Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Φιλε την είχα δώσει πρώτος αυτή τη ... μεταγραφή, ότι θα ολοκληρωθεί μέσα στο προηγούμενο σκ. Αφού δε κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις (απρόοπτο τελευταίας στιγμής) , πραγματοποιήθηκε όπως το είχατε διαβάσει πρώτοι εδώ. Αχαστο ήταν κι επιβεβαιωνομαι κι από μετέπειτα γεγονότα
Σκαναρω την αγορά τώρα για δεξί κ αριστερό μπακ . Χρειαζόμαστε αναβάθμιση ενοψη γιουροπα λίγκ ,έχουμε λοκαρει πολύ δυνατές περιπτώσεις που θα προκαλέσουν ντελίριο στο κόσμο.
Σκαναρω την αγορά τώρα για δεξί κ αριστερό μπακ . Χρειαζόμαστε αναβάθμιση ενοψη γιουροπα λίγκ ,έχουμε λοκαρει πολύ δυνατές περιπτώσεις που θα προκαλέσουν ντελίριο στο κόσμο.
-
Έγραψα πως δεν ασχολούμαι με σένα και την παρέα σου αλλά εδώ και τρεις μέρες δεν το έχεις καταλάβει και ρωτάς συνέχεια! Έχεις πολλή πλάκα!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
Ένας το έγραψε, εγώ. Μπορείς να αναφέρεις το nickname μου, μη φοβάσαι.
Επίσης, εξήγησα πώς το εννοούσα το παράδειγμα, αλλά μάλλον το MSC στο ποδόσφαιρο το πήρες με βύσμα, γιατί η σκέψη σου φτάνει μέχρι πρώτο επίπεδο.
Εσύ που δεν θα ασχολιόσουν και δεν θα ξαναέγραφες και μας είπες αντίο, γιατί ξαναγράφεις;;
Πολύ ευχαρίστως θα σας γλεντούσα αλλά δε θα το κάνω για δύο λόγους:
1. Θα ήταν σα να κλέβω εκκλησία.
2. Κλαίτε εύκολα και φωνάζετε τον μπαμπά σας, κάποιον μοντ εννοώ, να μας κάνει ντα. Εγώ έχω μάθει να παίζω αντρίκια.
Ποιον από τους 2?scarsick έγραψε:giapas, για αυτόν τι λες;
Έχεις γράψει ποτέ στην ζωή σου τολαρε ένα ποστ στο παοκμανια που να μην ασχολείσαι αρνητικά με άλλα μέλη. Εκτός αν είσαι κλώνος και έχεις άλλον λογαριασμό που ασχολείται με τον ΠΑΟΚ.Tolaros έγραψε:Ποιον από τους 2?scarsick έγραψε:giapas, για αυτόν τι λες;
Το σύνδρομο της κερκοπορτας του εφιάλτη και της κουκούλας έχετε μερικοί εδώ μέσα πέρα από ειρωνία και συκοφαντία και πόλωση δεν έχετε ένα ποστ που έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ . ζείτε για καβγάδες και για να καρφώνεται και να κάνετε αναφορές τους άλλους.
Όλα αυτά με το ευλογισον των μπλε τόσο καιρό φυσικά.
Ο Μπαρκαρουτσος δεν ειναι πλεον mod, ειναι απλο μελοςPAOK1LIFE έγραψε:Ρε Μπαναρούτσο εσύ τι προσφέρεις σε αυτό το φορούμ τώρα σοβαρά όλο οφ τοπικ και πλάκα και τρολ είσαι όλο μπαίνεις σε λάθος τόπικ και μας λες για το μπασκετ έχεις μπανάρει την μισή τούμπα σε κυνηγάει σε ψάχνει να σε βρει έχεις ένα τρολ νικ ναιμ και τρολ αβαταρ όλο στην πλάκα και ότι νά ναι και οφ τοπικ και αυτό το άτομο τώρα σοβαρά το κάνατε μοντ ? Σοβαρά τώρα εσείς που το κάνατε μοντ άντε δεν βρήκατε άλλον αυτός ήθελε να γίνει για να βγάλει τα απωθημένα του και το κόμπλεξ του δεν τον παρακολουθείτε λίγο τι κάνει ?
Τέλος πάντων όπως λέει και ο άλλος ο φίλος πιο πάνω κακώς ασχολούμαι και χαλιέμαι ψάχνεις δικαιοσύνη εδώ μέσα και λογική. Οτι θέλει ο καθένας κάνει το έχουν κάνει το φορουμ μιας μικρής παρέας βγάλε τον έναν και τον άλλο κατά παραγγελία να είμαστε όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι να λέμε τα ίδια.
Χαλαρωσε κ μην τους τσουβαλιαζεις ολους, σε περίπτωση π έχεις θεμα με έναν συγκεκριμενο mod, το καλυτερο ειναι να μην γενικευεις
Αν θελεις το ακους, αν δεν θελεις, πετα αυτό π λέω στα σκουπιδια
Καλο θα ειναι, αν δεν εχει καποιος αφιερωσει προσωπικο χρονο, για να δει τι σημαινει modding σε site, να το δοκιμασει πρωτα κ μετα να κρινει
Ουτε εχει νοημα να κλαίγεται κάποιος για ban π τέλειωσε, δίκαιο ή αδικο
Όπως επισης ειναι τελειως ακομψο, κάποιοι να γελανε κ να κανουν χαβαλε, με το ποιοι λογαριασμοι θα φανε μπαν κ θα χαιρετησουν
Φιλικα παντα
Θα σου γράψω μόνο μερικούς από τους λόγους που έφαγα Μπαν τον τελευταίο καιρό μόνο εγώ θα μιλήσω μόνο για εμένα αν και γνωρίζω πολλά παιδιά που δεν μπορούν να μιλήσουν πλέον και τους μπαναρανε άδικα αλλά μιλάω μόνο για εμένα
Μία βδομάδα Μπαν χωρίς λόγο δεν υπάρχει λόγος
Ένας μήνας Μπαν γιατί είπα ότι θα έρθει ο Μεητε μου το είπε ο γείτονας ο Μηνος τέλος πάντων
Μισός μήνας Μπαν από τον μπαναρουτσο γιατί είπα ότι ο Λουτσεσκου παίρνει βοήθεια και από τον πατέρα του λες και είναι κακό αυτό γράφτηκε στα ΜΜΕ επίσημα με λινκ το έδωσα...
Άσε φίλε και πόσα άλλα πέρασαν πολλά άλλα παλικάρια
Αστο αν δεν ξέρεις μη μιλάς για τους μπλε του παοκμανια δεν τους ξέρω όλους ούτε τους βάζω όλους στον ίδιο σάκο αλλά αν ήτανε σωστοί οι υπόλοιποι δεν θα δεχόταν όλη αυτή την αδικία.
Άμα στα κανανε εσένα μόνο τότε θα καταλάβαινες είναι να μην μπεις στο μάτι της κλίκας της κουκούλας
Μία βδομάδα Μπαν χωρίς λόγο δεν υπάρχει λόγος
Ένας μήνας Μπαν γιατί είπα ότι θα έρθει ο Μεητε μου το είπε ο γείτονας ο Μηνος τέλος πάντων
Μισός μήνας Μπαν από τον μπαναρουτσο γιατί είπα ότι ο Λουτσεσκου παίρνει βοήθεια και από τον πατέρα του λες και είναι κακό αυτό γράφτηκε στα ΜΜΕ επίσημα με λινκ το έδωσα...
Άσε φίλε και πόσα άλλα πέρασαν πολλά άλλα παλικάρια
Αστο αν δεν ξέρεις μη μιλάς για τους μπλε του παοκμανια δεν τους ξέρω όλους ούτε τους βάζω όλους στον ίδιο σάκο αλλά αν ήτανε σωστοί οι υπόλοιποι δεν θα δεχόταν όλη αυτή την αδικία.
Άμα στα κανανε εσένα μόνο τότε θα καταλάβαινες είναι να μην μπεις στο μάτι της κλίκας της κουκούλας
- Μπαρκαρούτσος
Όταν ο θεός μοίραζε οξύνοια, κρατούσες ομπρέλα.
Αλλά ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, κάνε ότι μας (?) γλεντάς να δω κάτι!
Η "παρέα μου" εδώ μέσα δεν έχεις καν ιδέα ποια είναι.MSc in Football έγραψε:Πολύ ευχαρίστως θα σας γλεντούσα αλλά δε θα το κάνω για δύο λόγους:
1. Θα ήταν σα να κλέβω εκκλησία.
Αλλά ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, κάνε ότι μας (?) γλεντάς να δω κάτι!

Ό,τι να 'ναι.MSc in Football έγραψε:2. Κλαίτε εύκολα και φωνάζετε τον μπαμπά σας, κάποιον μοντ εννοώ, να μας κάνει ντα. Εγώ έχω μάθει να παίζω αντρίκια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Κυρ 25 Αύγ 2024, 04:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
Και αφού όλα είναι τόσο στραβά και ανάποδα μέσα στο forum της κλίκας,τι σκ@τά κάνετε εδώ μέσα ω ρε παλικάρια;
Σταματήστε τους γελοίους καυγάδες επί προσωπικού
Και σταματήστε να βάζετε το φόρουμ στη μέση απ' τις βλακείες σας
Ειλικρινά δεν θα ξαναμιλήσω για το ζήτημα, θα φύγετε όλοι αν συνεχιστει
Και σταματήστε να βάζετε το φόρουμ στη μέση απ' τις βλακείες σας
Ειλικρινά δεν θα ξαναμιλήσω για το ζήτημα, θα φύγετε όλοι αν συνεχιστει
-
Κοίτα, θεωρούσα πως υπάρχουν σοβαροί mods εδώ μέσα, όπως εσείς οι δύο και φυσικά αξιόλογα μέλη.
Απ'τη στιγμή που κι εσείς μιλάτε σαν καράβλαχοι καραβανάδες και μπάτσοι , δεν έχω λόγο να συνεχίσω εδώ. Οσοι γουστάρουν να συνεχίσουν να διαβάζουν γελοίες απειλές απο καράβλαχους μοντς ας συνεχίσουν.
Αυτομπανάρομαι.
Δεν χρειάζεται. Μόλις σε μπάναρα εγώ μόνιμα. Καλή συνέχεια.
Black
Mod team
Απ'τη στιγμή που κι εσείς μιλάτε σαν καράβλαχοι καραβανάδες και μπάτσοι , δεν έχω λόγο να συνεχίσω εδώ. Οσοι γουστάρουν να συνεχίσουν να διαβάζουν γελοίες απειλές απο καράβλαχους μοντς ας συνεχίσουν.
Αυτομπανάρομαι.
Δεν χρειάζεται. Μόλις σε μπάναρα εγώ μόνιμα. Καλή συνέχεια.
Black
Mod team