77. Kiril Despodov
Re: 77. Kiril Despodov
Παιξε για την ομαδα,παιξε για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ.
ΟΛΟΙ μας σε γουσταρουμε,απαγορευονται τετοια λαθη σε αυτο το επιπεδο.ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΟΛΟΙ μας σε γουσταρουμε,απαγορευονται τετοια λαθη σε αυτο το επιπεδο.ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
- Σουριναμέζος
Παλαιότερα είχα διαβάσει εδώ μέσα ένα ωραίο σχόλιο για τον Τσούμπα, ότι στο πέρασμα του από την ομάδα μας έδειξε όλους τους λόγους για τους οποίους είχε θεωρηθεί ένα από τα μεγαλύτερα prospects της Άρσεναλ και ταυτόχρονα όλους τους λόγους για τους οποίους δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες που είχαν οι Άγγλοι από αυτόν.
Νομίζω ότι σιγά σιγά και ο Ντεσπόντοφ μας δίνει κάποιες απαντήσεις στο "Πώς γίνεται αυτός ο παικταράς να είχε μείνει μέχρι τα 26 του στην Βουλγαρία". Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν είναι ένα πολύ σημαντικό asset για την ομάδα μας και ότι δεν θα έρθει πάλι μέσα στην σεζόν το διάστημα που θα σκοράρει σαν να κάνει λέι-απ και θα συμβάλει και φέτος για το back to back πρωτάθλημα.
Νομίζω ότι σιγά σιγά και ο Ντεσπόντοφ μας δίνει κάποιες απαντήσεις στο "Πώς γίνεται αυτός ο παικταράς να είχε μείνει μέχρι τα 26 του στην Βουλγαρία". Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν είναι ένα πολύ σημαντικό asset για την ομάδα μας και ότι δεν θα έρθει πάλι μέσα στην σεζόν το διάστημα που θα σκοράρει σαν να κάνει λέι-απ και θα συμβάλει και φέτος για το back to back πρωτάθλημα.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Βασικός το Σάββατο, αναπτερωση ηθικου(ακμαιότατον λέγαμε στο στρατό κι ας μην ήταν)
Πάμε όλοι μαζί πάλι, όλοι χρειάζονται κ ειδικά τα νουμερα(όχι μόνο) ασίστ κ γκολ.
Εγώ νομίζω πως πίσω σου χρειάζεσαι, έναν κέρβερο Δεξί μπακ, που δεν θα έχεις το νου σου, να γυρνάς για βοήθειες, γιατί δεν το χεις με την άμυνα τόσο.
Πάμε όλοι μαζί πάλι, όλοι χρειάζονται κ ειδικά τα νουμερα(όχι μόνο) ασίστ κ γκολ.
Εγώ νομίζω πως πίσω σου χρειάζεσαι, έναν κέρβερο Δεξί μπακ, που δεν θα έχεις το νου σου, να γυρνάς για βοήθειες, γιατί δεν το χεις με την άμυνα τόσο.
Εγώ απο την άλλη τον λυπάμε λίγο. Θα κάθεται τώρα στην πισίνα της βιλάρας με το κοκτειλάκι και θα λέει, "τι έκανα ο μ@λ@κ@ς" Ούτε το πολυτελές μπανάκι του δεν θα ευχαριστιέται αυτή την περίοδο. Δυσκολο πράμα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Στηριξη.Οπαδισμος.Αυτα ειναι.Συνεχισε..
Νευρα εχω και εγω -πολλα- με αυτον,μη το παμε στην αλλη ακρη ομως..
Νευρα εχω και εγω -πολλα- με αυτον,μη το παμε στην αλλη ακρη ομως..
Δεν έχω σκοπο να συνεχίσω κάτι. Απλα μου έδειξε ο παίχτης το ποιόν του, πρώτον όταν έχασε την θέση βασικού, και δεύτερων όταν καλέστηκε να παίξει τον υπέρ πάντων αγώνα και μου έκανε τακουνάκια. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.
Ευχομαι να τεθεί ζήτημα παραμονής για το καλό της ομάδας αλλα και του ίδιου.
Ευχομαι να τεθεί ζήτημα παραμονής για το καλό της ομάδας αλλα και του ίδιου.
Δεδομενο: Αν ο Ντεσποντοφ χαλουσε τη μαγια της ομαδας, αν ο Ντεσποντοφ πηγαινε εναντια στα θελω και τις εντολες του Λουτσεσκου, τοτε θα ειχε παρει ποδι προ πολλου.
Επομενως, πιστευω οτι ο Λουτσεσκου εχει κανει καποιες υποχωρησεις και κάποιους συμβιβασμους με την περίπτωση του επειδη γνωριζει πως ειναι μια αποτελεσματικη μηχανη παραγωγης γκολ και ασιστ. Η πιο αποτελεσματικη μαζι με τον Ζιφκοβιτς.
Προσωπικα, δεν θα επεφτα απο τα συννεφα αν μαθαινα οτι ο Λουτσεσκου του εχει παραχωρησει το... "προνομιο να μην ειναι 100% προσηλωμενος στα αμυντικα του καθηκοντα". Σε πολλα εισαγωγικα η παραπανω φραση, για να μην εχουμε παρεξηγησεις.
Σε καθε περίπτωση, ο Δεσποτας ειναι παιχταρας και δεν εχουμε την πολυτελεια να τον μετατρεψουμε σε σακο του μποξ ή να τον παραγκωνισουμε, οσο κι αν μας εκνευριζει ορισμενες φορες με τις επιλογές του.
Ελπιζω με τις Σέρρες να ξεκινησει βασικος και να ρεφαρει για τα λαθη του με γκολ και ασιστ.
Επομενως, πιστευω οτι ο Λουτσεσκου εχει κανει καποιες υποχωρησεις και κάποιους συμβιβασμους με την περίπτωση του επειδη γνωριζει πως ειναι μια αποτελεσματικη μηχανη παραγωγης γκολ και ασιστ. Η πιο αποτελεσματικη μαζι με τον Ζιφκοβιτς.
Προσωπικα, δεν θα επεφτα απο τα συννεφα αν μαθαινα οτι ο Λουτσεσκου του εχει παραχωρησει το... "προνομιο να μην ειναι 100% προσηλωμενος στα αμυντικα του καθηκοντα". Σε πολλα εισαγωγικα η παραπανω φραση, για να μην εχουμε παρεξηγησεις.
Σε καθε περίπτωση, ο Δεσποτας ειναι παιχταρας και δεν εχουμε την πολυτελεια να τον μετατρεψουμε σε σακο του μποξ ή να τον παραγκωνισουμε, οσο κι αν μας εκνευριζει ορισμενες φορες με τις επιλογές του.
Ελπιζω με τις Σέρρες να ξεκινησει βασικος και να ρεφαρει για τα λαθη του με γκολ και ασιστ.
Ειναι πολυ απλο (και ασχετο με το ολεθριο λαθος του στο τελος του παιχνιδιού), ο Ντεσποτοφ απο την στιγμη που 1. Νιωθει παικτης αλλαγη, 2. Δεν παιρνει ηγετικο ρόλο στην ομαδα (όπως έκανε και στην Λουντογκορετς αλλα και στην Εθνικη του), δεν θα βγαλει ποτε τον πραγματικο Ντεσποτοφ.
Το διαστημα που ηταν ο Ζιφκο εκτος έκανε παπαδες, απλα πραγματα. Στο παραπάνω θεμα, ευθυνη έχει κ ο Λουτσεσκου αλλά βεβαίως και ο ίδιος. Ειναι καθαρα θέμα διαχειρισης.
Το διαστημα που ηταν ο Ζιφκο εκτος έκανε παπαδες, απλα πραγματα. Στο παραπάνω θεμα, ευθυνη έχει κ ο Λουτσεσκου αλλά βεβαίως και ο ίδιος. Ειναι καθαρα θέμα διαχειρισης.
Αυτο που λες εχει μεγαλη βαση. Συμφωνω και επαυξανω. Ο Ντεσποντοφ ειναι κλασικος παιχτης ενδεκαδας.northend4 έγραψε:Ειναι πολυ απλο (και ασχετο με το ολεθριο λαθος του στο τελος του παιχνιδιού), ο Ντεσποτοφ απο την στιγμη που 1. Νιωθει παικτης αλλαγη, 2. Δεν παιρνει ηγετικο ρόλο στην ομαδα (όπως έκανε και στην Λουντογκορετς αλλα και στην Εθνικη του), δεν θα βγαλει ποτε τον πραγματικο Ντεσποτοφ.
Ομως ο Λουτσεσκου τι θα μπορουσε να κανει παραπάνω απο τη στιγμη που ο Ντεσποντοφ εχει πεσει πανω στον δαιμονισμενο και αρχηγο Ζιφκοβιτς; Ευχης εργον θα ηταν να παιζαμε με Ζιφκοβιτς δεξια και Ντεσποντοφ αριστερα, αλλα οσες φορες κι αν το δοκιμασαμε δεν απεδωσε δυστυχως.
Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά, για το τακουνάκι τα είπατε.
Στο τέλος που όλη η ομάδα ήταν στην περιοχή και είχε ανέβει ο Κοτάρσκι, το απευθεία φάουλ τι ήταν, μπλόφα;
Στο τέλος που όλη η ομάδα ήταν στην περιοχή και είχε ανέβει ο Κοτάρσκι, το απευθεία φάουλ τι ήταν, μπλόφα;
Ειναι όπως τα λες και εσυ.Daskalos_4 έγραψε:Αυτο που λες εχει μεγαλη βαση. Συμφωνω και επαυξανω. Ο Ντεσποντοφ ειναι κλασικος παιχτης ενδεκαδας.northend4 έγραψε:Ειναι πολυ απλο (και ασχετο με το ολεθριο λαθος του στο τελος του παιχνιδιού), ο Ντεσποτοφ απο την στιγμη που 1. Νιωθει παικτης αλλαγη, 2. Δεν παιρνει ηγετικο ρόλο στην ομαδα (όπως έκανε και στην Λουντογκορετς αλλα και στην Εθνικη του), δεν θα βγαλει ποτε τον πραγματικο Ντεσποτοφ.
Ομως ο Λουτσεσκου τι θα μπορουσε να κανει παραπάνω απο τη στιγμη που ο Ντεσποντοφ εχει πεσει πανω στον δαιμονισμενο και αρχηγο Ζιφκοβιτς; Ευχης εργον θα ηταν να παιζαμε με Ζιφκοβιτς δεξια και Ντεσποντοφ αριστερα, αλλα οσες φορες κι αν το δοκιμασαμε δεν απεδωσε δυστυχως.
Ο Ντεσποτοφ "την πάτησε" γιατι ο Ζιφκοβιτς είναι μεγαλη σταθερα. Βέβαια στην εποχη που και ο Ντεσποτοφ έκανε παπάδες, αμεσως με την επιστροφη του Ζιφκοβιτς μπηκε γρηγορα πάλι σε δευτερη μοιρα χωρις να είναι απόλυτα έτοιμος ο Ζιφκοβιτς. Αμέσως όμως. Απο τότε ο Ντεσπότοφ δεν επανηλθε σχεδον ποτε. Και όσο είναι στην σκια του τεραστιου Ζίβκοβιτς δεν θα επανέλθει. Τον αγαπάει λίγο παραπάνω τον Σερβο ο Λουτσέσκου και καλά κάνει. Αλλά πρέπει να βρεθεί λύση και στο κεφάλαιο Ντεσποτοφ. Δεν είναι τόσο άμπαλος όσο δειχνει τελευταια.
Δάσκαλε, 3 γκολ και άλλες τόσες assist να βγάλει με τις Σέρρες, η διπλή του γκάφα προχθές που μας στοίχισε την συνέχειά μας στα play off Ch. L., δεν ρεφάρει. Μόνο αν με το καλό τον Μάιο μας δώσει το πρωτάθλημα κάνοντας παπάδες στα play off.
Το ότι είναι υψηλού επιπέδου παίκτης ουδείς αμφιβάλλει, είναι ουσιαστικά στην ίδια θέση με τον Αντρίγια (να του ζήσει το νεογέννητο) και θέλει ειδική ως εκ τούτου διαχείριση αλλά και τράβηγμα αυτιού για αμυντική συμπεριφορά.
Το ότι είναι υψηλού επιπέδου παίκτης ουδείς αμφιβάλλει, είναι ουσιαστικά στην ίδια θέση με τον Αντρίγια (να του ζήσει το νεογέννητο) και θέλει ειδική ως εκ τούτου διαχείριση αλλά και τράβηγμα αυτιού για αμυντική συμπεριφορά.
- PAOK_Antarctica
Ο "ηγέτης" Deapodov φάνηκε στα πέναλτι με τον βαζελο όταν η μπάλα ζύγιζε 100 κιλά.