77. Kiril Despodov
Re: 77. Kiril Despodov
Αυτό που με το που μπαίνει δίνει ένα φάουλ εκτός περιοχής στον αντίπαλο σε φάσεις εντελώς ακίνδυνες δεν ξέρω πως το καταφέρνει. Δεν ξέρω πως γίνεται να είσαι πίσω από τη μπάλα και την επόμενη στιγμή ο αντίπαλος να σε έχει στην πλάτη του.
- ΑποστόληςΑ
Ενας στην παρεα γκαριζε απο το 60' "Βαλε τον Δεσποτα ρε μλκ κλεφτοκοτα. Βαλε τον Δεσποτα ρε μλκ κλεφτοκοτα".
Παρότι φαν του Βούλγαρου, γυρνάω και του λεω "Σε αυτο το σημειο του παιχνιδιού θα εβαζες μεσα τον Δεσποτα να σου κανει κανα ανοητο φαουλ και να τους φερει μεσα στην περιοχή μας;". Δεν περνάνε 5 λεπτά και ο Δεσποτας περναει στον αγωνιστικό χωρο και κανει ενα παντελως ανοητο φαουλ που πράγματι εφερε τα χανουμια μεσα στην περιοχη μας. Ημουν ετοιμος να του συρω καντηλια. Ευτυχώς εκτελεστηκε ψιλοασχημα και δεν μας στοίχησε η μλκια του.
Παρότι φαν του Βούλγαρου, γυρνάω και του λεω "Σε αυτο το σημειο του παιχνιδιού θα εβαζες μεσα τον Δεσποτα να σου κανει κανα ανοητο φαουλ και να τους φερει μεσα στην περιοχή μας;". Δεν περνάνε 5 λεπτά και ο Δεσποτας περναει στον αγωνιστικό χωρο και κανει ενα παντελως ανοητο φαουλ που πράγματι εφερε τα χανουμια μεσα στην περιοχη μας. Ημουν ετοιμος να του συρω καντηλια. Ευτυχώς εκτελεστηκε ψιλοασχημα και δεν μας στοίχησε η μλκια του.
Eνταξει παιδια στο 89 μπηκε. Ποιο κλιμα; Αν ειναι δυνατον να του βρουμε αρνητικα και για εχθες που για ακομα μια φορα κληθηκε να παιξει ενα 5λεπτο.
Μισο λεπτο να πεταχτω τωρα στο νημα του (πιο λατρεμενου μου παικτη για να σας προλαβω) Ζιλε να δω τι γραφεται εκει για το 4ο,5ο,6ο (εχω χασει το μετρημα) σερι κακο παιχνιδι του.
Μισο λεπτο να πεταχτω τωρα στο νημα του (πιο λατρεμενου μου παικτη για να σας προλαβω) Ζιλε να δω τι γραφεται εκει για το 4ο,5ο,6ο (εχω χασει το μετρημα) σερι κακο παιχνιδι του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Δευ 21 Οκτ 2024, 11:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να γελάς και να κλαις που o κάθε τραχανοπλαγιας δήθεν οπαδός, έχει το θράσος και την ατέλειωτη χαζομάρα να λέει 'κλεφτοκοτά' τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
- Jean Valjean
Ο Ντεσπόντοφ είναι παικταράς. Είναι παίκτης που μου αρέσει πολύ αν και αναγνωρίζω πως υστερεί στο αμυντικό κομμάτι. Δεν τίθεται για μένα ζήτημα σύγκρισης μεταξύ Ντεσπόντοφ και Αντρίγια. Θα υπήρχε τέτοιο ζήτημα εάν ήταν να πάρουμε έναν από τους δυο. Αλλά τους έχουμε και τους δυο. Οπότε το μόνο θέμα που τίθεται είναι ποιός ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με τον αντίπαλο και τις απαιτήσεις του αγώνα σε άμυνα και επίθεση.
Το γεγονός ότι ο Αντρίγια είναι πιο ισορροπημένος σε άμυνα και επίθεση του δίνει ένα μικρό προβάδισμα, ιδίως στα ντέρμπι.
Ο Ντεσπόντοφ πρέπει να ξαναβρει την ηρεμία και την αυτοπεποίθησή του.
Φέτος έχει μέχρι στιγμής 616 αγωνιστικά λεπτά με 1 γκολ και 5 ασίστ. Επαιξε σε 16 παιχνίδια, από αυτά στα 4 στην αρχική εντεκάδα. Πέρσι είχε 3.138 λεπτά σε 54 αγώνες, με 15 γκολ και 14 ασίστ. Ο Αντρίγια έχει 997 λεπτά με 2 γκολ και 2 ασίστ. Επαιξε σε 15 παιχνίδια, από αυτά στα 12 ήταν στην αρχική εντεκάδα. Πέρσι είχε 3.351 λεπτά σε 49 αγωνες με 19 γκολ και 14 ασιστ.
Οι διαφορές δεν ήταν μεγάλες πέρσι και πιστεύω πως και φέτος στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε πάνω κάτω την ίδια εικόνα σε ότι αφορά τις συμμετοχές τους.
Δεν προκύπτει από πουθενά όλος αυτός ο κουρνιαχτός που σηκώνεται για την τάχα μου περιθωριοποίησή του από τον Λουτσέσκου. Εκτός κι αν υποθέσουμε ότι ο Λουτσέσκου θα κρατήσει το ίδιο μοτίβο για την συνέχεια της χρονιάς. Πόσο σοβαρή είναι όμως μια τέτοια υπόθεση και πρόβλεψη;
Το γεγονός ότι ο Αντρίγια είναι πιο ισορροπημένος σε άμυνα και επίθεση του δίνει ένα μικρό προβάδισμα, ιδίως στα ντέρμπι.
Ο Ντεσπόντοφ πρέπει να ξαναβρει την ηρεμία και την αυτοπεποίθησή του.
Φέτος έχει μέχρι στιγμής 616 αγωνιστικά λεπτά με 1 γκολ και 5 ασίστ. Επαιξε σε 16 παιχνίδια, από αυτά στα 4 στην αρχική εντεκάδα. Πέρσι είχε 3.138 λεπτά σε 54 αγώνες, με 15 γκολ και 14 ασίστ. Ο Αντρίγια έχει 997 λεπτά με 2 γκολ και 2 ασίστ. Επαιξε σε 15 παιχνίδια, από αυτά στα 12 ήταν στην αρχική εντεκάδα. Πέρσι είχε 3.351 λεπτά σε 49 αγωνες με 19 γκολ και 14 ασιστ.
Οι διαφορές δεν ήταν μεγάλες πέρσι και πιστεύω πως και φέτος στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε πάνω κάτω την ίδια εικόνα σε ότι αφορά τις συμμετοχές τους.
Δεν προκύπτει από πουθενά όλος αυτός ο κουρνιαχτός που σηκώνεται για την τάχα μου περιθωριοποίησή του από τον Λουτσέσκου. Εκτός κι αν υποθέσουμε ότι ο Λουτσέσκου θα κρατήσει το ίδιο μοτίβο για την συνέχεια της χρονιάς. Πόσο σοβαρή είναι όμως μια τέτοια υπόθεση και πρόβλεψη;
Ειναι πολλοι αδερφε, δυστυχως. Ειχα καμποσους μηνες να τσεκαρω τι λέγεται στα σοσιαλ. Στο ημιχρονο χθες, μπήκα να τσεκαρω σχολια στη σελιδα της ΠΑΕ και δεν πιστευα στα ματια μου.astral έγραψε:Να γελάς και να κλαις που o κάθε τραχανοπλαγιας δήθεν οπαδός, έχει το θράσος και την ατέλειωτη χαζομάρα να λέει 'κλεφτοκοτά' τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Πιο καλός σαν εξτρέμ από τον Αντρίγια, αλλά πολύ λιγότερο ολοκληρωμένος σαν παίκτης.
Την Πέμπτη θεωρώ ότι θα τον ξεκινήσει.
Και αν όχι, σίγουρα με τον ΟΦΗ, αλλά καλό είναι να του δώσει και ένα σημαντικό ευρωπαϊκό.
Θα μπορούσε να χωρέσει μαζι με τον Ζίφκοβιτς στην 11αδα μόνο αν ο Αντρίγια ξεκίναγε πίσω απο τον επιθετικό αντι του Μουργκ και ο Κιριλ στη θέση του δεξιά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν το έχει δοκιμάσει έστω μια φορά ο Λουτσέσκου
-
Ουτε ο μισος εξτρεμ του αντριγια δεν ειναι βασικα..ΑποστόληςΑ έγραψε:Πιο καλός σαν εξτρέμ από τον Αντρίγια, αλλά πολύ λιγότερο ολοκληρωμένος σαν παίκτης.
Εχει αλλα καλα οπως το τελειωμα και τα καλα χτυπηματα αλλα μεχρι εκει
Η αγωνιστικη συμπεριφορα του φετος ειναι το λιγοτερο εξοργιστικη
Παιδια, ας μην ειμαστε υπερβολικοι. Φετος δεν εχει σταθεροτητα η χρησιμοποιηση του και απο οτι φαινεται δεν εχει το μυαλο του συγκεντρωμενο.
- thomas Murg
Σε κακό φεγγάρι ο Κύριλος και με μας και με την εθνική του ομάδα. Στήριξη θέλει και θα τη βρει την άκρη.
Πολύ καλός και επιτέλους συγκεντρωμένος .
Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να ξεκινήσει στα επόμενα.
Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να ξεκινήσει στα επόμενα.
- ΑποστόληςΑ