Π.Α.Ο.Κ. - Skoda Ξάνθη 31/10 16:45 ΣΚΑΪ
Re: Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ 31/10 16:45 ΣΚΑΪ
μηπως μας σπρωξανε ???
λεω μηπως, μην πεσετε να με φατε...
- ContrerasPablo
Είδα το πρώτο ημίχρονο... Στο ημιχρονο πήγα σουπερμαρκετ και μετά πολλά (ειδα γνωστούς-μινι βολτα κτλ) φτάνω σπίτι ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω να κερδίζουμε το κόρνερ... Το κορνερ που μας έδωσε τη νικη... Τάιμινγκ?? Τυχη?? Συμπτωση??? ΠΑΟΚ...
Γιατί ήταν ο ΚΡέσιτς στο τέλος τέρμα?? Για να αλλαξουν τα γούρια και να μπει γκολ??

Γιατί ήταν ο ΚΡέσιτς στο τέλος τέρμα?? Για να αλλαξουν τα γούρια και να μπει γκολ??
- ContrerasPablo
μινι βολτα
αλλη φορα να γυρνας στο 3 να μην μας βγαινει η ψυχη,.....επισης μετα να ξαναφευγεις και να ξαναερχεσαι καμια 10 φορες

αλλη φορα να γυρνας στο 3 να μην μας βγαινει η ψυχη,.....επισης μετα να ξαναφευγεις και να ξαναερχεσαι καμια 10 φορες

Shaman4 έγραψε:μηπως μας σπρωξανε ???
πλάκα μας κάνεις...?
και έκραζα που έβγαλε Φωτάκη και όχι τον Ivic....
μόλις μπήκε ο Μουσλίμοβιτς πάντως βρόμαγε για γκολ, αυτό να το πούμε..
Παπάζογλου ακίνδυνος Κούτσια πότε θα γίνεις αγόρι μου Πούτσια να το πανηγυρίζουμε?

Ξάνθη ήθελε 1 βαθμό πήρε τα 3 και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
ΠΑΟΚΑΡΑ!
προς θεου, δεν σφαξανε και την ξανθη, αλλα το τελευταιο κορνερ νομιζω δεν ητανε, και το εδωσε γιατι ειχε πιασει φωτια η τουμπα με τις καθυστερησεις κτλπ....
θα το δω στο γκολ4ρεπλαυ να δω τι εγινε....
παντως με τοσες απουσιες η ομαδα δεν κρινεται... αποψη μου παντα.
θα το δω στο γκολ4ρεπλαυ να δω τι εγινε....
παντως με τοσες απουσιες η ομαδα δεν κρινεται... αποψη μου παντα.
Στο στοίχημα (του ΠΑΟΚμάνια) 2 βαθμούς με 2/2... Βγήκε και το Χ των σκουλικιών...
Τώρα κάτω απο τα αρχίδια μας είναι τα ερπετά???

Πάλι μας έσκασε αυτή η Ξάνθη..
Μου άρεσε πολύ η ομάδα στο Α' ημίχρονο..
Εξαιρετικοί Γκαρσία,Παπάζογλου(ναι ο Σάκης),Μίρο(σίγουρα ήταν αυτός???) ..
Επίσης,καλοί ο Λίνο,Σορλέν,Φωτάκης..
Μου άρεσε που πιέζαμε σε όλο τον αγώνα χωρίς άγχος..
Ωραία κερκίδα επίσης..
Άντε να πίασουμε και εμείς ρυθμό για να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα..
και..
ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ!!!

Μου άρεσε πολύ η ομάδα στο Α' ημίχρονο..
Εξαιρετικοί Γκαρσία,Παπάζογλου(ναι ο Σάκης),Μίρο(σίγουρα ήταν αυτός???) ..
Επίσης,καλοί ο Λίνο,Σορλέν,Φωτάκης..
Μου άρεσε που πιέζαμε σε όλο τον αγώνα χωρίς άγχος..
Ωραία κερκίδα επίσης..
Άντε να πίασουμε και εμείς ρυθμό για να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα..
και..
ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ!!!

πως να αγαπησουμε αυτο το ποδοσφαιρο....παλι δε μαρεσε η ομαδα,καθως αντι να πιασει απτα κερατα τον ταυρο,δεν μπορουσε να ξεκλειδωσει την πολυπροσωπη αμυνα της ξανθης.Ετσι αυτο εδωσε και πατηματα στους φιλοξενουμενους,που στο δευτερο ημιχρονο βγηκαν πιο μπροστα και καναν 2 φασεις φαρμακι...μετα οι παικτες και προπονητης καταλαβαν πως ο χρονος πιεζει(στο 70 περιπου) και βαλαν αρκετους παικτες στην αντιπαλοι περιοχη μαζι με μουσλι και τροφοδοτουνταν με γιομες....
ευτυχως πηραμε την νικη,αλλα δε ξερουμε κατα ποσο θα μας βοηθησει η τυχη ξανα.
ΥΓ:ελπιζω ο βιερινια να μην επαθε τπτ σοβαρο και να ναι μονο ενα στραβοπατημα
ευτυχως πηραμε την νικη,αλλα δε ξερουμε κατα ποσο θα μας βοηθησει η τυχη ξανα.
ΥΓ:ελπιζω ο βιερινια να μην επαθε τπτ σοβαρο και να ναι μονο ενα στραβοπατημα
1 ημιχρονο δεν περασαν το κεντρο τους ειχαμε στο μισο αλλα χωρις τις μεγαλες ευκαιριες ομος με αρκετα καλη μπαλα.
Μου αρεσε.
2 ημίχρονο βγήκε ο βιερινια και ψηλο κατσαμε.....παιζαμε επιθετικά πολυ με αποτέλεσμα να καρδιοχτυπήσουμε σε 2 αντεπιθέσεις που η πρωτη δεν χανετε κιομος η ξανθη την εχασε.
χάσαμε 2 τετ-α-τετ με παπαζο και κουτσια που παλι δεν χάνονται και το μονο που μας έλειπε φενοταν οτι ηταν το γκολ τιποτα αλλο.....
το έφερε ο ιβιτς προς μεγαλη ανακούφιση και η ΠΑΟΚΑΡΑ συνεχίζει την ανοδική της πορεία....
Ο ζαγορ νομίζω οτι θα δικαιωθεί που ειπε οτι η ομαδα θα βρει τον δρομο της...δεν παίζουμε και τοσο κακη μπαλα πλεον.
κατα την γνώμη μου.
Μου αρεσε.
2 ημίχρονο βγήκε ο βιερινια και ψηλο κατσαμε.....παιζαμε επιθετικά πολυ με αποτέλεσμα να καρδιοχτυπήσουμε σε 2 αντεπιθέσεις που η πρωτη δεν χανετε κιομος η ξανθη την εχασε.
χάσαμε 2 τετ-α-τετ με παπαζο και κουτσια που παλι δεν χάνονται και το μονο που μας έλειπε φενοταν οτι ηταν το γκολ τιποτα αλλο.....
το έφερε ο ιβιτς προς μεγαλη ανακούφιση και η ΠΑΟΚΑΡΑ συνεχίζει την ανοδική της πορεία....
Ο ζαγορ νομίζω οτι θα δικαιωθεί που ειπε οτι η ομαδα θα βρει τον δρομο της...δεν παίζουμε και τοσο κακη μπαλα πλεον.
κατα την γνώμη μου.
Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ.............
91 ΛΕΠΤΟ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ......ΠΑΟΚΑΡΑ....
ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ ..............ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΟΛΑ.........
ΩΡΑΙΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΔΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ
ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ....................

91 ΛΕΠΤΟ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ......ΠΑΟΚΑΡΑ....
ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ ..............ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΟΛΑ.........
ΩΡΑΙΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΔΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ
ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ....................