Γερασίμου έγραψε:Ντρέπομαι που θα το πω, αλλά δεν άντεξα και έφυγα μόλις ξεκίνησε το β΄ της παράτασης. Δεν είχα καθόλου καλό προαίσθημα. Βλέπω τον ΠΑΟΚ 50+ χρόνια, έχω δει πάρα πολλά, έχω και μια ηλικία και άσχετα αν δεν αντιμετωπίζω προβλήματα, δεν θα τα δημιουργήσω. Τον Μάιο, 3 μέρες μετά την κατάκτηση του πιο γαμάτου πρωταθλήματος ever, υποβλήθηκα σε μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση στο έντερο (δεν θα πω τον λόγο-μεγάλη και 1/1000 περιπτώσεις ιστορία, θα μπορούσα μάλλον και να την αποφύγω), στην οποία τελικά και μετά 20 ιστοπαθολογικές εξετάσεις, δόξα τω Θεώ και ευχαριστώ και τον συνάδελφο που το έψαξε διεξοδικά, δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα. Πέρασα ένα όμορφο ως τώρα καλοκαίρι και φρόντισαν σήμερα να μου το χαλάσουν, προπαραμονή της γιορτής της γυναίκας μου. Δεν μπορώ να ηρεμήσω, με xanax και μελατονίνη θα κοιμηθώ, αλλά δεν θα χαλάσω και την υγεία μου ούτε και τις μέρες που έρχονται.
Βάλαμε 3 γκολ και αποκλειστήκαμε όχι από την Μάντσεστερ Σίτυ, αλλά από μια απλά καλούτσικη ομάδα η οποία εικάζω πως θα διασυρθεί από την Σπάρτα. Μάντης κακών έγινα στο ημίχρονο όταν έγραψα ότι θέλουμε άλλα δύο γκολ για σιγουριά με την αμυντική λειτουργία που έχουμε. Στενοχωρήθηκα που το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ γκολ του Κουλιεράκη, πιθανώς το τελευταίο του με τον ΠΑΟΚ, δεν μέτρησε για πρόκριση.
Αυτά που έκανε ο Ντεσπότωφ στο 90+3΄ και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν εγκλήματα και στέρησαν στην ομάδα ένα ποσό τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων και σε prestige. Τα έχει ξανακάνει. Αλλά και η όλη συμπεριφορά της ομάδας στα τελευταία λεπτά ήταν απαράδεκτη.
Ο σημερινός αποκλεισμός είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Τυχόν αποκλεισμός μας από το Eu. L. και συνέχιση στο Conference, θα αποτελέσει ΡΕΖΙΛΙΚΙ, από την κορυφαία διασυλλογική να βρεθούμε στην τρίτη τη τάξει σε 15 μέρες. Με Οζντόεφ και Σβαμπ στον άξονα που δεν κόβουν με τίποτα και με τον Καμαρά μετά 6μηνη αποχή να του έχει βγει η γλώσσα στην παράταση, δεν πας Ch. L. Οι Σουηδοί αλλάζαν την μπάλα στο κέντρο και ήταν δύο βήματα μπροστά από τους δικούς μας τους βραδυποριακούς. Πάρτε επιτέλους ΔΥΟ ΧΑΦ ταχυδύναμα που θα κόβουν τέτοιους αντιπάλους στην μέση. Υποψιάζομαι, όχι δεν έχω καμμία πληροφόρηση, ότι ο Κουλιεράκης θα φέρει μέσα στις επόμενες 5 μέρες ένα μεγάλο ποσό και θα μας χαιρετήσει. Φέρτε δύο χάφαρους, αντικαταστήστε τον, αν τελικά φύγει με κάτι πολύ καλό και πάρτε και ένα δεξί στόπερ. Πάρτε και ένα Μάτος δεξιά, με εναλλακτική του Ράχμαν τον Όττο. Ας υπάρξει και πιο σωστή σύνδεση των ακαδημιών με την α΄ ομάδα για να μην έχουμε θέματα με τους γηγενείς. Φτάνει το παρακαλητό στον Μεϊτέ, καλός και με θετική προσφορά, αλλά μας τα έπρηξε και το ότι τον περιμέναμε πέραν της 15/7, μας κόστισε. Άντε στην ευχή παλικάρι μου, πάρε το συμβόλαιο από την Μπενφίκα, συνέχισε τις διακοπές και μακριά κι αγαπημένοι. Είσαι καλός αλλά αργός και άλλου τύπου χαφ θέλουμε στην θέση σου.
Π@@@@κι ο Ιταλός, αλλά αφήσαμε να φύγει μέσα από το χέρι μας η πρόκριση ΕΜΕΙΣ. Ας πούμε μια φορά: φταίω εγώ, φταίμε εμείς και να μην τα ρίχνουμε όλα σε άλλους, όποια ευθύνη κι αν έχουν.
Τέλος, Βιερίνια σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες, αλλά τεράστιο λάθος που δεν κρέμασες τα παπούτσια σου πρωταθλητής. Το Ch. L. έσβησε και πάλι, η υπηρεσία που μπορείς τώρα να προσφέρεις στον ΠΑΟΚ είναι το να δηλώσεις ότι βγαίνεις από την Ευρωπαϊκή λίστα. Σβαμπ, ομοίως και σε σένα οι ευχαριστίες, αλλά ίσως και συ καλό θα είναι να μείνεις μόνο για Ελλάδα.
Συγγνώμη για το σεντόνι, αλλά η αδρεναλίνη μου είναι ακόμα στο κόκκινο. Χαζός αποκλεισμός από μια μετριο-καλή ομάδα και κλωτσιά στην μεγάλη ευκαιρία του Ch.L., γιατί όπως και πριν 4 χρόνια δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, τα αυτονόητα. Το ποδόσφαιρο μας τιμώρησε και σήμερα, όπως και με την Κράσνονταρ.
Χρόνια Πολλά σε εορτάζουσες και εορτάζοντες και Καλή Παναγιά να έχουμε.
Απολύτως σωστή προσέγγιση που θα έπρεπε να εκφράζει κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλο της ομάδας. Highlight στο ότι ακριβώς δεν πρέπει να χαλιέσαι. Να είσαι καλά αδερφέ, με υγεία και χαρές!