Pro Evolution Soccer
Re: Pro Evolution Soccer
Ωραιο το προ παιδια...Το νοικιασα για να το τεσταρω..
Καυλα ο ΠΑΟΚ..
Αλλα λιγη υπερβολη στα τρεξιματα τν εχει..Ο Βλανταν πολυ σφεντονας..
Αυτο που ειπε ο νασος με το 4-10-99 με εντυπωσιασε παρα πολυ.
Κατι τελευταιο..δεν ξερω γτ απο κοντα η καλτσεσ μου φενονται ριγε και απο μακρια μου εμφανιζονται σαν ασπρες..στο πλειστεισον 3.
Ξερει κανεις πως ανεβαζω τα γραφικα??
Καυλα ο ΠΑΟΚ..
Αλλα λιγη υπερβολη στα τρεξιματα τν εχει..Ο Βλανταν πολυ σφεντονας..
Αυτο που ειπε ο νασος με το 4-10-99 με εντυπωσιασε παρα πολυ.
Κατι τελευταιο..δεν ξερω γτ απο κοντα η καλτσεσ μου φενονται ριγε και απο μακρια μου εμφανιζονται σαν ασπρες..στο πλειστεισον 3.
Ξερει κανεις πως ανεβαζω τα γραφικα??
Help...!!
Δεν μου παίζει με τίποτα...!! Κάνω extract, αυτο που μου βγάζει (το iso) το κάνω mount με το Daemon (V4.09), κάνω εγκατάσταση του παιχνιδιού, βάζω το serial, αλλά όταν πάτάω έναρξη παιχνιδιού μου βγάζει αυτό...

Καμιά ιδέα...??
Δεν μου παίζει με τίποτα...!! Κάνω extract, αυτο που μου βγάζει (το iso) το κάνω mount με το Daemon (V4.09), κάνω εγκατάσταση του παιχνιδιού, βάζω το serial, αλλά όταν πάτάω έναρξη παιχνιδιού μου βγάζει αυτό...

Καμιά ιδέα...??
Θέλεις crack.
Σχετικά με το Pro μερικά λογάκια.
Υπάρχει το εξής όμορφο επάγγελμα.
Υπάρχει ένα team που γυρνάει τα περισσότερα γήπεδα του κόσμου έτσι ώστε να αφουγκραστεί το κοινό και να ηχογραφήσει συνθήματα έτσι ώστε να ενσωματωθούν στο παιχνίδι.
Επίσης στην έκδοση 5.0 τότε που έφερε την επανάσταση σαν game στον χώρο σαν ποδοσφαιράκι υπήρξαν περίπου 60000 διαζύγια στην Ιαπωνία.
Ο λόγος αυτονόητος....
Σχετικά με το Pro μερικά λογάκια.
Υπάρχει το εξής όμορφο επάγγελμα.
Υπάρχει ένα team που γυρνάει τα περισσότερα γήπεδα του κόσμου έτσι ώστε να αφουγκραστεί το κοινό και να ηχογραφήσει συνθήματα έτσι ώστε να ενσωματωθούν στο παιχνίδι.
Επίσης στην έκδοση 5.0 τότε που έφερε την επανάσταση σαν game στον χώρο σαν ποδοσφαιράκι υπήρξαν περίπου 60000 διαζύγια στην Ιαπωνία.

Ο λόγος αυτονόητος....
Thnks Gash!
To οποίο crack...?? Google it που λένε και οι Αμερικάνοι...?? Ώς crack PES 2010...??
To οποίο crack...?? Google it που λένε και οι Αμερικάνοι...?? Ώς crack PES 2010...??

Μπορεί crack να μη βρίσκω... Αλλά απο (γ)ιους και κόρες άλλο τίποτα εκεί...!!

οταν κανεις αποσυμπιεση το iso στον ιδιο φακελο με το αρχειο για την εγκατασταση εχει εναν αλλο φακελο κρακ.μεσα σε αυτον εχει την εφαρμογη του παιχνιδιου
-
Ρε παιδια λιγη βοηθεια και σε μενα!Κατεβασα κι εγω το παιχνιδι,παω να κανω εγκατασταση και μου ζηταει κωδικο!Ο κωδικος ειναι ενας?Υπαρχουν πολλοι?Τι γινεται?Ο τυπος που το ανεβασε δεν γραφει κατι σχετικο και δεν μπορω να βρω ακρη...Ηeeelp!!!Please...
-
Ρε παιδια καποιος ας βοηθησει...Αφανακτησα!Κριμα ειναι να εχεις κατεβασει το παιχνιδι και να μην μπορεις να το απολαυσεις...
- paok4kyriakos
Αν μπορεί κάποιος (novito) να ανεβάσει απο τα Σπορ του Βορρα της Πέμπτης τις σελιδες του προ!
25 years later pm
Κυριακο μας γ@μας, αλλα τεσπα... ΠΑΟΚ εισαι, σε λιγο θα το ποσταρω...
Κυριακο μας γ@μας, αλλα τεσπα... ΠΑΟΚ εισαι, σε λιγο θα το ποσταρω...
- paok4kyriakos
- Μπαρκαρούτσος
Ρε αδέρφια, ξέρει κανείς κάποια καλή κάρτα γραφικών (καλή από άποψη επίδοσης + αξίας) για να μπορεί να "σηκώσει" το PES 10??? Μόνο αυτό με λείπει, τα υπόλοιπα τα 'χω.
Τα μυαλά μου πονάνε, θέλω επιτέλους να παίξω με έτοιμο Π.Α.Ο.Κ.!!
Τα μυαλά μου πονάνε, θέλω επιτέλους να παίξω με έτοιμο Π.Α.Ο.Κ.!!