Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από JohnDag »

Εντάξει μωρε, θα γίνει και κριτική.

Δεν είναι κακό, κανένας δεν είναι υπεράνω αυτής.

Εγώ θα απέχω προσωπικά, ακόμα και κάποια λάθη διαχείρισης να έγιναν δεν τα θεωρω σημαντικά. Και καλό είναι να περιμένουμε να δούμε την εικόνα ολοκληρωμένη.

Και στην τελική για την αναποτελεσματικότητα στα δύσκολα ματς σίγουρα έχουν ευθύνη και οι ποιοτικοί και καλοπληρωμένοι μεσοεπιθετικοι μας.

Δεν τα έκανε ο Ραζβαν μαντάρα σήμερα στο τελευταίο τρίτο παίρνοντας μονίμως λάθος αποφάσεις..
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Σήμερα στρατηγέ ήσουν ντεφορμέ.
Από την κατάρτιση της ενδεκάδας μέχρι τις αλλαγές.

Αφού πέρυσι σου πήγε καλά με το rotation τι θέλεις και το αλλάζεις;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

JohnDag έγραψε:Εντάξει μωρε, θα γίνει και κριτική.

Δεν είναι κακό, κανένας δεν είναι υπεράνω αυτής.

Εγώ θα απέχω προσωπικά, ακόμα και κάποια λάθη διαχείρισης να έγιναν δεν τα θεωρω σημαντικά. Και καλό είναι να περιμένουμε να δούμε την εικόνα ολοκληρωμένη.

Και στην τελική για την αναποτελεσματικότητα στα δύσκολα ματς σίγουρα έχουν ευθύνη και οι ποιοτικοί και καλοπληρωμένοι μεσοεπιθετικοι μας.

Δεν τα έκανε ο Ραζβαν μαντάρα σήμερα στο τελευταίο τρίτο παίρνοντας μονίμως λάθος αποφάσεις..
Βεβαια αν εισαι ψοφιος επειδη παιζεις μονιμα, τοτε ειναι πολυ πιθανο να παρεις λαθος αποφασεις στο τελευταιο τριτο. Με τι σωματικη και ψυχικη δυναμη να παιξει στα στανταρ του ο Μπαμπα και ο Ταισον π παιζουν νον στοπ? Ο Ζιφκο την Τεταρτη επαιξε βασικος προερχομενος απο τραυματισμο, τεκειωσε το ματς με κραμπες, και ξαναεπαιξε βασικος λες και ο Ντεσποντοφ ειναι για τα σκυλια....
Καπου να αντιλαμβανομαστε πως μπορει για τις λαθος αποφασεις αυτες καθεαυτες να μην φταιει ο Λουτσεσκου, αλλα ισως να οφειλονται στην λαθος διαχείριση του Λουτσεσκου. Αντε τωρα να δουμε Ταισον Ζιφκο βασικους και την Πεμπτη!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

aivas19 έγραψε:............. Ο Ντελιας μια χαρα ξεκινησε, αυτοι που δεν επρεπε να ξεκινησουν ειναι οι Ζιφκο Ταισον και να παιξει ο Σορετιρε που ξεκινησε βασικος μεσα σε μια πολυ δυσκολη εδρα
Το ότι άκομψα μερικοί και πάνω στην ένταση του live λέμε το ΊΔΙΟ ακριβώς με σένα, δε σημαίνει πως εμείς είμαστε οι κακοί που δεν θέλουμε τον προπονητή και συ είσαι το υπόδειγμα ΠΑΟΚτσή εδώ μέσα.
Το ΊΔΙΟ που λες και συ, λέμε και μεις που του την λέμε σήμερα, είτε με όμορφο, είτε και βάρβαρο τρόπο, ο καθένας έχει τον τρόπο του. Το ζουμί όμως είναι ΌΤΙ ΕΣΦΑΛΕ, ξανά, όπως έκανε και με Φενερ, όπως έκανε και με τα προηγούμενα ματς με το σκουλήκι. Το Ρασβάναρο τον γουστάρουμε, αλλά όπως το ίδιο κάνουμε και στις οικογένειες μέσα που με φωνές στο τέλος τα βρίσκουμε, το ίδιο κάνουμε και εδώ.
Εγώ προσωπικά τον θέλω να "βλέπει" κάθε ματς καλύτερα και να παίρνει αποφάσεις ΕΚΕΙΝΗ ακριβώς την στιγμή, να κάνει αλλαγή ακόμα και στο πρώτο 20λεπτο που λέει ο λόγος, αν δει κάτι στραβό! Τον έχουν μάθει πλέον ΟΛΟΙ οι αντίπαλοι προπονητές και κλείνονται πίσω και μας χτυπάνε στις αδυναμίες μας.
Το ότι βλέπουμε στα τελευταία ματς τον ψόφιο Τάισον (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ) και τον Ζιβκαρο που και αυτός χρειάζεται πάγκο για ξεκούραση και καθαρό μυαλό, εεεε αυτά είναι τραγικά λάθη για έναν έμπειρο προπονητή όπως ο Ρασβάναρος. Στο ματς με την Φενερ είχε σοβαρές κράμπες ο Ζιβκο και δεν μπορούσε να περπατήσει/σηκωθεί και σήμερα τον έβαλε βασικό, έλεος δηλαδή?? Βάλε τον Ντέσπο, αφού έχεις εναλλακτική.
Επίσης όταν έχει στην φαρέτρα του τον πανέτοιμο Σορετίρε (δεν το λέω εγώ, αλλά ο ίδιος το έχει δείξει ήδη στο χορτάτι) και δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου στο σημερινό ματς με τα τρεχαντήρια του παπΆρη, ε πότε θα τον βλέπουμε, με Βόλους και Καλιθέες?
Τελείως φιλικά στα λέω γιατί μ' αρέσουν αυτά που γράφεις, άσχετα αν κάθε φορά νομίζεις πως όλοι θέλουμε την απομάκρυνση του προπονητή μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 29 Σεπ 2024, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Πολύ κουρασμένη η ομάδα ενώ έχεις εναλλακτικές λύσεις γιατί σήμερα τέτοιες επιλογές. Επίσης αυτό το τάκα τάκα να την περάσουμε από την τρύπα της βελόνας όταν δεν έχεις ξεκούραστους παίκτες είναι λίγο εκνευριστικο ,δώσε λίγο λασκα να σουτάρουν οι παίκτες .
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

hasio_john έγραψε:Μάγκες πρέπει να καταλάβετε μερικοί που καραδοκείτε εδώ στα σχόλια, πως είναι ένα ΟΠΑΔΙΚΟ φόρουμ που πάνω στην ένταση του live θα ειπωθεί και κάτι χοντρό και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και ..... σωστό!
Το ότι κάποιος θα τα σούρει στον Ρασβάναρο, δεν σημαίνει και κάτι "ύποπτο" για να ξεκινήσετε τις μπηχτές και τα υπονοούμενα. Αφήστε του υπεύθυνους του site να κάνουν την δουλειά τους, όπως αυτοί ξέρουν τόσα χρόνια και την κάνουν σωστά. Το να έχουμε σε κάθε ματς τα ίδια και τα ίδια έχει καταντήσει κουραστικό !
Πάμε παρακάτω....
Το ότι χρησιμοποιήθηκε έκφραση όμως σαν αυτή δε βοηθάει την εξέλιξη της κουβέντας!!

Γιατί πάνω στην ένταση μπορεί και ο αλός να μιλήσει αντίστοιχα υποτιμητικά σε σένα και να γίνει μυλος.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από aivas19 »

hasio_john έγραψε:
aivas19 έγραψε:............. Ο Ντελιας μια χαρα ξεκινησε, αυτοι που δεν επρεπε να ξεκινησουν ειναι οι Ζιφκο Ταισον και να παιξει ο Σορετιρε που ξεκινησε βασικος μεσα σε μια πολυ δυσκολη εδρα
Το ότι άκομψα μερικοί και πάνω στην ένταση του live λέμε το ΊΔΙΟ ακριβώς με σένα, δε σημαίνει πως εμείς είμαστε οι κακοί που δεν θέλουμε τον προπονητή και συ είσαι το υπόδειγμα ΠΑΟΚτσή εδώ μέσα.
Το ΊΔΙΟ που λες και συ, λέμε και μεις που του την λέμε σήμερα, είτε με όμορφο, είτε και βάρβαρο τρόπο, ο καθένας έχει τον τρόπο του. Το ζουμί όμως είναι ΌΤΙ ΕΣΦΑΛΕ, ξανά, όπως έκανε και με Φενερ, όπως έκανε και με τα προηγούμενα ματς με το σκουλήκι. Το Ρασβάναρο τον γουστάρουμε, αλλά όπως το ίδιο κάνουμε και στις οικογένειες μέσα που με φωνές στο τέλος τα βρίσκουμε, το ίδιο κάνουμε και εδώ.
Εγώ προσωπικά τον θέλω να "βλέπει" κάθε ματς καλύτερα και να παίρνει αποφάσεις ΕΚΕΙΝΗ ακριβώς την στιγμή, να κάνει αλλαγή ακόμα και στο πρώτο 20λεπτο που λέει ο λόγος, αν δει κάτι στραβό! Τον έχουν μάθει πλέον ΟΛΟΙ οι αντίπαλοι προπονητές και κλείνονται πίσω και μας χτυπάνε στις αδυναμίες μας.
Το ότι βλέπουμε στα τελευταία ματς τον ψόφιο Τάισον (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ) και τον Ζιβκαρο που και αυτός χρειάζεται πάγκο για ξεκούραση και καθαρό μυαλό, εεεε αυτά είναι τραγικά λάθη για έναν έμπειρο προπονητή όπως ο Ρασβάναρος. Στο ματς με την Φενερ είχε σοβαρές κράμπες ο Ζιβκο και δεν μπορούσε να περπατήσει/σηκωθεί και σήμερα τον έβαλε βασικό, έλεος δηλαδή?? Βάλε τον Ντέσπο, αφού έχεις εναλλακτική.
Επίσης όταν έχει στην φαρέτρα του τον πανέτοιμο Σορετίρε (δεν το λέω εγώ, αλλά ο ίδιος το έχει δείξει ήδη στο χορτάτι) και δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου στο σημερινό ματς με τα τρεχαντήρια του παπΆρη, ε πότε θα τον βλέπουμε, με Βόλους και Καλιθέες?
Τελείως φιλικά στα λέω γιατί μ' αρέσουν αυτά που γράφεις, άσχετα αν κάθε φορά νομίζεις πως όλοι θέλουμε την απομάκρυνση του προπονητή μας.

Γιατι γραφεις για πραγματα που δεν συμβαινουν. Δεν ειδες οτι εγω εκανα κριτικη στον κοουτς. Κριτικη, δεν εγραψα κατι υβριστικο. Εγραψες η δεν εγραψες οτι ο Μαντζιος εχει φουτανακι τον Λουτσεσκου; Ναι η οχι; Αυτη ηταν η ενσταση μου. Αν εσυ το θεωρεις αυτο κριτικη ολα καλα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Και σημαίνει Rene ότι του πήρε την ταυτότητα ο Μαντζιος; Άργησε να κάνει τις αλλαγές και οι παίκτες ήταν κουρασμένοι. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο ο Μαντζιος. Αυτό δείχνουν τα 2 δοκάρια και άλλες φάσεις που κάναμε. Και υπεραριθμίες βγήκαν στο τρίτο μισό και όχι άσχημα στημένα είχαμε. Πέραν λοιπόν των κακών χρονικά αλλαγών, τι λάθος έκανε ο Λουτσεσκου;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καταρχάς το κακό που έκανε είναι ότι έχασε...και πάλι σχεδόν με παρόμοιο τρόπο.
Απλά αυτή τη φορά έχουμε να λέμε ότι είχαμε ένα καλύτερο πρώτο 45 λεπτό, έχοντας όντως τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Αλλά ακόμα και σε αυτό το καλό μας διάστημα ο ρούλης ανάγκασε τον κοτάρσκι σε μία πάρα πολύ δύσκολη επέμβαση, είχε το στημένο με τον μάντσο τάκης που μας κοψοχόλιασε και έφτανε σχετικά εύκολα έξω από την περιοχή μας.

Το δεύτερο όμως ημίχρονο μέχρι το 85 ήταν σχεδόν τραγωδία .
Ξεκινήσαμε και στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα κινδυνεύσαμε να φάμε γκολ.
Πολύ αργοι στην ανάπτυξη και ευάλωτοι στα μετόπιστεν.
Άραγε σε ποια στατιστική κατηγορία μπαίνει τεράστια ενστικτωδώς επέμβαση του κοταρσκι με το πόδι στο παρολήγον αυτογκόλ του μπάμπα?
Σε ποια στατιστική μπαίνει το τσίμπημα με το νύχι που έκανε ο κετζιορα και γλιτώσαμε το γκολ ή το πέναλτι?

Ένα παιχνίδι δεν έχει 45 λεπτά, έχει 90.
Αν είχε 45 ο περσινός ΠΑΟΚ δεν θα έβγαινε ούτε ευρώπη.
Μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν καλοί αλλά άτυχοι επειδή δεν έγιναν οι ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο γκολ... είναι όμως αυτό η αλήθεια?
Θα κλείσουμε τα μάτια στα 40 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου που δεν καναμε τίποτα?
Οκ
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Η αλήθεια αυτή είναι

Για ακόμα μία φορά δεν παίρνει τίποτα από τις αλλαγές

Για ακόμα μια φορά δε σκοράρουν τα φορ

Για ακόμα μια φορά οι μεσοεπιθετικοι είναι κακοί
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Και τι δεν θα δινα να ακούσω τι λένε κάθε φορά ο Ραζβάν, ο Καστορίνα κι ο Παντελής για ένα τέταρτο από την αρχή του Β ημιχρόνου, ως το 60 περίπου, πάντα όμως, όπως πάντα οι αλλαγές μας γίνονται στο ίδιο λεπτό με το ίδιο μοτίβο κοκ
Έχω φανταστεί διάφορες συζητήσεις, τύπου "μ@λ@κες έχω βρει μια ταβερνουλα χάρμα στην Αρετσου, πάμε να τσακίσουμε κάνα ψαράκι μετά;" ή "πόσο είναι η Βαλερενγκα; Στο Χ ακόμη κόουτς. Να βάλω ένα κατοστάρικο στο live? Χμ, περίμενε λίγο, πες μου ρε Παντέλο, πόσα γκολ έχει βάλει στο τελευταίο τέταρτο φετος;"...

Παντως για τις δικές μας αλλαγές δεν μιλάνε. Πλέον οι παίχτες μας μπαίνουν και βγαίνουν μόνοι τους, σηκώνονται για ζέσταμα αυτόματα κτλ. Σε λίγο δεν θα ανακοίνωνεται καν ενδεκάδα, μόλις βγούνε τα γνωστά δίδυμα ανά θέση και μάθουν το.. πρόγραμμα και οι νεοι. Θα βγαίνουν αυτόματα οι... υπηρεσίες.
:mrgreen:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ν' αλλάξεις και τα δύο χαφ, τον φορ αλλά κανέναν από τους τρεις μεσοεπιθετικούς δεν το περίμενα, σε αναλογία και με το τι έκανες πέρσι.
Παίζοντας το παιχνίδι των προβλέψεων, δύο πράγματα θα έλεγα: ότι τον χειμώνα θα ζητήσεις ανανέωση Μπράντον, όχι γιατί οι άλλοι δύο είναι κακοί παίχτες, και επιστροφή Μεϊτέ, γιατί συνταγή που πετυχαίνει και βρίσκει τέτοια χημεία δεν αλλάζει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν ξέρω ποιος είναι πιο πολύ σκασμένος με το θέμα του Μεϊτέ...εγώ ή αυτός?
Τι έγκλημα κάναμε
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

renegade έγραψε:Καταρχάς το κακό που έκανε είναι ότι έχασε...και πάλι σχεδόν με παρόμοιο τρόπο.
Απλά αυτή τη φορά έχουμε να λέμε ότι είχαμε ένα καλύτερο πρώτο 45 λεπτό, έχοντας όντως τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Αλλά ακόμα και σε αυτό το καλό μας διάστημα ο ρούλης ανάγκασε τον κοτάρσκι σε μία πάρα πολύ δύσκολη επέμβαση, είχε το στημένο με τον μάντσο τάκης που μας κοψοχόλιασε και έφτανε σχετικά εύκολα έξω από την περιοχή μας.

Το δεύτερο όμως ημίχρονο μέχρι το 85 ήταν σχεδόν τραγωδία .
Ξεκινήσαμε και στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα κινδυνεύσαμε να φάμε γκολ.
Πολύ αργοι στην ανάπτυξη και ευάλωτοι στα μετόπιστεν.
Άραγε σε ποια στατιστική κατηγορία μπαίνει τεράστια ενστικτωδώς επέμβαση του κοταρσκι με το πόδι στο παρολήγον αυτογκόλ του μπάμπα?
Σε ποια στατιστική μπαίνει το τσίμπημα με το νύχι που έκανε ο κετζιορα και γλιτώσαμε το γκολ ή το πέναλτι?

Ένα παιχνίδι δεν έχει 45 λεπτά, έχει 90.
Αν είχε 45 ο περσινός ΠΑΟΚ δεν θα έβγαινε ούτε ευρώπη.
Μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν καλοί αλλά άτυχοι επειδή δεν έγιναν οι ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο γκολ... είναι όμως αυτό η αλήθεια?
Θα κλείσουμε τα μάτια στα 40 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου που δεν καναμε τίποτα?
Οκ
1.Κοίτα φίλε η αλήθεια είναι κατά εμέ πως δεν παίρνουμε τίποτα από τους Επιθετικούς αναφέρομαι στον Chalov&Tarik Tissoudali, άρα κάτι φταίει ας το δει ο Στρατηγός 4 Επιθετικούς έχουμε με τον 1 τραυματία τον Brandon.
2. Ο δε Taison είναι κουρασμένος και λογικό με τόσα παιχνίδια είναι και 37,έπρεπε να βάλει τον Shoretire και αντί του Živković που έπαιξε με την galatasaray με θλάση να έπαιζε ο Despodov να έπαιρναν ανάσα για την Πέμπτη που παίζουμε Ευρωπαικό παιχνίδι EL.
3.Τα 6αρο8αρια οι Schwab με τον Bakayoko(που για εμένα ήταν καλός απλά για εμένα εκεί κουμπώνει καλύτερα με τον
Camara, επίσης εγώ θα ήθελα ΙΑΝ να αποχωρήσει και ο 34χρονος Schwab που λήγει το συμβόλαιο του και να αποκτηθεί ο Meite.
4.Τον Θυμιάνη πότε θα τον βάλει σε κανένα παιχνίδι Κυπέλλου με χωριά; Για εμένα αλλαγή ας μπει τώρα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή, επίσης δεν ήθελα να δίναμε ελεύθερο τον Τσιγγάρα στον P.Garcia και να μη δίναμε δανεικό τον Λύρατζη+Τον τσαούση αντί να είναι στον ΠΑΟΚ Β' να μην ξεκουράζει τον Baba Rahman, εννοώ από τα πολλά παιχνίδια που έχουμε Πρωτάθλημα/Europa League/Κύπελλο,είναι βέβαια και ο Jonathan Gómez.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ολο το καλοκαιρι φωναζα για αριστερο εξτρεμ και ακουγα για τον Τισσουνταλι που παιζει και εκει και αλλα τετοια ωραια. Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω. Πως γινεται ο προπονητης που περσι εβαζε τον Σαματα με το στανιό να παιζει ακομη και αλλαγη, φετος δεν κανει το απλο, να ξεκουρασει τον Ταισον ειτε με τον Σορετιρε ειτε με τον Τισσουνταλι.
Επισης γτ δεν βαζει τον Θυμιανη ουτε αλλαγη και επιμενει στα ιδια κουρασμενα παλικαρια.
Το αυτο συμβαινει και με τον Σαστρε.
Στο μονο π δεν μπορω να τον κατηγορησω ειναι ο Γκομεζ. Του διωξαν τον τιμιο μετριο Σοαρες και του φεραν εναν 20χρονο π τα ριπορτ του λενε οτι εχει θεμα στα αμυντικα του καθηκοντα. Ε ας το λουστουμε τωρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”