Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

kostasff έγραψε:Πιστεύω, πως μετά το ματς με το Μαρούσι, θα μιλάμε και πάλι για αλλαγή του Έιβερι.
Και εγώ το ίδιο πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Tελικά ίσως να δικαιώσει τον μεγάλο προπονητή που τον επέλεξε...
ίσως βελτιωθεί σημαντικά σε ένα από τα 2 επόμενα παιχνίδια με Μαρούσι 'η Ολυμπιακό
ίσως κάνει καλό δίδυμο combo guards ενναλάξ με τον Μονρό
ίσως τελικά εμπιστοσύνη στο Σούλη είναι πολύ μεγαλύτερο βάρος από μια κουβέντα...
και για μένα τα λέω τα παραπάνω να τα ακούω...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

υπομονή και με τον avery προς το παρόν. αν βλέπατε και πως έπαιξε ο keys σήμερα θα νομίζατε οτι ο william είναι ο chris paul!!!! ελπίζω να μην κράταγε δυνάμεις για το σάββατο :evil:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Ή ο Σούλης τον εμπιστεύεται (ακόμα) ή σκέφτονται πολύ το κόστος της αντικατάστασης.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αν σκέφτονται το δεύτερο είμαι μαζί τους 100 %. και εγώ θέλω να αλλάξω αμάξι επειδή δεν τραβάει και να πάρω μια DBS αλλά αφού το ταμείο είναι μείον θα μείνω με το σαράβαλο. απλά μαθήματα οικιακής οικονομίας...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

offtopic mode on: χα χα σκέψου στην εκκίνηση στην ανηφόρα να μαζευόμασταν 7 χιλ,παόκια να σε χειροκροτήσουμε....
καλύτερα δε θα'ταν μέσα σε μια Αγγλίδα χειροποίητη;
25 years later

Δημοσίευση από 25 years later »

Πιθανοτερο να ειναι το οικονομικο ο λογος μιας και ειναι πασιφανες οτι ο Ειβερι απλα δεν κανει!Κατα τη γνωμη μου ο Ειβερι πρεπει να φυγει ακομη και αν δεν ερθει καποιος στη θεση του!Στη συνεχεια και αν πανε καλα τα εισιτηρια ισως να μπορουσε να βρεθει αντικαταστατης!Το θεμα ειναι οτι προς το παρον ο Ειβερι πληρωνεται σχεδον τζαμπα!Στο παιχνιδι με τον Αρη εκανε αρκετα λαθη,αχρειαστα φαουλ και αφου πετυχε ενα τριποντο χαμογελουσε λες και ηταν ο κορυφαιος του αγωνα!Τα λαθη φυσικα δεν φανηκαν,ουτε και κοστισαν λογω της μεγαλης διαφορας που ειχαμε!Αν το ματς ηταν πραγματικο ντερμπι νομιζω οτι ηδη ο Ειβερι θα ηταν παρελθον!Δεν τον ηξερα τον παικτη απο τις προηγουμενες χρονιες του στην Α1,δεν τον ειχα προσεξει για την ακριβεια,αλλα και μονο που ειχε κανει τοσες θεωρητικα πετυχημενες χρονιες στην Α1 περιμενα κατι καλυτερο απο αυτον!Κατι θετικο...Το μονο που βλεπω ομως ειναι ενα μεγαλο πλην!Συμφωνω οτι σε 1-2 αγωνιστικες θα μιλαμε και παλι για αντικατασταση του...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

25 years later έγραψε:λογω της μεγαλης διαφορας που ειχαμε
Με φτιάχνει να επαναλαμβάνουμε αυτή την "αιτία". Μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι με τον Άρη. Σαν κελάηδισμα ακούγεται στα αυτιά μου.
Συμφωνώ φίλε μου. Είναι λίγος. Καμιά φορά όμως σκέφτομαι μήπως είμαι αυστηρός και πρέπει να έχει κι αυτός τον χρόνο του. Τέλος πάντων. Ο Σούλης και ο Μάτζικ ξέρουν πολύ-πολύ καλύτερα.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ρε παιδια ηρεμηστε λιγο με τον ειβερι, αφου ο παικτης θα ειναι στην ομαδα.....αυτο που κανουμε δεν βοηθαει κανεναν, και ο λογος παραμονης του ειβερι ειναι φανερος , ο παοκ εχει σοβαρο προβλημα στο 2 αφου δεν εχει μετα τον μονρο 2ο 2αρι και επειδη ο ειβερι μπορει να παιξει σαν 2αρι συνεχιζει στην ομαδα,αν παιρναμε τον μιλισαβ. και εφευγε ο ειβερι θα ειχαμε 4 κλασικους ασσους και μολις ενα δυαρι.γενικα οπως τα βλεπω εγω στον ασσο θα παιρνει 20 λεπτα ο καυκης 10 λεπτα ο ειβερι 10 λεπτα ο καλαιτζιδης, στο 2 ο μονρο 30 λεπτα και ο ειβερι 10 λεπτα στο περιπου βεβαια δεν ειμαι εγω προπονητης αλλα επειδη εχω παιξει μπασκετ εχω μια μικρη ιδεα, βεβαια εχεις και τους δεμερτζη,γιαννακιδη απο πισω για βοηθειες ή για τα παρτυ οπως με τον αρη :pano:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ρε tigon4 γ@μω την πουτάνα μου...και όλοι σας...
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ...οχι παοκ...μην με τρελένεται βραδιάτικο..
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

σε παρακαλω ασε την πουτ@ανα ησυχη.....και απο την μια μας λετε οχι κεφαλαια απο την αλλη τα θελετε....επιτελους παρτε μια αποφαση..... :) :pano:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

το ΠΑΟΚ κεφαλαίο παντού...τα άλλα στα @@ μας...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Επειδή τις προάλλες πολλοί που είδαν τον Λάζαρο Παπαδόπουλο στο Παλατάκι για προπόνηση ίσως να σκέφτηκαν διάφορα να πούμε ότι ο Λάζος παραμένει ελεύθερος αφού εδώ και λίγο καιρό "κόπηκε" από τη Ρεάλ..

Ο ΠΑΟΚ είχε βολιδοσκοπήσει μέσα στο φθινόπωρο τον τέως βασικό σέντερ της Εθνικής μας, όμως με απαιτήσεις γύρω στις 200 χιλιάδες το χρόνο, θεωρείται σχεδόν απίθανο να υπάρξει συνέχεια στο θέμα, εκτός κι αν οι διοικούντες καταφέρουν να κάνουν το ντηλ προσφέροντας του και κάποια μπόνους τα οποία βεβαίως θα συμφέρουν και στον αθλητη!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Τι λες τώρα; βόμβα είναι αυτό πραγματική!
Με τον Λάζο χτες να παίξει καμιά άμυνα στα σέντερ του Αμαρουσίου θα είχαμε κερδίσει με 10 πόντους/
και γενικά το βάθος που αποκτά αυτή η ομάδα με τέτοιο 5αρι την ανεβάζει κλάση...
α ρε τα άτιμα τα χρήματα...
εκείνη η χορηγία για το όνομα του γηπέδου τι απέγινε;
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Φεύγει από τους Μέμφις Γκρίζλις ο Αϊβερσον!

Λένε πως αν σπάσει το γυαλί δύσκολα κολλάει ξανά. Στην σχέση, όμως, μεταξύ του Άλεν Αϊβερσον και των Μέμφις Γκρίζλις, το γυαλί φαίνεται πως όχι απλά έχει σπάσει , αλλά έχει θρυμματιστεί. Το γεγονός πως ο «Answer» δεν έπαιξε στα πρώτα παιχνίδια των «αρκούδων» όσο θα ήθελε, τον έκανε να ζητήσει από τους ανθρώπους της ομάδας να φύγει. Και το αίτημα του έγινε αποδεκτό. Έτσι, η καριέρα του 33χρονου γκαρντ στο Μέμφις έλαβε τέλος πριν καλά καλά αρχίσει.

http://www.sport-fm.gr/article/203421

Μας κάνει??? :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”