Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gpap5 έγραψε:εγώ θα το ξαναγράψω, και ας μην εμφανιστεί:
δεν θυμάμαι καμία περίπτωση του Κούγια να αναλαμβάνει υπεράσπιση κάποιου αθώου.
Στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη , μόλις έγινε γνωστή η δολοφονία της, τα τοπικά μέσα αρχίσαν τις διαρροές ότι ήταν ναρκομανής ότι έκανε βίζιτες για 5 10€ κλπ. Αν ο πατέρας της δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να προσλάβει τον κούγια η υπόθεση θα έχει κλείσει και όλη η ελλάδα θα πίστευε ότι ήταν ένα πρεζόνι που απλά το σκοτώσανε.Στην υπόθεση αυτή ο κούγιας τους ξεβράκωσε κανονικά.
Να πω εδώ ότι δεν είμαι υπέρ του κοντού δικηγόρου .
Τώρα ρε παιδιά αντί να ενοχλεί τους χάρτινους που προσλάβαμε ad hoc για υπάλληλο έναν τύπο που κάποτε είχε μπλεχτεί και με την διοίκηση τους μας ενοχλεί εμάς;;;. Όπως τονίστηκε και από τον ίδιο τον Κούγια ΔΕΝ εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ αλλά μόνο τον ραζβαν και μόνο για την συγκεκριμένη υπόθεση
Επίδειξη δύναμης κάνει ο Ιβάν και ήδη οι άλλοι έχουν αρχίσει και τα μασάνε και αρχίζουν να λένε ότι κακώς έχει δυναμιτιστει το κλίμα και θα πρέπει να υπάρχει αποσυμπίεση.
Στην κουλιτσα μετά το αντιπαοκτσιδικο κρεσεντο και καθώς έφαγαν σέντρα από γαβρους και βαζελους ήδη νιωθουν μόνοι και πάνε να το γυρίσουν ότι είναι τα καημένα που οι άλλοι τρεις τους έχουν στην φαπα...
Από την άλλη, δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος για το ότι ακούγονται τόσο πολλές φωνές και απόψεις για κινήσεις που αφορούν τον ΠΑΟΚ σαν ιδέα.... Δείχνει ότι είμαστε ένας οργανισμός με υγεία, μία ιδέα που αγκαλιάζει πλατιές μάζες, κάτι που είναι πάνω από πρόσωπα....
Και θα το τονίσω ξανά.....πάνω από πρόσωπα.... θυμηθείτε τον Πάμπλο που πέρυσι που άφησε ξερό το γήπεδο στις Σέρρες και τις δηλώσεις μετά το τελευταίο ματς για την διαιτησία....
πειτε μου γιατι θα τρελαθω με αυτα που διαβαζω στα αθηναικα σαιτ
βλεπετε πουθενα στο βιντεο Λουτσε και παικτες ΠΑΟΚ να βιαιοπραγουν σε θεατες της χαρτινης?
πειτε ρε παιδια σε ποιο σημειο και δεν το βλεπω εγω αλλα το βλεπει ολη η αθηνα?
επιτελους ακουσαμε καποια αυτονοητα πραγματα απ τον παντοφλακια. μιλησε για αρκετα πραγματα που ειχα αναφερει και γω μερικες σελιδες πριν, δλδ
- δεν υπαρχει αδικημα, δεν υπαρχει ποινη (αρθρο 3 παρ 7)
- εγκυροτητα αποδεικτικων στοιχειων (φυλλο αγωνων, εκθεσεις κτλ) -> ακυρο το βιντεο γιατι..
- ακυροτητα παρεμβασης χαρτινης αρα ακυρο το βιντεο
- δε διακρινεται τιποτα στο βιντεο, αρα reasonable doubt
- δεν ειναι θεατες, προφανεστατα
- ευθυνη αστυνομιας -> εδω προσθεσε το αυτεπαγγελτο ως ευθυνη ταξιαρχου/ΕΠΟ/ποδοσφαιρικου εισαγγελεα. εδω πραγματικα δεν ειχα ιδεα και νομιζω ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ.
- η αρχη της αναλογικοτητας
προσθεσε δε και κατι που το θεωρω χαμενη υποθεση ως επιχειρημα, για το τι θεωρειται περιβαλλων χωρος. παει να το αμφισβητησει ως θεμα ερμηνειας, ενω ρητα λεει ο ΠΚ οτι ανηκει κ το παρκινγκ. το καλο μ αυτο ειναι οτι εχει δεδικασμενο σε δικη του υποθεση που ειχε πεισει την εδρα, οποτε θα φανει.
η ποινη με την παραπανω επιχειρηματολογια πρεπει να σβηστει εντελως, οτιδηποτε αλλο ειναι σκανδαλο.
Είναι σίγουρα μονταρισμένο το video. Η ΑΕΚ σε μια τραγική ιστορία του Κατσούρη, δεν εμφάνιζε ποτέ το video που θα αποδείκνυε ποιος μαχαίρωσε τον Κατσούρη. Ποτέ δεν το εμφάνισε».
κουγιας
υ.γ. θα τους σκισει λεμεαν τους πιασει στο στομα του
Μα γι αυτό τον πήραμε, όχι επειδή τον αγαπάμε. Κάνει αποτελεσματική δουλειά και ένας λόγος γι αυτό είναι οτι δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω, ενώ όποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του φοβάται την μήνυση.
Επειδή όμως μέχρι σήμερα οτι και να έχουμε δοκιμάσει το σύστημα δεν το νικήσαμε, περιμένω με ανυπομονησία το αποτέλεσμα.
jibbie έγραψε:επιτελους ακουσαμε καποια αυτονοητα πραγματα απ τον παντοφλακια. μιλησε για αρκετα πραγματα που ειχα αναφερει και γω μερικες σελιδες πριν, δλδ
- δεν υπαρχει αδικημα, δεν υπαρχει ποινη (αρθρο 3 παρ 7)
- εγκυροτητα αποδεικτικων στοιχειων (φυλλο αγωνων, εκθεσεις κτλ) -> ακυρο το βιντεο γιατι..
- ακυροτητα παρεμβασης χαρτινης αρα ακυρο το βιντεο
- δε διακρινεται τιποτα στο βιντεο, αρα reasonable doubt
- δεν ειναι θεατες, προφανεστατα
- ευθυνη αστυνομιας -> εδω προσθεσε το αυτεπαγγελτο ως ευθυνη ταξιαρχου/ΕΠΟ/ποδοσφαιρικου εισαγγελεα. εδω πραγματικα δεν ειχα ιδεα και νομιζω ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ.
- η αρχη της αναλογικοτητας
προσθεσε δε και κατι που το θεωρω χαμενη υποθεση ως επιχειρημα, για το τι θεωρειται περιβαλλων χωρος. παει να το αμφισβητησει ως θεμα ερμηνειας, ενω ρητα λεει ο ΠΚ οτι ανηκει κ το παρκινγκ. το καλο μ αυτο ειναι οτι εχει δεδικασμενο σε δικη του υποθεση που ειχε πεισει την εδρα, οποτε θα φανει.
η ποινη με την παραπανω επιχειρηματολογια πρεπει να σβηστει εντελως, οτιδηποτε αλλο ειναι σκανδαλο.
Το τελικό αποτέλεσμα αποκλειστικά και μόνο, για μένα, θα κρίνει τη συγκεκριμένη επιλογή. Αν αυτό είναι η αθώωση Λουτσέσκου και συν αυτώ, θα είμαι όχι απλά ικανοποιημένος αλλά εκστασιασμένος. Όποιοι συνοπαδοί σε μια τέτοια περίπτωση αδυνατούν να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους ας στείλουν μήνυμα/σχόλιο απολογητικό στους τσουτσικοτσακιροκλεφτετζογλαίους, διατρανώνοντας τον αποτροπιασμό τους, είτε να ξεκινήσουν μαζικό αντάρτικο στο γήπεδο.
Αυτό που κάνανε τα χανουνια ξύπνησαν όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Η οικογένεια Σαββίδη μπαμπάς και υιός μπροστά σε όλους τους παίχτες σε όλα τα μέσα στήριξαν τον Ραζβαν Λουτσεσκου. Ο Ιβάν ξανά ενεργοποιηθηκε φέρνοντας τον Γραμμένο αλλά και τον Κούγια μόνο για την περίπτωση Ραζβαν. Επίσης την άλλη μέρα δηλαδή σήμερα μάθαμε ότι ο ΠΑΟΚ προχωράει του Πένια. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνουν κι άλλες μεταγραφες ειδικά αν ισχύει η πώληση open όχι τόσο για τα λεφτά που θα πάρει τα μετρητά αλλά γιατί θα γλιτώσει από λεφτά που έχανε σε αυτό το κανάλι και πιστεύω να δώθουν για να στηριχθεί και ο Ραζβαν. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τα πάντα
Τρία συμπληρωματικά και δευτερεύοντα σχόλια σε διάφορα που διάβασα δεξιά και αριστερά στις ακριβώς προηγούμενες σελίδες του τόπικ. Δικηγόρος είναι ο Κούγιας, δικηγόροι είναι κι όσοι δουλεύουν στον Σύνηγορο του Πολίτη με ψίχουλα. Γιατροί είναι οι καρχαρίες της διαπλοκής που αρπάζουν χοντρά λεφτά για εγχειρήσεις που δεν είναι αναγκαίες, γιατροί και όσοι δουλεύουν υπεράνθρωπες και απάνθρωπες ώρες με πενιχρή ανταμοιβή στα Επείγοντα. Κάπου λίγο τα τσουβαλιάζουμε σε ανεπίπτρεπτο βαθμό με την υπεραπλουστευτική εξίσωση δικηγορία-νομική επιστήμη=θεατρινισμοί και ψευτιές.
Δεύτερον, αν τυχόν έχουμε ως θέσφατο το ανεκδιήγητο "έτσι αποφάσισε ο Ιβάν, όσοι διαφωνείτε πάρτε τον τηλεφωνάκι να του αλλάξετε γνώμη", ζήτω που καήκαμε. Ήμαρτον, ένα φόρουμ οπαδών είμαστε, ο Ιβάν θα κάνει αυτό που θέλει ανεξάρτητα από το τι θα γράψει ο (κάθε) Αουρελιάνο σε ένα thread, και έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να διατυπώνουμε (πρωτίστως μέσα μας) γνώμη για ό,τι μας αφορά, επηρεάζει, απασχολεί ως οπαδούς. Αυτός είναι ο δικός μας χώρος, μακριά από τα κέντρα λήψης αποφάσεων. Είναι αποκαρδιωτικό το (ανύπαρκτο) αντεπιχείρημα "ε, αφού έτσι έκρινε ο Ιβάν" απέναντι σε οποιαδήποτε διαφωνία. Στην ουσία καταλύει όχι μόνο τον διάλογο και την πολυφωνία αλλά και την ίδια την ιδιότητα του σκεπτόμενου -και ανεξάρτητου- οπαδού. Κανείς δεν είπε να τα κάνουμε λίμπα, ούτε να ξεκινήσουμε μαχόμενη αντιπολίτευση. Αν τρελαινόμαστε και βγάζουμε σπυριά με την κάθε διαφωνία, πιο πολύ διογκώνουμε την εσωστρέφεια παρά την αμβλύνουμε.
Τρίτον, η δική μου αποστροφή απέναντι στην πρόσληψη Κούγια δεν σχετίζεται ούτε στο ένα εκατομμυριοστό με το τι μπορεί να λέει ο κάθε ξεφτιλισμένος χάρτινος ή το φουκαράδικο μειοψηφικό κομμάτι της πόλης που η μόνη έξαψη που μπορεί να νιώσει είναι μέσα από το τυφλό μίσος για τον ΠΑΟΚ (είναι τόσο καημένο, βασανιστικό και μίζερο να είσαι ετερόφωτος, πραγματικά δεν θα το ευχόμουν ούτε στον χειρότερο εχθρό μου). Τέλος, η αποστροφή μου δεν εξαρτάται από το αποτέλεσμα της έφεσης. Και να εξαλειφθεί η ποινή, και να δώσουν ανθοδέσμη και τιμητική πλακέτα στον Λουτσέσκου, θα εξακολουθώ να εύχομαι να μην είχε συνδεθεί ποτέ το μπασμένο μίασμα με τον ΠΑΟΚ. Είναι για μένα ζήτημα ηθικής τάξης και αισθητικής, οπότε δεν κρίνω εκ του αποτελέσματος. "Δηλαδή αν δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ θα χαλαστείς;". Όχι βέβαια, η ζωή είναι από μόνη της μια -ευτυχώς, θέε μου- πολύ σύνθετη διαδικασία, γεμάτη αντικρουόμενα αισθήματα. Θα εξακολουθώ να λυπάμαι για την εμπλοκή Κούγια, αλλά συγχρόνως θα χαίρομαι βλέποντας τον προπονητή μας στον πάγκο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Πέμ 02 Ιαν 2025, 20:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Έχουμε κάποιο νομικό δικαίωμα εναντίον του δικαστή (δεν έχει αναφερθεί όνομα τόσες μέρες!) σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έκανε τόσες παράτυπες και μη νόμιμες ενέργειες για να καταλήξει σε μια ποινή διάτρητη από παντού;
Μπορούμε να τον κυνηγήσουμε με κάποιον τρόπο, ώστε να περάσει κι ένα μήνυμα;
Αδερφέ Aureliano, ειλικρινά δέχομαι όσα λες αν και υπέρμαχος της εμπλοκής κουγια σε αυτήν την μάχη; Ρωτάω, γιατί εγώ δεν ξέρω, έχεις υπόψιν σου 2-3 άλλους δικηγόρους που θα μπορούσαν να σταθούν στο επίπεδο τους;
Προσωπικά, όχι, δεν γνωρίζω. Η ενασχόλησή μου με τη Νομική έληξε την ημέρα της ορκωμοσίας, δεν άσκησα ποτέ το επάγγελμα, δεν έδωσα καν εξετάσεις για άδεια. Αν η έφεση κριθεί αμιγώς με νομικά κριτήρια, είμαι βέβαιος ότι πάρα πολλοί δικηγόροι (αν ρωτήσω συγκεκριμένα άτομα, θα μου πουν και συγκεκριμένα ονόματα) είναι σε θέση να καταστρώσουν μια εξαιρετικά στέρεη νομική επιχειρηματολογία. Ο Κούγιας προσφέρει, προφανώς, άλλα πλεονεκτήματα, όπως την ατελείωτη μιντιακή προβολή. Το θέμα είναι, όμως, ότι δεν είναι δική μου (ή δική σου ή του καθενός από εμάς) ευθύνη να γνωρίζω. Θα μου επιτρέψεις, ωστόσο, να εμμείνω κουραστικά στην πρόληψη. Συνέβη το 2018, συνέβη το 2020, συνέβη το 2022, συνέβη το 2024. Ας μη γιορτάσουμε τα 100 χρόνια σερνόμενοι πάλι σε δικαστήρια και καυγαδίζοντας μεταξύ μας για το αν ο σκοπός της άμυνας αγιάζει τα μέσα.