Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: Freitas Adelino André Vieirinha
Πρεπει να δουλεψει την τελικη προσπαθεια.....Κατα τα αλλα ειναι για αλλο πρωταθλημα..
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
για μενα μακραν ο mvp so far!! φτου φτου παληκαρι μου γιατι κυκλοφορει και κακο ματι...ααα.κυκλοφορει κι ο ιβιτς αδεσποτος στα οικογενειακα διπλα!! θεος φυλαξοι!!
καλα για αυτους που δεχτηκαν με σκεπτικισμο την ελευθερη μεταγραφη του το καλοκαιρι μετρουσαν τα ευρωπουλα που δωσαμε, κι αν μας πιασαν κοτσο...απλα ξεφυλιστε προς τα πισω...
κατι ομως που ανεφερα και στο τσατ την ωρα της μεταδοσης:
αυτο το εναεριο στοπαρισμα με το στηθος το χετε ξαναδει ποτε παγκοσμιως? εγω οχι!!

καλα για αυτους που δεχτηκαν με σκεπτικισμο την ελευθερη μεταγραφη του το καλοκαιρι μετρουσαν τα ευρωπουλα που δωσαμε, κι αν μας πιασαν κοτσο...απλα ξεφυλιστε προς τα πισω...
κατι ομως που ανεφερα και στο τσατ την ωρα της μεταδοσης:
αυτο το εναεριο στοπαρισμα με το στηθος το χετε ξαναδει ποτε παγκοσμιως? εγω οχι!!
Ο Αντελίνο είναι από τους λίγους παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα που χαίρεσαι να τους βλέπεις...
- ContrerasPablo
- PAOK_NORTH_ARMY
Με εντυπωσιάζει το πόσο τέλειο κοντρόλ έχει. Και με το πόδι και με το στήθος, την σταματάει με απίστευτη ευκολία, ακόμα κι αν είναι κοντά του αντίπαλος. Αν βελτιώσει την τελική του προσπάθεια, πάνω από 1μιση χρόνο δε κάθεται στον ΠΑΟΚ....
ανανεωση τρα λα λα λα λα
ανανεωση τρα λα λα λα λα
ανανεωση τρα λα λα λα λα

ανανεωση τρα λα λα λα λα

ανανεωση τρα λα λα λα λα

- paok4kyriakos
MANIAKOS έγραψε:Πρεπει να δουλεψει την τελικη προσπαθεια.....Κατα τα αλλα ειναι για αλλο πρωταθλημα..
+1...PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Με εντυπωσιάζει το πόσο τέλειο κοντρόλ έχει. Και με το πόδι και με το στήθος, την σταματάει με απίστευτη ευκολία, ακόμα κι αν είναι κοντά του αντίπαλος. Αν βελτιώσει την τελική του προσπάθεια, πάνω από 1μιση χρόνο δε κάθεται στον ΠΑΟΚ....

Άνοιξε κουμπαράς στη Μικράς Ασίας (συγκεκριμένα στο γήπεδο της Τούμπας) προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για την ανανέωση του συμβολαίου του Freitas Adelino André Vieirinha.
Εγώ παιδιά επειδή δυσκολεύομαι οικονομικά αυτή την περίοδο δε θα τσοντάρω, επομένως δε με νοιάζει αν του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Ας πουληθεί και τον Ιανουάριο.
Εγώ παιδιά επειδή δυσκολεύομαι οικονομικά αυτή την περίοδο δε θα τσοντάρω, επομένως δε με νοιάζει αν του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Ας πουληθεί και τον Ιανουάριο.
Μια ακομη ωραια εμφανιση εναντιον του ΠΑΣ....οντως δεν ειναι για το ελληνικο πρωταθλημα το παιδι..
- giapoupaok
Μονο εσυ ρε παιχτη.......
εισαι μεγαλος.........
παοκ εισαι.............
εισαι μεγαλος.........
παοκ εισαι.............
τεραστιος και ακομη πιστευω δεν ειδαμε τιποτε τα σουτ του ωραια αλλα λιγο ποιο προσεκτικα θα εβαζε τουλαχιστον
αλλα 2 γκολ μεχρι τωρα στο πρωταθλημα με σουτ.....
αλλα 2 γκολ μεχρι τωρα στο πρωταθλημα με σουτ.....
-
Δεν ξερω γιατι αλλα τη φαση του γκολ μου θυμισε περσινο musli.Κατεβασμα αψογο,κοντρολ,οπλισμα γκολ...
Ο παιχτης εχει κακαλα...
Ο παιχτης εχει κακαλα...