loukas karadimos έγραψε:Λογικα δώσανε προτεραιότητα στην Ευρώπη
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
-
deathmassious
"Γκέλα η αεχ, κερδισμένος ο παναθηναϊκός ".
Εσντιενεη.
Εσντιενεη.
Αλλοίωση αποτελέσματος, δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στην Καλλιθέα.
Το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει, και το ιμπακτ που έχουν πλεον ατομικα οι παικτες ειναι πολυ λιγοτερο σε σχεση με πχ 15 χρονια πριν.
Ειμαστε ευλογημενοι που η ομαδαρα μας ειναι πρωτα οικογενεια, μετα ομαδα και μετα μοναδες.
Ειμαστε ευλογημενοι που η ομαδαρα μας ειναι πρωτα οικογενεια, μετα ομαδα και μετα μοναδες.
- hasio_john
Ένα μπαν παρακαλώ στον είρωνα .....loukas karadimos έγραψε:Λογικα δώσανε προτεραιότητα στην Ευρώπη
-
panpangr77
Το χωριό μου πήγε φοβερά με σφάξιμο . Καλλιθέαρα.
Εγώ είδα να πνίγει κόκκινη στον Μάνταλο και του Ελιασον νκαθαρο θέατρο . Πέναλτι δεν έδωσε καθαρό .Ρε Μουτινιο θα μας τρελάνεις .... Τζηλο σταματά ρε σταματά αν έχεις λίγη αξιοπρέπεια .
Εγώ είδα να πνίγει κόκκινη στον Μάνταλο και του Ελιασον νκαθαρο θέατρο . Πέναλτι δεν έδωσε καθαρό .Ρε Μουτινιο θα μας τρελάνεις .... Τζηλο σταματά ρε σταματά αν έχεις λίγη αξιοπρέπεια .
Πόσο λοβοτομημενοιdeathmassious έγραψε:"Γκέλα η αεχ, κερδισμένος ο παναθηναϊκός ".
Εσντιενεη.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Τραγικοτατος σχεδιασμος της κουλας
Που πας με πηλιο χατζισαφι ροτα οντουμπατζο
Λες και εχουμε 1980 και τα πλαγια μπακ υπαρχουν μονο για να παιζουν αμυνα τα εξτρεμ...
Πανε παρε εσυ Μαρσιαλ Πιερο Λαμελα Κοιτα ρε βενγκα

Λες και εχουμε 1980 και τα πλαγια μπακ υπαρχουν μονο για να παιζουν αμυνα τα εξτρεμ...
Πανε παρε εσυ Μαρσιαλ Πιερο Λαμελα Κοιτα ρε βενγκα
- nikos_algio
Η "αυτάρκεια" της ομάδας μας θα είναι το κλειδί για τη μακροχρόνια υγεία της. Όλες αυτές οι άνευ λόγου "επενδύσεις" του ΠΟΚ θα σταθούν εμπόδιο στους αντιπάλους μας είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα.
Εμείς παραμένουμε πιστοί στο πλάνο και κάθε χρόνο η ομάδα θα γίνεται καλύτερη ακόμα και αν πουλάει τα διαμάντια της.
Εμείς παραμένουμε πιστοί στο πλάνο και κάθε χρόνο η ομάδα θα γίνεται καλύτερη ακόμα και αν πουλάει τα διαμάντια της.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
αυτο ακριβώς, ουτε στο fm αυτα δεν τα κάνουν. Εντωμεταξυ απορω τι ακριβώς είχαν δει στον πήλιο και ειπαν ας πουμε να μεινουν με αυτον κ χατζησαφι. Ο τσαούσης μπροστα του ρομπερτο καρλος ειναιalexgarcia6 έγραψε:Τραγικοτατος σχεδιασμος της κουλας
Πανε παρε εσυ Μαρσιαλ Πιερο Λαμελα Κοιτα ρε βενγκα![]()
![]()
Αυτή τη στιγμή μπορεί η αεκ να είναι 2η με 11 βαθμούς, αλλά είχε και το πιο εύκολο πρόγραμμα δίχως ντέρμπι. Εμείς αν συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα, ίσως προλάβουμε να χτίσουμε μια καλή διαφορά, μέχρι να αποκτήσουν οι ανταγωνιστές ομοιογένεια.
- hasio_john
Όπως τα λες αδερφέ, την άλλη εβδομάδα θα βγάλουν τα μάτια τους με τον βάζελο ...
-
panpangr77
Ακούω σπορ φμ και άκουσα ότι ο ΠΑΟΚ λέει δεν έχει λύσεις στον παγκο και έχω Ντεσποντοφ,Σορετιρε,Τισσουνταλι ,Μπράντον ,Μπακαγιοκο και έχω και έχω ,και η Αεκ έφερε τον Φερνάντες και έδωσε πνοή,να δούμε πως θα παίξει ο ΠΑΟΚ με - 10 παίκτες.
αυτος ο κατσουρανης ποσο αντιπαθητικος ,ειναι επαιξε με μας αλλα αισθανομαι οτι δεν μας χωνευει καθολου....