10. Jacob Forrester
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
Re: 10. Jacob Forrester
Δε νομιζω να χει καποια σχεση με το Ρενφρορα.Ο Νειτ ειναι ο Λαζος των των 20s .Τρομερο vision ,passing και μπασκετικο μυαλο αλλα με εξαιρετικη αμυνα ψηλα.
Ο Jake μου θυμιζει σε στυλ μια πιο light εκδοχη του Walter Berry .
Αν παρει τη μπαλα κατω απ το καλαθι μπορει να παραδιδει μ ενα δικο του περιεργο κι ελαφρως ατσουμπαλο τροπο.
Ο Jake μου θυμιζει σε στυλ μια πιο light εκδοχη του Walter Berry .
Αν παρει τη μπαλα κατω απ το καλαθι μπορει να παραδιδει μ ενα δικο του περιεργο κι ελαφρως ατσουμπαλο τροπο.
- Μπαρκαρούτσος
O Nate είχε όμως τρομερό άλμα. Δεν με εντυπωσίαζε τόσο το ύψος, όσο το timing. Ήταν εξαιρετικός και στην άμυνα, για τα λεφτά του.
- kataramenos5
Οι ομοιοτητες με Λαζο σταματαν εδω"Τρομερο vision ,passing και μπασκετικο μυαλο".Ο Λαζος δε πηδαγε εφημεριδα αν θυμαμαι καλα.
Ο Τζεικ μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει τετοια στοιχεια.
Ο Τζεικ μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει τετοια στοιχεια.
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, συμφωνώ για Λάζο. 500 IQ, αλλά δεν πηδούσε ούτε για να σώσει τη ζωή του.
αυτός πάλι μου θυμίζει εκείνον που χε φέρει ο προπονητής του προμηθέα και μετά τον πήρε και στην αεκ μαζί του. Δλδ να ξεκινάει στο ματς, να βάζει γρήγορα 10 πόντους και μετά να μην τον ξαναθυμάται ο κοοουτς να τον κξαναναβάλει μέσα. για τα λεφτά του δεν είναι κακός so far.
- kataramenos5
Στην αρχη,στα πρωτα φιλικα λεγαμε Τζεικ και Χεντερσον οι αλλοι δεν(ποιος Ροκυ...) .Μετα ψιλοχαθηκαν οι δυο πρωτοι και βγηκαν αλλοι.Χθες παντως εβαλε 13 χωρις να τον πάρει χαμπαρι κανεις.
Σε καθε παιχνιδι βγαινει κι αλλος μπροστα.Καλο ειναι αυτο.
Ειτε υποτιμησαμε πολυ το ροστερ ,ειτε ο τυπος στον παγκο ειναι ο καραφλος Χαρι Ποτερ.
Σε καθε παιχνιδι βγαινει κι αλλος μπροστα.Καλο ειναι αυτο.
Ειτε υποτιμησαμε πολυ το ροστερ ,ειτε ο τυπος στον παγκο ειναι ο καραφλος Χαρι Ποτερ.
- kataramenos5
Ειπαμε Μειλμαν .Απ τα Λιντλ αλλα Μειλμαν.Αμα παρει τη μπαλα στο ζωγραφιστο με καποιο περιεργο τροπο το βαζει
- Μπαρκαρούτσος
-
Καλά αυτό που γίνεται γενικά με τους αμερικανούς φέτος, να έχουν έρθει δηλαδή πλην του Μπάρτλεϋ όλοι απο χαμηλότερης δυναμικότητας πρωταθλήματα, χωρίς σπουδαία στατιστικά και μέχρις στιγμής να έχουν προσφέρει όλοι και να μην υπάρχουν σκέψεις για αντικατάσταση δεν νομίζω να έχει ξανασυμβεί τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον.
Ναι
Καλός - ωραίος - μπράβο
Αλλά ρε φίλε πρόσεχε λίγο
Δεν μπορώ να βλέπω 3 - 4 χαμένα καρφώματα σε κάθε παιχνίδι

Καλός - ωραίος - μπράβο
Αλλά ρε φίλε πρόσεχε λίγο
Δεν μπορώ να βλέπω 3 - 4 χαμένα καρφώματα σε κάθε παιχνίδι

Συμφωνω, τρομερο!!Maezono Masakiyo έγραψε:Καλά αυτό που γίνεται γενικά με τους αμερικανούς φέτος, να έχουν έρθει δηλαδή πλην του Μπάρτλεϋ όλοι απο χαμηλότερης δυναμικότητας πρωταθλήματα, χωρίς σπουδαία στατιστικά και μέχρις στιγμής να έχουν προσφέρει όλοι και να μην υπάρχουν σκέψεις για αντικατάσταση δεν νομίζω να έχει ξανασυμβεί τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον.
- kataramenos5
Και 7/7 βολες αν δε θυμάμαι λαθοςkataramenos5 έγραψε:Ειπαμε Μειλμαν .Απ τα Λιντλ αλλα Μειλμαν.Αμα παρει τη μπαλα στο ζωγραφιστο με καποιο περιεργο τροπο το βαζει