Πανελλήνιος - Π.Α.Ο.Κ. 83-60 Σχόλια MVP και παραλειπόμενα
Re: Πανελλήνιος - ΠΑΟΚ: 83-60 Σχόλια MVP κλπ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
Έτσι απλά......
Προσωπική μου άποψη είναι ότι κομμάτι ευθύνης έχει πάντα να έχει η ομάδα θετική ενέργεια-αύρα. Αυτή δυστυχώς χάθηκε από την αρχή φέτος με κινήσεις που δυστυχώς δίχασαν τον κόσμο.
Έτσι απλά......
Προσωπική μου άποψη είναι ότι κομμάτι ευθύνης έχει πάντα να έχει η ομάδα θετική ενέργεια-αύρα. Αυτή δυστυχώς χάθηκε από την αρχή φέτος με κινήσεις που δυστυχώς δίχασαν τον κόσμο.
Μία εικόνα χίλιες λέξεις.

:whatever: :whatever: :whatever:

:whatever: :whatever: :whatever:
- DimisK
- Επικοινωνία:
Tην ήττα την περίμενα, αλλά όχι κι έτσι. Λευκή πετσέτα ρήξαμε και γίναμε έρμαιο των ολυμπιονικών. Περίμενα πολύ περισσότερα. Κρίμα...
Δεν απογοητεύομαι όμως γιατί ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια. Και εν τέλει, παίξαμε με ομάδα που για μένα ανήκει στη δεύτερη ταχύτητα του πρωταθλήματος...
Συνεχίζουμε με πίστη και δύναμη.
MVP κανένας κατ' εμέ....
Μόνο σε ένα σημείο θα είμαι κατηγορηματικός: Διώξτε τον Είβερι. Δεν μπορεί το παλικάρι...
Δεν απογοητεύομαι όμως γιατί ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια. Και εν τέλει, παίξαμε με ομάδα που για μένα ανήκει στη δεύτερη ταχύτητα του πρωταθλήματος...
MVP κανένας κατ' εμέ....
Μόνο σε ένα σημείο θα είμαι κατηγορηματικός: Διώξτε τον Είβερι. Δεν μπορεί το παλικάρι...
άσχετα που ο Πανελλήνιος έχει το τετραπλάσιο μπάτζετ από εμάς ο τρόπος που ήρθε η ήττα είναι που μας βάρεσε στο κεφάλι. παρόλα αυτά είναι μονόδρομος η στήριξη στην ομάδα μας για να μην φτάσουμε εκεί που φτάσαμε πρόπερσι. όλοι με τον σκώληξ στο γήπεδο.
Mόλις γύρισα και εγώ από το γήπεδο!!!τι???άργησα??? ε καλά, προσπαθούσα από το τέλος του αγώνα και μετά να καταλάβω αν ο gecevski έχει μεγαλύτερο άλμα από μένα (όχι στα νιάτα μου, τώρα στα 34...). Μετά σκεφτόμουνα αν ο χρήστος τσέκος που καθόταν στους επισήμους απέναντι μπορεί να είναι χειρότερος από τον heliwell (όχι στο final4 της αθήνας αλλά τώρα). Μετά αναρωτήθηκα: αν υπάρχει καλύτερο μαλλί από του Γαλατσόπουλο που είδα μπροστά μου οταν έμπαινα στο γήπεδο. Αν παίζαμε με την barcelona του pascual ή με τον πανελλήνιο του computer ζούρου... Αν ο καλύτερος μας παίκτης ταπούτος δάκρυσε που του βρίζαμε εμείς οι ίδιοι τον αγαπημένο του ρούλη. αν ο γιαννακίδης μπορούσε να παίξει περισσότερο χρόνο χτες. αν κάποιοι παίχτες έχουν φιλότιμο, αν τελικά ξέρουν μπασκετ, αν ο χαραλαμπίδης είναι ο pierce και ο βουγιούκας o dino radja.
Πάντως κατέληξα οτι δεν παίξαμε καλά γιατί αγχώσαμε τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο όλοι εμείς που είμασταν στην κερκίδα... έβρεχε και έξω από το γήπεδο... δεν έπαιζε και ο καλαιτζής...
Τουλα΄χιστον για μια ακόμη φορά δείξαμε στο γήπεδο (παρά την ήττα μας) πόσο ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ έχει αυτή η ομάδα τα τελευταία δέκα χρόνια...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ
Πάντως κατέληξα οτι δεν παίξαμε καλά γιατί αγχώσαμε τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο όλοι εμείς που είμασταν στην κερκίδα... έβρεχε και έξω από το γήπεδο... δεν έπαιζε και ο καλαιτζής...
Τουλα΄χιστον για μια ακόμη φορά δείξαμε στο γήπεδο (παρά την ήττα μας) πόσο ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ έχει αυτή η ομάδα τα τελευταία δέκα χρόνια...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ
+1000DimisK έγραψε:Tην ήττα την περίμενα, αλλά όχι κι έτσι. Λευκή πετσέτα ρήξαμε και γίναμε έρμαιο των ολυμπιονικών. Περίμενα πολύ περισσότερα. Κρίμα...
MVP κανένας κατ' εμέ....
MVP Ο κόσμος που άντεξε μέχρι και το τέλος του αγώνα.Απαράδεκτο να παρατάνε την ομάδα οι φίλαθλοι μας στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου
Και εμένα με κακοφάνηκε (όπως και το γκοοοολ) αλλά καταλαβαίνω την πίκρα. 'Όπως λέει και το τραγούδι "άνθρωπος είσαι και λυγάς". Εγώ πάντως, το ήπια όλο το πικρό ποτήρι (στο σπίτι μου βέβαια).
Από την άλλη, βλέπω να πέφτει τεράστιο βάρος της ήττας στον Gecevski και στον Ηeliwell (και στον Avery δίκαια). Μα πάνω-κάτω, ξέραμε τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι παίκτες (χθες δεν έκαναν ούτε αυτά τα λίγα βέβαια) Δεν περιμένει από αυτούς το κάτι παραπάνω. Άλλοι είναι αυτοί, που υποτίθεται θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Αυτοί όμως, βλέπω να μην τα "ακούν" τόσο όσο τους αναλογεί (πλην του Avery). Τα βάζουμε με λάθους παίκτες. Γκρέγκορι, Μονρόε, Ντρόμπνιακ και φυσικά ο Ειβερι είναι οι πρωταίτιοι της ήττας. Αυτοί έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη. Όχι το γνωστό "μη άλμα" του Gecevski, ούτε η γνωστή "μη τεχνική" του Ηeliwell.
Σούλη τράβα τα αφτιά των παικτών. Όποιος θέλει να μείνει και να προσφέρει, με το καλό να μείνει. Όποιος δεν θέλει, ας πάει αλλού να οικονομήσει, για να γλυτώσουμε και κανένα ευρώ. Καλύτερα το μισό μπάτζετ και 9οι-10οι παρά 1.300.000 και 7οι-8οι.
Υ.Γ. Ποιος ψήφισε Gecevski? Πρέπει να είναι ο ίδιος που την προηγούμενη φορά ψήφισε Ταπούτο
Από την άλλη, βλέπω να πέφτει τεράστιο βάρος της ήττας στον Gecevski και στον Ηeliwell (και στον Avery δίκαια). Μα πάνω-κάτω, ξέραμε τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι παίκτες (χθες δεν έκαναν ούτε αυτά τα λίγα βέβαια) Δεν περιμένει από αυτούς το κάτι παραπάνω. Άλλοι είναι αυτοί, που υποτίθεται θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Αυτοί όμως, βλέπω να μην τα "ακούν" τόσο όσο τους αναλογεί (πλην του Avery). Τα βάζουμε με λάθους παίκτες. Γκρέγκορι, Μονρόε, Ντρόμπνιακ και φυσικά ο Ειβερι είναι οι πρωταίτιοι της ήττας. Αυτοί έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη. Όχι το γνωστό "μη άλμα" του Gecevski, ούτε η γνωστή "μη τεχνική" του Ηeliwell.
Σούλη τράβα τα αφτιά των παικτών. Όποιος θέλει να μείνει και να προσφέρει, με το καλό να μείνει. Όποιος δεν θέλει, ας πάει αλλού να οικονομήσει, για να γλυτώσουμε και κανένα ευρώ. Καλύτερα το μισό μπάτζετ και 9οι-10οι παρά 1.300.000 και 7οι-8οι.
Υ.Γ. Ποιος ψήφισε Gecevski? Πρέπει να είναι ο ίδιος που την προηγούμενη φορά ψήφισε Ταπούτο

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KAnNNrS5mgo&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KAnNNrS5mgo&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
-
Πολύ γούσταρα το video μέσα στην ξεκωλιάρα την αθηνα
Παοκ μια ζωή
Με φτιάξατε τώρα.... μετά το κάζο του ποδοσφαίρου
Παοκ μια ζωή
Με φτιάξατε τώρα.... μετά το κάζο του ποδοσφαίρου
mvp στο ναυαγιο ο Ταπουτος με 65%
υ.γ. τρομερη παρουσια του μπασκετικου μας λαου και στο τοπικ με 24 ποστ και 20 ψηφους....
topic locked!
υ.γ. τρομερη παρουσια του μπασκετικου μας λαου και στο τοπικ με 24 ποστ και 20 ψηφους....
topic locked!