Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- PAOK_Antarctica
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Πωπω, καλά λένε ότι τα πτυχία δεν κάνουν τον άνθρωπο.
Τς τς τς...
Τς τς τς...
Ναι, ναι, αυτομπανάρεσαι μέχρι να εμφανιστείς με άλλον λογαριασμό. Τους προηγούμενούς σου λογαριασμούς τούς θυμάσαι;MSc in Football έγραψε:Κοίτα, θεωρούσα πως υπάρχουν σοβαροί mods εδώ μέσα, όπως εσείς οι δύο και φυσικά αξιόλογα μέλη.
Απ'τη στιγμή που κι εσείς μιλάτε σαν καράβλαχοι καραβανάδες και μπάτσοι , δεν έχω λόγο να συνεχίσω εδώ. Οσοι γουστάρουν να συνεχίσουν να διαβάζουν γελοίες απειλές απο καράβλαχους μοντς ας συνεχίσουν.
Αυτομπανάρομαι.
- Μπαρκαρούτσος
Κρίμας. Ακόμα δεν πρόλαβα να ξεπεράσω το ότι αυτοεξορίστηκε πριν 3 μέρες.
Miles γιατι το κανεις αυτό?
Δεν υπάρχουν mod που ειναι υπευθυνοι να το κρινουν αυτο?
Υπαρχουν
Μια χαρα την κανουν την δουλεια τους, οπως αυτοι κρινουν καλυτερα
Οποιος δεν του αρεσει, φευγει ή τον φευγουν, τοσο απλα
Εσυ γιατι ασχολεισαι με αυτο?
Ειλικρινης απορια
Πιο εποικοδομητικο δεν θα ήταν, αν ηθελες να γινεις mod, να στειλεις ένα mail και να το ζητησεις, ωστε να βοηθησεις στην προσπαθεια π γινεται, μιας κ ο χρονος ειναι πολύτιμος κ περιορισμενος, χωρις να περισσευει σε κανεναν ?
Την σκεψη μου εκφραζω
Δεν υπάρχουν mod που ειναι υπευθυνοι να το κρινουν αυτο?
Υπαρχουν
Μια χαρα την κανουν την δουλεια τους, οπως αυτοι κρινουν καλυτερα
Οποιος δεν του αρεσει, φευγει ή τον φευγουν, τοσο απλα
Εσυ γιατι ασχολεισαι με αυτο?
Ειλικρινης απορια
Πιο εποικοδομητικο δεν θα ήταν, αν ηθελες να γινεις mod, να στειλεις ένα mail και να το ζητησεις, ωστε να βοηθησεις στην προσπαθεια π γινεται, μιας κ ο χρονος ειναι πολύτιμος κ περιορισμενος, χωρις να περισσευει σε κανεναν ?
Την σκεψη μου εκφραζω
Το πραγματικό ερώτημα είναι τι μπορεί να κουβαλαει στην κεφάλα του καποιος που εχει φάει 400 μπαν και συνεχίζει να ζαλίζει τον κόσμο με την πάρτη του, σε ενα χωρο που δεν του αρεσουν ουτε οι μοντς, ουτε τα μελη ουτε αυτα που γράφονται.
Τι είδους βίτσιο είναι αυτό?
Τι είδους βίτσιο είναι αυτό?
Φίλε Special 4 αυτό που κάνει ο Miles , ο τολαρος , ο PAOK_Antarctica κτλ κτλ είναι να ασχολούνται μόνιμα αρνητικά με το τι κάνουν οι άλλοι εδώ μέσα, σπάνια θα δεις δικιά τους τοποθέτηση για τον ΠΑΟΚ, μπήκαν τώρα με τον Μπαναρούτσο και πανηγυρίζουν που μπαναρίστικε μόνιμα ένα μέλος.
Βλέπεις αμέσως πολλά για τον χαρακτήρα τους.
Αυτό δεν το έβλεπες στο φόρουμ επί εποχές Ολιβάρες τότε που ο Γκίκα ο μικρός Γιαννάκης πήγαινε σχολείο.
Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει είναι κακή εικόνα.
Δεν γίνεται να αφήνεις ατιμώρητους αυτούς που πανηγυρίζουνε ειρωνικά εδώ μέσα όταν φεύγει κάποιος.
Έκανα πριν καιρό ένα κοινωνικό πείραμα επειδή δεχόμουν από την συγκεκριμένη ομάδα επιθέσεις με ύβρις και από τον Μπλακ που τον έκαναν τώρα μοντ. Με παρότρυναν και άλλοι να το κάνω είναι αλήθεια αυτό το κοινωνικό πείραμα .
Είπα θα το παίξω το κοριτσάκι με τα σπίρτα καημένος να δω τι χαρακτήρες είναι θα με λυπηθούν έχουν αρχές ? Έτσι που έγραψα ότι είμαι ένας ΑΜΕΑ βετεράνος στρατιωτικός.
Κάποιοι προς τιμή τους γύρισαν και μου ζήτησαν συγνώμη σε πληροφορώ και σταμάτησαν!!!! κάποιοι άλλοι δυστυχώς βγήκαν και είπαν επειδή είσαι ΑΜΕΑ δεν σημαίνει ότι έχεις παραπάνω δικαιώματα από εμάς που δεν είμαστε. Αυτό το κοινωνικό πείραμα λέει πολλά. Πάρα πολλά .
Τίποτα άλλο δεν έχω να γράψω εύχομαι υγεία και ειρήνη σε όλους . και ας δούνε λίγο με θετική ενέργεια τα πράγματα στην ζωή και να αλλάξουν. είτε είμαι εγώ στο φορουμ ή όχι δεν έχει σημασία.
Βλέπεις αμέσως πολλά για τον χαρακτήρα τους.
Αυτό δεν το έβλεπες στο φόρουμ επί εποχές Ολιβάρες τότε που ο Γκίκα ο μικρός Γιαννάκης πήγαινε σχολείο.
Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει είναι κακή εικόνα.
Δεν γίνεται να αφήνεις ατιμώρητους αυτούς που πανηγυρίζουνε ειρωνικά εδώ μέσα όταν φεύγει κάποιος.
Έκανα πριν καιρό ένα κοινωνικό πείραμα επειδή δεχόμουν από την συγκεκριμένη ομάδα επιθέσεις με ύβρις και από τον Μπλακ που τον έκαναν τώρα μοντ. Με παρότρυναν και άλλοι να το κάνω είναι αλήθεια αυτό το κοινωνικό πείραμα .
Είπα θα το παίξω το κοριτσάκι με τα σπίρτα καημένος να δω τι χαρακτήρες είναι θα με λυπηθούν έχουν αρχές ? Έτσι που έγραψα ότι είμαι ένας ΑΜΕΑ βετεράνος στρατιωτικός.
Κάποιοι προς τιμή τους γύρισαν και μου ζήτησαν συγνώμη σε πληροφορώ και σταμάτησαν!!!! κάποιοι άλλοι δυστυχώς βγήκαν και είπαν επειδή είσαι ΑΜΕΑ δεν σημαίνει ότι έχεις παραπάνω δικαιώματα από εμάς που δεν είμαστε. Αυτό το κοινωνικό πείραμα λέει πολλά. Πάρα πολλά .
Τίποτα άλλο δεν έχω να γράψω εύχομαι υγεία και ειρήνη σε όλους . και ας δούνε λίγο με θετική ενέργεια τα πράγματα στην ζωή και να αλλάξουν. είτε είμαι εγώ στο φορουμ ή όχι δεν έχει σημασία.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εσύ ποιο παλιό μέλος είσαι που από εποχή ολιβαρες και τον μικρό Γιαννάκη που πήγαινε σχολείο τους θυμάσαι;
-
Παιδια γιατι τρωγεστε ετσι? Μην ξεχναμε οτι εδω μεσα ειμαστε για τον ΠΑΟΚ, ας μην αναλωνεστε στα μεταξυ σας.
Δεν θυμάμαι τα παιδιά στο Φρατέλη μου έκαναν τον λογαριασμό τότε δεν είχα ιντερνετ πήγαινα σε καφέ αλλά τον Ολιβαρες τον Ζορο τους θυμάμαι γιατί τους διάβαζα τον Γιαννάκη τον θυμήθηκα φέτος γιατί έχει την μαιμού το ίδιο αβαταρ που είχε τότε και έμπαινε και έγραφε ότι έδειρε έναν συμμαθητή του αριανο στο σχολείο και για την τιμή της τυρόπιτας στο σχολείο και γελούσαμε τότε. Αν είναι ο ίδιος ο Γκικα γιατί αυτός λέει τώρα ζει στην Αγγλία εκείνος έλεγε ήταν στην Τούμπα μαθητής τότε. Αν θες μπορούμε να συναντηθούμε μπορεί να σε γνώρισα και εσένα.
- Μπαρκαρούτσος
Καλά από εσένα από όλα αυτά που έγραψα δεν περίμενα καλύτερη απάντηση ούτε να αλλάξεις.
Γιατί με ειρωνεύεσαι και γιατί μένεις ατιμώρητος από την στιγμή που παραβιάζεις του κανονισμούς του φόρουμ από την στιγμή που είναι όλα δίκαια εδώ μέσα. Οποίος θέλει να με γνωρίσει το έγραψα πιο πάνω μπορούμε να συναντηθούμε δεν κρύβομαι πίσω από το νικ ναιμ και κάνω επιθέσεις στον κόσμο όπως εσύ.
Πρόσεχε κοριτσάκι με τα σπίρτα μην απαντήσεις με τον άλλο λογαριασμό πάλι και πέσει το γέλιο της αρκούδας ξανά. Κρίμα σ' αυτούς που φάγανε την παραμύθα ότι είσαι ανάπηρος, γιατί φυσικά το τρικ έκανε μπαμ από μακριά: κανένας ανάπηρος δεν επικαλείται την κατάστασή του έτσι στο ξεκάρφωτο, πίσω από ένα πληκτρολόγιο, γιατί έχουν αξιοπρέπεια.
@PAOK1LIFE
επειδή πρέπει να βολέψω και τον kataramenos5, ενώ τα υπόλοιπα ραντεβού του Μπαρκαρούτσος ακόμα δεν πραγματοποιήθηκαν, σου υπόσχομαι ότι θα επικοινωνήσουμε μαζί σου να κλειστεί το ραντεβού εν καιρώ. Σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.
επειδή πρέπει να βολέψω και τον kataramenos5, ενώ τα υπόλοιπα ραντεβού του Μπαρκαρούτσος ακόμα δεν πραγματοποιήθηκαν, σου υπόσχομαι ότι θα επικοινωνήσουμε μαζί σου να κλειστεί το ραντεβού εν καιρώ. Σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.