολιτική, μην μπλέκεις τα νοσοκομεία με την πολιτική κλπ κλπ
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Για να τιμωρηθούν, πρέπει να τους καλέσει κάποιος, και αυτό δεν πρόκειται να γίνει...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”