Δεν αποκλείεται, γιατί είμαι μάρτυρας.
eorptol1 έγραψε:οαση απο περσι ακομη η τουμπα και οι αντιδρασεις της κοντρα στην τοξικοτητα των ραδιοφωνων και των καθε ειδους λαμογιων που συχναζουν εκει.....ακομη και ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ σαν τον Αρσενη στον λιμπερο εκπεμπουν απιστευτη τοξικοτητα και χολη παντα κατα του ΠΑΟΚ.....ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι φίλαθλοι χθες που φάνηκαν συσπειρωμένοι. Υπήρξαν συνθήματα που τα συνόδεψε το σύνολο των οπαδών που βρέθηκαν στην Τούμπα, ανεξαρτήτως θύρας. Ήταν κάτι πολύ όμορφο!
Και στο τέλος, φυσικά, έπεσε και το σύνθημα για την ΑΕΧ.
Υπάρχουν ενα σωρο δουλειες που δεν εχεις επιλογη πχ αν εισαι πολλες ωρες στο τιμόνι ,δουλευεις σε κουζινα η σε οικοδομη κλπPAOKAPOMONOSMOY έγραψε:Βρε παιδιά κάθεστε και ακούτε ραδιόφωνο ακόμη; Και συγκεκριμένους; Τι να πω; Μάλλον έχω θέμα. Χαρά στο κουράγιο σας δεν θα πω. Χαρά στο κουράγιο και στην υπομονή σ' αυτούς που ζουν μαζί σας θα πω, χωρίς να παρεξηγηθω.
kataramenos5 έγραψε:Υπάρχουν ενα σωρο δουλειες που δεν εχεις επιλογη πχ αν εισαι πολλες ωρες στο τιμόνι ,δουλευεις σε κουζινα η σε οικοδομη κλπPAOKAPOMONOSMOY έγραψε:Βρε παιδιά κάθεστε και ακούτε ραδιόφωνο ακόμη; Και συγκεκριμένους; Τι να πω; Μάλλον έχω θέμα. Χαρά στο κουράγιο σας δεν θα πω. Χαρά στο κουράγιο και στην υπομονή σ' αυτούς που ζουν μαζί σας θα πω, χωρίς να παρεξηγηθω.
Δε νομιζω οτι αυτο δειχνει κατι για το τι χαρακτηρας είσαι .
Έχει Spotify!kataramenos5 έγραψε:Υπάρχουν ενα σωρο δουλειες που δεν εχεις επιλογη πχ αν εισαι πολλες ωρες στο τιμόνι ,δουλευεις σε κουζινα η σε οικοδομη κλπPAOKAPOMONOSMOY έγραψε:Βρε παιδιά κάθεστε και ακούτε ραδιόφωνο ακόμη; Και συγκεκριμένους; Τι να πω; Μάλλον έχω θέμα. Χαρά στο κουράγιο σας δεν θα πω. Χαρά στο κουράγιο και στην υπομονή σ' αυτούς που ζουν μαζί σας θα πω, χωρίς να παρεξηγηθω.
Δε νομιζω οτι αυτο δειχνει κατι για το τι χαρακτηρας είσαι .