Βαζελος - ΠΑΟΚ 5/1 20:30 CosmoteSports
Re: Βαζελος - ΠΑΟΚ 5/1 20:30 CosmoteSports
Το θέμα είναι ότι κάθε αποτέλεσμα μένει στην ψυχολογία της ομάδας. Άμα χάσουμε σήμερα γίνεται πιο δύσκολο και το ματς της πέμπτης
Είναι από τα παιχνίδια που αν δεν μπορείς να κερδίσεις, φρόντισε τουλάχιστον να μην χάσεις.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ έβαλα αυτούς που θέλω να δω.Azrael έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάμε για 11άδα χωρίς Έλληνα.
Kotarski
Otto - Kedziora - Colley - Baba
Camara - Ozdoev
Despodov - A. Zivkovic - Taison
Brandon
Νομιζω οτι οι 10 στους 11 θα ειναι αυτοι. Δεν ειμαι σιγουρος για την θεση που εβαλες τον Ζιφκο.
Δεν ξερω αν θα ηθελε να κουρασει τοσο πολυ και αυτον μιας και εχουμε και αλλον αγωνα συντομα.
Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν εβλεπα Τισουνταλι ή ακομα και Σορετιρε.
Ο προπονητής ενδεχoμένως να ξεκινήσει με Schwab και Murg.
- ΑποστόληςΑ
Όπως σε όλα μας τα παιχνίδια ο στόχος (πρέπει να) είναι να κρατήσουμε το μηδέν πίσω.
Έχεις δίκιο potamda. Στεγνά και ρεαλιστικά τα πράγματα είναι όπως τα λες.
Απλά μετά τα όσα έχουν γίνει δεν ξέρω αν λειτουργήσει σαν ντόμινο το σημερινό.
Στεγνά όμως βαθμολογικά εννοείται πως δεν κρίνει κάτι το σημερινό. Βέβαια μια νίκη δικιά μας δε θα είναι κάτι ασήμαντο.
Απλά μετά τα όσα έχουν γίνει δεν ξέρω αν λειτουργήσει σαν ντόμινο το σημερινό.
Στεγνά όμως βαθμολογικά εννοείται πως δεν κρίνει κάτι το σημερινό. Βέβαια μια νίκη δικιά μας δε θα είναι κάτι ασήμαντο.
Μόλις είδα το γκολ της τελευταίας μας νίκης στο ΟΑΚΑ. Μόνος του ο Πελκας διαλυει όλη την άμυνα του βάζελου και δίνει πάρε βάλε στον Κάρολο. Και αυτός ο παίκτης θεωρήθηκε πως ήταν γατάκι.
Έναν τέτοιον ήθελα την Πέμπτη να ρίξει μια γεμάτη στον Σιμανσκι οπως είχε κάνει στον Γκιγιερμε σε εκείνο τον αγώνα στο κύπελλο στο 0-2 και γυρίσαμε το ματς σε 3-2.
Έναν τέτοιον ήθελα την Πέμπτη να ρίξει μια γεμάτη στον Σιμανσκι οπως είχε κάνει στον Γκιγιερμε σε εκείνο τον αγώνα στο κύπελλο στο 0-2 και γυρίσαμε το ματς σε 3-2.
Ο ντελιας μέσοεπιθετικα κάνει το πιο πολύ παιχνίδι στην ομάδα. Είτε με τις ενέργειες του, είτε με τους χώρους που δημιούργει... Είναι μεγάλη η απουσία. Ωστόσο αν πιάσουν οι λοιποί μια πολύ καλή μέρα τότε έχουμε πιθανότητες..
-
Για το σημερινό και όχι μόνο, πιστεύετε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι η ίδια ομάδα; Προσωπικά όχι. Φρόντισαν άλλοι για αυτό. Τι εννοώ; Αυτή την φορά δεν τα έβαλαν μόνο με τον προπονητή τους, αλλά και με τους ίδιους. ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΕΣΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ονΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΗΔΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΜΕΤΑ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ.........
- hasio_john
Δύσκολο ματσάκι σήμερα μάγκες, .... πραγματικά θα προσπαθήσω να μην έχω άγχος μιας και όλα δείχνουν μεγαλοπρεπή ήττα! Μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι δεν πιστεύω στην ομάδα/παίχτες/προπονητή, αλλά έτσι όπως τα μαγείρεψαν τα λαμόγια και παίζουμε χωρίς προπονητικό team, με τα νεύρα τσατάλια, με τον καλύτερό μας παίχτη εκτός και γενικά με έναν βάζελο που θα φτύσει αίμα για να μας κερδίσει, αλλά και γενικά όλο το σύστημα που είναι εναντίον μας (μαζί με τα κοράκια), πραγματικά μια πιθανή σημερινή μας νίκη φαντάζει σχεδόν αδύνατη.
Βέβαια αν τύχει και έρθει με κάποιον τρόπο, τότε δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν όλοι οι haters και θα μας δυναμώσει τόσο που μετά και το κύπελο με αεχ θα είναι παιχνιδάκι. Δεν ξέρω, πραγματικά περιμένω να δω το αποτέλεσμα μετά!
Έστω να κρατήσουμε το Χ στην τελική , αν δούμε ότι θα μας βγει πάλι κάτι ανάλογο με το προηγούμενο ματς με τους χάρτινους που μας σφυροκοπούσαν 90 λεπτά...
Βέβαια αν τύχει και έρθει με κάποιον τρόπο, τότε δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν όλοι οι haters και θα μας δυναμώσει τόσο που μετά και το κύπελο με αεχ θα είναι παιχνιδάκι. Δεν ξέρω, πραγματικά περιμένω να δω το αποτέλεσμα μετά!
Έστω να κρατήσουμε το Χ στην τελική , αν δούμε ότι θα μας βγει πάλι κάτι ανάλογο με το προηγούμενο ματς με τους χάρτινους που μας σφυροκοπούσαν 90 λεπτά...
Ευτυχώς κάποιοι δεν ξεχνάνε! Μπράβο φίλε!marsantos έγραψε:Μόλις είδα το γκολ της τελευταίας μας νίκης στο ΟΑΚΑ. Μόνος του ο Πελκας διαλυει όλη την άμυνα του βάζελου και δίνει πάρε βάλε στον Κάρολο. Και αυτός ο παίκτης θεωρήθηκε πως ήταν γατάκι.
ναι αλλα ορισμενοι το διώξανε το παιδί .. με ποσό της πλάκας κι όλας...και δώσαμε τα τριπλά απ'αυτά που πήραμε , για να παρουμε τον Μουργκ. Οι ΠΑΟΚομάχοι
- iremidynami 4+
Τιποτε δεν τελειώνει.... πριν τελειώσει φιλε μουhasio_john έγραψε:Δύσκολο ματσάκι σήμερα μάγκες, .... πραγματικά θα προσπαθήσω να μην έχω άγχος μιας και όλα δείχνουν μεγαλοπρεπή ήττα! Μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι δεν πιστεύω στην ομάδα/παίχτες/προπονητή, αλλά έτσι όπως τα μαγείρεψαν τα λαμόγια και παίζουμε χωρίς προπονητικό team, με τα νεύρα τσατάλια, με τον καλύτερό μας παίχτη εκτός και γενικά με έναν βάζελο που θα φτύσει αίμα για να μας κερδίσει, αλλά και γενικά όλο το σύστημα που είναι εναντίον μας (μαζί με τα κοράκια), πραγματικά μια πιθανή σημερινή μας νίκη φαντάζει σχεδόν αδύνατη.
ή αλλιώς μηδένα προ του τέλους μακάριζε.
Αν παιξουμε για το διπλο, θα το παρουμε.
Αν παιξουμε για το χι, θα χασουμε.
Παμε με οδηγο το περσινι ματς κυπελλου στη λεωφλωρο!
Μαμηστε τους οθωμανοβουλγαρικα!
Αν παιξουμε για το χι, θα χασουμε.
Παμε με οδηγο το περσινι ματς κυπελλου στη λεωφλωρο!
Μαμηστε τους οθωμανοβουλγαρικα!

Kι αυτοι παιζουν χωρις κόσμοhasio_john έγραψε:Δύσκολο ματσάκι σήμερα μάγκες, .... πραγματικά θα προσπαθήσω να μην έχω άγχος μιας και όλα δείχνουν μεγαλοπρεπή ήττα! Μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι δεν πιστεύω στην ομάδα/παίχτες/προπονητή, αλλά έτσι όπως τα μαγείρεψαν τα λαμόγια και παίζουμε χωρίς προπονητικό team, ........