Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1/9 20:30 NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
marsantos

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1/9 20:30 NovaSports

Δημοσίευση από marsantos »

Ανέκαθεν όλοι οι καλοκαιρινοί αγώνες (ευρωπαϊκοί και εγχώριοι) πριν τη πρώτη διακοπή για τις εθνικές αποτελούσαν στο μυαλό μου μια άτυπη συνέχεια της προηγούμενης περιόδου και γέφυρα για την έναρξη της επόμενης. Αυτή η σκέψη πήγαζε από το γεγονός ότι η ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα παίξεις καθορίζεται με βάση το τι έκανες στην προηγούμενη και η επιτυχία ή αποτυχία σφραγίζει τους κόπους της προηγούμενης χρονιάς.
Αντίστοιχα, σε επίπεδο ρόστερ, τα θερινά ματς συνήθως γίνονται με ρόστερ που μοιάζει με αυτό που έκλεισες, αρκετοί παίκτες έρχονται προς το τέλος των μεταγραφών όπως και αρκετοί φεύγουν λίγο πριν το κλείσιμο αυτής.
Ουσιαστικά το πρώτο ματς μετά τη διακοπή είναι στο μυαλό μου και το πρώτο καθαρό ματς της επόμενης περιόδου γιατί τότε έχεις παγιωμένο ρόστερ και οριστική συμμετοχή ή όχι (μακριά από μας) σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Σήμερα λοιπόν στο μυαλό μου δίνουμε τον τελευταίο (άτυπα ξαναλέω) αγώνα της περυσινής περιόδου.
Το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο κατά τη γνώμη μου είναι άκρως σημαντικό και στρώνει το δρόμο για το πως θα πορευτούμε ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς που θα έχουμε μπροστά μας.
Το γιατί θα προσπαθήσω να το εξηγήσω με νούμερα στο τόπικ της superleague..
Νίκη και μόνο νίκη..

Υγ. Προσοχή μεγάλη σήμερα γιατί το επόμενο εντός είναι με βάζελο. Βέβαια αν γίνουν προβακάτσιες ή προκλήσεις όση προσοχή και να δείξεις λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις..
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Παμε για διπλουρα,να κανουμε το 3/3 και μετα να εχουμε ενα ηρεμο 2βδομαδο
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Δύσκολο ματσάκι, θα χρειαστεί υπομονή. Πίστη στην ομάδα μας μέχρι το τέλος!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δυσκολο και εξαιρετικα σημαντικό ματς.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Από το Viber της ΠΑΕ:

Μετά από την σημερινή σύσκεψη ασφαλείας, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας που θα βρεθούν στο γήπεδο του Περιστερίου πως τόσο η Αστυνομία, όσο και η ΠΑΕ Ατρόμητος θα διενεργήσουν ελέγχους ώστε φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έχουν τυχόν προμηθευτεί εισιτήριο σε άλλη θύρα, πλην εκείνης που έχει παραδοθεί για τις ανάγκες τους, να μην εισέλθουν στο γήπεδο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν τα μέτρα ασφαλείας και να συνεργαστούν τόσο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όσο και για την αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας της ομάδας μας. Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας! #ATRPAOK #slgr #StoiximanSuperLeague #stoiximan #PAOK #OurWay #PAOKFamily
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

marsantos έγραψε:Ανέκαθεν όλοι οι καλοκαιρινοί αγώνες (ευρωπαϊκοί και εγχώριοι) πριν τη πρώτη διακοπή για τις εθνικές αποτελούσαν στο μυαλό μου μια άτυπη συνέχεια της προηγούμενης περιόδου και γέφυρα για την έναρξη της επόμενης. Αυτή η σκέψη πήγαζε από το γεγονός ότι η ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα παίξεις καθορίζεται με βάση το τι έκανες στην προηγούμενη και η επιτυχία ή αποτυχία σφραγίζει τους κόπους της προηγούμενης χρονιάς.
Αντίστοιχα, σε επίπεδο ρόστερ, τα θερινά ματς συνήθως γίνονται με ρόστερ που μοιάζει με αυτό που έκλεισες, αρκετοί παίκτες έρχονται προς το τέλος των μεταγραφών όπως και αρκετοί φεύγουν λίγο πριν το κλείσιμο αυτής.
Ουσιαστικά το πρώτο ματς μετά τη διακοπή είναι στο μυαλό μου και το πρώτο καθαρό ματς της επόμενης περιόδου γιατί τότε έχεις παγιωμένο ρόστερ και οριστική συμμετοχή ή όχι (μακριά από μας) σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Σήμερα λοιπόν στο μυαλό μου δίνουμε τον τελευταίο (άτυπα ξαναλέω) αγώνα της περυσινής περιόδου.
Το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο κατά τη γνώμη μου είναι άκρως σημαντικό και στρώνει το δρόμο για το πως θα πορευτούμε ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς που θα έχουμε μπροστά μας.
Το γιατί θα προσπαθήσω να το εξηγήσω με νούμερα στο τόπικ της superleague..
Νίκη και μόνο νίκη..

Υγ. Προσοχή μεγάλη σήμερα γιατί το επόμενο εντός είναι με βάζελο. Βέβαια αν γίνουν προβακάτσιες ή προκλήσεις όση προσοχή και να δείξεις λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις..
Ηρθε η ωρα να μιλησουμε για το ματς αυτο Μαρσαντος! Εγω να πω την αληθεια μου, το χω δει πολυ απαισιοδοξα γιατι ΠΑΟΚ εισαι, συνηθως πας με μιρλα στη διακοπη [FACE WITH TEARS OF JOY]. Ας με διαψευσει η ομαδα
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Μεγαλη προσοχη σε προβοκατσια,τυχον χαζουληδες κλπ για οσους βρεθουν στο Περιστερι.Με Παναθηναικο ειναι το επομενο εντος,δεν θα διστασουν να σου κλεισουν το γηπεδο για ενα μπουκαλακι.
R.A.T.M.

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

Kourdos έγραψε:Από το Viber της ΠΑΕ:

Μετά από την σημερινή σύσκεψη ασφαλείας, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας που θα βρεθούν στο γήπεδο του Περιστερίου πως τόσο η Αστυνομία, όσο και η ΠΑΕ Ατρόμητος θα διενεργήσουν ελέγχους ώστε φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έχουν τυχόν προμηθευτεί εισιτήριο σε άλλη θύρα, πλην εκείνης που έχει παραδοθεί για τις ανάγκες τους, να μην εισέλθουν στο γήπεδο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν τα μέτρα ασφαλείας και να συνεργαστούν τόσο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όσο και για την αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας της ομάδας μας. Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας! #ATRPAOK #slgr #StoiximanSuperLeague #stoiximan #PAOK #OurWay #PAOKFamily
Ευχαριστω για την ενημέρωση!
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πως θα γίνει αυτό; Τι θα ελέγξουν και για να δούνε ότι είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ; Αν είμαι από βόρεια Ελλάδα πχ;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πάλι Μουργκ βασικός , πάλι θα αναρωτιόμαστε γιατί δεν τροφοδοτείται ο Τσαλοφ , ο Τισουνταλι και γιατί ο Ντεσποντοβ παίζει κάτω από τις δυνατότητες του.
Θα ήθελα πολύ να δω Τισουνταλι αριστερά Κωνσταντελια δεκάρι Τσαλοφ φορ να πάρει ενενήντα λεπτό και Ζιβκοβιτς δεξιά. Κάποια στιγμή ας άλλαζε τον Τισουνταλι με Σόλα και τον Ζιβκοβιτς με Ντεσποντοβ .. ΝΑ δούμε λίγο μπαλίτσα..
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

Θέλω να πάω στο γήπεδο αλλά δυστυχώς δεν βρήκα εισητηρια στην 1 (θέλει κωδικό...). Θα είναι κανένα τσακαλακι δικό μας σε άλλη θύρα?
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Τραγική αντιμετώπιση από την παε που φαίνεται ότι θέλει να τα χει καλά με μερίδα οργανωμένων και δε σέβεται τους ΠΑΟΚτσήδες της Αθήνας. Συνεχίστε να παίζετε το παιχνίδι της κυβέρνησης.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Μόνο Νίκη Π.Α.Ο.Κ. !!! Φόρτσα Π.Α.Ο.Κ. !!! Μόνο διπλό Π.Α.Ο.Κ !!! Πάμε για το 3χ3 !!! :nairepaok:
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

aivas19 έγραψε: ...
Ηρθε η ωρα να μιλησουμε για το ματς αυτο Μαρσαντος! Εγω να πω την αληθεια μου, το χω δει πολυ απαισιοδοξα γιατι ΠΑΟΚ εισαι, συνηθως πας με μιρλα στη διακοπη [FACE WITH TEARS OF JOY]. Ας με διαψευσει η ομαδα
Ναι, ήρθε η ώρα :D
Στο μυαλό μου έχω χωρισμένες τις ομάδες σε 2 γκρουπ.
1ο γκρουπ: Αστέρας, Ατρόμητος, ΟΦΗ, Βόλος (για τους άλλους και ο άρης)
2ο γκρουπ: Όλες τις υπόλοιπες.

Οι πρώτες 4 είναι αυτές που διαχρονικά βρίσκουν την ευκαιρία και κάνουν ζημιά στους μεγάλους όποτε τους βρουν μπόσικους. Μοιραία δημιουργούν ισορροπίες ανάμεσα στους μεγάλους.
Το ματς αυτό είναι οδηγός γιατί θα βρεθούμε πολλές φορές σε αυτή τη συνθήκη. Πονηρό μικρομεσαίο μετά από ευρωπαϊκό.
Θα πει κάποιος και πέρυσι το είχαμε. Βεβαίως..
Όμως πέρυσι είχαμε εξασφαλίσει ουσιαστικά από νωρίς την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Φέτος θα παίξουμε σίγουρα 8 ευρωπαϊκά τα οποία και τα 8 θα καθορίζουν το ευρωπαϊκό μας μέλλον. Οπότε το μυαλό σίγουρα θα είναι σε πλήρη λειτουργία τις Πέμπτες. Πρέπει να εκπαιδευτούμε στη μετάβαση της Κυριακής..
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

flash4 έγραψε:Τραγική αντιμετώπιση από την παε που φαίνεται ότι θέλει να τα χει καλά με μερίδα οργανωμένων και δε σέβεται τους ΠΑΟΚτσήδες της Αθήνας. Συνεχίστε να παίζετε το παιχνίδι της κυβέρνησης.
Τρεις μέρες προσπαθώ να βγάλω εισιτήριο στη θύρα 1 ζητάει κωδικό για το ξεκλείδωμα του εισιτηρίου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βγάζει ανακοίνωση να μην πάρουμε εισιτήρια για άλλη θύρα...

Στην 1 εν τω μεταξύ παρουσιάζουν αυτή την ώρα 12 ελεύθερα εισιτήρια..

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1/9 20:30 NovaSports

Δημοσίευση από pilotos »

flash4 έγραψε:Τραγική αντιμετώπιση από την παε που φαίνεται ότι θέλει να τα χει καλά με μερίδα οργανωμένων και δε σέβεται τους ΠΑΟΚτσήδες της Αθήνας. Συνεχίστε να παίζετε το παιχνίδι της κυβέρνησης.
20 χρόνια στην Αθήνα, πήγα όπου ήθελα, σε κάθε γειτονιά, αρκετές φορές μέσα σε άλλους όταν δεν είχαμε καν εισητηρία....

Δεν σας καταλαβαίνω, επειδή βλέπω ότι κι άλλοι λένε για μη σεβασμό...
Πήγαινε εκεί που πήρες εισιτήριο δες το ματς και τέλος.
Η ΠΑΕ τί να κάνει; Να αυξήσει τις θέσεις στο γήπεδο τους;

Flash, φαντάζομαι όμως ότι εννοείς το ηλεκτρονικό εισιτήριο... Αυτήν την μοναδική εφεύρεση της χούντας που ζούμε. Ε σε αυτό φυσικά συμφωνώ μαζί σου !!!!

Sent from my iPad using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”