Βαζελος - ΠΑΟΚ 5/1 20:30 CosmoteSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Afanas

Re: Βαζελος - ΠΑΟΚ 5/1 20:30 CosmoteSports

Δημοσίευση από Afanas »

Το θέμα είναι ότι κάθε αποτέλεσμα μένει στην ψυχολογία της ομάδας. Άμα χάσουμε σήμερα γίνεται πιο δύσκολο και το ματς της πέμπτης
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Είναι από τα παιχνίδια που αν δεν μπορείς να κερδίσεις, φρόντισε τουλάχιστον να μην χάσεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Azrael έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάμε για 11άδα χωρίς Έλληνα.

Kotarski
Otto - Kedziora - Colley - Baba
Camara - Ozdoev
Despodov - A. Zivkovic - Taison
Brandon

Νομιζω οτι οι 10 στους 11 θα ειναι αυτοι. Δεν ειμαι σιγουρος για την θεση που εβαλες τον Ζιφκο.
Δεν ξερω αν θα ηθελε να κουρασει τοσο πολυ και αυτον μιας και εχουμε και αλλον αγωνα συντομα.
Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν εβλεπα Τισουνταλι ή ακομα και Σορετιρε.
Εγώ έβαλα αυτούς που θέλω να δω.
Ο προπονητής ενδεχoμένως να ξεκινήσει με Schwab και Murg.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όπως σε όλα μας τα παιχνίδια ο στόχος (πρέπει να) είναι να κρατήσουμε το μηδέν πίσω.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Έχεις δίκιο potamda. Στεγνά και ρεαλιστικά τα πράγματα είναι όπως τα λες.
Απλά μετά τα όσα έχουν γίνει δεν ξέρω αν λειτουργήσει σαν ντόμινο το σημερινό.
Στεγνά όμως βαθμολογικά εννοείται πως δεν κρίνει κάτι το σημερινό. Βέβαια μια νίκη δικιά μας δε θα είναι κάτι ασήμαντο.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Πάμε Π.Α.Ο.Κ. για το διπλό !!! Φόρτσα Π.Α.Ο.Κ. !!! :opaokara: :nairepaok: :pano:
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Μόλις είδα το γκολ της τελευταίας μας νίκης στο ΟΑΚΑ. Μόνος του ο Πελκας διαλυει όλη την άμυνα του βάζελου και δίνει πάρε βάλε στον Κάρολο. Και αυτός ο παίκτης θεωρήθηκε πως ήταν γατάκι.
Έναν τέτοιον ήθελα την Πέμπτη να ρίξει μια γεμάτη στον Σιμανσκι οπως είχε κάνει στον Γκιγιερμε σε εκείνο τον αγώνα στο κύπελλο στο 0-2 και γυρίσαμε το ματς σε 3-2.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Ο ντελιας μέσοεπιθετικα κάνει το πιο πολύ παιχνίδι στην ομάδα. Είτε με τις ενέργειες του, είτε με τους χώρους που δημιούργει... Είναι μεγάλη η απουσία. Ωστόσο αν πιάσουν οι λοιποί μια πολύ καλή μέρα τότε έχουμε πιθανότητες..
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Για το σημερινό και όχι μόνο, πιστεύετε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι η ίδια ομάδα; Προσωπικά όχι. Φρόντισαν άλλοι για αυτό. Τι εννοώ; Αυτή την φορά δεν τα έβαλαν μόνο με τον προπονητή τους, αλλά και με τους ίδιους. ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΕΣΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ονΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΗΔΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΜΕΤΑ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ.........
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δύσκολο ματσάκι σήμερα μάγκες, .... πραγματικά θα προσπαθήσω να μην έχω άγχος μιας και όλα δείχνουν μεγαλοπρεπή ήττα! Μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι δεν πιστεύω στην ομάδα/παίχτες/προπονητή, αλλά έτσι όπως τα μαγείρεψαν τα λαμόγια και παίζουμε χωρίς προπονητικό team, με τα νεύρα τσατάλια, με τον καλύτερό μας παίχτη εκτός και γενικά με έναν βάζελο που θα φτύσει αίμα για να μας κερδίσει, αλλά και γενικά όλο το σύστημα που είναι εναντίον μας (μαζί με τα κοράκια), πραγματικά μια πιθανή σημερινή μας νίκη φαντάζει σχεδόν αδύνατη.
Βέβαια αν τύχει και έρθει με κάποιον τρόπο, τότε δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν όλοι οι haters και θα μας δυναμώσει τόσο που μετά και το κύπελο με αεχ θα είναι παιχνιδάκι. Δεν ξέρω, πραγματικά περιμένω να δω το αποτέλεσμα μετά!
Έστω να κρατήσουμε το Χ στην τελική , αν δούμε ότι θα μας βγει πάλι κάτι ανάλογο με το προηγούμενο ματς με τους χάρτινους που μας σφυροκοπούσαν 90 λεπτά...
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

marsantos έγραψε:Μόλις είδα το γκολ της τελευταίας μας νίκης στο ΟΑΚΑ. Μόνος του ο Πελκας διαλυει όλη την άμυνα του βάζελου και δίνει πάρε βάλε στον Κάρολο. Και αυτός ο παίκτης θεωρήθηκε πως ήταν γατάκι.
Έναν τέτοιον ήθελα την Πέμπτη να ρίξει μια γεμάτη στον Σιμανσκι οπως είχε κάνει στον Γκιγιερμε σε εκείνο τον αγώνα στο κύπελλο στο 0-2 και γυρίσαμε το ματς σε 3-2.
Ευτυχώς κάποιοι δεν ξεχνάνε! Μπράβο φίλε!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ναι αλλα ορισμενοι το διώξανε το παιδί .. με ποσό της πλάκας κι όλας...και δώσαμε τα τριπλά απ'αυτά που πήραμε , για να παρουμε τον Μουργκ. Οι ΠΑΟΚομάχοι
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

hasio_john έγραψε:Δύσκολο ματσάκι σήμερα μάγκες, .... πραγματικά θα προσπαθήσω να μην έχω άγχος μιας και όλα δείχνουν μεγαλοπρεπή ήττα! Μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι δεν πιστεύω στην ομάδα/παίχτες/προπονητή, αλλά έτσι όπως τα μαγείρεψαν τα λαμόγια και παίζουμε χωρίς προπονητικό team, με τα νεύρα τσατάλια, με τον καλύτερό μας παίχτη εκτός και γενικά με έναν βάζελο που θα φτύσει αίμα για να μας κερδίσει, αλλά και γενικά όλο το σύστημα που είναι εναντίον μας (μαζί με τα κοράκια), πραγματικά μια πιθανή σημερινή μας νίκη φαντάζει σχεδόν αδύνατη.
Βέβαια αν τύχει και έρθει με κάποιον τρόπο, τότε δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν όλοι οι haters και θα μας δυναμώσει τόσο που μετά και το κύπελο με αεχ θα είναι παιχνιδάκι. Δεν ξέρω, πραγματικά περιμένω να δω το αποτέλεσμα μετά!
Έστω να κρατήσουμε το Χ στην τελική , αν δούμε ότι θα μας βγει πάλι κάτι ανάλογο με το προηγούμενο ματς με τους χάρτινους που μας σφυροκοπούσαν 90 λεπτά...
Τιποτε δεν τελειώνει.... πριν τελειώσει φιλε μου
ή αλλιώς μηδένα προ του τέλους μακάριζε.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Αν παιξουμε για το διπλο, θα το παρουμε.

Αν παιξουμε για το χι, θα χασουμε.

Παμε με οδηγο το περσινι ματς κυπελλου στη λεωφλωρο!

Μαμηστε τους οθωμανοβουλγαρικα! :pano:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

hasio_john έγραψε:Δύσκολο ματσάκι σήμερα μάγκες, .... πραγματικά θα προσπαθήσω να μην έχω άγχος μιας και όλα δείχνουν μεγαλοπρεπή ήττα! Μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι δεν πιστεύω στην ομάδα/παίχτες/προπονητή, αλλά έτσι όπως τα μαγείρεψαν τα λαμόγια και παίζουμε χωρίς προπονητικό team, ........
Kι αυτοι παιζουν χωρις κόσμο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”