Pro Evolution Soccer

Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Re: Pro Evolution Soccer

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

δυστυχως δεν μπορω να τα κατεβασω αλλα εχω ενα το agave και καποια δικα μου..
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

peris έγραψε:
eorptol έγραψε:ακουσα οτι ειχαν προθεση να βαλουν τον ρουλη αλλα δεν τα βρηκαν με τους σουπεραδες οι της konami και
εβαλαν την ομαδα με το ονομα ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
και μαλιστα μπερδευτικαν και βαλανε το ΜΗ
Προσκυνω την αιωνια τρελα των ΠΑΟΚτσηδων :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

+οσα θες :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

ο φακελος που ειπε ο νοβ που βρισκεται?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κατέβασα και εγκατεστησα ΦΙΦΑ και ΠΡΟ, για να δω ποιο είναι το καλύτερο και να το κατεβάσω...

Αποτέλεσμα: Απογοητεύτηκα και απο τα δυο, αλλά πολύ παραπάνω απο το ΦΙΦΑ.

Υποσημείωση: Απο το 99 και μετά δεν έχω χάσει φιφα, αντιθετα προ έχω πάρει μονο το 04 και 09... Αρα είμαι πιο οπαδός του Φίφα...

Αρχίζω την περαιτέρω ανάλυση:

Φιφα: Δεν ξέρω τι σκεφτόταν οι άνθρωποι της φίφα αλλά έγινε μία τεράστια αλλαγή στο υπερπετυχημένο gameplay τόσως χρόνων... Αυτή η αλλαγή δεν νομίζω να θεωρείται πετυχημένη ούτε στο ελάχιστο... Εξυπνη σαν ιδέα, που θα έφερνε το φίφα πιο κοντά στην ρεαλιστικότητα του ποδοσφαίρου. Έχει κάποιες φοβερες λεπτομέριες (κεφαλιές, κοντρόλ με το στήθος) αλλά χάλασε εντελώς η εικόνα του Φιφα. Παίζω τόσα χρόνια ποδοσφαιράκια και δεν μπορούσα να αλλάξω τη μπάλα με μακρινές ενάεριες μπαλιές. Η δυνατές ή πολύ σιγανές... Μεγάλη μαλακία...

Προ: Πάρα πολύ ρεαλιστικότερο. Ωραίο το Τσαμπιονς λιγκ mode. Φοβερά γραφικά. Που χαλάστηκα? Δεν είναι το προ που ξέρουμε... Τοσα χρόνια ξέραμε ότι το ΦΙφα είναι το "πιο" ρεαλιστικό με σωστά ονόματα παικτών κτλ... Απο την άλλη το προ ήταν πιο εξωπραγματικό. Οι παίκτες δεν κουραζότανε, τρέχανε ασταμάτητα, το γήπεδο φαινόταν ατέλειωτο, με εναν παίκτη μπορούσες να τους περάσεις όλους κτλ... Ειχαμε απο τη μια το φιφα που ήταν το ποδοσφαιράκι που έπαιζες με ορθολογικό τρόπο πάντα, και απο την άλλη το χαβαλετζίδικο προ που ήταν η πηγή του γέλιου στην παρέα... Αυτό που είδα, το προ να γίνεται τόσο ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ, αλλάζοντας τελείως το DNA του με χάλασε. Απο την άλλη ότι και να πω για το αγαπημένο μου φίφα είναι λίγο. Πραγματικό με απογοητευσαν ΠΑΡΑ πολυ...
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Pro και δεν ειμαι καλα. :opaokara: Τωρα που βαλαν και την ΠΑΟΚαρα μεσα,ατελειωτη πορωση :opaokara: Ακομα το περιμενω να κατεβει..
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

gika έγραψε:Κατέβασα και εγκατεστησα ΦΙΦΑ και ΠΡΟ, για να δω ποιο είναι το καλύτερο και να το κατεβάσω...

Αποτέλεσμα: Απογοητεύτηκα και απο τα δυο, αλλά πολύ παραπάνω απο το ΦΙΦΑ.

Υποσημείωση: Απο το 99 και μετά δεν έχω χάσει φιφα, αντιθετα προ έχω πάρει μονο το 04 και 09... Αρα είμαι πιο οπαδός του Φίφα...

Αρχίζω την περαιτέρω ανάλυση:

Φιφα: Δεν ξέρω τι σκεφτόταν οι άνθρωποι της φίφα αλλά έγινε μία τεράστια αλλαγή στο υπερπετυχημένο gameplay τόσως χρόνων... Αυτή η αλλαγή δεν νομίζω να θεωρείται πετυχημένη ούτε στο ελάχιστο... Εξυπνη σαν ιδέα, που θα έφερνε το φίφα πιο κοντά στην ρεαλιστικότητα του ποδοσφαίρου. Έχει κάποιες φοβερες λεπτομέριες (κεφαλιές, κοντρόλ με το στήθος) αλλά χάλασε εντελώς η εικόνα του Φιφα. Παίζω τόσα χρόνια ποδοσφαιράκια και δεν μπορούσα να αλλάξω τη μπάλα με μακρινές ενάεριες μπαλιές. Η δυνατές ή πολύ σιγανές... Μεγάλη μαλακία...

Προ: Πάρα πολύ ρεαλιστικότερο. Ωραίο το Τσαμπιονς λιγκ mode. Φοβερά γραφικά. Που χαλάστηκα? Δεν είναι το προ που ξέρουμε... Τοσα χρόνια ξέραμε ότι το ΦΙφα είναι το "πιο" ρεαλιστικό με σωστά ονόματα παικτών κτλ... Απο την άλλη το προ ήταν πιο εξωπραγματικό. Οι παίκτες δεν κουραζότανε, τρέχανε ασταμάτητα, το γήπεδο φαινόταν ατέλειωτο, με εναν παίκτη μπορούσες να τους περάσεις όλους κτλ... Ειχαμε απο τη μια το φιφα που ήταν το ποδοσφαιράκι που έπαιζες με ορθολογικό τρόπο πάντα, και απο την άλλη το χαβαλετζίδικο προ που ήταν η πηγή του γέλιου στην παρέα... Αυτό που είδα, το προ να γίνεται τόσο ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ, αλλάζοντας τελείως το DNA του με χάλασε. Απο την άλλη ότι και να πω για το αγαπημένο μου φίφα είναι λίγο. Πραγματικό με απογοητευσαν ΠΑΡΑ πολυ...

Εχεις παιξει ΦΙΦΑ σε ΠΣ3?????

Αν οχι δοκιμασε το και δεν θα χασεις.....Ειναι ετη φωτος απο καθε αλλο ΦΙΦΑ και ΠΡΟ.Δεν εχει καμια σχεση με το ΦΙΦΑ που βγαινει σε υπολογιστη.Μιλαμε για 2 διαφορετικα εντελως παιχνιδια.Ειναι σαν να παιζεις εσυ μεσα στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
Alienaras

Δημοσίευση από Alienaras »

http://www.pes-patch.com/

Το καλύτερο site για οτιδήποτε θέλετε να προσθέσετε στο PES 2010, '09, '08 κτλ.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ContrerasPablo έγραψε:δυστυχως δεν μπορω να τα κατεβασω αλλα εχω ενα το agave και καποια δικα μου..
γιατι δε μπορεις να τα κατεβασεις ρε συ?? :roll:
Άβαταρ μέλους
Jordan x

Δημοσίευση από Jordan x »

Παιδες αγορασα το pes2010 για το ps3 και εχω παιθανει στα ξενυχτια να παιζω τσουλου με την παοκαρα..
(με το σημα του ch.league στο μανικι παρακαλω η φανελα μας) Εβαλα και τις συνθηματαρες μας και εχω ζαλιστει τελειως.... ΚΑΝΤΕ ΝΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

novito έγραψε:
ContrerasPablo έγραψε:δυστυχως δεν μπορω να τα κατεβασω αλλα εχω ενα το agave και καποια δικα μου..
γιατι δε μπορεις να τα κατεβασεις ρε συ?? :roll:
με λεει να γινω premium user αλλα γαματα εχω καποια....τον φακελο δεν μπορω να τον βρω :opaokara: :opaokara: :opaokara: μηπως επειδη το κατεβασα μουφα?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

μπορεις να τα κατεβσεις και χωρις να σαι premium, απλα περιμενεις λιγο παραπανω...

βρες το c/program files/konami/Pro Evolution Soccer 2010
(οπου c ο δισκος που το εγκατεστησες)
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

ρε το ξερω οτι σαν free user κατεβαζεις αλλα θες ωρα,αλλα αληθεια δεν γινεται,ενας φιλος που ειχε δωσει ενα patch και περιμενα 1 ωρες και δεν μ ε αφηνε..
Άβαταρ μέλους
ras.d.s

Δημοσίευση από ras.d.s »

Jordan x έγραψε:Παιδες αγορασα το pes2010 για το ps3 και εχω παιθανει στα ξενυχτια να παιζω τσουλου με την παοκαρα..
(με το σημα του ch.league στο μανικι παρακαλω η φανελα μας) Εβαλα και τις συνθηματαρες μας και εχω ζαλιστει τελειως.... ΚΑΝΤΕ ΝΤΟΥ
pos evales ta sin8imaa?mporeis na me peis?
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ContrerasPablo τα συνθηματα δε θα κανουν τοση ωρα, αλλα τεσπα....

τον φακελο τον βρηκες?
Απάντηση

Επιστροφή στο “pc games”