ΠΑΟΚ - Malmö 3-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Kotarski
13
10%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Koulierakis
55
44%
Baba
4
3%
Camara
17
14%
Odzoev
1
1%
Živković
12
10%
Konstantelias
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
9
7%
Thomas
3
2%
Murg
1
1%
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Chalov
1
1%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
8
6%
Tissoudali
1
1%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: ΠΑΟΚ - Malmö 3-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

Michael Scott έγραψε:Το σημερινό είναι αποτυχία όλου του οργανισμού. Ίσως η μεγαλύτερη της τελευταίας 5ετιας. Όταν δέχεσαι 6 γκολ σε δύο παιχνίδια από κάποια Μάλμε, τότε δεν χωράνε δικαιολογίες. Η ομάδα παρουσιάστηκε αβοήθητη. Πέρυσι, δεινοπαθουσαμε να κρατήσουμε clean sheet και στις 14 Αυγούστου, δεν έχουμε ακόμα αγοράσει μισό αμυντικό. Ποιος φταίει λοιπον;
4ο σχολιο [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Φιλε ειναι η μεγαλυερη αποτυχια της 50ετιας πιστευω, χωρις καμια δοση ειρωνιας

Protruberance
Άβαταρ μέλους
black death

Δημοσίευση από black death »

[youtube][/youtube]
omerta76 έγραψε:Σιγά τη Μάλμε...από δύο μαλακίες φάγαμε γκολ στο πρώτο και στο δεύτερο μια ευκαιρία μέχρι την καραμπολα.τραγικη διαχείριση, τραγικός Ντεσποτωφ, κακή αμυντικη συμπεριφορά και για μια ακόμη φορά κακή διαιτησία (πέναλτι καραμπινατο)!

Τώρα ας μαζέψουμε τα κομμάτια μας κ ας δούμε που θα πάμε:μύρισε πωλήσεις, ξεχαστε τους Ζιγκο και κοραφεξαλα
Αυτο ειναι το θεμα, αδερφε. Δεν ειναι καν μπριζ που σε εξαφανισε δυο ματς. Μια μετρια ομαδα ειναι με εναν παιχταρα και 15 ρολιστες και σε εκανε δυο ματς γιο γιο.
Τεσπα πολλα λεγονται, θα το καταπιουμε κι αυτο. Η ομαδα ειναι ενα χαφ, ενα σεντερ μπακ και ενα δεξι μπακ απ το καλυτερο ροστερ της ιστοριας της. Η προκριση στο γιουροπα δεν πιστευω οτι χανεται. Συνεχίζουμε, φευγουν τα νευρα και δεν υπαρχει κουράγιο για μπλα μπλα.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Patricio_4 έγραψε:
nikvasil έγραψε:Χαλαρώστε οι 40+
Ζούμε τον καλύτερο ΠΑΟΚ της ζωής μας! Ζούμε την ΠΑΟΚαρα που ονειρευόμασταν πιτσιρίκια.
Θα έρθει και το champions league και δεν θα είναι πυροτέχνημα, θα έρθει και θα ξαναέρθει και θα ξαναέρθει γιατί ο ΠΑΟΚ μας έχει αλλάζει επίπεδο.
Να είναι καλά ο κύριος Γιάννης και όσοι στηρίζουν την ομάδα εμπράκτως με το λαρύγγι τους στο γήπεδο η όπως μπορούν από μακρυά.

ΠΑΟΚ αφού :)
Πάντως το να ξαναέρθει σύντομα το ch.l. δεν μου φαίνεται πολύ πιθανό πλέον. Με γαύρο να παίζει μόνο στο πρωτάθλημα και στα 100 του χρόνια το θεωρώ σίγουρο ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Αν αποκλειστεί και η κούλα και ο βάζελος από την Ευρώπη που είναι το πιο πιθανό σενάριο θα είναι πολύ δύσκολο να βγούμε 2οι. Ακόμα και να βγούμε 2οι, όμως, του χρόνου θα φύγουν όσα από τα 3Κ δεν φύγουν φέτος και δεν θα έχουμε το ίδιο εύκολες κληρώσεις.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο γαύρος παίζει κανονικά europa league
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

billagorn έγραψε:
TylerDurden έγραψε:Προσωπικά το ξεχνάω πλέον το Τσάμπιονς λιγκ, φτάνει, στα 36 μπαίνω και πάνε 20 γεμάτα χρόνια από την πρώτη φορά που λέω "θα μπούμε φέτος", από το 3-2 με την ΑΕΚ το 2004, που έπαιξε και ο ύμνος μετά το τέλος του ματς πανάθεμα..
Ε μετά ήρθε ο Σκαρμούτσος, ο Ανδράλας και ο Λιάσος, 45 φορές ο Άγιαξ και η Μπενφίκα, ήρθαν Κρασνοντάρ και η γαμημένη Μάλμε. Αποκλεισμοί με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο.
Πλέον τη βλέπω Καζαντζάκης, δε φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος.
Τον ΠΑΟΚ να βλέπω και να πάει να γαμηθεί το Τσάμπιονς Λιγκ.
Συνομηλικος και ομοιοπαθης
Τελικά είμαστε πολλοί. Και γω 39. Μίλαγα στο τηλέφωνο με την κοπέλα μου και της έλεγα ότι τελικά θα πεθάνω και δεν θα προλάβω να δω την ομάδα μου να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Βέβαια θα έλεγε κανείς ότι με "βιασμό" της λογικής, με Μούργκ και τον εγωιστή που δεν θέλει να δεχτεί ότι έχει τελειώσει και θα πρέπει να τον υποστούμε μέχρι να το πάρει απόφαση, δεν αξίζεις να περάσεις σε αυτήν την διοργάνωση. Αλλά ακόμα και αυτό αρνούμαι να το πιστέψω. Για όλους αυτούς από κει πάνω που "έφυγαν" και όλον τον λαό του ΠΑΟΚ, δεν αξίζουμε να δούμε την ομάδα μας να παίξει κάποια γαμωπαιχίδια σε αυτή την κωλοδιοργάνωση?Την ΕΓΚΑΙΡΗ ενίσχυση δεν την χρειάζεσαι όταν θέλεις να πετύχεις αυτό που δεν έχεις καταφέρει να πετύχεις ποτέ? Πότε θα την χρειαστείς? Για να παίξεις με τον Πανσερραικό και τον Ατρόμητο? Αφού δεν έχεις καταφέρει να περάσεις ποτέ σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η λογική δεν λέει ότι πρέπει να κάνεις κάτι που δεν το έκανες μέχρι τώρα προκειμένου να το καταφέρεις αυτό? Σύμφωνοι, οι πολύ καλοί παίχτες δεν έρχονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα Ιούλιο μήνα. Σχεδόν όλοι το γνωρίζουν αυτό (αν και εδώ υπάρχουν αστερίσκοι αλλά ας μην τους αναλύσουμε τώρα). Ωραία, τί κάνεις γι' αυτό? Δεν πρέπει να βρεις λύση? Δεν πρέπει να "επενδύσεις" προκειμένου να τα πάρεις πίσω αυτά τα λεφτά επί πόσες φορές? Μια φορά συμβαίνουν τα θαύματα που οι χάρτινοι έπαιξαν Τσάμπιονς Λιγκ με Μπακάκηδες και Κλωναρίδηδες! Δεν είναι κάθε μέρα του Αι - Γιαννιού!

Ας στο διάολο πια, έχουμε αρρωστήσει. Αφού στο τέλος θα αναρωτιόμαστε τί θα γίνει πρώτο, θα παίξουμε εμείς Τσάμπιονς Λιγκ ή τα σκουλήκια θα πάρουν τίτλο?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ήταν ένα τρελό παιχνίδι και φανταστικό με εναλλαγές συναισθημάτων. Κρίμα για τον ΠΑΟΚ, αλλά θεωρώ ότι κυριαρχήσαμε και στα δύο ματς. Τους κουράσαμε πνευματικά. Ο ΠΑΟΚ φοβήθηκε και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε.
Οι πρώτες δηλώσεις του προπονητή τους.
Όπως το είπα και στο τοπίκ του αγώνα από το 60 και μετά μύρισαν τον φόβο μας
Αλλά και πάλι.....μια κόντρα και έξω @@λομπαλα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

paoki19 έγραψε:Θέλω στο Πρωτάθλημα προπονητή τον Ραζβαν και στα προκριματικά τον Αμπελ!
Ζητάω πολλά;
Σημερα ηταν χειροτερα απο Κρασνονταρ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
renegade έγραψε: Ρε φίλε τώρα σοβαρά?
Φυσικά και ήταν πιο ομάδα από σένα.
Μια χαρά συνδιαστικο ποδόσφαιρο έπαιξε,σε χτυπούσε συνεχώς στην κακή σου πλευρά,σου έβαλε 4 γκολ μέσα στην Τούμπα+ δοκάρι+ κάνα δυο μεγάλες φάσεις.
Δηλαδή τι άλλο ήθελες να κάνει?

Βέβαια το θέμα μας δεν είναι η Μάλμε αλλά η δική μας ανυπαρξία.
Η Μάλμε έκανε ότι έκανε τα πράγματα να φαινονται πολύ υπέρ της όταν ο χρόνος εγυρε υπες της.

Εκεί φάνηκε η διαφορά φυσ. Κατάστασης την ώρα που εμείς είχαμε φτύσει πνευμονια.

Ούτε στο 1ο γκολ τους είδαμε συνδυαστικο ποδόσφαιρο ούτε στο 2ο ούτε στο 3ο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σόρρυ αλλά δεν είναι μόνο τα γκολ. Τα γκολ ήρθαν κυρίως από την γνώση τους να σημαδέψουν την πλάτη του σάστρε ο οποίος κλείνει πολύ μέσα και δεν ελέγχει ποτέ τα νώτα του.
75% κατοχή στην Τούμπα σε είχε. Με σχεδόν διπλάσιες τελικές στην εστία. Δηλαδή τι ακριβώς ήθελες να κάνει?

Σήμερα για ακόμα μια φορά τρώμε τεράστια σφαλιάρα στο όνειρο του Τσάμπιονς λιγκ και εσύ κάνεις τον χωροφύλακα μην πει κανείς τίποτα άσχημο για την ομάδα.
Κάπου φτάνει λίγο. Το ποδόσφαιρο είναι εκτόνωση συναισθημάτων...και όπως όταν παίρνεις πρωτάθλημα επειδή ο άλλος το έχασε από τα 5 μέτρα πανηγυρίζεις και δεν κάθεσαι να λες " μην πανηγυρίζετε γιατί αν έμπαινε η κεφαλιά δεν θα ήμασταν πρωταθλητες" ,έτσι και τώρα δεν μπορείς να κάθεσαι και να κυνηγάς τα ξεσπάσματα του κόσμου. Ενός κόσμου που ζει με ένα γαμημενο όνειρα
Εγώ κάνω τον χώρο φύλακα!

Πες ότι γουστάρεις παντογνωστη γκουρού του ποδοσφαίρου!

Γνωρίζομαστε τόσα χρόνια και έχεις να πεις αυτό...

Κάνω τον χώρο φύλακα μην πεις κάνεις τίποτα κακό..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Γερασίμου έγραψε:Ντρέπομαι που θα το πω, αλλά δεν άντεξα και έφυγα μόλις ξεκίνησε το β΄ της παράτασης. Δεν είχα καθόλου καλό προαίσθημα. Βλέπω τον ΠΑΟΚ 50+ χρόνια, έχω δει πάρα πολλά, έχω και μια ηλικία και άσχετα αν δεν αντιμετωπίζω προβλήματα, δεν θα τα δημιουργήσω. Τον Μάιο, 3 μέρες μετά την κατάκτηση του πιο γαμάτου πρωταθλήματος ever, υποβλήθηκα σε μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση στο έντερο (δεν θα πω τον λόγο-μεγάλη και 1/1000 περιπτώσεις ιστορία, θα μπορούσα μάλλον και να την αποφύγω), στην οποία τελικά και μετά 20 ιστοπαθολογικές εξετάσεις, δόξα τω Θεώ και ευχαριστώ και τον συνάδελφο που το έψαξε διεξοδικά, δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα. Πέρασα ένα όμορφο ως τώρα καλοκαίρι και φρόντισαν σήμερα να μου το χαλάσουν, προπαραμονή της γιορτής της γυναίκας μου. Δεν μπορώ να ηρεμήσω, με xanax και μελατονίνη θα κοιμηθώ, αλλά δεν θα χαλάσω και την υγεία μου ούτε και τις μέρες που έρχονται.
Βάλαμε 3 γκολ και αποκλειστήκαμε όχι από την Μάντσεστερ Σίτυ, αλλά από μια απλά καλούτσικη ομάδα η οποία εικάζω πως θα διασυρθεί από την Σπάρτα. Μάντης κακών έγινα στο ημίχρονο όταν έγραψα ότι θέλουμε άλλα δύο γκολ για σιγουριά με την αμυντική λειτουργία που έχουμε. Στενοχωρήθηκα που το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ γκολ του Κουλιεράκη, πιθανώς το τελευταίο του με τον ΠΑΟΚ, δεν μέτρησε για πρόκριση.
Αυτά που έκανε ο Ντεσπότωφ στο 90+3΄ και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν εγκλήματα και στέρησαν στην ομάδα ένα ποσό τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων και σε prestige. Τα έχει ξανακάνει. Αλλά και η όλη συμπεριφορά της ομάδας στα τελευταία λεπτά ήταν απαράδεκτη.
Ο σημερινός αποκλεισμός είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Τυχόν αποκλεισμός μας από το Eu. L. και συνέχιση στο Conference, θα αποτελέσει ΡΕΖΙΛΙΚΙ, από την κορυφαία διασυλλογική να βρεθούμε στην τρίτη τη τάξει σε 15 μέρες. Με Οζντόεφ και Σβαμπ στον άξονα που δεν κόβουν με τίποτα και με τον Καμαρά μετά 6μηνη αποχή να του έχει βγει η γλώσσα στην παράταση, δεν πας Ch. L. Οι Σουηδοί αλλάζαν την μπάλα στο κέντρο και ήταν δύο βήματα μπροστά από τους δικούς μας τους βραδυποριακούς. Πάρτε επιτέλους ΔΥΟ ΧΑΦ ταχυδύναμα που θα κόβουν τέτοιους αντιπάλους στην μέση. Υποψιάζομαι, όχι δεν έχω καμμία πληροφόρηση, ότι ο Κουλιεράκης θα φέρει μέσα στις επόμενες 5 μέρες ένα μεγάλο ποσό και θα μας χαιρετήσει. Φέρτε δύο χάφαρους, αντικαταστήστε τον, αν τελικά φύγει με κάτι πολύ καλό και πάρτε και ένα δεξί στόπερ. Πάρτε και ένα Μάτος δεξιά, με εναλλακτική του Ράχμαν τον Όττο. Ας υπάρξει και πιο σωστή σύνδεση των ακαδημιών με την α΄ ομάδα για να μην έχουμε θέματα με τους γηγενείς. Φτάνει το παρακαλητό στον Μεϊτέ, καλός και με θετική προσφορά, αλλά μας τα έπρηξε και το ότι τον περιμέναμε πέραν της 15/7, μας κόστισε. Άντε στην ευχή παλικάρι μου, πάρε το συμβόλαιο από την Μπενφίκα, συνέχισε τις διακοπές και μακριά κι αγαπημένοι. Είσαι καλός αλλά αργός και άλλου τύπου χαφ θέλουμε στην θέση σου.
Π@@@@κι ο Ιταλός, αλλά αφήσαμε να φύγει μέσα από το χέρι μας η πρόκριση ΕΜΕΙΣ. Ας πούμε μια φορά: φταίω εγώ, φταίμε εμείς και να μην τα ρίχνουμε όλα σε άλλους, όποια ευθύνη κι αν έχουν.
Τέλος, Βιερίνια σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες, αλλά τεράστιο λάθος που δεν κρέμασες τα παπούτσια σου πρωταθλητής. Το Ch. L. έσβησε και πάλι, η υπηρεσία που μπορείς τώρα να προσφέρεις στον ΠΑΟΚ είναι το να δηλώσεις ότι βγαίνεις από την Ευρωπαϊκή λίστα. Σβαμπ, ομοίως και σε σένα οι ευχαριστίες, αλλά ίσως και συ καλό θα είναι να μείνεις μόνο για Ελλάδα.
Συγγνώμη για το σεντόνι, αλλά η αδρεναλίνη μου είναι ακόμα στο κόκκινο. Χαζός αποκλεισμός από μια μετριο-καλή ομάδα και κλωτσιά στην μεγάλη ευκαιρία του Ch.L., γιατί όπως και πριν 4 χρόνια δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, τα αυτονόητα. Το ποδόσφαιρο μας τιμώρησε και σήμερα, όπως και με την Κράσνονταρ.
Χρόνια Πολλά σε εορτάζουσες και εορτάζοντες και Καλή Παναγιά να έχουμε.
Απολύτως σωστή προσέγγιση που θα έπρεπε να εκφράζει κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλο της ομάδας. Highlight στο ότι ακριβώς δεν πρέπει να χαλιέσαι. Να είσαι καλά αδερφέ, με υγεία και χαρές!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μόνο εγώ παρατήρησα ότι βγήκε ο Brandon και χάσαμε εντελώς το pressing μπροστά; Από την εστία τους μέχρι και 60 μέτρα μακριά, έφταναν σχετικά εύκολα.

Αν θυμάμαι λάθος, διορθώστε με.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Με πορδες αυγά δεν βάφονται..άμα δεν είναι έτοιμος ο κορμός από την αρχή,άμα δεν δίνεις φράγκα...δεν πας έτσι για ταουλου..

Κάθε φορά τα ίδια...μια φορά να κάνουμε.προετοιμασια και να δούμε όλους τους παίκτες που θέλουμε...μια φορά..

Άιντε τώρα ,παίξε με.πανσεραικο,πάνε παίξε με τηνα κάτω ραχούλα για να πας Γιουρόπα.....η ομάδα θα ανέβει μετά από 2 μήνες...και τι να το κάνω εγώ;

Ελπίζω να.μην φύγει ο κουλε και ο τερματοφύλακας γιατί μετά θα ψάχνουμε πάλι κανά 5 χρόνια να βρούμε παίκτες....έδω φέτος ήταν ευκαιρία και δεν ρίξαμε λεφτά να είμαστε έτοιμοι...ΠΟΣΟ ΠΑΟΚ ...κάθε χρόνο τα ίδια...βαρέθηκα...και τώρα θα κάνουμε μια καλή πορεία και άιντε πάλι του χρόνου..και περιμένει ο πρόεδρος να γεμίσει η τούμπα; Εδώ και σήμερα δεν ήταν γεμάτη......δηλαδή τι να το κάνω εγώ,άμα σου δίνονται ευκαιρίες...δηλαδή άμα είχαμε τους επιθετικούς στην προετοιμασία....ένα δεξί Μπακ ,ένα χαφ τουλάχιστον...δεν θα τανε διαφορετική η εικόνα της ομάδας;δεν χρειάζεστε να είσαι Αϊνστάιν..δηλαδή τώρα τι κάναμε;γλυτώσαμε κανά 3 εκατομυρια που δεν πήραμε παίκτες και χάσαμε 30...αρε.λογικη..και στο κάτω κάτω πρόεδρο πλούσιο έχω...θέλω να αγοράζει παίκτες ακριβούς και καλούς...την κατάλληλη στιγμή..και όχι όταν έχουμε χάσει τους στόχους...επίσης ο προγραμματισμός γενικά όλης της ομάδας στις προετοιμασίες είναι άστα να πάνε...πάντα κανουμε.προετοιμασια και μας.λειπουν 3-4 παίκτες...δηλαδή όταν παίζουν 11 και σου λείπουν 3 η 4...που πας;θα έρθουν μετά;Ε και; καληνύχτα...σήμερα σινχιστηκα τόσο πολύ...στην ισοφάριση έφυγα και το άκουγα στο ράδιο...ούτε να το δω δεν ήθελα..

Οζντοεφ 30 λεπτά ά.εκανε να ακουμπήσει μπαλα...ντεσπομτοφ.κωμωδια...σαντρε δεν μπορεί..Βιερίνια τέλος,..πα;ιζαμε με 9 παίκτες..οζντοεφ και σατρε δεν υπήρχαν..και μετά έβαλε νεσποντοφ και μουργκ..δηλαδή με 7 παίκτες...τραγικός ο λουτσε σήμερα..καθόλου μυαλό....όταν έχεις σφαγή από τον Ιταλό,όταν δεν έχεις τύχη,και έχεις και ;αστοχίες από τον προπονητή σου..δεν υπάρχει σωτηρία...αλλά όλα ξεκινάνε από την αστοχία της διοίκησης που κοιμάται όταν πρέπει να γίνει λιοντάρι
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

δε μπορεί στο 85 να γυρίζει η ομάδα 20 μέτρα πίσω
δε μπορεί στο 93 να μην κάνεις καθυστέρηση
δε μπορεί στο 94 να μην καλύπτεις τη μπάλα με το σώμα ώστε να πάρεις ένα εύκολο φάουλ
δε μπορεί στο 95 να μπερδεύεσαι στο κοντρόλ και να μη στέλνεις τη μπάλα στην κερκίδα

απειρία, αφέλεια, μπερδεμένο μυαλό μας στοίχισαν

πάμε παρακάτω
έχουμε τους ομίλους του γιουρόπα να εξασφαλίσουμε
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

danirifle έγραψε:δε μπορεί στο 85 να γυρίζει η ομάδα 20 μέτρα πίσω
δε μπορεί στο 93 να μην κάνεις καθυστέρηση
δε μπορεί στο 94 να μην καλύπτεις τη μπάλα με το σώμα ώστε να πάρεις ένα εύκολο φάουλ
δε μπορεί στο 95 να μπερδεύεσαι στο κοντρόλ και να μη στέλνεις τη μπάλα στην κερκίδα

απειρία, αφέλεια, μπερδεμένο μυαλό μας στοίχισαν

πάμε παρακάτω
έχουμε τους ομίλους του γιουρόπα να εξασφαλίσουμε
Αυτά
adman

Δημοσίευση από adman »

Δεν σχολίασα όσο ήμουν μες στα νεύρα. Οπότε τώρα που το βλέπω πιο ήρεμα νομιζω ότι δίκαια αποκλειστήκαμε. Πολύ απλά το επίπεδό μας δεν είναι ακόμα για Τσαμπιονς Λιγκ. Οκ, σημαντικά τα εκατομμύρια, αλλά δεν τα χρειαζόμαστε για την επιβίωσή μας, έχουμε επενδυτή. Σαν φίλαθλος και οπαδός, δεν θα ήθελα να δω την ομάδα μου να παίζει κάπου για την χαρά της συμμετοχής, να κάνει τον κομπάρσο, και να κινδυνεύει με ιστορικούς διασυρμούς αν πέσει με καμιά Ρεάλ, Σιτι, Μπάγερν. Γιατί έτσι θα γινόταν στο League Phase, πού να αντιμετωπίσεις τα μεγαθήρια όταν τρως 4 γκολ από την Μάλμε στην Τούμπα; Οπότε καλύτερα Γιουρόπα (ελπίζω). Και εκεί βέβαια το επίπεδο είναι πλέον πολύ υψηλό, αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Όσον αφορά τη Μάλμε, ούτε αυτή αξίζει να πάει Τσου Λου και πέρασε μόνο και μόνο επειδή είχε αγωνιστικό ρυθμό. Θα αποκλειστεί από την Σπάρτα Πράγας, και θα βγάλουμε ένα καλό χαρτζιλίκι απ το στοίχημα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Nikolasf, απορώ γιατί γράφεις εδώ μια φορά το μήνα και αν..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Τρί 13 Αύγ 2024, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Patricio_4 έγραψε:
nikvasil έγραψε:Χαλαρώστε οι 40+
Ζούμε τον καλύτερο ΠΑΟΚ της ζωής μας! Ζούμε την ΠΑΟΚαρα που ονειρευόμασταν πιτσιρίκια.
Θα έρθει και το champions league και δεν θα είναι πυροτέχνημα, θα έρθει και θα ξαναέρθει και θα ξαναέρθει γιατί ο ΠΑΟΚ μας έχει αλλάζει επίπεδο.
Να είναι καλά ο κύριος Γιάννης και όσοι στηρίζουν την ομάδα εμπράκτως με το λαρύγγι τους στο γήπεδο η όπως μπορούν από μακρυά.

ΠΑΟΚ αφού :)
Πάντως το να ξαναέρθει σύντομα το ch.l. δεν μου φαίνεται πολύ πιθανό πλέον. Με γαύρο να παίζει μόνο στο πρωτάθλημα και στα 100 του χρόνια το θεωρώ σίγουρο ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Αν αποκλειστεί και η κούλα και ο βάζελος από την Ευρώπη που είναι το πιο πιθανό σενάριο θα είναι πολύ δύσκολο να βγούμε 2οι. Ακόμα και να βγούμε 2οι, όμως, του χρόνου θα φύγουν όσα από τα 3Κ δεν φύγουν φέτος και δεν θα έχουμε το ίδιο εύκολες κληρώσεις.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και εγώ και ο Ιβάν, τα γερόντια, πάπαλα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”