Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
psykoman έγραψε:Ώρες ώρες δεν σας πιάνω ρε μάγκες...
Σαν να ήρθε ο Λου χθες στον ΠΑΟΚ και δεν τον ξέρετε...
Υπάρχει έστω και μια περίπτωση στο εκατομμύριο παίκτης να έρθει σήμερα και ο Λου να βγάλει παίκτη απ' την λίστα που τον ξέρει...που έχει δουλέψει μαζί του έστω και μερικές βδομάδες για να βάλει αυτόν που ούτε θα έχει συναντηθεί μαζί του κατ ιδίαν;;;;
Σοβαρά τώρα πιστεύεται υπάρχει τέτοια περίπτωση;
Μόνο Έλληνας μπορεί να δηλωθεί αν έρθει...γιατί ως τώρα η Α Λίστα είναι 23/25...θα δηλώσουμε 6 Έλληνες...γιατι τόσους εχουμε...ενώ έχουμε δικαίωμα μέχρι 8...
ioanmits έγραψε:Είναι απλά τα πράγματα: πας στην Κάρντιφ και αποκτάς πακέτο Γούτα και Σιώπη, κλείνεις όλα τα κενά σου (στόπερ και χαφ) και δεν έχεις θέματα με τις λίστες
Ψάχνουμε χαφ γενικώς η ένα deep lying playmaker που ήταν ο Μειτε; Γιατί έχω μπερδευτεί
Εδω που φτάσαμε και στόπερ που θα βαφτιστούν χαφ..και χαφ που θα βαφτιστούν στόπερ.
Προσωπικά είμαι πολύ ήρεμος, στο εσωτερικό μου πόλεμο νίκησε η λογική.
Το πιθανότερο είναι να μην έρθει κανείς....σιγά... 8 ματσάκια Ευρώπη..διακοπές για εθνική....επιλογή παιχνιδιών που δεν θα χτυπήσουμε...
Και γενάρη...πάλι τα ίδια.
Οπότε μπορώ να περάσω ήρεμα τη σημερινή μέρα.
υγ.Αν ισχύει ότι είχαν διαφωνίες στις μεταγραφές.... Ο Λουτσέσκου άμα του φέρουν το χ χαφ και δεν είναι ο μειτέ θα τον δηλώσει στη λίστα? Είναι ένας ωραίος τρόπος νομίζω....να <εκδικηθεί> την αντίπαλη πλευρά...και μην αρχίσετε...η ομάδα πανω απο όλα..γιατί όλοι άνθρωποι είμαστε...με συναισθήματα..με εγωισμούς ....με όλα τα χούγια μας.
aivas19 έγραψε:Ο Τζορμπα ΟΝΤΩΣ λεει οτι δεν τα εβγαλε απο το κεφαλι του και ΟΝΤΩΣ επειδη τα θαλασσωσαν σκεφτονται τον Μπακα γιοκο για στοπερ στην Ευρωπη !!!! Ανεφερε οτι υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτητα να προλαβουν για αλλον εναν στοπερ για τη λιστα. Επισης ανεφερε αυτο που ειπε ο Τζοσουα, οτι ειναι τοσο δυσκολα το θεμα με την λιστα και ΜΠΟΡΕΙ ο Λουτσε να ειπε «οχι ουτε τον Μειτε μη μου φερεις» [FACE WITH TEARS OF JOY] ΕΠΙΣΗΣ ειπε οτι ειχαν τον Χατζηδιακο κλεισμενο 5-6 μερες και αργησαν.
Παντως η γνωμη μου ειναι οτι αν περασει η σημερινη μερα χωρις να αποκτηθει στοπερ, τοτε η στοχυεση για τις 11/9 πρεπει να αλλαξει.
Εφοσον ο Θυμιανης θα ειναι ο 4ος στοπερ στην Ευρωπη πρεπει να τον κανεις ενεργοτατο μελος του ροτεισον και να του δωσεις και ματς ελληνικου πρωταθληματος.
Για αυτο θα κλειδωνα το Θυμιανης 4ο στοπερ και μεχρι 11/9 θα πηγαινα για χαφ dlp που ιδανικα θα μπορουσε υπο συνθηκες να αγωνιζεται και στοπερ.
Εναν παικτη στα χαφ θα κυνηγουσα.
Το προβλημα ειναι οτι η ομαδα δεν εχει πίστη γενικα στην ικανοτητα της να αξιολογησει παιχτες. Γι αυτο δεν δινονται λεφτα σε ομαδες και κολλαει και του βιετεσκα. Αλλιως μια ρήτρα πχ 2 εκ δεν θα ηταν προβλημα για έναν παιχτη που τον κοιτάνε 2 μήνες τώρα, αλλα τρέμει το χερι τους. Κι εδω που το λέμε, βασει ιστορικου, καλα κάνει.
Το πρόβλημα ειναι ότι αυτοί που τρέχουν τις μεταγραφες είναι ασοβαροι κ ανίκανοι απλά. Κρίμα για το προπονητή που εχει κάνει θαύματα να περιμένει από άσχετους να του φέρουν παίχτες χωρίς να έχουν ιδέα από μπαλιτσα
Ευτυχώς που έχουμε μαζευτεί εδώ μέσα όλες οι μπαλαδόφατσες, να τους στείλουμε ένα ομαδικό βιογραφικό να λυθεί το πρόβλημα. Μία υποσημείωση μόνο. Το football manager είναι παιχνίδι, δεν μετράει ως προϋπηρεσία για το αντικείμενο