Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Χανουμε που χανουμε βαθμους απ τα χωρια ε βαλε κι ενα θυμιανη μια φορα δε θα χαλασει ο κοσμος.Ημαρτον ρε.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

renegade έγραψε:
Andrew R έγραψε:Υπάρχουν 15 κι πλέον ποσταρισματα που ρίχνουν το ανάθεμα στον κακο σήμερα σβαμπ . Μια πολύ απλή κι καθαρά ποδοσφαιρική ερώτηση που έχει σαν στόχο μόνο το καλό της ομάδας κι όχι οποιουδήποτε προσώπου είναι ποιος είναι η εναλλακτική που θα είχε ο οποιοσδήποτε προπονητής σήμερα κοιτώντας τον πάγκο του ΠΑΟΚ;
Εσύ ποιος ακριβώς θες να είναι ο 5ος σου χαφ?
Η πρώτη ή η τελευταία ομάδα είναι που έχει 2 χαφ μη διαθέσιμα ( ένα λόγω τραυματισμού και ένα λόγω καρτών)?
Μια χαρά παίκτης είναι ο θυμιανης για αυτόν τον ρόλο.
Φτάνει πια με αυτή την ασυλία στον έναν και μοναδικό αλάνθαστο.
Φτάνει με το να ξεφτιλιζετε ένα τόσο καλό ρόστερ για τα μάτια του μόνο..
Δεν του ζήτησε κανένας να φέρει ούτε το ευρωπαϊκό,ούτε το πρωτάθλημα ...αλλά το να έχουμε ξεχάσει τι θα πει νίκη στην Τούμπα και ο προπονητής να είναι αμέτοχος ευθυνων...μόνο εδώ μπορεί να συμβεί
Ο άλλος ήρθε με τα αμουστακα ( που ο προπονητής μας δεν βλέπει καν) και σου έριξε τριμπαλο στην έδρα σου.
Φτάνει να πυροβολατε την διοίκηση και τον ίδιο τον Σαββίδη επειδή ο λουτσέσκου δεν μπορεί να βρει τρόπο να σταματήσουμε να δεχόμαστε γκολ ( 8 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια στην Τούμπα)
Ποιο 5 κι ποιο 6 χαφ;;;;; Που τα είδες αυτά τα πράγματα ;;; Γιατί γράφεις ψέματα; Πώς παρουσιάζεις δήθεν τον σβαμπ σαν Πέμπτη επιλογή ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή την στιγμή η μοναδική επιλογή πρωταθλητισμού ήταν ο τιμωρημένος Καμαρά. Πόσα χαφ έχει η ομάδα διαθέσιμους για 8-9 αγώνες σε διάστημα 24 ημερών . Ξέρεις να απαντήσεις ;;; Όχι !! Ξεκόλλα με την κριτική σου στο. Προπονητή που δεν είναι καν κριτική αλλά απλή περιγραφή των χαρακτηριστικών που έχει σαν επαγγελματίας, κι που όποτε χανει τα λες κι τα ξαναλες για να τα παρουσιάσεις έναντιον του και να νομίζεις ότι ασκείς κι ποδοσφαιρική κριτική . Με κωνσταντελια κι κουλιερακη πήρε πρωτάθλημα ο συγκεκριμένος.τζαμπα μπερδεύεσαι. Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θεωρεί τον λουτσεσκου αλάνθαστο αλλά έχετε την υποχρεωση να τον κρίνεται στο πλαίσιο που είναι αναγκασμενος να δουλέψει για να κάνει πρωταθλητισμό. Όχι σε αυτό που έχετε εσείς στο νου σας αλλά σε αυτό που δουλεύει ο προπονητής
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Όμορφα αυτά που λέμε, αλλά ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ν' αποδοθεί ευθύνη και στον προπονητή (και ν' αναλάβει και ο ίδιος) ! Μια τα ρίχνουμε (ΟΡΘΑ φυσικά) στα κοράκια, μια στους παίχτες που ήθελε και δεν του έδωσαν, μια στα χαφ, μια στις λάθος μεταγραφές, μια στον ανάδρομο, μιας στην ατυχία, μια στην κατάρα της Τούμπας. Το ερώτημα όμως είναι, αυτός φταίει πουθενά ή έχει το ακαταλόγιστο?
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Το βασικότερο είναι τα χαφ. Υπάρχει πρόβλημα και ποσοτικό και ποιοτικό. Εάν έχεις 2 ποιοτικούς στο κέντρο και ανασταλτικά και δημιουργικά θα δείξουμε καλύτεροι.

Πιστεύω ότι 2 παίκτες θα πάρουμε το γενάρη για εκεί. Δεν με νοιάζουν ούτε βιογραφικά, ούτε ονόματα, αρκεί να προσθέσουν ταχύτητα και ποιότητα σε ένα κέντρο που είναι αργο και γερασμένο.

Ανήκω στους αισιόδοξους και περιμένω να γίνουν αυτά.

Όσο για την άμυνα ο.κ. δεν είναι καλύτερα τα πράγματα. Υπάρχει μεγάλη αφέλεια. Δεν μπορούν όμως όλα να γίνουν αμέσως και ούτε μας έχει συνηθίσει η διοίκηση σε δραστικές αλλαγές.
Andrew R

kayde έγραψε:
Andrew R έγραψε:Η Καλλιθέα ήταν εξαιρετική με την ΑΕΚ που έπρεπε να την κερδίσει κιόλας κι επίσης το ίδιο με με τον Ολυμπιακό που αν θυμάμαι καλά κέρδισε με 2-1 κι βοήθεια από την διαιτησία. Στο θέμα μας τώρα για να μην ξεχνιόμαστε σε απλά ελληνικά κι ανεξαρτητος προπονητή ποιος παίκτης ήταν η εναλλακτική του κακού σβαμπ σήμερα;
Σε παρακαλω το σε "απλα ελληνικα" μη μου το ξαναγραψεις.Χτυπαει ασχημα.
Και για να απαντησω στο ιδιο πνευμα,δουλεια του ειναι να το βρει.Το ροστερ και οι παικτες,δεν δικαιολογουν τα αποτελεσματα.Και το ληγω εδω απο μερους μου.
Σου ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Αλλά δυστυχώς για την ομάδα μας ο Κάκος τρόπος που σου μίλησα δεν ανσιρει την φύση του ίδιου του ερωτήματος που σου έχω θέσει . ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ στην θέση του σβαμπ σήμερα;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Βρε άνθρωπε,το 5ο χαφ πάει στον θυμιάνη. Χαλάρωσε λίγο
Ο σβαμπ αν δεν σου αρέσει τα παράπονά σου στον λουτσέσκου που του έχει μεγάλη εκτίμηση ( διάβασε δηλώσεις για το περσινό ματς στο σκουλήκι).
Επίσης ο σβαμπ ( σου αρέσει θα σου αρέσει) μέχρι την ασθένεια του ήταν πρώτος σε χρόνο συμμετοχής από όλα τα χαφ της ομάδας και με 150 λεπτά παραπάνω από τον Καμαρά.
Για αυτό θα σε παρακαλούσα αυτά που γράφεις,έτσι όπως τα γράφεις για μένα ,να τα σκέφτεσαι δύο φορές.
Andrew R

Η ομάδα έχει 8-9 αγώνες σε 24 μέρες κι έχει τρεις ουσιαστικά χαφ για αυτό τον μαραθώνιο έχει βγει η γλώσσα του προπονητή να μιλήσει για χαφ όλο το καλοκαίρι κι τώρα μου απαντάς να σκεφτομαι δύο φορές; Τι ακριβώς θέλετε να πείτε ότι ήταν επιλογή λουτσεσκου να πάει η ομάδα με δύο ουσιαστικά ενεργά χαφ κι έναν σβαμπ που δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει σε back to back αγώνες ;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Γερασίμου έγραψε:Κόουτς, να πω κι εγώ δυο-τρία πράγματα;
α) βγες αύριο και ζήτα δύο, τουλάχιστον δύο συγχρόνων προδιαγραφών παίκτες για τον άξονα, μπακ που να καλύπτει τον Μπάμπα, σέντερ μπακ και αριστερό εξτρέμ. Τουλάχιστον 5 παίκτες συνολικά. Αν δεν γίνει, βγες και πες ευθαρσώς ότι δεν σε στηρίζουν, σε αντίθετη περίπτωση είσαι συνυπεύθυνος.
β) τελείωνε το παραμύθι με Μουργκ (κυρίως αυτόν, έχει πάρει άπειρες ευκαιρίες), Σβαμπ και Τάισον (πολλά έδωσε, αλλά ο χρόνος είναι αμείλικτος) και δώσε ανάλογες ευκαιρίες και σε άλλους και
γ) αυτή η άμυνα ζώνης σε κόρνερ και φάουλ γύρω από την περιοχή μας δεν μπορεί να αλλάξει; Σήμερα μας στοίχισε την ισοφάριση, ενώ και σε άλλα ματς δεχτήκαμε φάσεις.
Καλά τα λες αλλά όλα αυτά θα τα έκανε κάποιος νορμάλ προπονητής.Μου βάζεις τον Schwab που τον αγαπάω,τον εκτιμάω αλλά ο μόνος λόγος που δεν θέλω να φύγει από την ομάδα είναι διότι στο πρόσωπο του βλέπω ένα αυριανό στέλεχος.Τι λιγότερο θα έδινε σήμερα πχ ο Θυμιανης; Ο Taison βλέπει ότι δεν πατάει καλά εδώ και καιρό ( φυσιολογικό λόγω ηλικίας.Ακομα και ο Cristiano δεν είναι αυτός που ήταν)Δώσε μια γαμημενη ευκαιρία στο παλικαρακι τον Shola.Με το Αιγάλεω παίζω κι εγώ.Πληροφοριακα ο συνάδελφος πήρε νίκη μέσα στην Κρήτη με Κωστούλα, Μουζακίτη και....Παπακανελλο( η κάπως έτσι ) Ξερεις αυτόν που μας έκανε χαβα στην πάλαι ποτέ κραταιά Τούμπα Μου είσαι 1-1 και αντί να παίξεις με δύο φορ να τους βάλεις στα δίχτυα μου κάνεις αλλαγές προσώπων.Με την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας παίζεις το φελεκι μου μέσα.Ξεχασαμε τι θα πει νίκη στην Τούμπα. Παλι καλά που δεν έκανε αλλαγή τον μοναδικό παίκτη που τίμησε την φανέλα (και) σήμερα
Η ομάδα δεν βλέπεται από την αρχή της χρονιάς.Παλι καλά που κάνουν και οι άλλοι καμμιά γκέλα και δεν έχουμε ξεμείνει με μόνο στόχο το κύπελλο
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ettien26 έγραψε:Το βασικότερο είναι τα χαφ. Υπάρχει πρόβλημα και ποσοτικό και ποιοτικό. Εάν έχεις 2 ποιοτικούς στο κέντρο και ανασταλτικά και δημιουργικά θα δείξουμε καλύτεροι.

Πιστεύω ότι 2 παίκτες θα πάρουμε το γενάρη για εκεί. Δεν με νοιάζουν ούτε βιογραφικά, ούτε ονόματα, αρκεί να προσθέσουν ταχύτητα και ποιότητα σε ένα κέντρο που είναι αργο και γερασμένο.

Ανήκω στους αισιόδοξους και περιμένω να γίνουν αυτά.

Όσο για την άμυνα ο.κ. δεν είναι καλύτερα τα πράγματα. Υπάρχει μεγάλη αφέλεια. Δεν μπορούν όμως όλα να γίνουν αμέσως και ούτε μας έχει συνηθίσει η διοίκηση σε δραστικές αλλαγές.
Αυτό ακριβώς. Μην ακούω για λευκές πετσέτες.
Αν είναι δυνατόν να είμαστε τόσο μαλακες να ρίξουμε λευκή πετσέτα σε μια σεζόν που βγαίνουν δύο στο Τσουλου.
Δεν μπορεί να είμαστε τόσο κουτοί.
Για αυτό δύο χαφ το Γενάρη και κυνηγας με αξιώσεις ένα από τα δύο εισητήρια.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Έλα φίλε τώρα ποιο τσουλου;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δηλαδή θα έρθει ο Ίβιτς και θα πάει στην μπάντα ο Γιώργος στις μεταγραφές; Γιατί εγώ θυμάμαι το μοναδικό καλοκαίρι του Σέρβου να ζητάει και φορ κι αυτό να έρχεται τον Ιανουάριο, όταν το πουλάκι είχε πετάξει.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Δεν μπορούμε να κερδίσουμε τα άσπρα χώματα μέσα στην Τούμπα και ονειρεύεστε τσ.λ....οκ
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

renegade έγραψε:Βρε άνθρωπε,το 5ο χαφ πάει στον θυμιάνη. Χαλάρωσε λίγο
Ο σβαμπ αν δεν σου αρέσει τα παράπονά σου στον λουτσέσκου που του έχει μεγάλη εκτίμηση ( διάβασε δηλώσεις για το περσινό ματς στο σκουλήκι).
Επίσης ο σβαμπ ( σου αρέσει θα σου αρέσει) μέχρι την ασθένεια του ήταν πρώτος σε χρόνο συμμετοχής από όλα τα χαφ της ομάδας και με 150 λεπτά παραπάνω από τον Καμαρά.
Για αυτό θα σε παρακαλούσα αυτά που γράφεις,έτσι όπως τα γράφεις για μένα ,να τα σκέφτεσαι δύο φορές.
Ο Σβαμπ πέρυσι ήταν κομβικός.
Κάθε χρόνο σκεφτόμαστε αν θα τον ανανεώσουμε και τελικά ανανεώνει με την λογική να είναι 5ο χαφ.
Και για 5ο χαφ και για τα λεφτά του είναι μια χαρά λύση.

Για το γεγονός ότι εδώ και 4-5 χρόνια έχουν γινει τρισαθλιες επιλογές στον άξονα (με παιχτες που ήρθαν για πιο ψηλά στην ιεραρχία) και καταλήγουμε μετά από τα 4 πρώτα παιχνίδια της σεζόν με βασικό και αναντικαταστατο τον Σβαμπ, δεν ευθύνεται ούτε ο Σβαμπ ούτε ο Λουτσεσκου.

Φελίπε Σοαρες και Κουαλιατες μέχρι Μπακαγιόκους και Μάρκους Αντονιους.
Πέρυσι ο Οζντοεφ με ψυχολογικά.
1 χαφ ποιοτικό ήρθε και δεν τον κρατήσαμε.

Ο Θυμιανης έχει να παίξει 1.5 χρόνο χαφ. Δε ξέρω καν αν μπορεί να παίξει τη θέση σε τέτοιο ρυθμό και απαιτήσεις.

Τεράστια ευθύνη φέτος οποίος πήρε τις αποφάσεις το καλοκαίρι. Δε μιλάμε για μεταγραφικό σχεδιασμό γιατί απλά δεν υπήρχε σχεδιασμός.

Οταν μένεις χωρίς χαφ μετά από 1,5 μήνα και παίζεις προκριματικά με Οζντοεφ-Σβαμπ δεν μιλάμε για σχεδιασμό.
Οταν 31 Αύγουστου ψάχνεις 4 παιχτες και βλέπεις τι σαπακι θέλει να ξεφορτωθεί η καθε ομάδα για να το πάρεις εσύ, δεν ειναι σχεδιασμός.

Δεν είναι μεταγραφες ο Κόλεϊ, ο Μπακαγιόκο και ο Λοβρεν.
Είναι παραδοχη οτι εισαι απελπισμένος

Το πρωτάθλημα πέρυσι ήταν οριακό, κρίθηκε στο τέλος.
Ο ανταγωνισμός είχε σχέδιο, πρόγραμμα και έριξε χρημα.
Ο ΠΑΟΚ αποδυναμωθηκε.

Το καλοκαίρι έδειξε τι θα ακολουθούσε απλά.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Andrew R έγραψε:
kayde έγραψε:
Andrew R έγραψε:Η Καλλιθέα ήταν εξαιρετική με την ΑΕΚ που έπρεπε να την κερδίσει κιόλας κι επίσης το ίδιο με με τον Ολυμπιακό που αν θυμάμαι καλά κέρδισε με 2-1 κι βοήθεια από την διαιτησία. Στο θέμα μας τώρα για να μην ξεχνιόμαστε σε απλά ελληνικά κι ανεξαρτητος προπονητή ποιος παίκτης ήταν η εναλλακτική του κακού σβαμπ σήμερα;
Σε παρακαλω το σε "απλα ελληνικα" μη μου το ξαναγραψεις.Χτυπαει ασχημα.
Και για να απαντησω στο ιδιο πνευμα,δουλεια του ειναι να το βρει.Το ροστερ και οι παικτες,δεν δικαιολογουν τα αποτελεσματα.Και το ληγω εδω απο μερους μου.
Σου ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Αλλά δυστυχώς για την ομάδα μας ο Κάκος τρόπος που σου μίλησα δεν ανσιρει την φύση του ίδιου του ερωτήματος που σου έχω θέσει . ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ στην θέση του σβαμπ σήμερα;
Ο Θυμιανής που έχει να παίξει 1,5 χρονο χαφ και που ανα τακτά διαστήματα τον φιλοδορεί με κάτι σακούλες ο Αντρε στις προπονήσεις. Μιλάμε για εμμονή και παράνοια .
Andrew R

Είμαστε στο -3 από τον γαύρο κι έχει ένα γύρο συν τα play of κι υπάρχει κάτι άλλο σαν σκέψη πέρα από το πώς θα δώσουμε την ελάχιστη ισορροπία κι ώθηση στην ομάδα ώστε να τα κυνηγήσει όλα; Ένα Βερόν είχαμε φέρει σαν πρώτη αλλαγή τότε με τις σαρδέλες κι με το που γίναν πέντε απλά πράγματα στο κέντρο είχε αλλάξει όλη η εικόνα της ομάδος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”