Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
-
panpangr77
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Εγω πιστεύω Ράφα και Νάσμπεργκ θα φύγουν.
Για μένα η λίστα θα είναι αυτή.
Κοτάρσκι,Οττο, Κετζιορα,DC,DC,Μπαμπα,Καμαρα,Οζντοεφ,ΜC,MC
Ντεσπόντοφ,Ζιβκοβιτς,Ταισον,Τισουνταλι,Τσαλοφ,Μπραντον
και αλλος ένας.
Δηλαδη θεώρω Σβαμπ-Μουργκ-Βιειρινια-Σαστρε-Σορετιρε-Γκομες θα παλέψουν για μία θέση.
Θα εξαρτηθεί και πότε θα έρθουν οι δύο σεντερ μπακ και τα δύο χαφ και με τι καθεστώς δανεικοι ,ελευθεροι,αγορά.
και αλλος ένας.
Δηλαδη θεώρω Σβαμπ-Μουργκ-Βιειρινια-Σαστρε-Σορετιρε-Γκομες θα παλέψουν για μία θέση.
Θα εξαρτηθεί και πότε θα έρθουν οι δύο σεντερ μπακ και τα δύο χαφ και με τι καθεστώς δανεικοι ,ελευθεροι,αγορά.
Ο Μποβέ ρε παιδία έχει προτάσεις απ το νησί. Καταρχήν είναι παίκτης επιπέδου Πρήμιερ. Είναι δυνατόν να έρθει εδώ;
Καλά κάνουμε και το προσπαθούμε γιατί η Ρόμα δεν θέλει να τον πουλήσει, απλά να τον δανείσει. Οι Αγγλοι λογικά θέλουν να τον αγοράσουν. Αλλά αυτή η κίνηση πρέπει να έχει μηδενική πιθανότητα επιτυχίας.
Τέλος πάντων, το έγραφα για Ζιγκό (και τον άλλο αγαπημένο μας) οτι θα κάτσουν στα συμβόλαιά τους μπάς και οι ομάδες τους τους αποζημιώσουν και τους αφήσουν ελεύθερους την τελευταία στιγμή. Έχει πολύ ψωμί ακόμη, μήν τους ξεγράφετε.
Καλά κάνουμε και το προσπαθούμε γιατί η Ρόμα δεν θέλει να τον πουλήσει, απλά να τον δανείσει. Οι Αγγλοι λογικά θέλουν να τον αγοράσουν. Αλλά αυτή η κίνηση πρέπει να έχει μηδενική πιθανότητα επιτυχίας.
Τέλος πάντων, το έγραφα για Ζιγκό (και τον άλλο αγαπημένο μας) οτι θα κάτσουν στα συμβόλαιά τους μπάς και οι ομάδες τους τους αποζημιώσουν και τους αφήσουν ελεύθερους την τελευταία στιγμή. Έχει πολύ ψωμί ακόμη, μήν τους ξεγράφετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Τρί 27 Αύγ 2024, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο κολει κ φέτος κ πέρυσι βασικός ήταν στη Μπεσίκτας, δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται κακή περίπτωση. Τη φάση με τις ηλικίες επίσης δεν τη καταλαβαίνω, το ότι κάποιοι δίνουν λάθος ηλικία δεν σημαίνει ότι το κάνουν όλα. 33 εμφανίσεις 8 γκολ πέρυσι άσχημα είναι;boogeyman77 έγραψε:Έτσι ακριβώς.Ο Bakayoko είναι σε ελεύθερη πτώση εδώ και πολλά χρόνια.Ο δε Colley, εγώ αν βγω για καφέ μαζί του που είμαι 48, χαλαρά με κάνεις για γιό του!!! Δεν ξέρω....πως τα καταφέρνουν οι μπαγάσες από εκεί που είμαστε μες στην γκαβλα με πρωτάθλημα, παραμονή Ντελια και απόκτηση Chalov, TT & Shola να μας προσγειώνουν απότομα στην ξενερα με Meiteιαδα, πώληση Κουλιερακη και κατάληξη μεταγραφών ξεπεσμενων ποδοσφαιριστών...... μιλάμε για τρελό ταλέντο. Χαρά στο κουράγιο του του Razvan.Δεν ξέρω ποιός άλλος προπονητής θα είχε αντέξει αυτή την φαρσοκωμωδία.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ο Baba ήταν 26 και η πτώση του οφειλόταν σε σοβαρό τραυματισμό.Καμμια σχέση με τους άλλους δύο.
Εννοειται πως όχι . Γενικά αν δε δω βιντεο της ΠΑΕ με παρουσίαση παικτη, δεν πιστευω τίποτε. Τις φήμες παρουσιάζουμε για να γίνεται συζήτηση.boogeyman77 έγραψε:Καλά μην δένεις και σκοινί κορδόνι ότι βλέπεις σε εκτιμήσεις στο transfermarkt.Πέρσι μας έδινε 68 % για απόκτηση του Maradonajoss έγραψε:Οι εκτιμήσεις του transfermarkt στα rumors ειναι :
1. Gigot και Tahirovic 35%
2. Bove 70%
3. Colley 87%![]()
![]()
Με την προυποθεση οτι θα κανουμε 3 μεταγραφες ξενων θα πρεπει οσοι ειναι εκτος(Νασμπεργκ,Τζοναθαν,Σορετιρε,Σαματτα) να μεινουν εκτος και επιπλεον να μεινουν εξω 3 απο τους Βιειρινια,Μουργκ,Ραφα,Τομας....μεχρι 3 αλλαγες στην λιστα επιτρεπονται ,αρα δεν νομιζω να κανουμε και 4η κινηση αν δεν μπορουμε να τον δηλωσουμε στην λιστα παρα μονο αν ειναι καποιος γηγενης(Λιαβας)zarathustra79 έγραψε:ΟΚ θα πάρουμε 2 κεντρικούς αμυντικούς και 2 κεντρικούς χαφ. Δηλαδή το ρόστερ θα διαμορφωθεί κάπως έτσι:
GK Kotarski Τσιφτσής Μοναστιρλής
DR Otto Sastre Vieirinha
DCR Kedziora DC Θυμιάνης
DCL DC Μιχαηλίδης Nasberg
DL Baba Gomez R. Soares
MC MC Schwab Ozdoev
MC Camara MC
AMR Zivkovic Despodov
AMC Κωνσταντέλιας Murg
AML Taison Shoretire
ST Chalov Tissoudali Brandon
Δηλαδή 5 γηγενείς και 24 ξένοι. Από τους οποίους μπορούν να δηλωθούν το πολύ 17. Και οκ ας βγάλουμε Vieirinha, Nasberg, Soares (ή Gomez), Ozdoev (??), Shoretire. Θα πρέπει να κοπούν και άλλοι 2 για να φτάσουμε στους 17.
Δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του Lucescu το βράδυ πριν την υποβολή της λίστας για την ευρώπη...
To 90% θεμα λεφτων ειναι.Το ιδιο θα ελεγα για Τετε,Πελιστρι.Magpies4 έγραψε:Ο Μποβέ ρε παιδία έχει προτάσεις απ το νησί. Καταρχήν είναι παίκτης επιπέδου Πρήμιερ. Είναι δυνατόν να έρθει εδώ;
Ενδιαφέρον το πως θα ολοκληρωθεί το ρόστερ μας.
Αν ήμουν πάντως Σαββίδης , όντας τέρμα άμπαλος που είμαι , θα επέβαλα 1 νέο από τις ακαδημίες στην ομάδα στο χρονικό σημείο που είμαστε. Είτε ως 5ο χαφ ή 5ο στοπερ ή πλαϊνό αμυντικό.
Ακόμα κι αυτή η απόφαση στοίχιζε ( όσο μπορεί να στοιχίσει ο 5ος παίκτης) θα επέβαλλα έναν παίκτη από την ομάδα.
Για παράδειγμα : Δεν έχουμε Τσιγγάρα για 5ο ; Ανέβασε έναν από κάτω.
Έφυγε Εκονγκ και Κουλιεράκης ; Παίρνεις ένα καλό ξένο κι ανεβάζεις ένα δικό σου. Αν θες αντικατέστησε και το Νασμπεργκ.
Τέλοσπαντων , σε αυτά τα θέματα είμαι πλήρως ταυτισμένος με τον tad.
To πρώτο μου άγχος αφού έφυγε ένα Κ είναι πως θα βγάλω το επόμενο. Είναι σημαντικότερο να βρεις το επόμενο Κ από το να κάνεις ντε και καλά πάλι πρωταθλητισμό. Πρωταθλητισμός δίχως σταθερή ροή παικτών από κάτω προς τα πάνω δε μπορεί να γίνει με διατηρίσιμο ,οικονομικά, τρόπο.
Για τους ξένους δε λέω κάτι , είμαι βέβαιος ότι θα έρθουν αξιόλογα βιογραφικά.
Αν ήμουν πάντως Σαββίδης , όντας τέρμα άμπαλος που είμαι , θα επέβαλα 1 νέο από τις ακαδημίες στην ομάδα στο χρονικό σημείο που είμαστε. Είτε ως 5ο χαφ ή 5ο στοπερ ή πλαϊνό αμυντικό.
Ακόμα κι αυτή η απόφαση στοίχιζε ( όσο μπορεί να στοιχίσει ο 5ος παίκτης) θα επέβαλλα έναν παίκτη από την ομάδα.
Έφυγε Εκονγκ και Κουλιεράκης ; Παίρνεις ένα καλό ξένο κι ανεβάζεις ένα δικό σου. Αν θες αντικατέστησε και το Νασμπεργκ.
To πρώτο μου άγχος αφού έφυγε ένα Κ είναι πως θα βγάλω το επόμενο. Είναι σημαντικότερο να βρεις το επόμενο Κ από το να κάνεις ντε και καλά πάλι πρωταθλητισμό. Πρωταθλητισμός δίχως σταθερή ροή παικτών από κάτω προς τα πάνω δε μπορεί να γίνει με διατηρίσιμο ,οικονομικά, τρόπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τρί 27 Αύγ 2024, 15:33, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Γιατι δεν του αρέσει η φάτσα του. Πόσο πιο καθαρά να στο πει;george188 έγραψε:Ο κολει κ φέτος κ πέρυσι βασικός ήταν στη Μπεσίκτας, δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται κακή περίπτωση. Τη φάση με τις ηλικίες επίσης δεν τη καταλαβαίνω, το ότι κάποιοι δίνουν λάθος ηλικία δεν σημαίνει ότι το κάνουν όλα. 33 εμφανίσεις 8 γκολ πέρυσι άσχημα είναι;boogeyman77 έγραψε:Έτσι ακριβώς.Ο Bakayoko είναι σε ελεύθερη πτώση εδώ και πολλά χρόνια.Ο δε Colley, εγώ αν βγω για καφέ μαζί του που είμαι 48, χαλαρά με κάνεις για γιό του!!! Δεν ξέρω....πως τα καταφέρνουν οι μπαγάσες από εκεί που είμαστε μες στην γκαβλα με πρωτάθλημα, παραμονή Ντελια και απόκτηση Chalov, TT & Shola να μας προσγειώνουν απότομα στην ξενερα με Meiteιαδα, πώληση Κουλιερακη και κατάληξη μεταγραφών ξεπεσμενων ποδοσφαιριστών...... μιλάμε για τρελό ταλέντο. Χαρά στο κουράγιο του του Razvan.Δεν ξέρω ποιός άλλος προπονητής θα είχε αντέξει αυτή την φαρσοκωμωδία.
- navigator11
Εν τω μεταξύ τα 32 για σέντερ μπακ εν έτει 2024 αφήνουν περιθώριο, υπό προϋποθέσεις εννοείται, στον παίχτη να παίξει ακόμα 3-4 χρόνια χαλαρά σε άκρως αξιοπρεπές επίπεδο.
Θεωρώ δύσκολο να αφήσει εκτός και Μουργκ και Σωτηρη οι οποίοι παίζουν στην ίδια γραμμή και πίσω απο τον φορ.panpangr77 έγραψε:Εγω πιστεύω Ράφα και Νάσμπεργκ θα φύγουν.
και αλλος ένας.
Μόνο με τους Ντελια Ταισον Ζιφκο και Ντεσπο δεν βγαινει η αριθμητικη για 3 θεσεις μεσοεπιθετικα. Τον Ταρικ δεν τον βαζω εδω γιατι και ο ιδιος ο Ραζβαν δηλωσε οτι τον προοριζει κυριως για φορ. Αν και ο Ραζβαν λατρευει τον Μουργκ θεωρω πιο λογικο να αφησει αυτον εκτος και να βαλει μεσα τον Σολα ο οποιος παροτι οχι ετοιμος 100% μπορει να προσφερει κατα την γνωμη μου πολλα περισσοτερα απο τον χρησιμο και εργατικο Μουργκ.
Αυτο που θα έχει ενδιαφέρον είναι να δουμε τι θα κανει με τους φορ. Αν δεν μπορει δηλαδη να βγαλει καποιον αλλον απο αλλου και μεινει στο τελος ενας υποψηφιος για να βγει εκτος, δεν θα μου εκανε εντυπωση να εβγαζε εκτος τον Μπραντον. Κι αυτο παρολο που χαιρει τεραστιας εκτιμησης απο τον προπονητη του. Αυτο το σκεφτηκα γιατι νομιζω οτι 2 φορ για τα πρωτα 8 ευρωπαικα ειναι μια χαρα. Και προφανως απο τους Τσαλοφ και Ταρικ δεν υπαρχει καμια περιπτωση να αφησει καποιον εκτος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Logistis την Τρί 27 Αύγ 2024, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό πιστεύω θα γινόταν αν ερχόταν ο Ζιγκο που παίζει και στις δύο θέσεις. Και θα ανέβαινε ο Κώτταςgiapas έγραψε:Ενδιαφέρον το πως θα ολοκληρωθεί το ρόστερ μας.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
makispaspartou
Μερικοί μπερδεύεστε.. και μηδενίζετε…
Το πιο επιτυχημένο μεταγραφικά καλοκαίρι ήταν ένας Μειτε και ένας Ζιγκο μακρυά, ώστε τώρα να περιμένουμε τον τζέρτζελο με τις τελευταίες μπαμ μπουμ πινελιές.
Επίσης το πιο επιτυχημένο καλοκαίρι με πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν κάποια δευτερόλεπτα και μια κόντρα ανάποδη μακρυά ώστε τώρα να περιμένουμε μπαμ μπουμ από το πολύ πάνω ράφι.
Θέλω να πιστεύω ότι θα επικρατήσει η λογική , θα πάρουμε ένα χάφ και ένα στόπερ με δεδομένη ποιότητα και χωρίς ρίσκο και ίσως έξτρα αμυντικό η και έξτρα χάφ σαν δωράκι Σαββιδη.
Εγώ πρώτα θα ήθελα να μου ανακοινώσουν Μειτε και Ζιγκο να ησυχάσω και μετά ας φέρουν και Μποβε και όποιον άλλον τους κάτσει σαν μπαμ μπουμ.
Το πιο επιτυχημένο μεταγραφικά καλοκαίρι ήταν ένας Μειτε και ένας Ζιγκο μακρυά, ώστε τώρα να περιμένουμε τον τζέρτζελο με τις τελευταίες μπαμ μπουμ πινελιές.
Επίσης το πιο επιτυχημένο καλοκαίρι με πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν κάποια δευτερόλεπτα και μια κόντρα ανάποδη μακρυά ώστε τώρα να περιμένουμε μπαμ μπουμ από το πολύ πάνω ράφι.
Θέλω να πιστεύω ότι θα επικρατήσει η λογική , θα πάρουμε ένα χάφ και ένα στόπερ με δεδομένη ποιότητα και χωρίς ρίσκο και ίσως έξτρα αμυντικό η και έξτρα χάφ σαν δωράκι Σαββιδη.
Εγώ πρώτα θα ήθελα να μου ανακοινώσουν Μειτε και Ζιγκο να ησυχάσω και μετά ας φέρουν και Μποβε και όποιον άλλον τους κάτσει σαν μπαμ μπουμ.