Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
θα πρέπει να υπολογίζουμε ότι ο δεύτερος γύρος θα είναι πιο δύσκολος. Συνεπώς η ενίσχυση θα πρέπει να είναι σημαντική όπως και το αποτέλεσμα της δουλειάς του λούτσε ακόμη πιο εντυπωσιακή.
η κουβέντα στις τελευταίες σελίδες τείνει να φθάσει στα άκρα και γιαυτό τον λόγο θα πρέπει όλοι μας να ισορροπήσουμε.
οι διαφορές μας είναι αρκετές και δεν μπορεί η μια πλευρά να πείσει την άλλη.
νίκη αύριο, να δούμε θυμιάνη, σωτήρη κι άλλους, να έχουν καλή εμφάνιση όπως και οι υπόλοιποι να ξελαμπικάρουν το μυαλό τους παρέα με τον λούτσε.
η κουβέντα στις τελευταίες σελίδες τείνει να φθάσει στα άκρα και γιαυτό τον λόγο θα πρέπει όλοι μας να ισορροπήσουμε.
οι διαφορές μας είναι αρκετές και δεν μπορεί η μια πλευρά να πείσει την άλλη.
νίκη αύριο, να δούμε θυμιάνη, σωτήρη κι άλλους, να έχουν καλή εμφάνιση όπως και οι υπόλοιποι να ξελαμπικάρουν το μυαλό τους παρέα με τον λούτσε.
Τωρα σοβαρα μιλατε μωρε και αναφερεστε στους συγκεκριμενους λες και μιλατε για τον Ανδραλα και τον Ζαφειριου? Παικτες βασικοι σε Μπεσικτας ,ΤΣΣΚΑ μοσχας,Γανδη,ο Λοβρεν βασικος στη Λυων με 2 μυρια συμβολαια μολις πριν 1,5 χρονο,αρχηγος της U21 της γιουναιτεντ ο Σορετιρε,ο Καμαρα χρονια βασικος σε γαυρο με μεταγραφη Ρομα και προταση ανανεωσης περσι το γεναρη...Το εχετε ξεφτυλισει πραγματικα...gika έγραψε:Πριν να κριθεί ο Ράζβαν πάντως πρέπει να απαντηθεί το αν πιστεύουμε ότι με άλλον προπονητή οι Λόβρεν, Κόλεϊ, Γκόμεζ, Καμαρά, Μπακαγιόκο, Θυμιάνης, Σορετίρε, Τισουντάλι, Τσάλοφ θα τα πήγαιναν καλύτερα.
Γιατί αν το καλοκαίρι ήρθαν 9 παίκτες που αν αύριο έφευγαν όλοι τους δεν θα έκλαιγε κανείς, λίγα πράγματα θα μπορούσε να κάνει ο προπονητής. Αν από την άλλη πιστεύουμε ότι ο λόγος που και οι 9 δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα είναι ο προπονητής, τότε ξέρουμε τι πρέπει να αλλάξει.
Max μέχρι τέλη Γενάρη παίζονται όλα. Εμείς παντα κάνουμε μεταγραφές προς το τέλος. Ακόμα και να πρωτοτυπησουμε αποκτωντας παίκτες στις 15 Γενάρη και να τους βάλεις στις 20 να παίξουν, μεχρι τότε θα έχουμε παίξει τα εκτός έδρας με παο και άρη, τους προημιτελικους με αεκ ή άρη και τα 3 ευρωπαϊκά (τέλη Γενάρη τα 2 αλλά οι καινούριοι δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής). Επίσης να υπολογίσουμε οτι έχουμε την πεντάδα αγώνων μέχρι τα Χριστούγεννα με τις ειδικές συνθήκες που εχουν διαμορφωθεί στο ροστερ.θα πρέπει να υπολογίζουμε ότι ο δεύτερος γύρος θα είναι πιο δύσκολος. Συνεπώς η ενίσχυση θα πρέπει να είναι σημαντική όπως και το αποτέλεσμα της δουλειάς του λούτσε ακόμη πιο εντυπωσιακή.
Άρα την ιστορία και στις 3 διοργανώσεις θα τη γράψουν οι παρόντες.
Γιατί νομίζεις γράφω επικηδειους εδώ και ένα μήνα.
Χθες στο τοπικ του πρωταθλήματος έγραψα ακομα μια φορά την εκτίμηση μου.
Ότι αναζητήσεις σε ψυχοπνευματικους τομείς κι αν κάνουμε, ότι ενδοσκοπησεις κι αν κάνουμε για τις παθογένειες των μεταγραφών, ότι ψευτοελπιδες κι αν ανακτωνται απο συνεντεύξεις τύπου, η ουσία είναι μια.
Τα κουκιά δε βγαίνουν.
Το πιθανότερο είναι τέλη Γενάρη να είμαστε έξω από όλα. Τι μπορούμε να κάνουμε; Αυτό που έγραψα χθες στο τόπικ που ανέφερα. Κοιτάμε μέχρι τις Σέρρες. Αν πας να σκεφτείς πιο μακριά πέφτει μαύρη κουρτίνα.
Μέχρι τις Σέρρες. Το μετά θα γεννηθεί Κυριακή βράδυ.
Re: Razvan Lucescu IV
theo-drama έγραψε:Για πάμε να κάνουμε μια σύνοψη και για φετος
Τα δικά μου στατιστικά λενε
Σε 280 αγώνες στο γηπεδο + 1 αγώνα που δεν εγινε(με τις κοτες το 2018)
Μεσα στους 280 αγώνες έχω βάλει και
α. Την Νίκη το 2023 με την Τρίπολη =1-2 που μας κλέψανε.
β. Την Νίκη με 1-0 επί της χάρτινης το 2018,που μας έκλεψαν το ΝΤΑΜΠΛ.
ΝΙΚΕΣ = 175
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ = 51
ΗΤΤΕΣ = 54
Εδώ δεν ξέρω, αν πιάνεται, η ήττα στην παράταση, από την Μαλμε
Με γκολ συνολικά 532-239
Στο Πρωτάθλημα έχει σε 180 +1 αγώνα που δεν έγινε +1 αγώνα(με Τρίπολη 1-2 που μας έκλεψαν το 2022-23 κ αεχ το 2017-18 με 1-0) τους οποίους τους έβαλα ως νίκες
ΝΙΚΕΣ = 119
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ= 32
ΗΤΤΕΣ= 29
Με γκολ 351-140
Αναλυτικά εντός γηπεδου
2017-2018
ΕΝΤΟΣ
ΝΙΚΕΣ= 14 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ=0 ΗΤΤΕΣ=0
Γκολ 37-4
ΕΚΤΟΣ
ΝΙΚΕΣ=8 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ=4 ΗΤΤΕΣ=3
Γκολ 23-9
ΣΥΝΟΛΟ 2017-2018
ΝΙΚΕΣ=22 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ=4 ΗΤΤΕΣ=3
Γκολ 60-13
2018-2019
ΕΝΤΟΣ. 14-1-0 γκολ 37-5
ΕΚΤΟΣ. 12-3-0 γκολ 29-9
ΣΥΝΟΛΟ. 26-4-0 γκολ 66-14
2021-2022
ΕΝΤΟΣ. 10-4-4 γκολ 30-17
ΕΚΤΟΣ. 9-3-6 γκολ 28-16
ΣΥΝΟΛΟ. 19-7-10 γκολ 58-33
2022-2023
ΕΝΤΟΣ. 11-3-4 γκολ 32-15
ΕΚΤΟΣ. 9-6-3 γκολ 25-16
ΣΥΝΟΛΟ. 20-9-7 γκολ 57-31
2023-2024
ΕΝΤΟΣ. 14-2-2 γκολ 44-13
ΕΚΤΟΣ. 11-3-4 γκολ 43-21
ΣΥΝΟΛΟ. 25-5-6 γκολ 87-34
2024-2025
ΕΝΤΟΣ. 2-2-3
ΕΚΤΟΣ. 5-1-0
ΣΥΝΟΛΟ. 7-3-3 κ γκολ 23-15
Στο ΚΥΠΕΛΛΟ έχει σε 40 αγώνες
ΝΙΚΕΣ. = 27
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ. = 8
ΗΤΤΕΣ. = 5
Με γκολ 85-26.
ΕΝΤΟΣ. =12-4-1
ΕΚΤΟΣ. =15-4-4 *έχω βάλει τους 4 Τελικούς,ως εκτός έδρας ματς.
ΣΥΝΟΛΟ. =27-8-5
2017-2018
ΕΝΤΟΣ. =4-0-0
ΕΚΤΟΣ. =6-0-0. Όλους τους Τελικούς ,τους βαζω εκτός.
ΣΥΝΟΛΟ. =10-0-0.
Γκολ. 28-6
2018-2019
ΕΝΤΟΣ.=3-1-0
ΕΚΤΟΣ. =3-1-2
ΣΥΝΟΛΟ. =6-2-2
Γκολ 23-8
2021-2022
ΕΝΤΟΣ. =1-2-0
ΕΚΤΟΣ. =1-2-1
ΣΥΝΟΛΟ. =2-4-1
Γκολ 7-5
2022-2023
ΕΝΤΟΣ. =2-1-0
ΕΚΤΟΣ. =2-1-1
ΣΥΝΟΛΟ. =4-2-1
Γκολ 13-5
2023-2024
ΕΝΤΟΣ. = 2-0-0
ΕΚΤΟΣ. =2-0-0
ΣΥΝΟΛΟ. =4-0-0
Γκολ 14-2
2024-2025
ΕΝΤΟΣ = 0-0-0
ΕΚΤΟΣ. =1-0-0
ΣΎΝΟΛΟ. = 1-0-0
Γκολ 3-0
Επισης στην ΕΥΡΏΠΗ έχει
Σε 59 αγωνες έχει 13 +3 φέτος από ομιλους ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ και 5 Αποκλεισμούς.
Νίκες = 28
Ισοπαλιες=11
Ηττες=20
ΕΝΤΟΣ. =14-6-9
ΕΚΤΟΣ. =14-5-11
ΣΥΝΟΛΟ. =28-11-20
Με συνολο γκολ υπέρ 93 κ κατά 73 γκολ.
Εβαλα την ήττα στην παράταση, από την Μάλμε, που κανονικά, μπορεί να μετρουσε, σαν ισοπαλία κανονικού αγώνα.
2017-2018
ΕΝΤΟΣ. =1-0-0
ΕΚΤΟΣ. =0-0-1
ΣΥΝΟΛΟ. =1-0-
Γκολ 3-3
2018-2019
ΕΝΤΟΣ. =2-0-4
ΕΚΤΟΣ. =2-2-2
ΣΥΝΟΛΟ. =4-2-6
Γκολ 15-20
2021-2022
ΕΝΤΟΣ. =4-2-2
ΕΚΤΟΣ. =4-1-3
ΣΥΝΟΛΟ. =8-3-5
Γκολ 20-13
2022-2023
ΕΝΤΟΣ. =0-1-0
ΕΚΤΟΣ. =0-0-1
ΣΥΝΟΛΟ. =0-1-1
Γκολ 1-3
2023-2024
ΕΝΤΟΣ. =5-2-1
ΕΚΤΟΣ. =5-1-2
ΣΥΝΟΛΟ. =10-3-3
Γκολ 34-18
2024-2025
ΕΝΤΟΣ. 2-1-2
ΕΚΤΟΣ. 3-1-2
ΣΥΝΟΛΟ. 5-2-4 κ γκολ 20-16.
Τα λέμε εδώ τον Μαη πλέον.
Ο ΜΑΗΣ πέρασε.
Ο πιο πετυχημένος και πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας.
2 ΝΤΑΜΠΛ κ 1 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΣΤΡΑΤΆΡΧΗ τα ΣΕΒΗ μου, από μένα κι ελπίζω με κατάλληλες προσθήκες στους ΟΜΙΛΟΥΣ,του χρόνου πλέον.
ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΕΙΤΖ περιμένω του χρόνου πλέον κ φέτος ΝΤΑΜΠΛ και όσο πιο μακρυά στο ΓΙΟΥΡΟΠΑ.
![]()
![]()
Η μέχρι τώρα επιχειρηματολογία.
Η ιδιοκτησία είχε στην διάθεση της 6 εκατομμύρια για τον σχεδιασμό και στο τέλος η ομάδα εμείνε με 1,5 χαφ στο κέντρο γιατί θέλαμε Γκομεζ, Σαμάττα, Μπακαγιόκο και δύο φορ. Πραγματικά την παλεύετε;
Εαν κάποιοι θέλουν εναν προπονητή γενικά ποιο ευέλικτο που θα κάνει καλύτερη διαχείριση στις μπόρες αλλα που σε χρονιές πρωταθλητησμού θα είναι προπονητής του ασημί η του χάλκινου μεγιά τους και χαρά τους. Εγώ προσωπικά δεν θα πάρω. Ειδικά σε αυτή την χώρα οπου το παρακράτος πάντα βρίσκει τρόπους να κάνει αισθητη την παρουσία του είτε με Κομίνηδες είτε με Κουμπαράκηδες. Εγώ σε μπανανίες ειδικά όπως η ελλάδα θελω εναν προπονητή powerhouse.
Το είπε ήδη ενας φίλος αλλα θα το ξαναπώ. Φτιάξτε του ένα ρόστερ πρωταθλητισμού και είτε θα το σηκώσει είτε θα ξεφτιλιστούν και θα του το κλέψουν. Ολα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
Την παλεύετε ρε εσείς;Δεν του ζητάμε να πάρει πρωτάθλημα(το έχει ήδη κάνει τρεις φορές) ούτε να κάνει καμια μεγάλη πορεία σε ευρώπη(το έχει κάνει ηδη δύο φορές) αλλά δεν γίνεται να φέρνεις χ με τον ουραγό και να έχεις να νικήσεις απο το καλοκαίρι στην τούμπα(έχει την καλύτερη συγκομιδή στο πρωτάθλημα εκτός εδρας). Δεν γίνεται να μην βλέπουμε θυμιάνη και Σορετίρε. Δεν γινεται οι αλλαγές να γίνονται πάντα μετά το 60.
Η ιδιοκτησία είχε στην διάθεση της 6 εκατομμύρια για τον σχεδιασμό και στο τέλος η ομάδα εμείνε με 1,5 χαφ στο κέντρο γιατί θέλαμε Γκομεζ, Σαμάττα, Μπακαγιόκο και δύο φορ. Πραγματικά την παλεύετε;
Εαν κάποιοι θέλουν εναν προπονητή γενικά ποιο ευέλικτο που θα κάνει καλύτερη διαχείριση στις μπόρες αλλα που σε χρονιές πρωταθλητησμού θα είναι προπονητής του ασημί η του χάλκινου μεγιά τους και χαρά τους. Εγώ προσωπικά δεν θα πάρω. Ειδικά σε αυτή την χώρα οπου το παρακράτος πάντα βρίσκει τρόπους να κάνει αισθητη την παρουσία του είτε με Κομίνηδες είτε με Κουμπαράκηδες. Εγώ σε μπανανίες ειδικά όπως η ελλάδα θελω εναν προπονητή powerhouse.
Το είπε ήδη ενας φίλος αλλα θα το ξαναπώ. Φτιάξτε του ένα ρόστερ πρωταθλητισμού και είτε θα το σηκώσει είτε θα ξεφτιλιστούν και θα του το κλέψουν. Ολα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
- kataramenos5
-
Το ότι ακόμα υπάρχει αμφισβήτηση από κάποιους, μετά από 3 πρωταθλήματα, 1 double και πορείες στην Ευρώπη,
πραγματικά με ξεπερνα.
Απλά είναι κρίμα γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν 2 μεγάλοι εγωισμοί ( Ραζβαν-Γιώργης) ότι αν συνεργαστούν
θα κάνουν πλάκα στο ΠΟΚ και θα αποθεώνονται από όλους
πραγματικά με ξεπερνα.
Απλά είναι κρίμα γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν 2 μεγάλοι εγωισμοί ( Ραζβαν-Γιώργης) ότι αν συνεργαστούν
θα κάνουν πλάκα στο ΠΟΚ και θα αποθεώνονται από όλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xrisitsapa την Τρί 03 Δεκ 2024, 19:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- figurehead4
Φιλικά σου το λέω, πως ο λόγος που αναγκάζεσαι καμιά φορά να πεις δύο και τρεις φορές ένα πράγμα είναι πως δεν θέλεις να καταλάβεις την οπτική του άλλου και θεωρείς ως αντικειμενική πραγματικότητα τη δική σου οπτική.Blackgr4 έγραψε: Τίποτα από αυτά που ανέφερες δεν πήγαιναν επί προσωπικού, εκτός από το κομμάτι της αντίδρασης του κόσμου.
Ξέρεις, και συγνώμη αν το πάρεις και αυτό ως προσβολή, αλλά είμαι αναγκασμένος να το γράψω, είναι αρκετά κουραστικό για τον συνομιλητή σου να πρέπει να γράψει δυο και τρεις φορές το ίδιο πράγμα και να χάνει τσάμπα το χρόνο του.
Τον Τισουντάλι π.χ. ο Λουτσέσκου δεν τον είδε ποτέ ως τίποτε άλλο από φορ. Ούτε θα τον δει ποτέ, ούτε αναγκαστικά τον έβαλε φορ, ούτε τίποτα. Δεν θα το δεχτείς όμως ποτέ αυτό κι αν επιμείνει κάποιος θα πεις πως δεν κατάλαβε. Αρκεί απλώς να δεις που τον βάζει και να ακούσεις τη δήλωση του στο αν σκοπεύει να τον βάλει κάπου αλλού (αριστερά).
Άρα του πήραν φορ κάποιον στο στυλ που ήθελε.
Ο άλλος πριν δύο μέρες έγραψε ότι ο ντελιας σέρνεται 6 μήνες και κουνάει το δάχτυλο σε άλλους για την κριτική σε ποδοσφαιριστες...οκ
Φιλικά θα σου πω πως κουράστηκα γιατί βλέπω πως δεν υπάρχει διάθεση συνεννόησης.figurehead4 έγραψε:Φιλικά σου το λέω, πως ο λόγος που αναγκάζεσαι καμιά φορά να πεις δύο και τρεις φορές ένα πράγμα είναι πως δεν θέλεις να καταλάβεις την οπτική του άλλου και θεωρείς ως αντικειμενική πραγματικότητα τη δική σου οπτική.Blackgr4 έγραψε: Τίποτα από αυτά που ανέφερες δεν πήγαιναν επί προσωπικού, εκτός από το κομμάτι της αντίδρασης του κόσμου.
Ξέρεις, και συγνώμη αν το πάρεις και αυτό ως προσβολή, αλλά είμαι αναγκασμένος να το γράψω, είναι αρκετά κουραστικό για τον συνομιλητή σου να πρέπει να γράψει δυο και τρεις φορές το ίδιο πράγμα και να χάνει τσάμπα το χρόνο του.
Τον Τισουντάλι π.χ. ο Λουτσέσκου δεν τον είδε ποτέ ως τίποτε άλλο από φορ. Ούτε θα τον δει ποτέ, ούτε αναγκαστικά τον έβαλε φορ, ούτε τίποτα. Δεν θα το δεχτείς όμως ποτέ αυτό κι αν επιμείνει κάποιος θα πεις πως δεν κατάλαβε. Αρκεί απλώς να δεις που τον βάζει και να ακούσεις τη δήλωση του στο αν σκοπεύει να τον βάλει κάπου αλλού (αριστερά).
Άρα του πήραν φορ κάποιον στο στυλ που ήθελε.
Ένα πράγμα έγραψα δυο φορές (το κομμάτι της αντίδρασης του κόσμου) και σε ρώτησα αν το κατάλαβες για να το κλείσουμε, αυτό χρησιμοποίησες για να μου πεις πως "δοκίμασα έμμεσα να προσβάλω τη νοημοσύνη σου" και τελικά άλλο πράγμα επιλέγεις να γράψεις τώρα, αντί να κάνεις το προφανές, να παραδεχθείς το λάθος σου διότι ήμουν ξεκάθαρος από το πρώτο σχόλιο και δεν έβγαλα κανένα οπαδό του ΠΑΟΚ αχάριστο.
Αν απαντήσω τώρα σε αυτό που γράφεις, θα απαντήσεις για κάτι άλλο. Ε δεν έχει νόημα να χάνω το χρόνο μου σε τέτοιες ανούσιες συζητήσεις. Καλή συνέχεια.
- abc_o_ karpouzas
xrisitsapa έγραψε:.......
................. 2 μεγάλοι εγωισμοί ( Ραζβαν-Γιώργης) ότι αν συνεργαστούν
..........
Πραγματικά έχω μεγάλη απορία....
Από που προκύπτει αυτό....με τι στοιχεία και συνέχεια αναπαράγεται
Έχουμε κάτι...χειροπιαστό...η το λέει ο πετρωτος και ο κολκας με τον τζορμπα..που κάνουν παρέα τον ραγκατση που ακούνε όλοι τους Ραπτόπουλο
Γιατί πιστεύεις ότι αναφέρομαι σε εσένα?VfB v2 έγραψε:Κούνησα εγώ το δάχτυλο για την κριτική σε ποδοσφαιριστές;
Να δεχθώ πως ο Θυμιάνης θα έκανε τη διαφορά στο κέντρο του ΠΑΟΚ.
Να δεχθώ πως ο Μπακαγιόκο με άλλον προπονητή θα γινόταν αθλητής.
Να δεχθώ πως ο Κόλεϊ με άλλον προπονητή θα μπορούσε να πασάρει στα 5 μέτρα.
Να δεχθώ πως ο Λόβρεν με άλλον προπονητή δεν θα έτρωγε συνεχώς μπαλιές στη πλάτη του.
Να δεχθώ πως ο Τσάλο με άλλον προπονητή θα τα έβαζε από το μισό μέτρο.
Αυτό το "ομάδα 100 εκατομμυρίων" μου βούλωσε το μάτι.
Δηλαδή είναι λογικό να πιστεύετε πως:
ο Τσάλοφ έχει μεγαλύτερη αξία από τον Ελ Κααμπί
ο Σάστρε έχει ίδια αξία με τον Ροντινέι
ο Μπακαγιόκο έχει ίδια αξία με τον Αράο
ο Μουργκ έχει μεγαλύτερη αξία από τον Τζούρισιτς
ο Τισουντάλι έχει σχεδόν ίδια αξία με τον Πινέδα;
Ένα site είναι το transfermarkt. Σε πολλά πέφτει μέσα. Δεν σημαίνει όμως πως ότι αναφέρει είναι αντικειμενικό, ούτε ποδοσφαιρικά πραγματικό.
Να δεχθώ πως ο Μπακαγιόκο με άλλον προπονητή θα γινόταν αθλητής.
Να δεχθώ πως ο Κόλεϊ με άλλον προπονητή θα μπορούσε να πασάρει στα 5 μέτρα.
Να δεχθώ πως ο Λόβρεν με άλλον προπονητή δεν θα έτρωγε συνεχώς μπαλιές στη πλάτη του.
Να δεχθώ πως ο Τσάλο με άλλον προπονητή θα τα έβαζε από το μισό μέτρο.
Αυτό το "ομάδα 100 εκατομμυρίων" μου βούλωσε το μάτι.
Δηλαδή είναι λογικό να πιστεύετε πως:
ο Τσάλοφ έχει μεγαλύτερη αξία από τον Ελ Κααμπί
ο Σάστρε έχει ίδια αξία με τον Ροντινέι
ο Μπακαγιόκο έχει ίδια αξία με τον Αράο
ο Μουργκ έχει μεγαλύτερη αξία από τον Τζούρισιτς
ο Τισουντάλι έχει σχεδόν ίδια αξία με τον Πινέδα;
Ένα site είναι το transfermarkt. Σε πολλά πέφτει μέσα. Δεν σημαίνει όμως πως ότι αναφέρει είναι αντικειμενικό, ούτε ποδοσφαιρικά πραγματικό.