Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1/9 20:30 NovaSports
- ΑποστόληςΑ
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1/9 20:30 NovaSports
Αν κάνουμε clean sheet,
όπως πέρυσι,
θα κερδίσουμε.
(όπως πέρυσι).
όπως πέρυσι,
θα κερδίσουμε.
(όπως πέρυσι).
- Patricio_4
Καλό ότι Κίνι και Μανσουρ πήραν κόκκινη στο προηγούμενο ματς
Εγώ έχω βρει το μπελά μου με το gov. Δεν αναγνωρίζει την ταυτότητα ( ιταλική δεν έχω ντοπια) και με πάει γύρω γύρω με τράπεζες και taxis. Το ξέρω πως έχουν ξεπουλήσει. Για να ξέρω για όταν έρθει η ώρα της Καλλιθέας, όσοι πήρατε εισιτήρια τα πήρατε από το σάιτ μας ή από του ατρόμητου; Προχθές με έστελνε έκει το σάιτ μας.
Από του ατρόμητου εγώ, έπρεπε να κάνεις εγγραφήhawklord έγραψε:Εγώ έχω βρει το μπελά μου με το gov. Δεν αναγνωρίζει την ταυτότητα ( ιταλική δεν έχω ντοπια) και με πάει γύρω γύρω με τράπεζες και taxis. Το ξέρω πως έχουν ξεπουλήσει. Για να ξέρω για όταν έρθει η ώρα της Καλλιθέας, όσοι πήρατε εισιτήρια τα πήρατε από το σάιτ μας ή από του ατρόμητου; Προχθές με έστελνε έκει το σάιτ μας.
- giwrgos04dex
κάπου είχα διαβάσει πως γίνεται με διαβατήριο η ταυτοποίηση για όσους δεν έχουν ελληνική ταυτότηταhawklord έγραψε:Εγώ έχω βρει το μπελά μου με το gov. Δεν αναγνωρίζει την ταυτότητα ( ιταλική δεν έχω ντοπια) και με πάει γύρω γύρω με τράπεζες και taxis. Το ξέρω πως έχουν ξεπουλήσει. Για να ξέρω για όταν έρθει η ώρα της Καλλιθέας, όσοι πήρατε εισιτήρια τα πήρατε από το σάιτ μας ή από του ατρόμητου; Προχθές με έστελνε έκει το σάιτ μας.
Ουεντραογκο παίζει???Δανεικός είναι η τον δώσαμε δε θυμάμαι..
Σοβαρότητα από την πρώτη στιγμή, το μυαλό στην σωστή αμυντική λειτουργία και μπροστά θα το βρούμε εύκολα ή δύσκολα.
Ιδανικό το 3χ3 αν έρθει αύριο, πολύ σημαντικό και ψυχολογικά και αγωνιστικά.
Ιδανικό το 3χ3 αν έρθει αύριο, πολύ σημαντικό και ψυχολογικά και αγωνιστικά.
Μεγάλη απουσία ταισον, ωστόσο φέτος έχεις και τον Σωτήρη, και το Μαροκινό άτι... Και πέρσι στο αντίστοιχο ματς, πριν τη διακοπή, στο Ηράκλειο παλι δεν έπαιξε ο Ταισον...
-
- WeWillRockYou
Βασικό ζητούμενο να είναι καλά ο Ντέλιας σε αυτό το ματς, γιατί διαφορετικά σε συνδυασμό με την απουσία Τάισον, έχουμε δείξει ότι δυσκολευόμαστε στη δημιουργία, όταν αυτοί οι 2 παίκτες δεν είναι σε καλή κατάσταση.
Κοταρσκι,Μπαμπά,Ότο, Κεντζιορα,Μίχα,Σαματα Σβαμπ, Ντελιας,Μουργκ,Ζιβκο και Τσαλοφ
ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και υποβλήθηκε σε θεραπεία.panpangr77 έγραψε:Γιατί έξω ο Τάισον ? Ξέρουμε?
Δεν βρήκες εισητήριο για το γήπεδο και ...σου σάλεψε;;;;Hayate έγραψε:Κοταρσκι,Μπαμπά,Ότο, Κεντζιορα,Μίχα,Σαματα Σβαμπ, Ντελιας,Μουργκ,Ζιβκο και Τσαλοφ