Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Εντάξει μόνος θα μείνω στο τέλος. Μάλιστα.
Εγώ δεν συμφωνώ με την αποχώρηση. Να το σκεφτείς ξανά, τα είπαμε και μεταξύ μας.
Εγώ δεν συμφωνώ με την αποχώρηση. Να το σκεφτείς ξανά, τα είπαμε και μεταξύ μας.
- PAOKevolution
Μέσα στην τόση δημοκρατία των μπλε, (αλήθεια το λέω δεν κοροϊδεύω), χρειαζόταν η φωνή και το τσεκούρι του Κωστή.
Γιατί κάποιοι, που πάντα θα εμφανίζονται, κατάντησαν το φόρουμ τσιφλίκι τους.
Κωστή, προσωπικά σε ευχαριστώ που έκοβες κεφάλια.
Καλή υπομονή και τα υπόλοιπα μπλε παιδιά. Και στους κόκκινους. Τη χρειάζεστε.
Γιατί κάποιοι, που πάντα θα εμφανίζονται, κατάντησαν το φόρουμ τσιφλίκι τους.
Κωστή, προσωπικά σε ευχαριστώ που έκοβες κεφάλια.
Καλή υπομονή και τα υπόλοιπα μπλε παιδιά. Και στους κόκκινους. Τη χρειάζεστε.
Εγω προσωπικα δεν εχω διαθεση να κανω διαλογο με κανεναν σχεδον απο τους διαχειριστές του φορουμ. Οι περισσότεροι ειναι επιθετικοι και ειρωνικοι. Η συμπεριφορα τους συχνα πυκνα παραβιαζει τους κανονες του φορουμ αλλα δεν τους αγγιζει κατι. ΑΛΛΑ αντιλαμβανομαι οτι θυσιαζουν σημαντικο ελευθερο χρονο για να λειτουργει το φορουμ. Εχουν να κανουν σχεδον ολη μερα με καυγαδες διενεξεις και εντασεις. Οποτε εγω προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο πλεον. Προσπαθω πλεον να κανω λιγο τουμπεκι ακομη κι οταν θιγομαι απο καποιον mod και να το προσπερναω. Καλως ή κακως δεν ειναι ευκολο να βρεις ανθρωπους να χουν ορεξη να κανουν ολη μερα τον χωροφυλακα, να ταξινομουν ασχετα ποστ στα σωστα τοπικ και να σβηνουν αυτα π δεν θα πρεπε να γράφονται.
Οποτε ναι, ιδανικα δεν θα ηθελα εναν διαχειριστή σαν τον Μπαρκαρουτσο, αλλα εριχνε δουλεια και αυτο θα λειψει θεωρω απο το φορουμ.
Οποτε ναι, ιδανικα δεν θα ηθελα εναν διαχειριστή σαν τον Μπαρκαρουτσο, αλλα εριχνε δουλεια και αυτο θα λειψει θεωρω απο το φορουμ.
- Μπαρκαρούτσος
Θα ήθελα κάποιος mod όποτε μπορεί, αν γίνεται, να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον gpap. Μέσα σε τόσα χρόνια, έχω μπανάρει απειροελάχιστους με μόνιμο μπαν και δεν θυμάμαι να έδωσα τέτοια ποινή στον gpap.
Μπαρκαρουτσο σαν κεραμίδα εν αίθρια μου ήρθε η δήλωση σου . Και εγώ όπως άλλοι θα σου πω καλή συνέχεια στην καριέρα του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ως teamblack πλέον αλλά ξανασκέψου το .
Για εμένα πάντοτε τηρούσες το «σκληρός νόμος αλλά νόμος» . Κάποιοι γούσταραν να στην μπαίνουν και έβγαινες συχνά ο κακός και εξαντλητικός στις ποινές . Οποίος χαϊδεύεται στην γκλίτσα του τσομπάνη κάτι επιδιώκει .
Τώρα απόλαυσε το , μείνει στο φόρουμ να συνεχίσουμε τον χαβαλέ για την καψούρα μας και όπως σου είπαν και αλλά παιδιά ξανασκέψου το δικέ μου. Να σαι γερός .
Για εμένα πάντοτε τηρούσες το «σκληρός νόμος αλλά νόμος» . Κάποιοι γούσταραν να στην μπαίνουν και έβγαινες συχνά ο κακός και εξαντλητικός στις ποινές . Οποίος χαϊδεύεται στην γκλίτσα του τσομπάνη κάτι επιδιώκει .
Τώρα απόλαυσε το , μείνει στο φόρουμ να συνεχίσουμε τον χαβαλέ για την καψούρα μας και όπως σου είπαν και αλλά παιδιά ξανασκέψου το δικέ μου. Να σαι γερός .
ρε συ Μπαρκα, επειδη προσπαθώ να θυμηθώ και δεν μπορώ, μπορείς να μας θυμήσεις το προηγούμενο νικ ή μπα;;;
Συν όσα είπα, είσαι και ξεχασιάρης.
Έχετε απαγορευθεί μόνιμα από αυτήν την Δ. Συζήτηση.
Παρακαλώ ελάτε σε επικοινωνία με τον Διαχειριστή της Δ. Συζήτησης για περισσότερες πληροφορίες.
Ο λόγος που σας έχει γίνει απαγόρευση: Τρέλα δεν θα πουλήσεις εδώ ξανά.
Το όνομά σας έχει απαγορευθεί.
Παρακαλώ ελάτε σε επικοινωνία με τον Διαχειριστή της Δ. Συζήτησης για περισσότερες πληροφορίες.
Ο λόγος που σας έχει γίνει απαγόρευση: Καλή συνέχεια.
Υπήρξες άδικος με πολλούς.
Εγώ ήμουν ένας εξ' αυτών.
Πάνω από 4.000 σχόλια εδώ μέσα, τα απέκλεισες χωρίς λόγο και χωρίς επιχείρημα.
Άνθρωποι σαν και εσένα, δεν αξίζουν να έχουν αρμοδιότητες σε δημόσια forum συζητήσεων.
Ο λόγος που σας έχει γίνει απαγόρευση: Τρέλα δεν θα πουλήσεις εδώ ξανά.
Ο λόγος που σας έχει γίνει απαγόρευση: Καλή συνέχεια.
Υπήρξες άδικος με πολλούς.
Εγώ ήμουν ένας εξ' αυτών.
Πάνω από 4.000 σχόλια εδώ μέσα, τα απέκλεισες χωρίς λόγο και χωρίς επιχείρημα.
Άνθρωποι σαν και εσένα, δεν αξίζουν να έχουν αρμοδιότητες σε δημόσια forum συζητήσεων.
με έβγαλες πολλές φορές από τα ρούχα μου..... τα ξανά φορούσα.
κάποιες άλλες προσπαθούσα να μπω στην δική σου θέση. εκεί ισορροπούσα.
ξέρεις τι έχει μεγαλύτερη σημασία? ότι θα είσαι πάλι στην παρέα.
κάποιες άλλες προσπαθούσα να μπω στην δική σου θέση. εκεί ισορροπούσα.
ξέρεις τι έχει μεγαλύτερη σημασία? ότι θα είσαι πάλι στην παρέα.
-
MSc in Football
Πολύ σοφή απόφαση να αποχωρήσεις. Δεν το είχες καθόλου. Εντελώς φασιστικά έπρεπε όλοι να έχουν την ίδια άποψη, πως πάντα όλα πάνε καλά, κανείς να μην ασκησει κριτική στη διοικηση, πως ο Κουαλιάτα είναι ο νέος Μέσσι, δε χρειάζονται μεταγραφές αλλά μόνο πωλήσεις και άλλα τρελά.
Και στο μπάσκετ τα ίδια και χειρότερα! Μην ασκήσει κάποιος κριτική στον Χατζόπουλο!!!
Μιλαμε για τεραστια αναβαθμιση του φορουμ με τη μεταβαση από Μπαρκαρούτσο σε Blackgr4!
Και στο μπάσκετ τα ίδια και χειρότερα! Μην ασκήσει κάποιος κριτική στον Χατζόπουλο!!!
Μιλαμε για τεραστια αναβαθμιση του φορουμ με τη μεταβαση από Μπαρκαρούτσο σε Blackgr4!
- sourmenetes
- Moderator
Εσύ τώρα κατάλαβες σε λιγότερο από χρόνο ότι ήθελε ο μπαρκαρουτσος να έχουν την ίδια άποψη όλοι;
Και χαρακτηρίζεις αναφέροντας "φασιστικα" ;
Σου χω ξανακάνει σύσταση να είσαι πιο προσεχτικος στο πως λες κάποια πράγματα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και χαρακτηρίζεις αναφέροντας "φασιστικα" ;
Σου χω ξανακάνει σύσταση να είσαι πιο προσεχτικος στο πως λες κάποια πράγματα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MSc in Football
Είμαι πολύ πολυ παλιότερος. Αλλά δε χρειάζεται πολύ χρόνο να το καταλάβεις. Μια ανησυχία να εκφράσεις για οτιδήποτε και πετάγονται οι γνωστοί χρήστες συνοδευόμενοι από γνωστούς mods για να σε επαναφέρουν στον "σωστό δρόμο "....
Νομίζω πως γενικα είμαι ευγενέστατος. Αν η λέξη φασιστικά δεν ακούγεται ωραία την αντικαθιστώ με την επιβολή της δικής του άποψης.
Νομίζω πως γενικα είμαι ευγενέστατος. Αν η λέξη φασιστικά δεν ακούγεται ωραία την αντικαθιστώ με την επιβολή της δικής του άποψης.
Δεν ευθύνεται ο Μπάρκα για το μόνιμο μπαν σου, αντιθέτως αυτός είχε συζητήσει για να μην είναι μόνιμο. Αλλά οκ, άμα έχεις αποφασίσει μια άποψη για έναν άνθρωπο, δεν αλλάζει εύκολαgpap5 έγραψε:έκανα εγγραφή μόνο για να σχολιάσω τον Μπαρμπακούτσο.
Ήμουν μέλος στο Paokmania πολλά χρόνια, με ενεργή συμμετοχή.
Δεν συμφωνούσα με όλους, ούτε διαφωνούσα με όλους.
Σε όλα μου τα posts, τηρούσα πλήρως τους κανόνες του forum, δεν έβρισα ούτε χλεύασα ποτέ κανέναν, δεν συμμετείχε σε σεντόνια προσωπικών διαφωνιών, προσπαθούσε να μιλάω για μπάλα, όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι, ούτε το έπαιξα ειδικός, ούτε προσπαθούσα να επιβάλλω την άποψή μου.
Από το forum, με τιμώρησαν με ban τρεις φορές:
Η 1η, ήταν όταν μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο και τις δηλώσεις του Ίβιτς, είχα μιλήσει για πρόβλημα με τον Τζαβέλα.
Τότε, ένας διαχειριστής, ενώ έβλεπε πως δεν ήμουν μέσα, μου έδωσε διορία 10 λεπτών να αναφέρω την πηγή.
Όταν μπήκα ξανά στο forum την επόμενη ημέρα, είχα τιμωρηθεί με αποκλεισμό.
Η 2η, ήταν όταν μετά τον αγώνα με την κούλα το 2019, υποστήριξα πως θα μας τιμωρήσουν (μετά την γνωστη φωτογραφία με τον Ιβάν και το μπουφάν που έβγαλε). Τότε ένας διαχειριστής, με τιμώρησε διότι σύμφωνα με τον ίδιο ''δεν υπήρχε περίπτωση να μας τιμωρήσουν''.
Η τρίτη και τελευταία, ήταν με τον Μπαρμπακούτσο.
Ο Μπαρμπακούτσος λοιπόν, με τιμώρησε με αποκλεισμό, όταν σε μια συνομιλία μου με άλλον συνοπαδό, υποστήριξη πως ο Λούτσε, ως όλοι οι μεγάλοι προπονητές, έχει εμμονές.
Όταν έληξε ο αποκλεισμός, μπήκα εδω και ζήτησα από τον Μπαρμπακούτσο να μου πει ποιον κανόνα του forum παρέβει και με τιμώρησε με αποκλεισμό.
Με τιμωρεί με ισόβιο αποκλεισμό.
Κάνω δεύτερη εγγραφή, τον ρωτάω ξανά και με αποκλείει ισόβια ξανά, με μήνυμα ''εδώ δεν θα ξαναγράψεις ποτέ''.
Καταλήγω:
ο σοφός λαός μας, λέει πως ο άνθρωπος αποδεικνύει την Ηθική του, όταν του δώσεις εξουσία.
Ο συγκεκριμένος τύπος, υπήρξε ο χειρότερος διαχειριστής του forum.
Έμπαινε συνεχώς σε αντιδικίες με όσους είχαν διαφορετική άποψη από την δική του, δεν αποδεχόταν ποτέ πως υπάρχει η πιθανότητα να κάνει λάθος, και επέβαλλε ποινές αποκλεισμού βασισμένες όχι στους κανόνες του forum, αλλά στα προσωπικά του πάθη.
Υπήρξαν και άλλοι διαχειριστές που δεν ήταν καλοί στις αρμοδιότητές τους - όπως εκείνος ο χαλβάς που με απέκλεισε την πρώτη φορά ενώ έβλεπε πως δεν ήμουν μέσα.
Ο Μπαρμπακούτσος όμως ήταν ο χειρότερος.
Κομπλεξικός, εμμονικός, γλοιώδης, αλλά κυρίως ανίκανος να συζητήσει με κάποιον που διαφωνεί.
Ή θα τον χλεύαζε, ή θα τον κατηγορούσε για ''αλλόθρησκο''.
Αν δε ο άλλος του ανταπέδιδε την χλεύη, ο αποκλεισμός πήγαινε σύννεφο.
Προτείνω να δείτε πόσους έχει αποκλείσει ο Μπαρμπακούτσος, και να ελέγξετε πόσοι εξ αυτών παρέβησαν κάποιον όρο του forum.
Θα διαπιστώσετε πως ο συγκεκριμένος, ως διαχειριστής απέτυχε.
Στο καλό Μπαρμπακούτσε.
Σου εύχομαι να συναντήσεις πολλούς ανθρώπους στην ζωή σου, σαν και εσένα.
Διαγράφομαι ξανά.
Εδώ μέσα, δεν μπαίνω ξανά με άλλο προφιλ πέραν του αρχικού μου.
Ίσα ίσα το μόνο λάθος που έκανε ο Μπάρκα ήταν επειδή αντί για μόνιμο μπαν στα αλλόθρησκα ακαουντ ( μακάρι να είναι αλλόθρησκα γιατί είναι πολύ χειρότερα να πετάνε τέτοια λάσπη συνοπαδοι μου ) έπρεπε να το παίζει αντικειμενικός , μοίραζε μπαν όχι μόνιμα και σε άλλους που ουδέποτε έχουν δώσει δικαίωμα . Για να μην κλαίνε αυτοί που προείπα. Τεσπα περασμένα ξεχασμένα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τρί 06 Αύγ 2024, 10:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγώ συνεχίζω να εύχομαι στον ίδιο, να βρει στην ζωή του πολλούς ανθρώπους σαν τον ίδιο.
Σας χαιρετώ όλους.
Σας χαιρετώ όλους.
Ζαντός!Χωρικός έγραψε:ρε συ Μπαρκα, επειδη προσπαθώ να θυμηθώ και δεν μπορώ, μπορείς να μας θυμήσεις το προηγούμενο νικ ή μπα;;;