14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Πολύ καλός σήμερα. Είχε να προσέχει και τα νώτα του με Βιερίνια και Σάστρε.
-
- Mr Ξερόλας 2019
14ο γκολ εις τας Ευρωπας, ο ΠΑΙΚΤΑΡΑ.
Μαζί στην 2η θέση των Ευρώ σκόρερ μας, μαζί με τον άλλον Νο14, το Σαλπι.
Μαζί στην 2η θέση των Ευρώ σκόρερ μας, μαζί με τον άλλον Νο14, το Σαλπι.
- paokathens
- Μπαρκαρούτσος
Νέο Vieirinha; Δηλαδή όταν φτάσει τα 33 θα του λένε κάποιοι να προστατεύσει τον εαυτό του και να σταματήσει και να μη ξεφτιλίζεται;
Ο Σέρβος διεθνής προχώρησε σε μια τρομερή δήλωση, σημειώνοντας ότι θέλει να βρίσκεται στον ΠΑΟΚ μέχρι να πεθάνει!
Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Ήταν μεγάλη μέρα για μένα σήμερα. Θα ήθελα να σκοράρω σήμερα, αλλά φυσικά και είμαι χαρούμενος που συμπλήρωσα 200 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, μια μεγάλη ομάδα που την αγαπώ πολύ. Πάμε να γράψουμε νέα ιστορία.
Θέλω να είμαι εδώ μέχρι το τέλος. Μέχρι να πεθάνω! Όπως λένε μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ!»
Ο Σέρβος διεθνής προχώρησε σε μια τρομερή δήλωση, σημειώνοντας ότι θέλει να βρίσκεται στον ΠΑΟΚ μέχρι να πεθάνει!
Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Ήταν μεγάλη μέρα για μένα σήμερα. Θα ήθελα να σκοράρω σήμερα, αλλά φυσικά και είμαι χαρούμενος που συμπλήρωσα 200 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, μια μεγάλη ομάδα που την αγαπώ πολύ. Πάμε να γράψουμε νέα ιστορία.
Θέλω να είμαι εδώ μέχρι το τέλος. Μέχρι να πεθάνω! Όπως λένε μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ!»
- paokathens
XAXAAXAXAXXAXA ελπίζω όχι ρε Μπάρκα, μακάρι να μείνει για πάντα. Σπανίζουν οι παίχτες σημαίες κι ευτυχώς εμείς έχουμε δει μερικούς
- WeWillRockYou
Εν τω μεταξύ 33 ο Βιερίνια ήταν την χρονιά του αήττητου που όλοι τότε πίνανε νερό στο όνομα του.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Νέο Vieirinha; Δηλαδή όταν φτάσει τα 33 θα του λένε κάποιοι να προστατεύσει τον εαυτό του και να σταματήσει και να μη ξεφτιλίζεται;
Συγκεκριμένα δήλωσε:
Δηλώσεις σαν αυτές που ειρωνευεσαι έγιναν στην περσινή σεζόν όταν ο Αντρέ ήταν σε ηλικία 37-38 ετών...κ είναι η πικρή αλήθεια
- black death
- Amsterdamer_87
Ο Ζιλε εδωσε αθορυβα πολλα σημερα..
Εκανε πολυ δουλεια στο ματς συν την δημιουργια του γκολ..
Αλλος ηταν χωμα σημερα και ηταν σαν να παιζαμε με 10 ..
Εκανε πολυ δουλεια στο ματς συν την δημιουργια του γκολ..
Αλλος ηταν χωμα σημερα και ηταν σαν να παιζαμε με 10 ..
Μπα για κράμπες μου φάνηκε. Δεν κανείς τέτοια διάταση όταν έχει κοπεί ο μυς.
Να θυμήσω ότι στην Ευρώπη δεν έχουμε αλλαγές και για τους τρεις μεσοεπιθετικούς. Αυτό μόνο αν γυρίσει πίσω ο Μαροκινός.
Συνεχιζει να είναι σε κάμψη η απόδοση του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τρέχει αμυντικά
Αλλά επιθετικά δεν προσφέρει, όσα προσφερε, εδώ κ 2 - 3 παιχνίδια τουλαχιστον
Αλλά επιθετικά δεν προσφέρει, όσα προσφερε, εδώ κ 2 - 3 παιχνίδια τουλαχιστον