Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Κι εγώ στο team «δεν θα ρθει παίκτης» είμαι.
Και επειδή δεν γίνεται να μην μπορείς να βρεις ένα στόπερ εδώ και τόσους μήνες στα δικά μου μάτια αυτό φαντάζει είτε ως συνειδητή επιλογή είτε ως αναγκαστική επιλογή γιατί έχουμε φτάσει το cap στα συμβόλαια που θέλουμε να δώσουμε.
Σε κάθε περίπτωση μόνο το μέλλον μπορεί να μας δείξει αν αυτή είναι μια συνετή επιλογή.
Και επειδή δεν γίνεται να μην μπορείς να βρεις ένα στόπερ εδώ και τόσους μήνες στα δικά μου μάτια αυτό φαντάζει είτε ως συνειδητή επιλογή είτε ως αναγκαστική επιλογή γιατί έχουμε φτάσει το cap στα συμβόλαια που θέλουμε να δώσουμε.
Σε κάθε περίπτωση μόνο το μέλλον μπορεί να μας δείξει αν αυτή είναι μια συνετή επιλογή.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ θέλω Ramos + Rabiot + Sou.Mitsospaoki4 έγραψε:Ραμος ή Ματιπ θα θέλαμε;
Θεωρώ απίθανο να μείνουν ανενεργοί
εκτος αν χασει την πτηση και ερθει αυριοΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Κατά τις 19:30...!!k_1_episkeptis έγραψε:porky τι ωρα ερχεται ο πολωνος ?

-
kormi έγραψε:Υπάρχει ένα διαθέσιμο χαφ που ξέρει την ομάδα τον προπονητή δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής,τον θέλει ο προπονητής και μοιάζει να θέλει κι αυτός!
Κλείνει σούπερ την 5αδα στα χαφ και λογικά το κασέ τώρα ειναι πλέον πιο προσιτό...
Επίσης στα στόπερ ένας νεαρός δανεικός με οψιόν από μεγάλο πρωτάθλημα θα έκλεινε την τρύπα!
Και τζάμπα η μιρλα τόσες μέρες σε μια εκπληκτική αναβάθμιση του ρόστερ με ξεσκαρταρισμα στο 90% και πολύ καλο μπαλανς στις επιλογές και μια πολύ καλή μεταγραφική περίοδος γενικά...
Τα γράφω για να τα μεταφέρουν στον Ιβάν να τα σπρώξει για το back2back
Τι κόλλημα με τον Μειτε. Πραγματικά ΦΤΑΝΕΙ. Ο Μπακαγιοκο σε 2 μήνες θα μας κάνει να τον ξεχάσουμε μια για πάντα. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν νεαρό παίχτη με τρεξίματα Ο καλύτερος σε αυτή τη θέση κι ότι θέλουμε o Michut. Χθες μπήκε ο Ζαφείρης και έδωσε πνοή στο κέντρο έναν τέτοιο θέλουμε
Αυτο αποκαλείται να συμβαίνει αδερφε απο τη στιγμη που υπηρξαν προχωρημενες συζητησεις με τουλάχιστον εναν παιχτη.JohnDag έγραψε:Κι εγώ στο team «δεν θα ρθει παίκτης» είμαι.
Δημήτρη με ποιον τρόπο θεωρείς ότι το λέει ο ΠΑΟΚ ; Το λέει κάποιος που έχει δικαίωμα απόφασης ή απλά διαρροές και inside πληροφοριες;joshua έγραψε:Ξαναλεω ο ΠΑΟΚ λέει πως θα πάρει στοπερ. Λένε ψέμματα;
Έχει αποδειχθεί στο παρελθόν αλλά φέτος έχει μπει οριστική βούλα πως αν τα λόγια δε βγουν από το στόμα ανθρώπου με επώνυμο Σαββίδης, δεν έχουν καμία ισχύ.
Εμένα ειλικρινά δε με πειράζει ποδοσφαιρικά αν έβγαινε ο ίδιος ο Γιώργης που προφανώς είναι στο κύκλο ανθρώπων που αποφασίζουν και να έλεγε δε βρήκαμε κάτι να μας αρέσει , πήραμε στρατηγική απόφαση να βασιστούμε στις δυνάμεις μας για να βγάλουμε τον επόμενο Κουλιερακη.
Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει γίνει ποτέ, ούτε εκ των υστέρων και το θεωρώ σημαντικό λόγο για τη σύγχυση του κόσμου που οδηγεί σε απογοήτευση. Κάτι που ίσως αποτελεί στρατηγική επιλογή της διοίκησης, με την έλλειψη στην επικοινωνία δείχνει μια εικόνα ανικανότητας και μπάχαλου.
Το Βουνο τι θα απογινει αραγε ρε μαγκες; Απο σχετικά καλα πρωταθληματα μονο σε Ελλαδα, Σερβία, Ελβετια, Ρωσια, Τουρκια παραμενει ανοιχτο το μεταγραφικο παραθυρο, για λιγες ακομα μερες.
Στην Μπενφίκα αποκλειεται να παιξει σημαντικο ρολο στο ροστερ θεωρω, ελλειψει ταχυδυναμης.
Αβυσσος η ψυχη του Σου...
Στην Μπενφίκα αποκλειεται να παιξει σημαντικο ρολο στο ροστερ θεωρω, ελλειψει ταχυδυναμης.
Αβυσσος η ψυχη του Σου...
-
Δε φαίνεται να καίγεται να παίξει μπάλα οπότε καλό Γενάρη. Είναι γλυκό και ξεκούραστο άλλωστε το 1.8.
Γιάννη αν σε έναν οργανισμό αυτοί που ασχολούνται καθημερινά λένε ένα πράγμα ,που προφανώς δεν το βγάζουν από το μυαλό τους, κάποιος τους έχει δώσει την εντολή και υπάρχει κάποιος άλλος, ο Ιβαν ,η δεν ξέρω ποιος άλλος που μπορεί συνεχώς να ακυρώνει τις προσπάθειες αυτών που τρέχουν την ομάδα, τότε καταλαβαίνεις ότι μόνο συγκυριακα θα καταφέρνεις κάτι και στόχοι όπως το ΤσΛ μπορείς να τους ξεχάσεις.
Γιαννη,στις τελευταιες σελιδες διαβασα διαφορα σχολια που δεν μου αρεσανgiapas έγραψε:Παπά θα σου πω ένα μεγάλο παράπονο. Ο παπάς που έριξες για Μειτε και Χαλκιδική ήταν πιστευτός για τα δικά μου κυβικά και ήταν η μόνη φορά φέτος που ψήθηκα για κάτι και μετά απογοητευτηκα.
Εσύ τη δουλειά σου κάνεις βέβαια, εγώ είμαι παπαράς που μασησα. Έτσι ήθελα να στο πω .... χρωστάς σε κάποια μελλοντική στιγμή κάποιο καλό νέο .
Με θρησκευτική ευλάβεια. ...
επειδη ο τροπος που γραφεις εκφραζει πικρια,απο καποιον που δειχνεις να εκτιμας
και να βασιζεσαι σε αυτα που γραφει,θα σου απαντησω
οτι μαθαινω προερχεται απο τρεις διαφορετικες...κατευθυνσεις
αν επαληθευεται απο δυο τουλαχιστον το γραφω
αν εφαγα παπά απο δυο μεριες,εφαγες κι εσυ και οσοι διαβασαν το ποστ μου
αν και μεταξυ μας δεν ηταν παπάς
επισης θελω κι εγω να σου πω κατι
εδω μεσα ειμαι καμμια δεκαετια,πια ακριβως ειναι η δουλεια μου?
το χρεος μου δυσκολα θα το ξοφλησω γιατι αυτο ειναι ενα απο τα τελευταια ποστ
που θα ανεβουν στο φορουμ

Το ακούω όσον αφορά την αριθμητική κάλυψη.Ettien26 έγραψε:Σέντρε μπαξ. Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλει, Θυμιάνης και ένας από τους Κώτα ή Φίλων.
Χαφ. Καμαρά, Μπάκα, Ονζτόεφ, Σβαμπ. Την 5η θέση ένας από τους Μουργκ ή Τσοπούρογλου.
Το πρόγραμμα όμως μέχρι 30/1 λέει ότι
2 ματς με την αεκ
2 ματς με την γειτονιά
1 ματς με τον γαύρο
είναι πριν η μετα από 5 εκ των 8 ευρωπαϊκών ματς
Πόσα από αυτά τα ματς θα πάρει ο Θυμιανης;
Χωρίς καμία διάθεσης επίθεσης προς κανέναν εδώ πέρα δεν μπορώ να καταλάβω τις οποίες πληροφορίες αναφέρει ο καθένας μέσα από τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή οι πηγές σας είναι ποιες? Τις μεταγγραφες τις κανονίζει το Savvidis team που αποτελείται από τους υιούς Σαββίδη και τα 2 ανήψια του που ένας πρόσφατα ανέλαβε ρόλο στη β ομαδα. Έχετε πρόσβαση σε αυτούς? Αν ναι οκ και πάσο. Οποιοδήποτε άλλος δουλεύει μέσα στην ΠΑΕ μεταφέρει πληροφορίες που άκουσε αριστερά και δεξιά, εικασίες προσωπικές γνώμεις. Το ότι κάποιος δουλεύει εκεί μέσα 20 χρόνια δεν σημαίνει ότι αυτό που μεταφέρει είναι και αυτό που θα γίνει. Εκτός και αν οι πληροφορίες αυτές διασταυρώνονται οι προέρχονται από μάνατζερ παικτών και βαφτίζονται ότι βγαίνουν από την παε.
???? Γιατί? Αν δεν γίνομαι αδιάκριτοςprist64 έγραψε:Γιαννη,στις τελευταιες σελιδες διαβασα διαφορα σχολια που δεν μου αρεσανgiapas έγραψε:Παπά θα σου πω ένα μεγάλο παράπονο. Ο παπάς που έριξες για Μειτε και Χαλκιδική ήταν πιστευτός για τα δικά μου κυβικά και ήταν η μόνη φορά φέτος που ψήθηκα για κάτι και μετά απογοητευτηκα.
Εσύ τη δουλειά σου κάνεις βέβαια, εγώ είμαι παπαράς που μασησα. Έτσι ήθελα να στο πω .... χρωστάς σε κάποια μελλοντική στιγμή κάποιο καλό νέο .
Με θρησκευτική ευλάβεια. ...
επειδη ο τροπος που γραφεις εκφραζει πικρια,απο καποιον που δειχνεις να εκτιμας
και να βασιζεσαι σε αυτα που γραφει,θα σου απαντησω
οτι μαθαινω προερχεται απο τρεις διαφορετικες...κατευθυνσεις
αν επαληθευεται απο δυο τουλαχιστον το γραφω
αν εφαγα παπά απο δυο μεριες,εφαγες κι εσυ και οσοι διαβασαν το ποστ μου
αν και μεταξυ μας δεν ηταν παπάς
επισης θελω κι εγω να σου πω κατι
εδω μεσα ειμαι καμμια δεκαετια,πια ακριβως ειναι η δουλεια μου?
το χρεος μου δυσκολα θα το ξοφλησω γιατι αυτο ειναι ενα απο τα τελευταια ποστ
που θα ανεβουν στο φορουμ
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάποιοι λογαριασμοί πάντως από Πορτογαλία εξακολουθούν και γράφουν ότι η Μπενφίκα αναζητάει λύση για τον Μειτε, διαφορετικά θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Β ομάδας
Περίεργα πράγματα
Περίεργα πράγματα