9. Fedor Chalov
- Jean Valjean
- Δημοσιεύσεις: 664
- Εγγραφή: Τετ 14 Αύγ 2024, 07:28
- Τοποθεσία: Αθήνα
Re: 9. Fedor Chalov
Δεν ήταν τυχερό γκολ αυτό που έβαλε. Παρενόχλησε πρώτα τον τερματοφύλακα και έπειτα προσπάθησε να μπλοκάρει το σουτ. Είναι δικό του 100%.
Νομίζω πως αν πατούσε στην περιοχή δεν θα μετρούσε. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Νομίζω πως αν πατούσε στην περιοχή δεν θα μετρούσε. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
- Amsterdamer_87
- Δημοσιεύσεις: 5389
- Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 16:31
- Τοποθεσία: Amsterdam-Constanta-Eptalofos
Re: 9. Fedor Chalov
kataramenos5 έγραψε:Καθολου.Με ζωνουν φιδια.Πρωτο γκολ ειχε βαλει κι ο Σαματα το μηνα Σεπτεμβριο.Κι αυτος με Βολο.john4serres έγραψε:Εντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε.Eagle1980 έγραψε:Είσαι Σεντερ φορ και τα σεντερφόρ πρέπει να βάζουν γκόλ.



Re: 9. Fedor Chalov
Κάνεις λάθος Αγιάννη. Εαν η μπάλα ήταν στημένη π.χ για απο τέρματος λάκτισμα , ναι δεν θα μετρούσε. Η μπάλα όμως στα χέρια του τερματοφύλακα και βολέ, παίζει κανονικά και είναι εντός παιδιάς.Οπότε μπορεί ο αντίπαλος να πατάει σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου.Jean Valjean έγραψε:Δεν ήταν τυχερό γκολ αυτό που έβαλε. Παρενόχλησε πρώτα τον τερματοφύλακα και έπειτα προσπάθησε να μπλοκάρει το σουτ. Είναι δικό του 100%.
Νομίζω πως αν πατούσε στην περιοχή δεν θα μετρούσε. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Re: 9. Fedor Chalov
Δεν μπορεις να κανεις σκριν στον αντιπαλο ομως. Υπαρχει ενα ευλογο περιθωριο χωρου για να κανει βολε το τερμα νομιζω. Φυσικα ο Τσαλοφ απειχε αρκετα
-
- Δημοσιεύσεις: 206
- Εγγραφή: Παρ 16 Αύγ 2024, 21:32
-
- Δημοσιεύσεις: 6351
- Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
- Τοποθεσία: Κάτω Νευροκόπι
- Επικοινωνία:
Re: 9. Fedor Chalov
Πέρα του απρόσμενου γκολ που ελπίζω να του ανεβάσει την ψυχολογία στην συνέχεια και να εμφανίσει το πραγματικό του πρόσωπο, προσωπικά είδα μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στα θέλω του Razvan και να παίζει με τρόπο που μου θύμισε Akpom.Με την μια πάσες ( αλλά του βγήκαν και άλλα όχι) και γενικά διάθεση.Ειχε και το δεύτερο πάρε βάλε στον Ντελια που ο μικρός το κατέστρεψε κι αυτό.
Re: 9. Fedor Chalov
Μου άρεσε ειδικά λόγω της ηλιθιότητας του Kovacs να σπρώξει τον Τσαλοφ, λες και είχε κάπου να πάει και κάτι να κάνει με 1-3 κατηφόρα στο 89. Καλή χώνεψη
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Δημοσιεύσεις: 2217
- Εγγραφή: Δευ 05 Ιουν 2023, 12:10
Re: 9. Fedor Chalov
Εντομεταξύ ολόιδιο γκολ έβαλε ο Ντελια πέρσι με τα Γιάννενα, τι σαματατζηδικο γκολ;
Re: 9. Fedor Chalov
Ο Σαματα 2 γκολ έβαλε πέρυσι, το ένα πιο ωραίο από το άλλοcellophan έγραψε:Σαματαζήδικο γκολ. Οι οιώνοι δεν είναι μαζί μας......