Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Μου ήρθε μία πληροφορία ότι ξανακοιτάνε μία περίπτωση στόπερ που είχε ακουστεί (δεξιοπόδαρου) και μου έφυγε το κεφάλι λόγω της ομάδας που παίζει. Κάτι σαν τα θέλει ο λωκός μας.. Πλέον να σου πω την αλήθεια σταμάτησα να το ψάχνω και να το κυνηγάω καθώς βλέπω ότι στο τέλος δε γίνεται κάτι παρά μόνο προτάσεις.
Άρα είμαστε καλά; Δεν έγινε και κάτι αν δεν πάρουμε στόπερ;zissos έγραψε:Πάρε όποιον νά'ναι από τον δρόμο, μόνο πάρε στόπερ έχει καταντήσει το φόρουμ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Φαμπιάνοmakispaspartou έγραψε:Μου ήρθε μία πληροφορία ότι ξανακοιτάνε μία περίπτωση στόπερ που είχε ακουστεί (δεξιοπόδαρου) και μου έφυγε το κεφάλι λόγω της ομάδας που παίζει. Κάτι σαν τα θέλει ο λωκός μας.. Πλέον να σου πω την αλήθεια σταμάτησα να το ψάχνω και να το κυνηγάω καθώς βλέπω ότι στο τέλος δε γίνεται κάτι παρά μόνο προτάσεις.
- Unpsofable78
Αν και πραγματικά απογοητευμένος κι εγώ, θα περιμένω να δω μέχρι αύριο βράδυ αν γίνει κάποια κίνηση. Αν δεν πάρουμε δεξί στόπερ θα είναι απαράδεκτοι όλοι όσοι έχουν ευθύνη στο κομμάτι των μεταγραφών. Την στενοχώρια μου μέσα γμ...
Και δυο στόπερ να είχαμε αντί για τρία πάλι δεν θα πεθαίναμε.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήταν πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό.
Ακριβώς όπως είναι και τώρα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήταν πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό.
Ακριβώς όπως είναι και τώρα.
-
Πρόσφατα..Mitsospaoki4 έγραψε:Φαμπιάνοmakispaspartou έγραψε:Μου ήρθε μία πληροφορία ότι ξανακοιτάνε μία περίπτωση στόπερ που είχε ακουστεί (δεξιοπόδαρου) και μου έφυγε το κεφάλι λόγω της ομάδας που παίζει. Κάτι σαν τα θέλει ο λωκός μας.. Πλέον να σου πω την αλήθεια σταμάτησα να το ψάχνω και να το κυνηγάω καθώς βλέπω ότι στο τέλος δε γίνεται κάτι παρά μόνο προτάσεις.
Ξανα του Πολωνου της Καλιαρι?makispaspartou έγραψε:Μου ήρθε μία πληροφορία ότι ξανακοιτάνε μία περίπτωση στόπερ που είχε ακουστεί (δεξιοπόδαρου) και μου έφυγε το κεφάλι λόγω της ομάδας που παίζει. Κάτι σαν τα θέλει ο λωκός μας.. Πλέον να σου πω την αλήθεια σταμάτησα να το ψάχνω και να το κυνηγάω καθώς βλέπω ότι στο τέλος δε γίνεται κάτι παρά μόνο προτάσεις.

-
Mωρέ κανείς δεν θα πεθάνει. Το θέμα είναι πόσες φορές θα το βρούμε μπροστά μας μέσα στη χρονιά.
-
Βιετεσκα-Κάλιαριmakispaspartou έγραψε:Μου ήρθε μία πληροφορία ότι ξανακοιτάνε μία περίπτωση στόπερ που είχε ακουστεί (δεξιοπόδαρου) και μου έφυγε το κεφάλι λόγω της ομάδας που παίζει. Κάτι σαν τα θέλει ο λωκός μας.. Πλέον να σου πω την αλήθεια σταμάτησα να το ψάχνω και να το κυνηγάω καθώς βλέπω ότι στο τέλος δε γίνεται κάτι παρά μόνο προτάσεις.

Αν εννοείς τον Πολωνό Mateusz Wieteska της Κάλιαρι τότε θεωρώ πως είναι πιο εφικτό να αγοράσει ο ιβαν την Κάλιαρι παρά να πάρουμε παίχτη από αυτούς.makispaspartou έγραψε:Μου ήρθε μία πληροφορία ότι ξανακοιτάνε μία περίπτωση στόπερ που είχε ακουστεί (δεξιοπόδαρου) και μου έφυγε το κεφάλι λόγω της ομάδας που παίζει. Κάτι σαν τα θέλει ο λωκός μας.. Πλέον να σου πω την αλήθεια σταμάτησα να το ψάχνω και να το κυνηγάω καθώς βλέπω ότι στο τέλος δε γίνεται κάτι παρά μόνο προτάσεις.
- Kirilos_Despotas
Παρτε καποιον ρε γμτ… δε μ αρεσει να γκρινιαζω αλλα δε γινεται να μην κλεισουμε καποιον στοπερ μεχρι αυριο… Στην τελικη δωσε κατι παραπανω και κλεισε καποιον. Πλεον τιθεται σοβαρο αριθμητικο θεμα…joshua έγραψε:Ξανα του Πολωνου της Καλιαρι?makispaspartou έγραψε:Μου ήρθε μία πληροφορία ότι ξανακοιτάνε μία περίπτωση στόπερ που είχε ακουστεί (δεξιοπόδαρου) και μου έφυγε το κεφάλι λόγω της ομάδας που παίζει. Κάτι σαν τα θέλει ο λωκός μας.. Πλέον να σου πω την αλήθεια σταμάτησα να το ψάχνω και να το κυνηγάω καθώς βλέπω ότι στο τέλος δε γίνεται κάτι παρά μόνο προτάσεις.
-