Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Developer4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Developer4 »

Unpsofable78 έγραψε:Μπήκα είδα απαντήσεις στο like του Μεϊτέ και απογοητευτηκα. Οκ η πλειοψηφία του ζητάει να έρθει. Υπάρχουν όμως συνοπαδοι που γράφουν "ευχές" όπως "ψοφα", "αντε γμσου @ρχ1δ1" και άλλα πολλά. Τραγικό. Πότε θα μεγαλώσουμε σαν λαός ρε φίλε. Έλεος
Aν άνθρωπος πάνω από 13-14 χρονών γράφει τέτοια πράγματα, οχι για πρώην παίκτη της ομάδας του, αλλά γενικότερα, έχει σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να πάει το κοιτάξει όσο είναι νωρίς.

Αν είναι ποτέ δυνατόν.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Daskalos_4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Αν έρθει ο Μεϊτέ, ποιος από τους υπάρχοντες χαφ θα μείνει εκτός λίστας;
Δεδομενων των ταχυτητων των ομαδων που θα κληθούμε αντιμετωπισουμε το λογικοτερο θα ηταν να μεινει εκτος ο αργος για τετοια παιχνιδια Στεφαν.
Νομίζω ότι πλην Καμαρά, όλοι θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι να μη δηλωθούν.

Βάσει ισορροπιών που θα θέλει να τηρήσει ο Λουτσεσκου, θα συμφωνούσα με τον Κώστα, που έγραψε ότι δε θα δηλωνόταν ο ίδιος ο Μεϊτέ.

Από κει και πέρα είναι δύσκολη εξίσωση. Αν θεωρητικά βγάζαμε Οζντοεφ ή Σβαμπ, χάνεις σε επιθετικογενη στοιχεία γιατί και οι 2 σκοράρουν και πατάνε περιοχή.

Τέλος πάντων, ας δούμε τι θα γίνει τελικά και θα αποφασίσει ο στρατηγός με το καλό.
Ήδη η δήλωση είναι μεγάλος γρίφος.
Doncic

Δημοσίευση από Doncic »

Σε συνάντηση που είχα χθες με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ και τον ρώτησα τι γίνεται με Μεϊτε μου είπε ότι δεν θέλει να έρθει....άποψη μου είναι ότι θα καταλήξει στον βαζελο. Μακάρι μέχρι την τελευταία στιγμή να αλλάξει κατι
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Την Μπενφικα την ψειρήσαμε 1 φορά με τον Αντρίγια. Τώρα έχει το νου της. Πιστευω θα δώσει αλλού τον Μειτέ. Δεν τα χει καταφέρει μέχρι τώρα γιατί αντιστέκεται το βουνό. Θέλει μόνο σε μας να παίξει
Developer4

Mīngus έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:
Mīngus έγραψε:Αν έρθει ο Μεϊτέ, ποιος από τους υπάρχοντες χαφ θα μείνει εκτός λίστας;
Δεδομενων των ταχυτητων των ομαδων που θα κληθούμε αντιμετωπισουμε το λογικοτερο θα ηταν να μεινει εκτος ο αργος για τετοια παιχνιδια Στεφαν.
Νομίζω ότι πλην Καμαρά, όλοι θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι να μη δηλωθούν.

Βάσει ισορροπιών που θα θέλει να τηρήσει ο Λουτσεσκου, θα συμφωνούσα με τον Κώστα, που έγραψε ότι δε θα δηλωνόταν ο ίδιος ο Μεϊτέ.

Από κει και πέρα είναι δύσκολη εξίσωση. Αν θεωρητικά βγάζαμε Οζντοεφ ή Σβαμπ, χάνεις σε επιθετικογενη στοιχεία γιατί και οι 2 σκοράρουν και πατάνε περιοχή.

Τέλος πάντων, ας δούμε τι θα γίνει τελικά και θα αποφασίσει ο στρατηγός με το καλό.
Ήδη η δήλωση είναι μεγάλος γρίφος.
Mπροστά και φέτος δείχνει να γίνεται η δουλειά. Χώρια που προσθέσαμε βάθος και ποιότητα.

Το θέμα είναι πίσω και ειδικά στην Ευρώπη που υπάρχουν παιχνίδια που θα υποφέρουμε κυριολεκτικά στη ροή του αγώνα, θα ήταν καλύτερα να μείνουν εκτός Οζντόεφ/Σβάμπ.

Θα ήταν και φρέσκοι για το παιχνίδι του πρωταθλήματος που θα ακολουθούσε.

Όλα αυτά βέβαια είναι να είχαμε να λέγαμε, μέχρι να ανακοινωθεί, αν ανακοινωθεί άλλο χαφ.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Doncic έγραψε:Σε συνάντηση που είχα χθες με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ και τον ρώτησα τι γίνεται με Μεϊτε μου είπε ότι δεν θέλει να έρθει....άποψη μου είναι ότι θα καταλήξει στον βαζελο. Μακάρι μέχρι την τελευταία στιγμή να αλλάξει κατι
Ε άμα το λέει το υψηλόβαθμο στέλεχος της παε. Έτσι θα ειναι.
Developer4

Doncic έγραψε:Σε συνάντηση που είχα χθες με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ και τον ρώτησα τι γίνεται με Μεϊτε μου είπε ότι δεν θέλει να έρθει....άποψη μου είναι ότι θα καταλήξει στον βαζελο. Μακάρι μέχρι την τελευταία στιγμή να αλλάξει κατι
Κάτι τέτοιο θα ήταν κατά πολύ χειρότερο από το να μην έρθει απλά σε εμάς.

Θα έχουμε υποστεί και τρομερή ήττα επικοινωνιακά (και πείτε ότι θέλετε) και κυρίως θα έχει ενισχυθεί σημαντικά, άμεσος ανταγωνιστής.

Ειλικρινά, ελπίζω ΟΧΙ.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

joss έγραψε:Με τα υπάρχοντα δεδομένα καταλήγω στα εξής:
Ο ΠΑΟΚ μεταγραφικά θα είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από πέρσι.
Αυτό στην πράξη σημαίνει διεκδίκηση πρωταθλήματος, κυπέλλου και πρόκριση στην επόμενη πίστα του EL με προοπτική να παίξει μεχρι τους 16. Δε μιλάω για προημιτελικά, είναι δύσκολο πολύ.
Ειμαστε ετοιμοι να παίξουμε ( και να επιβιώσουμε ) ματς με ομαδάρες στην Ευρώπη.
Το μεγάλο στοίχημα είναι να γίνουμε μια καλή ομάδα επιπέδου EL με πορεία σ αυτό, γιατί όπως έχω ξαναπεί ( βοηθούσης της βαθμολογίας στο ranking της UEFA ) έτσι το CL θα έρθει αέρας σε μια δυο σεζον.
Είμαστε σε σωστό δρόμο. Τώρα αν μερικοί γουστάρουν το μουχλιασμένο τυρί στις μεταγραφικές φάκες κι εχουν όρεξη να συζητάνε για Μανωλάδες, σχέσεις Ραζβαν διοίκησης, τι κάνει ο βάζελος, γιατι δεν ήρθε ο Κόλλευ χθες και λοιπά όμορφα, ξέρουν τις συχνότητες του ραδιοφώνου. Εκεί τέτοιους θέλουν.
Η καλόπιστη κριτική διαφέρει. Κι εγώ θα ήθελα καλύτερο timing στις μεταγραφές αλλά θεωρώ πως η αντίστοιχη περίοδος, αν θέλουμε και μια σύγκριση μεταξύ του καλοκαιριού μετα το νταμπλ και του φετινού, απέχει πολύ προς το καλύτερο - και απο πολλές προηγούμενες.
Συντάσσομαι απολύτως εκτός από την προοπτική στο ΕL. Η προοπτική πρέπει να είναι (και πιστεύω πως είναι) να βρεθούμε στους 8, είτε απ'ευθείας είτε μέσω πλέι οφ, ασχέτως εάν το επιτύχουμε ή όχι. Είναι σημαντικό ο στόχος που βάζει κανείς να είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τον εφικτό, γιατί μόνον έτσι έχει κίνητρο και μαθαίνει κανείς να ξεπερνά τον εαυτό του.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Κάνας δεκανέας να μην ήταν μόνο
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Προσωπικά, θα άφηνα τον Σβαμπ.

Τα παιχνίδια στην Ευρώπη φέτος θα είναι πολύ πιο απαιτητικά όσον αφορά τον ρυθμό και τα τρεξίματα.

Θα προτιμούσα να έχω τον Στέφανο ξεκούραστο για την Ελλάδα σε παιχνίδια που έχουμε την κατοχή της μπάλας και όπου με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του θα μπορούσε να ξεκλειδώσει αρκετά εξ αυτών.

Και δε νομίζω ότι ο συγκεκριμένος λόγω χαρακτήρα αλλά και ηλικίας πλέον δεν θα αποδεχόταν μια τέτοια απόφαση.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Αξιοπιστος φαινεσαι.Ετσι οπως τα λες ειναι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τι ωραίο που είναι το φόρουμ όταν υπάρχει αισιοδοξία. Και όλοι (σχεδόν) on-topic και δεν διαβάζουμε βλακείες.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

JohnDag έγραψε:
Προσωπικά, θα άφηνα τον Σβαμπ.

Τα παιχνίδια στην Ευρώπη φέτος θα είναι πολύ πιο απαιτητικά όσον αφορά τον ρυθμό και τα τρεξίματα.

Θα προτιμούσα να έχω τον Στέφανο ξεκούραστο για την Ελλάδα σε παιχνίδια που έχουμε την κατοχή της μπάλας και όπου με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του θα μπορούσε να ξεκλειδώσει αρκετά εξ αυτών.

Και δε νομίζω ότι ο συγκεκριμένος λόγω χαρακτήρα αλλά και ηλικίας πλέον δεν θα αποδεχόταν μια τέτοια απόφαση.
Νομιζω πως ειναι και ο μονος που θα μπορουσε να δειξει κατανοηση ως προς τον αποκλεισμο του, βασει της ιδεοσυγκρασιας του. Γενικα πολυ μεγαλο ξενερωμα για εναν ποδοσφαιριστη να μενει έξω απο το μεγαλο... παρτι και να αρκειται να παιζει μονο Ελλάδα. Αλλα ας μεινουμε ον τοπικ και οταν με το καλο βγει η λιστα το ξανασυζηταμε.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τι ωραίο που είναι το φόρουμ όταν υπάρχει αισιοδοξία. Και όλοι (σχεδόν) on-topic και δεν διαβάζουμε βλακείες.
Εμενα παλι με τρομαζει. Θυμιζει ωρολογιακη βομβα :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Σάβ 31 Αύγ 2024, 16:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

εγω ακουσα οτι καποιος ερχετε σημερα το βραδυ....το ακουσα απο πολιτικο προσωπο(αυτοδιοικηση) της πτολεμαιδας που εχει πολυ καλες σχεσεις με ΠΑΟΚ και ΙΒΑΝ,πετσι ΠΑΟΚ.....αυτος δεν λεει γενικα μπουρδες ειναι σοβαρο ατομο ....αλλα εχω ακουσει τοσα πολλα εδω που δεν λεω ονομα απλα ειπε οτι ερχετε το βραδυ......ελπιζω να εχει καλες πηγες.....θα ευχαριστηθουμε σχεδον ολοι αν ερθει..... :D :D
Άβαταρ μέλους
shearer4

Δημοσίευση από shearer4 »

Για τι θεση μιλαμε φιλε? Δεξι στοπερ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”