Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Γερασίμου

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Γιατί εγώ προτιμώ σέντερ μπακ από Αργεντινή σαν τον Ινσαουράλδε π.χ. και χαφ είτε από αυτή την χώρα, είτε από την Ισπανία, δεν μπορώ να το αναλύσω ακόμα στον εγκέφαλό μου.
Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία το τί θέλω εγώ ή ο οποιοσδήποτε από μας, σημασία έχει τι έχουν συμφωνήσει η ΠΑΕ και ο προπονητής και να έλθει ότι καλύτερο γίνεται για να χαρούμε ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους στόχους μας.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Η αίσθηση που μου δίνεται είναι ότι πάμε σε λύσεις ανάγκης και όχι σε προσεκτικά σχεδιασμένες επιλογές.
Δηλαδή ακόμα και το 1+1 που διαβάζουμε για τον Κόλει, είναι σαν να υπάρχει διστακτικότητα.

Αυτό που ιδανικά θα ήθελα είναι όταν υπάρχει η μεγάλη πιθανότητα να πουλήσεις έναν 20χρονο, να έχεις κάνει κι ένα πολύ καλό ψαχτήρι για αντίστοιχες επιλογές για αγορά δίνοντας ένα γενναίο ποσοστό αυτών που έλαβες.

Το έκανε για παράδειγμα η Μπριζ με τον Τζόλη, ξέροντας ότι θα πουλήσει τον 19χρονο εξτρέμ της.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας κάνουν πλάκα αυτού του επιπέδου οι ομάδες.
Και γιατί πουλάνε σταθερά σε μεγάλα ποσά.

Τέτοιες κινήσεις θα σε ανεβάσουν επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Xlapatsas4 έγραψε:
van rooy έγραψε:Διαβάζω ότι ο μειτε είναι τουρίστας, πέρσι που ήταν μαζί μας πότε έδειξε σημάδια τουρισμού.

Ήταν ένας από τους συντελεστές της κατάκτησης του τίτλου και της ευρωπαϊκής πορείας.

Το να μειώνουμε την αξία ενός ανθρώπου χωρίς να έχουμε κανένα δεδομένο στα χέρια μας δεν είναι και το καλύτερο.

Εγώ δεν θα ήθελα να τον δω σε άλλη ελληνική ομάδα να καθοδηγεί το κέντρο και να ισοπεδώνει τους αντιπάλους .

Παίκτη δοκιμασμένο στη διαδικασία του πρωταθλητισμού και με τέτοια χαρακτηριστικά είναι κρίμα να μην μπορείς να τον φερεις πίσω.

Στη προηγούμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος ζητούσε την παραμονή κανιας και σακχοφ ...τα βροντηξε και μας άφησε στα κρύα του λουτρού....φέτος;
Η διαφορά είναι ότι τότε ο Σαββίδης διαφώνησε στην ανανέωση τους και αυτό οδήγησε στη ρήξη. Τώρα ο Σαββίδης έχει κάνει αρκετές προσπάθειες να τον φέρει και έχει πέσει πάνω στην διπολικοτητα του παίκτη
Να καποιος που δεν διαβαζει paokmania αλλιως θα ηξερε οτι ο Μειτε εχει συνφωνησει εδω και μερες....και οτι αν δεν προχωρησει θα ειναι επιλογη του ΠΑΟΚ
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Μακαρι να βγω λαθος, αλλα ολες οι κινησεις μας νομιζω θα γινουν την τελευταια μερα των μεταγραφων στις 31/08 περιμενοντας τις καραμπολες για να παρουμε παιχτες απο το πανω ραφι. Παιχτες που αυτη τη στιγμη δεν σκεφτομαστε ισως γιατι οι απαιτησεις τους ΤΩΡΑ ειναι πολυ ψηλα.
Αν προκυψει καποια καλη περιπτωση ελευθερου παιχτη απο 01/09 μεχρι 04/09 επισης μπορει να κανουμε καποια κινηση.
Αλλα μεσα στην εβδομαδα μην περιμενετε τπτ μεχρι το Σαββατο 31/08
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tonipap801 την Κυρ 25 Αύγ 2024, 10:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δηλαδη το διδυμο Κετζιορα Κολλει ή Κετζιορα Πολωνος ή Πολωνος Κολει ειναι καλυτερο απο το Κετζιορα Κουλιε? Αν ναι καλως. Αν οχι τοτε τι συζητάμε? Φετος θα παιζουμε σε ανωτερη διοργανωση και ο εγχωριος ανταγωνισμος δειχνει ακομη πιο ενισχυμενος. Αν αμυντικα δεν ειμαστε καλυτεροι απο περσι τοτε κακως πουλησαμε.
Εμενα μ ακουγονται αστεία τα ονοματα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Gospi εγω δεν πιστευω οτι θα ειναι ισαξιο. Απο κει και περα αυτο θα το δουμε. Περσι παιξαμε με ελλειψη στο φορ. Φετος ισως παιξουμε με ελλειψη στα στοπερ [FACE WITH TEARS OF JOY]
black death

Δημοσίευση από black death »

Εδω εφυγε ο βασικός πλέι μεικερ της ομαδας και πανε να φερουν παίχτη που δεν τη δινει στα 10 μετρα.
Καλα να ναι ο γεροσβαμπ και ο μιχαηλιδης γιατι με αυτους δεν υπάρχει ελπιδα.
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

θηριο ο Κολευ και γρηγορος για το υψος του 1.91 , μια χαρα και ο πολωνος που ειναι σκληρος παικτης καλαμωστρα μεγαλη . Μπακαγιοκο επισης σκληρος κοφτης κυριως και παικταρας και προσωπικοτητα για να δουμε ο μαγειρας ο Ακης πε4τρετζικης ο λουτσεσκου τι θα βγαλει για μενου.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Gospi έγραψε:Δηλαδη το διδυμο Κετζιορα Κολλει ή Κετζιορα Πολωνος ή Πολωνος Κολει ειναι καλυτερο απο το Κετζιορα Κουλιε? Αν ναι καλως. Αν οχι τοτε τι συζητάμε? Φετος θα παιζουμε σε ανωτερη διοργανωση και ο εγχωριος ανταγωνισμος δειχνει ακομη πιο ενισχυμενος. Αν αμυντικα δεν ειμαστε καλυτεροι απο περσι τοτε κακως πουλησαμε.
Αν είναι κεντζιορα ζιγκο όμως ; Σαν ονόματα λέω γιατί σαν χημεία μπορεί το 2 Πολωνοί μαζί να είναι σούπερ πχ (δεν τους ξέρω τους παίχτες)
Το θέμα είναι αν πάρουμε έναν να μην είναι αριστεροπόδαρος
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

aivas19 έγραψε:Gospi εγω δεν πιστευω οτι θα ειναι ισαξιο. Απο κει και περα αυτο θα το δουμε. Περσι παιξαμε με ελλειψη στο φορ. Φετος ισως παιξουμε με ελλειψη στα στοπερ [FACE WITH TEARS OF JOY]
Την ελλειψη στα φορ την καλυπτεις με γκολ απο τα εξτρεμ και τους χαφ. Την ελλειψη στην αμυνα την πληρωνεις και μενεις εκτος στοχων.
DamoN έγραψε:
Gospi έγραψε:Δηλαδη το διδυμο Κετζιορα Κολλει ή Κετζιορα Πολωνος ή Πολωνος Κολει ειναι καλυτερο απο το Κετζιορα Κουλιε? Αν ναι καλως. Αν οχι τοτε τι συζητάμε? Φετος θα παιζουμε σε ανωτερη διοργανωση και ο εγχωριος ανταγωνισμος δειχνει ακομη πιο ενισχυμενος. Αν αμυντικα δεν ειμαστε καλυτεροι απο περσι τοτε κακως πουλησαμε.
Αν είναι κεντζιορα ζιγκο όμως ; Σαν ονόματα λέω γιατί σαν χημεία μπορεί το 2 Πολωνοί μαζί να είναι σούπερ πχ (δεν τους ξέρω τους παίχτες)
Το θέμα είναι αν πάρουμε έναν να μην είναι αριστεροπόδαρος
Αν ειναι ο Ζιγκο μονος τι να το κανω. Η αλλαγη του Κετζιορα ποιος θα ειναι? Φανταζεσαι να χρειαστει να παιξεις ντερμπι με αμυνα Θυμιανη Μιχαηλιδη ή Νασμπεργκ?
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Ήθελα να ήξερα τον τρόπο με τον οποίο διαρρέουν οι πληροφορίες για τις μεταγραφές. Νομίζω ότι μόνο η Μπουντου έχει inside info. Οι υπόλοιποι κοροϊδεύουν.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

ΠΑΟΚ: Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ συναντήθηκε με τον Ζιγκό και ζήτησε άμεση αποχώρηση!

Οι «κομμένοι» από τον Ντε Τζέρμπι, ανάμεσά τους και ο Σαμουέλ Ζιγκό, προκαλούν μεγάλο πονοκέφαλο στην Μαρσέιγ - Ο πρόεδρος των Μασσαλών συναντήθηκε μαζί τους και ζήτησε να επισπεύσουν την αποχώρησή τους.
Αρκετά τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της Μαρσέιγ τις τελευταίες εβδομάδες καθώς οι «κομμένοι» από τον Ντε Τζέρμπι οδηγούν την Μαρσέιγ σε αδιέξοδο. Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, οι ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Σαμουέλ Ζιγκό, εκλαμβάνουν τη στάση της Μαρσέιγ ως στοχοποίηση και... υποτίμηση, θεωρώντας πως κουβαλούν την ταμπέλα των «προβληματικών», γεγονός που ενδεχομένως αποθαρρύνει πιθανούς μνηστήρες.

Κάποιοι μάλιστα εμφανίζονταν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν το συμβόλαιό τους και να αποχωρήσουν σε έναν χρόνο, χωρίς την παραμικρή αποζημίωση στη Μαρσέιγ. Ο πρόεδρος της ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια, πήρε επ΄ώμου την υπόθεση και συναντήθηκε με τους τρεις ποδοσφαιριστές (Σάμουελ Ζιγκό, Ζορντάν Βερετού, Αζεντίν Ουνάχι) και τους εκπροσώπους τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της L'Equipe, κλήθηκαν να επιταχύνουν τις διαπραγματεύσεις με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους για να διευκολύνουν την Μαρσέιγ και να έχουν αποχωρήσει το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Προφανώς τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στους Μασσαλούς και τον Ζιγκό ενδιαφέρουν άμεσα και τον ΠΑΟΚ, αν και η περίπτωση του Γάλλου στόπερ δεν είναι εύκολη καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί μνηστήρες.

Σύμφωνα πάντως με τους Γάλλους, ο Ζιγκό έχει μηνιαίο μισθό 189.000 € στη Μαρσέιγ, με τo club - εδώ που έφτασε η υπόθεση- να μην αξιώνει και πολλά χρήματα για την παραχώρησή του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Ρε παιδια η υποθεση Μειτε εχει προφανως τεραστιο παρασκηνιο που γνωριζουν λιγοι.Αν δεν ερθει παει να πει οτι δεν γινοταν να ερθει.Τοσο απλα.
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Το ένστικτο μου μου λεει οτι το βραδυ μετα το ματς, θα έχουμε συμφωνια με παιχτη. Για να δουμε...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

San4 έγραψε:Το χω γραψει 1000 φορες αλλα θα το ξαναγράψω. Ο Γαύρος πηρε ευρωπαϊκό με τον ιμπορα που και πιο άργος απο το μειτε ειναι και στα 35 του δεν ειναι στο επιπεδο του Μειτε. Επισης το μονο κοινό που εχουν ο σβαμπ και ο οζντοεφ με τον Μειτε ειναι οτι δεν ειναι γρήγοροι. Ενας παιχτης του επιπέδου και των χαρακτηριστικών του Μειτε ειναι απαραίτητος και στο τς.λ ., οχι μονο στο γιουρόπα.. Ιδανικά θα θέλαμε ομως και εναν πιο κινητικό ακομα ώστε η κυρία τριάδα να ναι αυτος , ο ανάλογος του Μειτε και ο Κάμαρα.
Ο Ιμπορα να φανταστω επαιζε μονος του στο κεντρο?
Ιμπορες εχεις σε ταχυτητα, Hezze δεν εχεις απο διπλα!
Ουτε έναν!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”