Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
1
1%
Otto
5
3%
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιχαηλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Baba
1
1%
Schwab
2
1%
Ozdoev
2
1%
Živković
79
47%
Konstantelias
5
3%
Shola
53
32%
Chalov
2
1%
Camara
13
8%
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tissudali
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
5
3%

Σύνολο ψήφων: 168

Άβαταρ μέλους
scarsick

Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από scarsick »

Γερασίμου έγραψε:Μπαρούφας: το χέρι του Όττο είναι τεντωμένο, δεν είναι σε φυσική θέση.
Του Μουκουντί ρε δεν ήταν τεντωμένο; Προέκταση του σώματος ήταν και δεν ήταν κολλημένο στο σώμα του. Που ήταν πάνω στην γραμμή και είναι και κόκκινη κάρτα.
Όσοι ξενυχτήστε και έχετε σιδερένια νεύρα περιμένετε να ακούσετε και τον σπάθα, για τον οποίο είμαι σίγουρος ότι θα βγάλει άκυρο το γκολ του Καμαρά.
Έτυχε και ήμουν στο σαλόνι όσο έπαιζε αθλητική κυριακή, δεν ξέρω πόσα χρόνια είχα να ακούσω και είχα ξεχάσει τι κομπλεξικά ανθρωπάρια είναι όλοι τους.

Ο άλλος που προλόγισε το ματς είπε ότι 2 ευκαιρίες έκανε ο ΠΑΟΚ και έβαλε 2 γκολ, στις φάσεις δεν έδειξαν καν τις κομμένες αντεπιθέσεις (προφανώς) και στις αμφισβητούμενες το ερείπιο είπε ότι ήταν Μπέναλτι γιατί το χέρι δεν ήταν σε φυσική θέση, όπως ήταν στη Λιβαδειά ας πούμε που "έβαλε το σώμα του". Το φάουλ που δεν δίνει στον Μουργκ ενώ έχει σφυρίχτρα στο στόμα και μετά το μετανιώνει γιατί δεν ξέρει τι είναι το πλεονέκτημα, δεν το έδειξαν καν.

Θα γαμηθούν όλοι και φέτος από τον μεγάλο ΠΑΟΚ του μεγάλου Ρασβάν και θα ψάχνουν να βρουν από πού τους ήρθε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος scarsick την Κυρ 01 Σεπ 2024, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Είτε σαστρε είτε Όττο από εκεί μας χτυπάνε.

Ο Όττο έκανε μερικά πολύ καλά παιχνίδια αλλά και πολύ κομβικά λάθη.

Σήμερα ο ουαρντα τον έκανε γιογιό.

Τακτικά είναι σωστός ,στις αποφάσεις όχι.

Εμένα πάντως τρέμει το φυλλοκαρδι μου.
pariz
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pariz »

kastrakis έγραψε:Α, ξέχασα. Να πουμε και ντροπή στον Βρακά που πήρε φάουλ στην γραμμή της μεγάλης περιοχής, με βουτιά.
:redcard:
Μεταξύ μας, δεν άλλαξε κάτι. Και σε εμάς τις ίδιες και χειροτερες βουτιές έκανε το παλικάρι απλά ...έπαιρνε καρτες
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Πόσο ΚΑΒΛΑ το ωεωε στο τέλος από τους παίκτες στην κερκίδα μετά από τέτοιο ματς και τέτοια αρχιδάτη νίκη
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Baba στείλε κανένα μήνυμα στον μειτε....μαλακά δες το ματς ....για να καταλάβεις πόσο μας λειπεις :mrgreen:

Να μην δούμε κεντζιορα ξανά δεξί μπακ...

Αυτό που έγινε απόψε να μην μας αποπροσανατολίσει.. φέρτε παικτες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

ο άλλος ο Ουάρντα πανηγυρίζει μούφα πέναλτι και φιλάει το αστέρι..ρούφα κι εσύ και όλοι οι περιστεριώτες που κόβανε βόλτες περα δώθε στο γήπεδο με την σημαία του επόπτη..να βγάλουν ποιόν ? τον ΠΑΟΚ ευνοημένο απ την διαιτησία..ρουφάτε μλκς , δεν ξεχνάμε!!

και κάτι ακόμα..Ουάρντα όταν σε μιλάει ο Βιερίνια θα κάθεσαι σούζα
Pachanga

Δημοσίευση από Pachanga »

Από τις νίκες που φέρνουν πρωτάθλημα.

Αρχιδάτη μεν, θέλουμε δουλειά δε.

Οι ομάδα όπως κάθε χρόνο το Νοέμβριο θα ρολάρει και θα παίζει στο μάξιμουμ.

Μέχρι τότε, όσο κι αν με ξενερώνει η διακοπή πάνω που αρχίσαμε, θα κάνει καλό στην ομάδα.

Θετικό το οτι πάμε με ηρεμία. :pano:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ότι μπορούσαν έκαναν τα σιχάματα για να περάσουμε 2 εβδομάδες εσωστρέφειας.
Στον πάτο σας
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Μέτριο παιχνίδι απέναντι σε μια κακη ομάδα εντελώς αδουλευτη.ο Σωτήρης έχει πολύ ποιότητα θα βοηθήσει τρέλα .η παραφωνία είναι ο σβαμπ δεν κόβει τίποτα πολύ βαρύς εκεί νομίζω θέλουμε παίκτη στυλ Μαουρίτσιο κ όχι πλέον τον μειτε αφού πήραμε τον μπάκα.θα είμαστε κ φέτος πολύ δυνατή ομάδα κ το πιο σημαντικό έχουμε πλέον μέταλλο κ νοοτροπία νικητή.μπραβο σε όλους κ στα τσακάλια στο πέταλο, εκδρομαρα κάνατε .
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

pilotos έγραψε:
Photis έγραψε:Νίκη σφραγίδας πρωταθλητισμού και φέτος! Διαιτησία άλλων εποχων (πέρσι δεν είχαμε έτσι διαιτησία νομίζω).
Απ'εκέι και πέρα, μέτριος ο ΠΑΟΚ αλλά πήρε τους 3 βαθμούς που μετράνε. Ουάρντα καραγκιόζης μια ζωή. Ο ΠΑΟΚ θέλει κέντρο και άμυνα, υπάρχει πρόβλημα εκεί και δε ξέρω αν 2 παίκτες θα διορθώσουν τα πράγματα.
:pano:
Είχες ίδια αγωνιστική στο Ηράκλειο κι άρχισαν τα ωραία......

Sent from my iPad using Tapatalk
θα διαφωνησω φιλε πιλοτε , φυσικα και ηταν κακη η διατησια περσι στο ματς με τον οφη αλλα σημερα θυμισε κατι ματς με λαρισες ή καλλονες πριν χρονια.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

van rooy έγραψε:Είτε σαστρε είτε Όττο από εκεί μας χτυπάνε.

Ο Όττο έκανε μερικά πολύ καλά παιχνίδια αλλά και πολύ κομβικά λάθη.

Σήμερα ο ουαρντα τον έκανε γιογιό.

Τακτικά είναι σωστός ,στις αποφάσεις όχι.

Εμένα πάντως τρέμει το φυλλοκαρδι μου.
Σόρρυ αλλά τα @@ μου γιο γιο τον έκανε. Ούτε μισή ολοκληρωμένη ενέργεια δεν είχε. Τον διάβασε πάρα πολύ καλά τις προσποιήσεις που κάνει και το μόνο που του έδωσε ήταν κάτι τελειωμένες σέντρες με το αριστερό.
Ο Αιγύπτιος κέρδισε κάποια φάουλ όπου τα μισά τουλάχιστον δεν ήταν.
Όσο για το πέναλτι, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς ( αυτούς που λέγανε ότι στο Γερμανία Ισπανία δεν υπάρχει καμία παράβαση κατά των Ισπανών) δεν υπάρχει καμία παράβαση
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Τεράστια νίκη. Τεράστια!!!
Η ΠΑΟΚάρα μας είναι η μοναδική ομάδα σε αυτήν την κολοχώρα που μπορεί να παίρνει τέτοιες νίκες. Αν στη θέση μας ήταν κάποιος από τους τρεις του ΠΟΚ όχι μόνον δεν θα είχε κερδίσει αλλά θα είχε φύγει με τρία τεμάχια στην τσέπη.
Κι αυτός είναι ο λόγος που οι Αθηνέζοι βάζουν λυτούς και δεμένους χρόνια τώρα για να μας σπάσουν το ηθικό. Εκεί στοχεύουν. Αλλά δεν μπορούν κι ούτε πρόκειται ποτέ να καταφέρουν κάτι. Αυτός ο φθόνος, γιατί περί φθόνου πρόκειται, είναι αυτός που θα καταστρέψει τους ίδιους. Να ξέρετε πως ο φθόνος (όχι η ζήλεια, ο φθόνος) είναι ένα συναίσθημα που απευθύνεται στον ίδιο τον εαυτό εκείνου που το αισθάνεται. Όσοι φθονούν, ουσιαστικά αντιπαθούν και σιχαίνονται τον εαυτό τους.
Ξέρω ότι είναι μεγάλη η πρόκληση και θέλετε όλοι σας να εκφραστείτε απέναντί τους στα σόσιαλ μήντια. Μην το κάνετε. ¨Οσο λιγότερο ασχολείστε μαζί τους τόσο περισσότερο θα βουλιάζουν στον εαυτό τους. Κι αυτό που θα αντικρίσουν θα είναι η πραγματικότητά τους δηλαδή τα σκ@τ@. Αφήστε τους εκεί.
Προβλέπω ότι πολλοί θα προσπαθήσουν να σας κάνουν να σταθείτε απέναντι στον Ουάρντα και στον Πάμπλο.
Σας παρακαλώ να μην τσιμπήσετε το δόλωμα. Αυτό θέλουν οι Αθηνέζοι. Να διασπασουν αυτόν τον σύνδεσμο που ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός δημιουργεί συνεχώς με όσους έρχονται σε επαφή με αυτόν.
Λειτουργήστε ως ήρεμη δύναμη. Διότι πλέον ο ΠΑΟΚ μας είναι η μεγαλύτερη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τόσο ο Ουάρντα όσο και όλοι όσοι έχουν περάσει από αυτήν την ομάδα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Αντί να τους λοιδωρήσουμε θα πρέπει να τους αγκαλιάσουμε. Το όφελος από μια τέτοια στάση θα είναι ανυπολόγιστα μεγάλο για την ομάδα μας. Αν και μετά από αυτήν τη στάση δειξουν το ίδιο πρόσωπο με σήμερα, τότε κάντε ότι νομίζετε αλλά μόνον τότε.
Δεν μπορώ να σας πείσω για κάτι που για μένα είναι τρόπος ζωής και καθημερινής συμπεριφοράς. Αν σας προβληματίσω λιγάκι θα είναι κέρδος και αρκούμαι σε αυτό.
ΥΓ1. Πριν λίγες μέρες έγραψα εδώ μέσα με αφορμή την νίκη του ΠΑΟ απέναντι στη Λανς πως αυτό που διαφοροποιεί αυτούς από εμάς είναι η στάση τους απέναντι στο παιχνίδι πρίν αυτό γίνει. Μια στάση που έλεγε "αφού το κάνει κάποιος άλλος γιατί όχι κι εγώ;" Δεν είναι άγνοια κινδύνου, δεν είναι αλαζονεία, είναι θετική σταση απέναντι στα πράγματα. Και μόλις με ενημέρωσε ο γιός μου φωνάζοντας από το σαλόνι πως αυτό το 20χρονο παιδί ο Σορετίρε δήλωσε "Γιατί να μην κερδίσουμε την Γιουνάιτεντ;"
Λοιπόν αφήστε τους βοθρατζήδες να ασχολούνται με τους βόθρους και πιστέψτε πως αυτή η ομάδα μπορεί άνετα (ναι, άνετα) να μπει στην οκτάδα του Γιουρόπα Ληγκ. Και μεταδώστε αυτήν σας την εμπιστοσύνη στους παίκτες. Θα εκπλαγείτε από το πόσο η καλή σας κουβέντα, από το πόσο η εμπιστοσύνη στις ικανότητες του άλλου και η θετική σας αύρα και διάθεση μπορεί να μεταμορφώσει προς το καλύτερο αυτόν στον οποίον απευθύνεστε.
Ήρθε η ώρα η ΠΑΟΚάρα μας να μεγαλώσει παραπάνω. Αυτό το παραπάνω μπορεί να το δώσει μόνον ο κόσμος μας.
ΥΓ2. Διαβάζω πως ο Πάμπλο αυτό, ο Πάμπλο το άλλο, ο Ουάρντα έτσι, ο Ουάρντα γιουβέτσι...
Κουλάρετε μάγκες. Δεν ξέρω τι γνωρίζετε για το αθηνέζικο σύστημα και πόσο καλά το γνωρίζετε, αλλά θα σας πω τούτο. Το 95% όσων ζουν εδώ τρώνε μεγάλη πίεση από παντού να γίνουν σαν τα μούτρα τους. Η Αθήνα αλλοτριώνει, το αθηνέζικο σύστημα αλλοτριώνει. Όχι όλους όμως. Το κύριο και βασικό χαρακτηριστικό για να αντισταθείς, ο ανοσοποιητικός σου μηχανισμός να πούμε, είναι να είσαι ΠΑΟΚ. Αν είσαι ΠΑΟΚ δύσκολα αλλοιώνεσαι. Όσο πιο ΠΑΟΚ είσαι τόσο λιγότερο κινδυνεύεις να μολυνθείς. Οπότε πιστέψτε με, ο Πάμπλο δεν γίνεται να αλλοιωθεί. Καταλάβετέ τον όμως, όλος του ο περίγυρος τον πιέζει (όχι ανοιχτά, δεν έχουν μπέσα εδώ κάτω) να πάρει θέση εναντίον του ΠΑΟΚ και πιστέψτε με έχουν χίλιους τρόπους να "ανάβουν φωτιές" ακόμη κι αν δεν υπάρχει αιτία. Το ψέμα είναι δεύτερη φύση τους. Ο Πάμπλο ισορροπεί. Το ξέρω, τον καταλαβαίνω γιατί έχω περάσει το ίδιο.
ΥΓ3. Για τον αγώνα, τη διαιτησία κλπ. θα γραψω άλλη στιγμή. Τώρα αισθάνθηκα ότι έπρεπε να γράψω μόνον όσα έγραψα.
Με ΠΑΟΚτσήδικους χαιρετισμούς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Δευ 02 Σεπ 2024, 06:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

JohnDag έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Λοιπόν έχω τεράστια νεύρα από το νοπανο που σφύριζε σήμερα αλλά πιο πολύ κι από αυτόν μου έχουν γυρίσει τα μυαλά τα αμπαλα σχόλια να βγάλουν με το ζόρι άχρηστους τους παίκτες μας. Ο Οττο ρε σεις που τον σκίζετε έκανε μια λάθος πάσα στην αρχή του αγώνα σε σημείο που όλη η ομάδα δεν πατούσε καν στο γήπεδο. Στη συνέχεια και ειδικά στο δεύτερο ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου. Μηχανάκι πάνω κάτω , ταυρι, δεν έπεφτε από τα μαρκαρίσματα , έσβησε τον Ουαρντα που άλλαζε πλευρά , έπαιζε στα μεσοδιαστήματα. Καλά για αυτούς που τον κράζουν για το χέρι πέναλτι τι να πω. Η αμπαλοσυνη χτυπάει κόκκινο. Άχρηστος και ο Τσαλοφ που μια χαρά τον ένιωσαν οι στόπερ του ατρόμητου , έδωσε μάχες σε άχαρο ρόλο και είχε και μια καθαρή ασίστ. Άμπαλος φυσικά και ο Ντεσποντοβ από τη Μαλμε ακόμη που πάλι μπήκε και έκανε ασίστ ένα φάουλ. Τις δηλώσεις του μάγκα Παντελο ατού Λουτσεσκου τις ακούσατε;; Συνεχίστε να κράζετε παίκτες και ομάδα. Ο ΠΑΟΚ φέτος το μόνο που του λείπει είναι ο Μειτε. Φερτον κι αυτον Ιβαν και θα τους γαμησει όλους ο Ρουμάνος!
MVP για μενα Οττο και το εννοώ!
Συμφωνώ 100% για Οττο, ώρες ώρες απορώ αν με κάποιους βλέπουμε το ίδιο ματς..
διαφωνω πληρως . ο ουαρντα τον εξεθεσε παμπολες φορες και μονο με φαουλ τον σταματουσε. . επισης δεν εκανε ενα λαθος στην αρχη αλλα τρια . και στο πεναλτι ασχετο αν ειχε προηγηθει επιθετικο φαουλ εχει πληρη ευθυνη.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Τεράστιο διπλό παρά την κάκιστη εικόνα στο πρώτο μισάωρο και την εχθρική διαιτησία.
Θεωρώ ότι υπάρχει χέρι παρόλα αυτά.
ΥΓ Μπορούμε πολλά πράγματα φέτος.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εν τω μεταξυ θα μπορουσε να πει ενας κακοπροαιρετος πονηρος πως η κυβερνηση εδωσε το οκ για μεμονομενη μετακινηση οπαδων και ο Ατρομητος εδωσε αβερτα εισητηρια στους οπαδους μας με απωτερο στοχο να μας κλεψουν προκλητικα μπροστα στα ματια τους, οδηγωντας τους σε επεισόδια. Κριμα που δεν τους καναμε την χαρη και τους το χαλασαμε τοσο εμφατικα. Ασε που στο εξης θα το σκεφτουν δυο φορες αν ειναι να ξεφτιλιστουν τοσο εξοφθαλμα και στο τελος να μην κανουν και ζημια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”