Razvan Lucescu IV

marsantos

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από marsantos »

PablitoV2 έγραψε:
Προπονητής Σάντος πλέον δεν υπάρχει, δείτε απλά την πορεία του τα τελευταία χρόνια.
Μιας και γράφτηκε ο αγαπημένος μου..
Ο προπονητής Σάντος τελείωσε το βράδυ που η Πορτογαλία κατέκτησε το Euro. Η βραδιά κορύφωσης των προπονητικών του επιτευγμάτων σήμανε και την αρχή της πτώσης της προπονητικής του καριέρας.
Η σκηνή που όλοι είναι στον πάγκο και ένας και μόνο παίκτης παραβαίνει την ιεραρχία και κρατάει αγκαλιά με τον προπονητή πριν τη λήξη του αγώνα δημιουργώντας μια εικόνα υποσκέλισης του , σήμανε την αρχή του τέλους του Σάντος.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

figurehead4 έγραψε:...
Φιλαράκι figure καλησπέρα. Προχθές μου απάντησες σε κάποια πράγματα που σχολίασα. Στη συνέχεια σου απάντησα, προσέχοντας να είμαι ήπιος γιατί έβλεπα ότι ήσουν στα κάγκελα. Ελπίζω να διάβασες την απάντησή μου.
Σήμερα σε ξαναδιαβάζω.
Οι σημερινές σου τοποθετήσεις είναι μνημείο ψυχραιμίας και αισιοδοξίας.
Είσαι σίγουρα ένα πρόσωπο; :mrgreen: :opaokara:

Υπάρχει μια σχετική καταπληκτική αντίστοιχη ταινία.
Αν δεν κάνω λάθος έχει τίτλο 'The Prestige".
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καταρχάς αυτή η συνέντευξη τύπου μας έκανε έστω και λίγο πιο σοφούς σε κάτι?

Στα πρώτα 30 λεπτά της συνέντευξης πριν τις ερωτήσεις προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους της μέχρι τώρα κακής εικόνας και των άσχημων να αποτελεσμάτων μέσα από 3 κύριε ζητήματα.
Το τακτικό, όπου η ομάδα δεν έχει σωστή αντιμετώπιση των καταστάσεων που χάνει την μπάλα και έτσι ο αντίπαλος φτάνει πολύ εύκολα στην περιοχή μας κάτι το οποίο στοιχίζει ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ που κατα δήλωση του μόνο τυχαία δεν είναι ( σε αντίθεση με το τι γραφότανα εδώ μέσα από αυτός που συνηθίζουν να τα βλέπουν όλα καλά).

Το ζήτημα της νοοτροπίας, όπου έχουμε θέματα υπερβολικού ατομικισμού ( όχι όμως με την κακή την έννοια,αλλά την έννοια του εγώ θα σώσω την ομάδα και θα δώσω την λύση) ο οποίος δεν επιτρέπει να γίνουν οι σωστές επιλογές,να έρθουν τα γκολ και η αυτοπεποίθηση που λείπει, κάτι το οποίο επαναλήφθηκε αρκετές φορές κατά την διάρκεια της συνέντευξης

Και τρίτος ζήτημα το πρόβλημα έλλειψης ισχυρά ενωμένης ομάδας εξαιτίας της λανθασμένης αντιμετώπισης της κατάκτησης του τίτλου, των νεων αποκτημάτων και τον παλαιών ποδοσφαιριστών οι οποίοι άλλαξαν νοοτροπία και σήκωσαν υψηλά τον αμανέ.

Έκλεισε το πρώτο μισάωρο παίρνοντας αποκλειστικά την ευθύνη αλλά βάζοντας στο τέλος ένα μεγάλο ΑΛΛΑ.
Έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους λέγοντας "όμως από σήμερα έχουν και οι παίκτες τις δικές τους ευθύνες."
Όπως επίσης δήλωσε ότι ο ίδιος είχε αυτήν την αρνητικοτητα από την αρχή της σεζόν ,μια αρνητικοτητα η οποία οδήγησε στο σημείο που είμαστε σήμερα.
Μία αρνητικοτητα που όπως ο ίδιος δήλωσε την έχει πλέον αποβάλλει.

Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι παραδέχθηκε αυτό για το οποίο τον κατηγορώ από τον χαμένο τελικό και έπειτα και αυτό που ο Τζόσουα έχει γράψει με όλους τους πιθανούς τρόπους τον τελευταίο καιρό.

Κατά την διαδικασία των ερωτήσεων δεν ειπώθηκε κάτι που να ξεφεύγει από τον πυρήνα των όσων είπε στην αρχική του τοποθέτηση, συνεχίζοντας να εστιάζει στην αναγκαιότητα της αλλαγής νοοτροπίας,στην δουλειά ως γκρουπ και στο ότι επρόκειτο για μια νέα ομάδα που πρέπει να μάθουν οι παίκτες να δουλεύουν ο ένας για τον άλλον κ να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον.

Για την διοίκηση απέφυγε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο, είτε για τις σχέσεις, είτε για τις μεταγραφές ξεκαθαρίζοντας ότι ήρθε να μιλήσει μόνο για τον δικό του τομέα ευθύνης,αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν ασχολείται με τις μεταγραφές.

Αν κάτι μου άφησε αρνητική εντύπωση είναι η δήλωση του ότι πέρσι ξεκινήσαμε από το 0 ,την στιγμή που είχε να εντάξει άλλους από νωρίς ,άλλους από πιο αργά πάρα πολλούς βασικούς παίκτες σε μια ομάδα που προερχόταν από μια σχεδόν καταστροφική χρονιά. Ενώ φέτος στην ουσία έχασε μόνο τον Μεϊτέ και τον κουλιερακης από τους βασικούς του παίκτες αφού οι υπόλοιποι μετά βίας έγραψαν 3ψηφιο αριθμό λεπτών στον δεύτερο γύρο του περσινού πρωταθλήματος.
Θα μπορούσε τουλάχιστον να αναλύσει λίγο περισσότερο την συγκεκριμένη αντίληψη γιατί τουλάχιστον σε εμένα δεν είναι λογική.

Επίσης ένα μικρό αρνητικό κλικ μου έκανε η δήλωση για τον θυμιανη ο οποίος θυμιανης και κάθε θυμιανης πρέπει να πιάσει από τα μαλλιά την μια και μοναδική ευκαιρία που θα του δοθεί για να καθιερωθεί, όταν κάποιοι άλλοι τις παίρνουν με το τσουβαλι.

Κλείνοντας, αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι η συγκεκριμένη συνέντευξη τύπου έγινε κατά 90% για τους παίκτες και κατά 10% για εμάς.
Σίγουρα αυτό δεν είναι και το πιο ενθαρρυντικό αφού δείχνει μια πιθανή δυσλειτουργία εντός του αγωνιστικού,με τον λουτσέσκου να βλέπει ως τελική λύση να αφυπνίσει και να δώσει σε κάποιους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν αυτά που ο ίδιος θέλει να περάσει.
Ελπίζω με απαρχή το ματς με αστέρα να δούμε τον ΠΑΟΚ που θέλουμε.

Υγ πόσο δύσκολο ήταν κάποιος εκ των αρδ να ρωτήσει τον κ.κ γιατί δεν παίρνουν έναν κανονικό μεταφραστή της ρουμανικης γλώσσας μπας και βελτιωθεί η επικοινωνία ,με τον λουτσέσκου να δέχεται αυτούσιες τις ερωτήσεις,να έχει την ανεσει να αναλύσεις τις σκέψεις του στην μητρική του γλώσσα και να σπικοινωνηθουν στο κοινό από επαγγελματία μεταφραστή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 16 Νοέμ 2024, 01:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

GINOLA έγραψε:Joshua Προφανώς μπορείς να διαφωνείς και να το γράφεις αλλά έγραψες για 12ετη συμβολαια,αυτό καυτηριάζεις,χρησιμοποιείς μια υπερβολή που δεν υπάρχει για να στηριξεις κατι.

Τώρα στο τελευταίο ποστ γράφεις ότι θεωρώ ότι δεν πήγε με -5 γιατί πιστεύω αυτό και αυτό και αυτο ειναι εντελώς διαφορετικο

Όσο για τις μεταγραφες είναι υπόθεση αυτό που λες,προφανώς μπορείς να το θεωρείς αλλά είναι υπόθεση. Εγώ θα πάω με την επιλογή ότι δεν τον αφήνουν να έχει λόγο,εσυ ότι το αποφεύγει για να μην έχει ευθύνη,αλλά και οι 2 υποθέτουμε.

Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει παρατήρηση για να πει κάποιος την άποψη σου ,ειδικά εσύ που 10000 φορές την έχεις πει έντονα γιατί αγαπάς και την ομαδα και την μπάλα,και για αυτό απλά και επειδη είσαι εσύ έγραψα ότι η πρώτη ατάκα σου είναι λίγο άδικη και οδηγει αλλού

Προφανώς έχουν γράψει άλλοι διαφορα τα οποία είναι υπερβολές εκατέρωθεν,απάντησα σε εσένα γιατί σε εκτιμώ και ειμαι βέβαιος για την καλή πρόθεση
Με αφορμή αυτό το ποστ κι ότι δεν του επιτρέπεται του Λουτσέσκου να εμπλέκεται στα μεταγραφικά, μπορώ να ρωτήσω για το θέμα του Μεϊτέ, που δεν αμφισβητείται ότι ήταν ο καλοκαιρινός πόθος του προπονητή, με απανωτές δημόσιες τοποθετήσεις; Μιας και υποστήριζες πως ο παίκτης ήταν μια κλωστή μακριά από το να υπέγραφε τελικά στην ομάδα, εφόσον η διοίκηση το ήθελε. Μην παρεξηγηθώ, δε σε ψέγω ή κατηγορώ για τίποτα, επειδή ο Μεϊτέ δεν παρέμεινε. Απλά μετά από τόσον καιρό θα μπορούσαμε, θεωρώ, να μάθουμε πλέον αν η συγκεκριμένη υπόθεση τελικά δεν τελεσφόρησε ξεκάθαρα λόγω διοικητικών τερτιπιών. Ξεκάθαρα λοιπόν, μπορούσε ο συγκεκριμένος παίχτης να αποκτιόταν με όρους στα "θέλω" του επίσημου ΠΑΟΚ αλλά τελικά αυτό δε συνέβη, δημιουργώντας δυσφορία προφανώς στον Λουτσέσκου;
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

14.8.2017 απο το sdna οταν πρωτοηρθε
Η μαγική λέξη που είναι ιερή σε ότι αφορά την φιλοσοφία του στο γήπεδο είναι η «ισορροπία». Την αναζητά παντού. Στις ηλικίες, στα ύψη, στους χαρακτήρες.
Έχει αδυναμία στους έμπειρους παίκτες που ξέρουν τι και πως (μαζί του έκαναν career seasons στην Ξάνθη οι Καρυπίδης, Ομπόντο, Φλίσκας, Κλέιτον, Σολτάνι, Καπετάνος, Λουσέρο) και δίνει έμφαση στα πνευμόνια, το ύψος και τα στημένα.
Όλες του οι ομάδες είχαν ομοιογένεια, αλληλοκάλυψη, πειθαρχία, εξυπνάδα, τήρηση των βασικών κανόνων του ποδοσφαίρου, όλα αυτά ανακατεμένα με την δική του κλασική Βαλκάνια πονηριά, που περιλαμβάνει μακιαβελικές καθυστερήσεις όποτε χρειάζεται, επαγγελματικά φάουλ, σπάσιμο των νεύρων του αντιπάλου, τεχνητές κρίσεις.
Με αυτή τη συνταγή εξ' άλλου ήταν ο κακός δαίμονας του ΠΑΟΚ, που τον κέρδισε μόλις στις δύο από τις 9 φορές που τον βρήκε ως αντίπαλο και απέναντι στον οποίο δεν έκανε ποτέ δημόσιες σχέσεις
Αν τον δείτε να φοράει συνεχώς το ίδιο τζάκετ, το ίδιο κασκόλ, σκούφους, γάντια ή να ακολουθεί το ίδιο μοτίβο κινήσεων, αυτό οφείλεται στην αδυναμία του να επαναλαμβάνει προληπτικά τα ίδια πράγματα, όταν βρίσκει ένα νικηφόρο σερί, όπου όλα πηγαίνουν καλά.
Την μεγαλύτερη ισορροπία την βρίσκει στο 4-3-3 και τις κοντινές εκφάνσεις του, όπως το 4-2-3-1. Μόνιμη επωδός του: «πρώτα σώζουμε την παρτίδα και μετά την κερδίζουμε».
Η Ξάνθη της σεζόν 2013-14 σώθηκε στο τσακ και με 54 γκολ παθητικό είχε μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Με τον Λουτσέσκου το παθητικό έπεσε στα 41, τα 32 και πέρυσι στα 25 γκολ, με την Ξάνθη να αποτελεί μία ανασταλτική μηχανή, ένα κακό μπελά για κάθε ομάδα.
Λατρεύει τις σκακιστικές μάχες στο χορτάρι. Εκεί είναι το φόρτε του. Είναι λάτρης της τάξης. Της οργάνωσης. Της δομής. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, ζει, αναπνέει ποδόσφαιρο 24 ώρες το 24ωρο. Δεν ντρέπεται να δηλώσει πως είναι καριερίστας, οι φιλοδοξίες του δεν έχουν ταβάνι. Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη του ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Επειδή ρε παιδιά πάλι γράφετε για τον "συμφωνημένο" Μειτέ, έχω θἐσει 2-3 φορές ένα ερώτημα από το οποίο δεν έχω πάρει ακόμη απάντηση. Πως είναι δυνατόν να ερχόταν ο παίκτης στον ΠΑΟΚ ? Θα χάριζε 1 μύριο (επιπλέον) από το εξασφαλισμένο συμβόλαιο που είχε στην Μπενφίκα ?
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Σε ότι αφορά την συνέντευξη τύπου καλή είναι η ανάληψη των ευθυνών αλλά ακόμη καλύτερη η διόρθωση των λαθών.
Απομένουν 2 παιχνίδια ακόμη για την λήξη του πρώτου γύρου. Με την Τρίπολη εκτός και με την Καλλιθέα εντός.

Τίποτε δεν είναι εύκολο και τίποτε δεν είναι δύσκολο. Αν πάρουμε τους 6 βαθμούς με πειστικές εμφανίσεις τότε θα πω ότι κάτι αρχίζει να αλλάζει.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ettien26 έγραψε:Επειδή ρε παιδιά πάλι γράφετε για τον "συμφωνημένο" Μειτέ, έχω θἐσει 2-3 φορές ένα ερώτημα από το οποίο δεν έχω πάρει ακόμη απάντηση. Πως είναι δυνατόν να ερχόταν ο παίκτης στον ΠΑΟΚ ? Θα χάριζε 1 μύριο (επιπλέον) από το εξασφαλισμένο συμβόλαιο που είχε στην Μπενφίκα ?
Όχι φυσικά. Εχει υπεραναλυθεί το καλοκαίρι. Αφού δεν βρήκε τα λεφτά που ήθελε (δηλαδή τα ίδια ή καλύτερα από αυτά της Μπενφίκα), έκατσε στο συμβόλαιό του. Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες συνωμοσίας. Η Μπενφίκα δεν δέχθηκε να καλύψει την διαφορά τους συμβολαίου του αν πήγαινε στον ΠΑΟΚ ή αλλού. Αυτό νομίζω ήταν ο στόχος. Το ίδιο έγινε και με τον Σαμάτα.

Μία σημαντική παράμετρος εδώ είναι οτι ο Μειτέ είχε πάντα ελπίδες οτι ο νέος προπονητής στην Μπενφίκα θα μπορούσε να του δώσει μιά ευκαιρία. Αυτό δεν βόηθησε τον ΠΑΟΚ γιατί λογικά ο παίκτης αμφιταλαντεύτηκε ο ίδιος.

Τώρα ο Μεϊτέ ξέρει πως αν δεν παίξει μπάλα δεν πρόκειται να πάρει καλό συμβόλαιο στο μέλλον και ίσως να έχει βρεί τον τρόπο πως να φύγει από την Μπενφίκα. Ακόμα και τώρα το θεωρώ χλωμό. Δεν ξέρω από πού πηγάζει το ότι είναι κλεισμένος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πάντως ο Meïté έχει 0 αγωνιστικά επίσημα λεπτά φέτος.
Δεν ξέρω αν έπαιξε και σε κανένα φιλικό της 'fica.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Μετά τα όσα είπε ο Λουτσέσκου
1. Έγινε κακή εκτίμηση της κατάστασης.
2. Έγινε (πάλι) κακή διαχείριση μετά την κατάκτηση προωταθλήματος
3. Εκεί που πήγαίναμε για δύο προσθήκες και με διατήρηση του περσινού ρόστερ, τελικά έγιναν πολλές προσθήκες και με απώλεια πολύ κομβική. Πράμγατι, η απώλεια Κουλιεράκη για μένα υπήρξε ο πιο σοβαρός λόγος της αστάθειας όλης της ομάδας. Το υποτιμήσαμε και το έχουμε μεχρι τώρα πληρώσει. Να πώ την γνώμη μου. όπως αποδείχθηκε, προτιμότερο να είχει φύγει ο Κωνσταντέλιας παρά ο Κουλιεράκης.
4. Η παραμονή Μειτέ, η προσθηκη Καμαρά και ενός φορ ήταν τα ζητούμενα.
5. Τελικά, αντί να έχουμε μια ομαδα που θα ήταν από πέρυσι έτοιμη και απλά θα ενισχυόταν με 2-3 προσθήκες, ανακατώθηκε πολύ η τράπουλα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται τελικά πολυ περισσότερος χρόνος προσαρμογής.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Από τα πλέον αρμοδια χειλη, επιβεβαιώθηκε ότι δεν στήθηκε καλά η ομάδα, αν και μεταγραφές έγιναν.
Μακάρι, να έγινε μάθημα για το μέλλον αυτή η φετινή κακή διαχείριση.
Ωστόσο, δεν χάθηκε τίπτα ακόμα, και βέβαια μιλάω για την ελλάδα.
black death

Δημοσίευση από black death »

Το οτι πραγματικά ακομα συζητάμε να γυρισει παίχτης που σε έκλασε για να κάτσει 8 μηνες απραγος δειχνει τις παθογένειες του ΠΑΟΚ.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

navigator11 έγραψε:
GINOLA έγραψε:Joshua Προφανώς μπορείς να διαφωνείς και να το γράφεις αλλά έγραψες για 12ετη συμβολαια,αυτό καυτηριάζεις,χρησιμοποιείς μια υπερβολή που δεν υπάρχει για να στηριξεις κατι.

Τώρα στο τελευταίο ποστ γράφεις ότι θεωρώ ότι δεν πήγε με -5 γιατί πιστεύω αυτό και αυτό και αυτο ειναι εντελώς διαφορετικο

Όσο για τις μεταγραφες είναι υπόθεση αυτό που λες,προφανώς μπορείς να το θεωρείς αλλά είναι υπόθεση. Εγώ θα πάω με την επιλογή ότι δεν τον αφήνουν να έχει λόγο,εσυ ότι το αποφεύγει για να μην έχει ευθύνη,αλλά και οι 2 υποθέτουμε.

Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει παρατήρηση για να πει κάποιος την άποψη σου ,ειδικά εσύ που 10000 φορές την έχεις πει έντονα γιατί αγαπάς και την ομαδα και την μπάλα,και για αυτό απλά και επειδη είσαι εσύ έγραψα ότι η πρώτη ατάκα σου είναι λίγο άδικη και οδηγει αλλού

Προφανώς έχουν γράψει άλλοι διαφορα τα οποία είναι υπερβολές εκατέρωθεν,απάντησα σε εσένα γιατί σε εκτιμώ και ειμαι βέβαιος για την καλή πρόθεση
Με αφορμή αυτό το ποστ κι ότι δεν του επιτρέπεται του Λουτσέσκου να εμπλέκεται στα μεταγραφικά, μπορώ να ρωτήσω για το θέμα του Μεϊτέ, που δεν αμφισβητείται ότι ήταν ο καλοκαιρινός πόθος του προπονητή, με απανωτές δημόσιες τοποθετήσεις; Μιας και υποστήριζες πως ο παίκτης ήταν μια κλωστή μακριά από το να υπέγραφε τελικά στην ομάδα, εφόσον η διοίκηση το ήθελε. Μην παρεξηγηθώ, δε σε ψέγω ή κατηγορώ για τίποτα, επειδή ο Μεϊτέ δεν παρέμεινε. Απλά μετά από τόσον καιρό θα μπορούσαμε, θεωρώ, να μάθουμε πλέον αν η συγκεκριμένη υπόθεση τελικά δεν τελεσφόρησε ξεκάθαρα λόγω διοικητικών τερτιπιών. Ξεκάθαρα λοιπόν, μπορούσε ο συγκεκριμένος παίχτης να αποκτιόταν με όρους στα "θέλω" του επίσημου ΠΑΟΚ αλλά τελικά αυτό δε συνέβη, δημιουργώντας δυσφορία προφανώς στον Λουτσέσκου;
Εδώ πάμε σε ένα θέμα που ο καθένας μπορεί να πει, φίλε λες ότι σου κατέβει κτλ.

Είπα πως φοβάμαι ότι η πολύ αναλύση με πρόσωπα και καταστάσεις θα δημιουργήσει ευκαιρία για τοξικότητα και κράξιμο εκατέρωθεν για αυτό και το απέφυγα.

Εγώ απλά θα πω,γιατί διάβασα το σχόλιο "που θα βρει όλα αυτά που θελει" ότι ο προπονητής δεν ζητάει όλο το ροστερ τελη Μαΐου και 12ετη συμβόλαια. Ζητάει 4 -5 πραγματα που θεωρει βάσεις όλων να γίνονται και μετά τα υπόλοιπα (πωλήσεις μεταγραφες αργότερα) εφόσον έχει τα 4 5 πραγματα που θεωρεί βάση για το ποδόσφαιρο του θα μπορεί να τα αντιμετωπίσει χωρίς καμία αρνητικοτητα.

Σήμερα εντωμεταξύ επειδή με ρώτησαν δεν έχω ιδέα αν εχει νόημα να πάρεις τον μειτε αφού έχει μείνει πίσω

Edit: κανένας μειτε δεν σε εκλασε,εμείς τον κλάσαμε:)
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Στα μεταγραφικά έγινε ότι έγινε. Μόνο όσοι ασχοληθηκαν ξέρουν τι παίχτηκε με Μειτε. Εκ του αποτελέσματος, μέχρι στιγμής, η ομάδα δεν είναι τόσο θελκτικη. Μεγάλο ρόλο παίζει και αυτό που εξήγησε ο Λουτσε για την διαχείριση της επιτυχίας.

Σημασία έχει πως θα προχωρήσουμε για να αφήσουμε πίσω τα άσχημα αποτελέσματα και την κακή εικόνα σε μεγάλα διαστήματα των αγώνων.

Για μένα η λύση είναι το 3-5-2. Ξεκλειδωνεις πόσους παίκτες με αυτό το σύστημα. Και ο Μιχαηλίδης θα είναι καλύτερος στην 3αδα πίσω. Και τα 4 σέντερ φορ που έχουμε θα αξιοποιηθούν καλύτερα. Μπορείς να ξεκουρασεις Μπαμπα.

Ο Γιώργος, αν είναι αυτός που διαλέγει τους παικτες, αυτούς βρήκε/ήθελε αυτούς έφερε. Μια χαρά παίκτες είναι και στην τελική αυτοί είναι για τώρα. Από τις επόμενες μεταγραφικές να ψάξει παίκτες για το 4-2-3-1 αν θέλει να έχει πιο χαρούμενο τον προπονητή του. Ένα κάρο λεφτά βάζει δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτα.

Όλοι πρέπει να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους για να πάει η ομάδα καλύτερα
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Για τα μεταγραφικά δεν είπε τίποτε ο Ραζβάν, για τη νοοτροπία την δική του και την ψυχολογία των παικτών μίλησε, αλλά κι αυτά που γράφεις Γκουερίνο σωστά τα βρίσκω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

GINOLA ποια ειναι αυτα τα 4-5?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”