Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Δημοσίευση από van rooy »

Πριν 10 χρόνια πήρα μια μεγάλη απόφαση, να μην ξαναδώ ελληνική τιβι και έχω βρει την ηρεμία μου, δεν έχω social media απο επιλογή , ούτε είχα ποτέ παρόλο που είμαι λάτρης της τεχνολογίας, στο ιντερνετ διαβάζω μόνο για τον ΠΑΟΚ και επικεφαλίδες άρθρων.

Είμαι ανημέρωτος , ακοινώνητος και περήφανος για αυτό.

Οι γονείς μου βρισκόμενοι στη τρίτη ηλικία, κάθε μέρα που περνάω να τους δω μου κάνουν ερωτήσεις , μου λένε τις ειδήσεις και στο τέλος μου λένε καλά πως ζεις έτσι χωρίς να ξέρεις τι γίνεται γύρω σου?

Προτιμώ να μην ξέρω τι συμβαίνει γύρω μου γιατί δεν μπορώ να σηκώσω στους ώμους μου τόση θλίψη, δεν μπορώ να αποδεχτώ την πραγματικότητα ότι ζούμε σε μια εποχή που οι ανθρώπινες αξίες πάνω στις οποίες χτίστηκαν οι κοινωνίες έχουν εξαφανιστεί.

Όταν παρακολουθούσα τιβι κυριαρχούσε η μεταδοση του φόβου σε κάθε έκφανση της ζωής και όποιος φοβάται σταμτατάει να ζει και γω αυτό δεν μπορούσα να το κάνω αποδεκτό.

Δεν μου αρέσει να μου επιβάλλει κανείς αρνητισμό για το οτιδήποτε καθώς σε κάθετι στη ζωή υπάρχουν δυο πλευρές , μια άσπρη και μια μαύρη.

Η ατελείωτη κινδυλογία που έσπερναν , η διαστρέβλωση της πραγματικότητας και ο βιασμός της λογικής ήταν σε υπερθετικό βαθμό.

Οι έλληνες ως λαός και ειδικά ως πολίτες δεν έχουμε μάθει να < τιμωρούμε> συμπεριφορές και πρακτικές .

Πρέπει να εκπαιδευτούμε ως πολίτες απο την αρχή , να μάθουμε να τιμωρούμε , να αρνούμαστε , να διεκδικούμε.

Δυστυχώς όμως έχουν καταφέρει να μας κλείσουν όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά στο καβούκι του χωρίς να νοιαζόμαστε για το σύνολο παρά μόνο για τη πάρτη μας.

Αυτή η μέγιστη πάρτη μας , ο απόλυτος οδηγός του έλληνα.

Πρέπει να βρούμε τρόπο να ενώσουμε την πάρτη μας κάτω απο μια ομπρέλα και να στείλουμε το κάθε σκουπίδι εκει που ανήκει, στο περιθώριο.

Φτάνει πια με τις κοινωνίες που αναδεικνύουν την χειρότερη εκδοχή τους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μια χαρά είναι ο Λιάγκας για την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, που ζούμε μόνο για κουτσομπολιά. Κοιτώντας τους άλλους δεν βλέπουμε τον εαυτό μας που ξεφτίζει καθημερινά.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Αποχωρησε ο Δελλας απο τον ΟΦΗ για οικογενειακους λογους, οπως ανακοινωθηκε.
Αντικαταστατης του αναμενεται να γινει ο Ρασταβατς.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Δράττομαι της ευκαιρίας του ποςτ του Van Royy για τα επιμέρους σχόλια
van rooy έγραψε:Πριν 10 χρόνια πήρα μια μεγάλη απόφαση, να μην ξαναδώ ελληνική τιβι και έχω βρει την ηρεμία μου, δεν έχω social media απο επιλογή , ούτε είχα ποτέ παρόλο που είμαι λάτρης της τεχνολογίας, στο ιντερνετ διαβάζω μόνο για τον ΠΑΟΚ και επικεφαλίδες άρθρων.

Είμαι ανημέρωτος , ακοινώνητος και περήφανος για αυτό.
Το αυτό και Γερμανία κ περισσότερο Ελλάδα. Η απόφαση για το κόψιμο ΜΜΕ άρχισε προσωπικά με τον εμφύλιο στη Συρία, που άλλα διάβαζα και άλλα είχα δει κ είχα ζήσει. Βλέπετε, το είχε σπάσει ο διάολος το ποδάρι του κ ήμουν πολύ συχνά Λίβανο με Συρία κ είχα ίδια προσωπική άποψη. Και ο διάολος ξανέσπασε το ποδάρι του κ πιο μετά μια που κ Ουκρανία πήγαινα συχνότατα 2006-8.
Σόσιαλ, τώρα μόνο WhatsApp λόγω παιδιών κ γκρουπ γονέων κ το σχεδόν υποχρεωτικό εταιρικά LinkedIn αλλά απλά υπάρχει.
Κ Χ ;)

Ανενημέρωτος δεν είσαι φίλε Van Royy επουδενί, απλά όχι λοβοτομημένος.

van rooy έγραψε: Οι γονείς μου βρισκόμενοι στη τρίτη ηλικία, κάθε μέρα που περνάω να τους δω μου κάνουν ερωτήσεις , μου λένε τις ειδήσεις και στο τέλος μου λένε καλά πως ζεις έτσι χωρίς να ξέρεις τι γίνεται γύρω σου?

...
Όταν παρακολουθούσα τιβι κυριαρχούσε η μεταδοση του φόβου σε κάθε έκφανση της ζωής και όποιος φοβάται σταμτατάει να ζει και γω αυτό δεν μπορούσα να το κάνω αποδεκτό.
...
Η ατελείωτη κινδυλογία που έσπερναν , η διαστρέβλωση της πραγματικότητας και ο βιασμός της λογικής ήταν σε υπερθετικό βαθμό.
Το αυτό.
Δεν πα να τους λες (κ σε φίλους) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΜΕ από τη στιγμή που ευθέως χρηματοδοτούνται από τον προϋπολογισμό. Έχεις 10+ πρόστυχες ΥΕΝΕΔ, που από όσο θυμάμαι απλά έλεγαν ¨ο τάδε Υπουργός είπε εκείνο, στοπ.¨
Πολλοί έμειναν στη διαφθορά κ τη φαυλότητα με όρους 80s early 90s.
Ως κ στην απανταχού ΥΕΝΕΔ δεν σου έλεγαν ¨ο ήλιος βγαίνει από τη Δύση γιατί στο λέμε εμείς science¨
έβγαινες με την προσωπική εμπειρία κ γέλαγες.

Κατεβατά μπορούσα να γράφω..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

tolis01 έγραψε:Βλέπετε, το είχε σπάσει ο διάολος το ποδάρι του κ ήμουν πολύ συχνά Λίβανο με Συρία κ είχα ίδια προσωπική άποψη. Και ο διάολος ξανέσπασε το ποδάρι του κ πιο μετά μια που κ Ουκρανία πήγαινα συχνότατα 2006-8.
Ρε φίλε, με όλο το σεβασμό και μεταξύ σοβαρού κι αστείου, μήπως είσαι λίγο γκαντέμης; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Cylon-4 έγραψε:Αποχωρησε ο Δελλας απο τον ΟΦΗ για οικογενειακους λογους, οπως ανακοινωθηκε.
Και φτάνουν στον ημιτελικό κυπέλλου ΟΦΗ Αστέρας και τους αποκλείει ο Ράσταβατς...Σκηνή από το προσεχές μέλλον
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
tolis01 έγραψε:Βλέπετε, το είχε σπάσει ο διάολος το ποδάρι του κ ήμουν πολύ συχνά Λίβανο με Συρία κ είχα ίδια προσωπική άποψη. Και ο διάολος ξανέσπασε το ποδάρι του κ πιο μετά μια που κ Ουκρανία πήγαινα συχνότατα 2006-8.
Ρε φίλε, με όλο το σεβασμό και μεταξύ σοβαρού κι αστείου, μήπως είσαι λίγο γκαντέμης; :mrgreen:
ΝΑΙ.
Συνονόματε, να μας πεις, έγκαιρα, με μιαν άλλη χώρα θα έχεις επαφές.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Cylon-4 έγραψε:Αποχωρησε ο Δελλας απο τον ΟΦΗ για οικογενειακους λογους, οπως ανακοινωθηκε.
Ωχ... Πολύ φοβάμαι ότι σχετίζεται με τη γυναίκα του, που έχει ιστορικό. Μακάρι να βγω ψεύτης, μακάρι.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Η Γωγώ; Υγείας ιστορικό;
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Τυριά -Πεινιρλι 1
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Τα τυριά έχουν μια συμπαθητική κερκίδα για την κατηγορία.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Να έχεις αλλάξει 10 ΑΦΜ και 10 ονόματα και τώρα να έχεις ακριβώς δίπλα στο έμβλημα της ομάδας σου το λογότυπο του φούρνου στη φανέλα.
Το οποίο φυσικά υπάρχει και ως κεντρικός χορηγός.
Τους λυπάμαι.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ξερουμε φετος ποσοι υποβιβαζονται απο την Α και ποσοι προβιβαζονται απο την Β;
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Δικαβαλο για τα τυριά. 2-0
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Kabamaru11 έγραψε:Ξερουμε φετος ποσοι υποβιβαζονται απο την Α και ποσοι προβιβαζονται απο την Β;
Δυο και δυο....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”