Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από moican4 »

Μην κανεις οτi θελεις bold....Υπαρχουν και αυτα ξερεις...Στο δεύτερο 45λεπτο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, ο αντίπαλος δεν μας απείλησε και εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για να κάνουμε το 2-0. Διαχειριστήκαμε καλύτερα τον αγώνα και πήραμε την πρόκριση ...Οντως ειναι παντελονατος σε σχεση με καποιους αλλους.....
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Δεν τολμάω να σκεφτώ τι θα γινόταν εδώ μέσα αν σήμερα αποκλειόμασταν!!! Ασφαλώς δεν θεωρώ ότι περνώντας στους 16 κάναμε κάποιο κατόρθωμα αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πάθει ότι ο γάβρος ή ο Τέλης ή ο Πανθραξ ή η Λάρισα ή πιθανόν το σκουλήκι που χάνει για την ώρα στον Ασπρο(μαυρό)πυργο. Ο Σάντος θα είχε γίνει κινούμενος στόχος για πολλούς συνοπαδούς.
Κατά την γνώμη μου αν τεθεί θέμα προπονητή είναι σκόπιμο να μη γίνει πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Συμφωνώ Δάσκαλε...

Πάμε μέχρι τέλος της σεζόν κι εκεί κάνουμε ταμείο.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Kos θα σου πω μόνο ότι ασχετα αν τα γράφουν Αγελόσκυλα ή όχι, το ενδεχόμενο κάποτε να ξαναέρθει προπονητής στον ΠΑΟΚ ο Αγγελος όσο αυτός είναι ενεργός προπονητής είναι και υπαρκτό και πιθανό είτε με τον Βρύζα είτε με κάποιον άλλο...
και επειδή δεν νομίζω ότι ο Αγγελος είναι ο Αντίχριστος himself καλά θα ήταν να το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μαλλον δεν γνωριζετε καλα τα πραγματα περι Π.Α.Ο.Κ και αγγελου, αλλα δεν θα μπω στην διαδικασια να σας το εξηγησω..Απλα μην εχετε πολλες προσδοκιες σε αυτο το θεμα...Εντελως φιλικα...
kos

Δημοσίευση από kos »

moican4, προσδοκιες θα ειχαμε εαν ειμαστε μαζοχες.
αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι μερικοι δεν κανουν και τοσο αθωα κριτικη στον σαντος. εχουν το νου τους στην επομενη μερα και κανουν ονειρα για την μεγαλη επιστροφη.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Δε μας νοιαζει αυτη τη στιγμη ο Αναστασιαδης και δεν εχει καμμια σχεση τόσο με το τοπικ όσο και με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Αν προκυψει κατι, καποτε ευχαριστως να τ αναλυσουμε ... προς το παρον ομως δε βρισκω το που κολλαει...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

οχι πιθανόν να μην τα γνωρίζω...αλλά δεν το έθεσα σαν προσδοκία αλλά σαν πιθανότητα.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ενα συγνωμη απο μενα προς ολους σας, οχι γιατι εβρισα καποιον ή τον χαρακτηρισα (δεν το εκανα αλλωστε), παρολο που προσπαθησα να αποφυγω τις προσωπικες αντιπαραθεσεις, αυτες υπηρξαν...

Το συγνωμη λοιπον επειδη αθελα μου και εχοντας φαει κολλημα με το παλιοσαιτ paokmania και θελοντας συνεχως και καθημερινα να υποστηριξω τις θεσεις μου και να απαντησω στους αδερφους (ενιοτε και με λιγο ειρωνικο υφος δικο μου) , σας εχω πρηξει με την μιρλα μου για τον Σαντος εδω και κατι εβδομαδες και αναπαραγω τα ιδια και τα ιδια...

Τις θεσεις μου τις υποστηριζω 100% και δεν τις αλλαζω...

Ενα συγνωμη λοιπον και ελπιζω να κοντρολαρω τον εαυτο μου και να μην ποσταρω τοσο συχνα στο τοπικ του Φερναντο...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

να φύγεις maxime ,να πας αλλου(σε άλλο τοπικ) :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

teratios έγραψε:Το κράξιμο είναι ειδικότητα άλλων Maximus......

.....Η θέση εμού και των περισσοτέρων είναι ξεκάθαραη. Η μειοψηφία που ζητάει απεγνωσμένα να εκτονώσει τα κόμπλεξ της κράζοντας, μπορούν άνετα να πάνε να τακιμιάσουν με τους αλλόθρησκους. Κι αυτοί τον ΠΑΟΚ βρίζουν...

Δεν ξέρω εάν είσαι πατέρας.Πες μου κάτι όμως.Εάν το παιδί σου (που είναι δεδομένο ότι το αγαπάς και θες ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ γι αυτό) βλέπεις ότι παίρνει το "στραβό δρόμο" , σαν πατέρας δεν θα του δώσεις μια συμβουλή?Και μάλιστα καμια φορα δεν θα του δώσεις και καμια στον κόλο για να το συνετίσεις?

Εάν δεν μας ένοιαζε ο ΠΑΟΚ δεν θα ήμασταν καν εδώ μέσα.Θα ασχολούμασταν με αλλα πράγματα.Οποιος εκφράζει την άποψη του χωρίς να εκθέτει άλλους χρηστες του forum , δεν νομίζω ότι αξίζει χαρακτηρισμών όπως ""σκατοκεφαλος"".Ειλικρινά έχω σοκαριστεί και δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος του επιπεδου σου υπέπεσε σε τέτοιο σφάλμα.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Απο το να τρώω 3άρες απο ασπρόπυργους-πανσεραικούς προτιμώ το ένα μηδέν με μισή προσπάθεια με ΟΦΗ...

Με τη μιά κράξιμο στο Σάντος ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ???
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ?
ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ Η ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΒΡΕ τι κάνουν οι άλλοι.
μονο ο ΠΑΟΚ με ενδιαφρει

και δεν βλέπω καμία πρόοδο τις ομάδας μας
τίποτα
εγώ βαρέθηκα να βλέπω αυτά τα σκατά σε κάθε παιχνίδι μας
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

eleos έγραψε:Απο το να τρώω 3άρες απο ασπρόπυργους-πανσεραικούς προτιμώ το ένα μηδέν με μισή προσπάθεια με ΟΦΗ...

Με τη μιά κράξιμο στο Σάντος ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ???
να σου πω τη βαρεθηκα?να κοιταω τις αλλες ομαδες ΜΟΝΟ οταν αποκλειστουν....γιατι να μην κοιταμε οταν παιρνουν πρωταθλημα?βαζουν πολλα γκολ?παιζουν μπαλα?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και επειδή κούραζει η συζήτηση για το θέμα έσβησα τα ποστ αρκετών τόσο απο την πλευρά αυτών που συμπαθούν τον προπονητή όσο και απο αυτούς που δεν τον πάνε μια μαζί με αυτά και μερικά δικά μου ποστ επίσης που μπορεί να δείχνουν ειρωνικά.

Μάξιμε όπως θα διαπιστώσεις σχεδόν κανένα δεν σβήστηκε δικό σου και απο πολλούς άλλους που είπαν την γνώμη τους αλλά δεν βρίζανε.

Επίσης θα μας λείψει ο Όργουελ για μια εβδομάδα. :redcard:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”