Ingason, Jaba? Εκτος αν μιλαμε για προσφατα. Επισης, δε το θεωρω και τοσο κακο αυτο που λες για τις ρητρες. Επιχειρηση ειναι γιαυτους που αποφασιζουν πχ Γκονταροβα και ειναι λογικο να θελει να παρει παικτη που θα μπορεσει να πουλησει μετα. Οποτε οταν ειναι πληρωθει ρητρα πρεπει ή να ειναι χαμηλή ή να υπαρχει προοπτικη μεταπώλησης. Φυσικα αν κανουμε τις πραξεις ξερουμε ποιον παικτη μπορουμε και ποιον οχι να κρατησουμε. πχ μια ρητρα 12 εκατομμυριων ειναι προβληματικη για το πρωταθλημα μας. Γιατι οταν θελησουμε να πουλησουμε τον παικτη θα πρεπει να βγαλουμε κατι και εμεις. Οποτε πρεπει και ο παικτης να βγαλει ματια..boogeyman77 έγραψε:Αυτές ήταν αστείες ρήτρες των 450 και 300 χιλιάδων που τις πληρώνει και μικρομεσαιος στην Ελλάδα.Σοβαρη νορμάλ ρήτρα δεν πληρώσαμε.Mitsospaoki4 έγραψε:Κεντζιορα, Σαστρεblack death έγραψε:Αυτη η μανια με τις οψιον (λογικες και μη) οταν δεν έχουμε πληρώσει ποτε οψιον για παίχτη...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- black_star_ninja
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- navigator11
Βλέπω κατά Παρασκευή οριστικό δώσιμο χεριών με Μπακαγιόκαρο και να νιώθουν μέχρι και ανακούφιση αρκετοί εδώ μέσα.

Η παρτιδα ποκερ πλησιαζει στον τέλος της. Σε λίγο κάθε παικτης θα δειξει τα χαρτια του.
Εγώ είμαι κάθετα αρνητικός για Μπακαγιόκο αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα.
Αν έρθει μακάρι να τα πάει εξαιρετικά και να προσφέρει όσα ο προκάτοχος του.
Εγώ βλέπω Μποβέ, Ταχιροβιτς, Ζιγκο και Κολλεϋ και τρελή γκρίνια γιατί ξοδέψαμε πολλά, πως θα παίξουν όλοι αυτοί κλπ.
με ανησυχεί πολύ το ότι όλοι όσοι ακούγονται, έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους
το συμβόλαιο του σαμάτα, που είναι και υψηλό, θα το πλερώνουμε όλη τη χρονιά?
το συμβόλαιο του σαμάτα, που είναι και υψηλό, θα το πλερώνουμε όλη τη χρονιά?
Καταλαβαίνω πλήρως το προβληματισμό του Σουριναμέζου .
Είναι η μόνη αρνητική μου σκέψη (ανάμεσα σε πολλές θετικές) όταν βλέπω το Καμαρά.
Έχει συνηθίσει , είναι το στυλ του να παίζει σε πιο υψηλό τέμπο και με άμεσο ποδόσφαιρο. Αυτό έρχεται σε αντίθεση από το υπομονετικό και δομημένο τρόπο που προσπαθούσε η ομάδα πέρυσι να φέρει τη μπάλα κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Βέβαια το ότι με τα περσινα υλικά βγήκε εκείνο το φαγητό , δε πάει να πει ότι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα παίζαμε και φέτος.
Με το παραπάνω σκεπτικό , ο Μειτε κουμπώνει 100% και συμπληρώνει τον Καμαρά.
Ο μικρός Ιταλός όχι τόσο , έστω κι αν προοπτική είναι σαφώς υψηλότερη από τον Μειτε.
Νομίζω αυτό που θέλω είναι δανεισμός Μειτε ( δε μου αρέσει η προοπτική 3ετιας μαζί του) και να το αξιολογήσουμε καλύτερα το χειμώνα και του χρόνου.
Είναι η μόνη αρνητική μου σκέψη (ανάμεσα σε πολλές θετικές) όταν βλέπω το Καμαρά.
Έχει συνηθίσει , είναι το στυλ του να παίζει σε πιο υψηλό τέμπο και με άμεσο ποδόσφαιρο. Αυτό έρχεται σε αντίθεση από το υπομονετικό και δομημένο τρόπο που προσπαθούσε η ομάδα πέρυσι να φέρει τη μπάλα κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Βέβαια το ότι με τα περσινα υλικά βγήκε εκείνο το φαγητό , δε πάει να πει ότι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα παίζαμε και φέτος.
Ο μικρός Ιταλός όχι τόσο , έστω κι αν προοπτική είναι σαφώς υψηλότερη από τον Μειτε.
Νομίζω αυτό που θέλω είναι δανεισμός Μειτε ( δε μου αρέσει η προοπτική 3ετιας μαζί του) και να το αξιολογήσουμε καλύτερα το χειμώνα και του χρόνου.
- navigator11
Το
Το γράφω αυτό για Μπακαγιοκο, Τζον, με τη λογική ότι το τζογάρισμα πάντα έχει απρόβλεπτες συνέπειες και προεκτάσεις, θετικές ή αρνητικές. Κι εδώ που φτάσαμε μιλάμε πλέον για πολύ χοντρό τζογάρισμα. Με το ενδεχόμενο που γράφτηκε και πιο πριν, δεδομένου πως τέτοιες στιγμές απολύτως τίποτα δεν μπορεί να λογίζεται ως δεδομένο (εν προκειμένω η διαθεσιμότητα Μπακαγιοκο μέχρι τέλους) πάντα να υπάρχει η περίπτωση να μην έχουμε στο τέλος ούτε για ταξί για να γυρίσουμε σπίτι από το καζίνο να μη φαντάζει απίθανο.
JohnDag έγραψε:Εγώ είμαι κάθετα αρνητικός για Μπακαγιόκο αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα.
Το γράφω αυτό για Μπακαγιοκο, Τζον, με τη λογική ότι το τζογάρισμα πάντα έχει απρόβλεπτες συνέπειες και προεκτάσεις, θετικές ή αρνητικές. Κι εδώ που φτάσαμε μιλάμε πλέον για πολύ χοντρό τζογάρισμα. Με το ενδεχόμενο που γράφτηκε και πιο πριν, δεδομένου πως τέτοιες στιγμές απολύτως τίποτα δεν μπορεί να λογίζεται ως δεδομένο (εν προκειμένω η διαθεσιμότητα Μπακαγιοκο μέχρι τέλους) πάντα να υπάρχει η περίπτωση να μην έχουμε στο τέλος ούτε για ταξί για να γυρίσουμε σπίτι από το καζίνο να μη φαντάζει απίθανο.
Έστω πως έρχεται ως δανεικός ένας από τους δυο μικρούς. Αν δεν μας βγει, μικρό το κακό. Κυρίως αγωνιστικό.
Αν βέβαια μας βγει, είμαι κάθετα αντίθετος στο να μην πληρωθεί η ρήτρα του. Να μπούμε ξανά στο τρυπάκι της επαναδιαπραγμάτευσης και το κλασικό σύστημα "ΠΑΟΚ".
Σου βγαίνει ο Μποβέ; Πηγαίνεις σκας τα 6 και τον κρατάς. Τελειώσαμε. Και μάλιστα αυτό θα πρέπει να είναι εξολοκλήρου στο χέρι του ΠΑΟΚ. Όχι να πρέπει να αποφασίσει και ο παίκτης και αν δεν ψήνεται να μην μείνει.
Για ποιο λόγο να μπαίνει η ρήτρα αν έχουμε να μιλήσουμε μετά ξανά και με τον παίκτη;
Από την άλλη έστω πως έρχεται με αγορά ο Μπακαγιόκο. Αν δεν μας βγει, ούτε μεταπωλητική αξία έχει, ούτε θα τον ξεφορτωθείς τόσο εύκολα (εδώ τον Μουργκ παλεύαμε 4 χρόνια να τον διώξουμε και τελικά ανανέωσε..) και εκτός από αγωνιστικό κόστος θα έχεις και οικονομικό.
Οπότε ακόμα και να αφήσουμε στην άκρη την τωρινή αγωνιστική τους κατάσταση, όπου οι μικροί είναι πάνω στη κ@υλα τους για ποδόσφαιρο και εξέλιξη και ο άλλος το έχει γυρίσει στη... μόδα, ρισκάρουμε ακόμα περισσότερο και στο οικονομικό κομμάτι.
ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΟΧΟΝΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΟΤΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.
Αν βέβαια μας βγει, είμαι κάθετα αντίθετος στο να μην πληρωθεί η ρήτρα του. Να μπούμε ξανά στο τρυπάκι της επαναδιαπραγμάτευσης και το κλασικό σύστημα "ΠΑΟΚ".
Σου βγαίνει ο Μποβέ; Πηγαίνεις σκας τα 6 και τον κρατάς. Τελειώσαμε. Και μάλιστα αυτό θα πρέπει να είναι εξολοκλήρου στο χέρι του ΠΑΟΚ. Όχι να πρέπει να αποφασίσει και ο παίκτης και αν δεν ψήνεται να μην μείνει.
Για ποιο λόγο να μπαίνει η ρήτρα αν έχουμε να μιλήσουμε μετά ξανά και με τον παίκτη;
Από την άλλη έστω πως έρχεται με αγορά ο Μπακαγιόκο. Αν δεν μας βγει, ούτε μεταπωλητική αξία έχει, ούτε θα τον ξεφορτωθείς τόσο εύκολα (εδώ τον Μουργκ παλεύαμε 4 χρόνια να τον διώξουμε και τελικά ανανέωσε..) και εκτός από αγωνιστικό κόστος θα έχεις και οικονομικό.
Οπότε ακόμα και να αφήσουμε στην άκρη την τωρινή αγωνιστική τους κατάσταση, όπου οι μικροί είναι πάνω στη κ@υλα τους για ποδόσφαιρο και εξέλιξη και ο άλλος το έχει γυρίσει στη... μόδα, ρισκάρουμε ακόμα περισσότερο και στο οικονομικό κομμάτι.
ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΟΧΟΝΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΟΤΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.
Φέρτε Μειτε ρε να τελειωνουμε
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
H αμήχανη στιγμή που ο αδερφός του Μπακαγιόκο λέγεται Σουαλιο ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ
Να τολμησω μια προβλεψη ?
Θα ανακοινωθούν με την σειρα,
-Κολευ
-Μειτε ή Μπακαγιοκο
-Στοπερ που δεν ακούστηκε το όνομα του καθόλου η Λιαβας.
Προβλεψη ειναι μην πεσετε να με φατε
Θα ανακοινωθούν με την σειρα,
-Κολευ
-Μειτε ή Μπακαγιοκο
-Στοπερ που δεν ακούστηκε το όνομα του καθόλου η Λιαβας.
Προβλεψη ειναι μην πεσετε να με φατε
Δεύτερο στόπερ θέλουμε, μετά τον Colley. Ο Λιάβας δεν είναι στόπερ, δεξί μπακ ή κατ' ανάγκη αμυντικό χαφ είναι.
Κι εγώ ελπίζω το σενάριο που παίχτηκε να είναι το εξής: Να στράβωσε η Διοίκηση με τα ήξεις αφίξεις του Μειτέ και να έβαλε βέτο για την απόκτησή του, να επέμεινε ο Ράζβαν ότι τον θέλει και να συμβιβάστηκαν στον δανεισμό.giapas έγραψε:Καταλαβαίνω πλήρως το προβληματισμό του Σουριναμέζου .
Το δίδυμο Μεϊτέ - Καμαρά δεν έχει ρίσκο (ούτε αγωνιστικό ούτε από πλευράς ταιριάσματος χαρακτήρων στην ομάδα) και είναι δεδομένο ότι δεν βλέπει κανέναν στην Ελλάδα και μπορεί να σταθεί σε τοπ επίπεδο στην Ευρώπη.
Μπακαγιόκο τεράστιο στοίχημα να ποντάρεις στο restart του, δεν έχει νόημα σαν κίνηση, πιστεύω ο Ράζβαν να μην υποχωρήσει.
Για Μπόβε δεν τον ξέρω τον παίκτη, μπορεί να είναι παικταράς όπως λένε πολλοί αλλά συμμερίζομαι τους προβληματισμούς. Στα βιντεάκια που είδα κάνει φοβερά τάκλιν, δυστυχώς όμως οι Φωτιάδες και Σιδηρόπουλοι πάνω από τα μισά θα τα σφυρίζουν φάουλ.
Blackgr4 έγραψε:Έστω πως έρχεται ως δανεικός ένας από τους δυο μικρούς. Αν δεν μας βγει, μικρό το κακό. Κυρίως αγωνιστικό.

Τα θέτε και τα λέτε αυτά τα πράγματα;