Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C
Re: "Αλητικη Κυριακη" στη ΝΕΤ
Μηνύσιμο δεν είναι τίποτα. Τι μπορεί να κάνει ο καθένας από αυτούς, να βάλει τους μπάτσους να συλλάβουν τις θύρες 5 και 6? Σιγά μην κλείσει και όλη την Σαλονίκη στην φυλακή.
Εγώ είμαι υπέρ κάποιου ευθέους υβριστικού μηνύματος, χωρίς υπονοούμενα που θα μπορούσαν να παρερμηνευθούν. Ο λόγος είναι πως αυτοί οι τσάτσοι είναι τόσο ξεδιάντροποι που αν τους δώσεις την ευκαιρία να παριστάνουν πως δεν τους αφορά του θέμα θα σφυρίζουν αδιάφορα. Έτσι, είμαι υπέρ ενός απλού με μεγάλα γράμματα "γαμιέται η αθλητική κυριακή". Σε ίδιο στυλ θα μπορούσαν να βγούνε και ατομικά για ένα από τα πιο αηδιαστικά δίποδα του πλανήτη, κάτι σε "ρούχαβα πουστράκι, του κκαληκό τσιράκι", "γαμιέται το ποκ και ο ρούχασβα" ή κάτι τέτοιο...
Εγώ είμαι υπέρ κάποιου ευθέους υβριστικού μηνύματος, χωρίς υπονοούμενα που θα μπορούσαν να παρερμηνευθούν. Ο λόγος είναι πως αυτοί οι τσάτσοι είναι τόσο ξεδιάντροποι που αν τους δώσεις την ευκαιρία να παριστάνουν πως δεν τους αφορά του θέμα θα σφυρίζουν αδιάφορα. Έτσι, είμαι υπέρ ενός απλού με μεγάλα γράμματα "γαμιέται η αθλητική κυριακή". Σε ίδιο στυλ θα μπορούσαν να βγούνε και ατομικά για ένα από τα πιο αηδιαστικά δίποδα του πλανήτη, κάτι σε "ρούχαβα πουστράκι, του κκαληκό τσιράκι", "γαμιέται το ποκ και ο ρούχασβα" ή κάτι τέτοιο...
Κατ' αρχήν γουστάρω τρελά την κουβέντα αυτή...
Διαφωνώ με το βρισίδι, όπως διαφωνώ και με τα ντου και τα σπασίματα στα στούντιο...
Θέλουμε κάτι για να τους ξεφτιλίσουμε με ωραίο τρόπο και έχουν γραφεί σήμερα μερικές φοβερές ιδέες ! Ο λαός μας στην πρωτοτυπία και την καινοτομία ήταν, είναι και θα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ! Με αυτά τα όπλα ας απαντήσουμε στον κομπλεξισμό τους, στη μονομέρειά τους, στο φανατισμό τους και στο γλύψιμο στα αφεντικά τους...
Ειδικά αυτό το σκηνικό που έγραψε κάποιος παραπάνω, με τον καθηγητή να αναλύει φάσεις κι από πίσω το πανώ είναι όλα τα λεφτά !!! Το φαντάζομαι και πιστεύω ότι θα γελάνε και οι ίδιοι με τα χάλια τους όταν το δουν...
Διαφωνώ με το βρισίδι, όπως διαφωνώ και με τα ντου και τα σπασίματα στα στούντιο...
Θέλουμε κάτι για να τους ξεφτιλίσουμε με ωραίο τρόπο και έχουν γραφεί σήμερα μερικές φοβερές ιδέες ! Ο λαός μας στην πρωτοτυπία και την καινοτομία ήταν, είναι και θα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ! Με αυτά τα όπλα ας απαντήσουμε στον κομπλεξισμό τους, στη μονομέρειά τους, στο φανατισμό τους και στο γλύψιμο στα αφεντικά τους...
Ειδικά αυτό το σκηνικό που έγραψε κάποιος παραπάνω, με τον καθηγητή να αναλύει φάσεις κι από πίσω το πανώ είναι όλα τα λεφτά !!! Το φαντάζομαι και πιστεύω ότι θα γελάνε και οι ίδιοι με τα χάλια τους όταν το δουν...
"εδώ εδώ πολύ σωστά ο Βαρούχας κάνει μπενάλντι"gash04 έγραψε:Να γράφει ''εδώ εδώ πολύ σωστά δίνει μπενάλντι'' θα προτιμούσα.
paokovia έγραψε:"εδώ εδώ πολύ σωστά ο Βαρούχας κάνει μπενάλντι"gash04 έγραψε:Να γράφει ''εδώ εδώ πολύ σωστά δίνει μπενάλντι'' θα προτιμούσα.

Ίσως κάτι σε "Αθλητική Απάτη Κυριακή";
Αλήθεια, που να 'ναι εκείνα τα εμπνευσμένα παλικάρια να μας δώσουν καμιά ιδέα;
Αλήθεια, που να 'ναι εκείνα τα εμπνευσμένα παλικάρια να μας δώσουν καμιά ιδέα;
Μια προταση ειναιη παρακατω:
" ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η' ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ? "
" ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΡΕΤΤΙΝΟΣ Η' ΟΧΙ ? ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ"
" Νοτια Εμετικη Τηλεοραση "
Και τελος ενα απλο και μεστο :" Bαρουχα εισαι απλως μ@@κας , οπως και οι υπολοιποι ". Αυτο μπορει να μπει κεντρικα και τοτε να δουμε γελια.
" ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η' ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ? "
" ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΡΕΤΤΙΝΟΣ Η' ΟΧΙ ? ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ"
" Νοτια Εμετικη Τηλεοραση "
Και τελος ενα απλο και μεστο :" Bαρουχα εισαι απλως μ@@κας , οπως και οι υπολοιποι ". Αυτο μπορει να μπει κεντρικα και τοτε να δουμε γελια.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
εσυ παπακια @@@ δεν βαζεις?teratios έγραψε: με μεγάλα γράμματα "γαμιέται η αθλητική κυριακή"

- PAOK_NORTH_ARMY
shark4 το "πρόεδρε" μπορεί να παρερμηνευτεί πολύ εύκολα.... Αν φοβάσαι ότι μπορεί να είναι μηνύσιμο το "Βαρούχας", και βάζεις το "πρόεδρε" τότε καλύτερα ας μπει "Μπουρούχας". Πολύ πιο κατανοητό και δε παρερμηνεύεται 

σόρρυ λάθος...ehemithos 199 έγραψε:εσυ παπακια @@@ δεν βαζεις?teratios έγραψε: με μεγάλα γράμματα "γαμιέται η αθλητική κυριακή"![]()
![]()
γαμιέται η αθλητική κυριακή @@@
οκ τώρα;
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:

λοιπον εγω το θεμα θα το επαναφερω τις επομενες μερες...
δεν με ενδιαφερει τι θα γραφει και πως...με ενδιαφερει να βρουμε αυτους που εφτιαξαν τα αλλα πανο και να το προχωρησουμε...το τι θα γραψουμε ειναι ευκολο με τοσα αλανια εδω μεσα!
επαναλαμβανω τα χρηματα κανενα προβλημα!
+4paokovia έγραψε:"εδώ εδώ πολύ σωστά ο Βαρούχας κάνει μπενάλντι"gash04 έγραψε:Να γράφει ''εδώ εδώ πολύ σωστά δίνει μπενάλντι'' θα προτιμούσα.

Θα παρακαλούσα όλα τα αδέρφια εφόσον επιθυμούνε να ταράξουμε τα νερά, με ειρηνηνικό πάντα τρόπο...
Να γράφεται τις Ιδέες σας το τι μπορούμε να γράψουμε στο πανώ.
Είναι μια πολύ καλή ιδέα που νομίζω πρέπει το θέμα αυτό να συνεχιστεί για να καταλάβουνε ότι η Αρκούδα ξύπνησε, συσπειρώθηκε και δεν μπορεί άλλο αυτό το έλεος. Γιατί είναι ένα έλεος η κατάσταση.
Πληρώνεις αδερφέ για να ακούς ολυμπιακό, παναθηναϊκό και άεκ κοντά 2 ώρες και την υπόλοιπη ώρα που τους απομένει είναι... Διαφημίσεις, υπόλοιπες ομάδες superleague, Β' Εθνική, αποτελέσματα μπάσκετ, αποτελέσματα βόλεϊ, χάντμπολ και κλείνουνε με ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μέσα σε μία ώρα δηλαδή κάνουνε την Αθλητική Κυριακή. Και τις πρώτες δύο ώρες κάνουνε Αθηναϊκή αλήτικη κυριακή.
Το ξέρω ότι το ξέρετε, αλλά ξεχνάτε ότι το πληρώνετε!
Να γράφεται τις Ιδέες σας το τι μπορούμε να γράψουμε στο πανώ.
Είναι μια πολύ καλή ιδέα που νομίζω πρέπει το θέμα αυτό να συνεχιστεί για να καταλάβουνε ότι η Αρκούδα ξύπνησε, συσπειρώθηκε και δεν μπορεί άλλο αυτό το έλεος. Γιατί είναι ένα έλεος η κατάσταση.
Πληρώνεις αδερφέ για να ακούς ολυμπιακό, παναθηναϊκό και άεκ κοντά 2 ώρες και την υπόλοιπη ώρα που τους απομένει είναι... Διαφημίσεις, υπόλοιπες ομάδες superleague, Β' Εθνική, αποτελέσματα μπάσκετ, αποτελέσματα βόλεϊ, χάντμπολ και κλείνουνε με ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μέσα σε μία ώρα δηλαδή κάνουνε την Αθλητική Κυριακή. Και τις πρώτες δύο ώρες κάνουνε Αθηναϊκή αλήτικη κυριακή.
Το ξέρω ότι το ξέρετε, αλλά ξεχνάτε ότι το πληρώνετε!
- PABLO GARCIA1
Εγώ πάντως έχω μιά απορία....
Ποιοί είναι οι κολλητοί του Λυριτζή που βλέπουν και μαζί ματς του ΠΑΟΚ και είναι μέλη του Paokmania???
Gash????

Ποιοί είναι οι κολλητοί του Λυριτζή που βλέπουν και μαζί ματς του ΠΑΟΚ και είναι μέλη του Paokmania???
Gash????