Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω. Αν ήξερα δεν θα ρωτούσα αλλά και τώρα που ρώτησα δεν έμαθα και τίποτα...sourmenetes έγραψε:Ο agios ειναι αυτός που ξέρεις.Bianconer0 έγραψε:Καλησπέρα prist.
Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση και 'συ αν θέλεις μου απαντάς.
Ο Agios είναι αυτός που το ονόματά του παραπέμπει σε αγαθό πνεύμα και το επώνυμό του στην ελπίδα για αιώνια ζωή;
Αφού εδώ μέσα ήσουνα
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- Stelios Bagios
Δεν πειράζει, μπορεί να είμαι αρρωστάκι, αλλά τις μεταγραφές τις βλέπω κι ως αφορμή για πλάκα, να έχουμε δηλαδή κάτι να συζητάμε με τους φίλους μας, τις γυναίκες μας κτλ., κι εσύ ήδη μου το έδωσες αυτό ασχέτως αν δε μιλήσαμε.prist64 έγραψε: Στελιο συγνωμη για το απογευμα δεν σε προλαβα,απο αυριο τα λεμε
Απλά νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε τη συζήτηση σε άλλο τόπικ (ίσως στο Καφενείο) όπως πρότεινε ο Μπαρκαρούτσος. Επίσης, μέσα στην εβδομάδα κατά βάση θα μπορώ να γράφω από τις 19:00 και μετά.
Παντως το αριστερο μπακ ειναι σταυρολεξο για δυνατους λυτες.
Απο την μια εχει διαρευσει οτι η ομαδα ψαχνει παικτη επιπεδου να βαλει ανταγωνισμο στον Μπαμπα απο την αλλη θα φερεις τετοιον παικτη και θα κοπει απο την λιστα;
Η λογικη λεει να βγεις για Ελληνα. Αλλα ποιος Ελληνας αριστερος μπακ επιπεδου ειναι διαθεσιμος για μεταγγραφη; Δεν μπορω να σκεφτω κανεναν.
Απο την μια εχει διαρευσει οτι η ομαδα ψαχνει παικτη επιπεδου να βαλει ανταγωνισμο στον Μπαμπα απο την αλλη θα φερεις τετοιον παικτη και θα κοπει απο την λιστα;
Η λογικη λεει να βγεις για Ελληνα. Αλλα ποιος Ελληνας αριστερος μπακ επιπεδου ειναι διαθεσιμος για μεταγγραφη; Δεν μπορω να σκεφτω κανεναν.
Εν τω μεταξυ η κατασταση θα γινει ακομη πιο συνθετη αν προκυψει πώληση ειτε Ντελια ειτε Κουλιε. Ειδικα τον δευτερο τον φοβαμαι, καθως δεν ανανεωσε, και εδω και καιρο ακουγεται οτι γλυκοκοιταζει την Άιντραχτ. Μακαρι να μετατεθει για του χρονου οποιαδηποτε πώληση, γιατι φετος το ρόστερ ειναι ιδανικο και μπορει να γινει ακομη καλύτερο.
-
Του Κουλιε εξαρταται από το αν θα περάσουμε CL
Ίσως χρειαστεί να αποκλείσουμε την ομάδα, από το μέρος που ο johnnyhatz έχει γυρίσει το πιο επικό βίντεο
Την καλημέρα μου από το Rostock
Υ.Γ. Έκλεισε ο Μεϊτιε· να είμαστε και on topic
Ίσως χρειαστεί να αποκλείσουμε την ομάδα, από το μέρος που ο johnnyhatz έχει γυρίσει το πιο επικό βίντεο
Την καλημέρα μου από το Rostock
Υ.Γ. Έκλεισε ο Μεϊτιε· να είμαστε και on topic
- ΑποστόληςΑ
Ελάτε στο καφενείο. Είμαστε πιο καταδεκτικοί...Stelios Bagios έγραψε: Απλά νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε τη συζήτηση σε άλλο τόπικ (ίσως στο Καφενείο) όπως πρότεινε ο Μπαρκαρούτσος. Επίσης, μέσα στην εβδομάδα κατά βάση θα μπορώ να γράφω από τις 19:00 και μετά.
- ΑποστόληςΑ
DamoN έγραψε:Καλημέρα κάτι άσχετο. Ο Μειτε όντως έκλεισε; Τέλος;

-
Ναι για τρία χρονιαDamoN έγραψε:Καλημέρα κάτι άσχετο. Ο Μειτε όντως έκλεισε; Τέλος;
Το παοκ24 λεει οτι δεν υπαρχει οριστικη συμφωνια με μειτε κ οτι συνεχιζονται οι διαπραγματευσεις κ κραζει έμμεσα το σπορτ24
Αυτά τα διακινεί κυρίως ο Μίχος ο οποίος προβάλλει τις επαφές του με την μανατζερικη πιάτσα.Portable έγραψε:Ο Κουλιερακης θεωρώ πως τέλη Αυγούστου δεν θα είναι μαζί μας.
Αυτός τα μαθαίνει όλα από πρώτο χέρι.
Για να καταλάβεις έμαθε και έγραψε ότι ο ΙΔΙΟΣ ο μειτε πήρε πριν 2-3 εβδομάδες τον λουτσεσκου και του είπε μην με περιμένεις τσάμπα, πάω Αραβία....
Εδώ και χρόνια κάθε καλοκαίρι φτιάχνει πορτρέτα των μεταγραφών των κάτω.... Τι παικταραδες είναι, πόσα έχουν ξοδευτεί για πάρτυ τους... Κόλπο γκρόσο...
Κάπου κατά τον Οκτώβριο Νοέμβριο τους κατηγορεί γιατί φέρνουν παικτακια της σειράς.
Στο θέμα μας...
Εάν περάσουμε θα είναι η Πρώτη φορά που δεν θα πρέπει να βάλει ο Σαββίδης το χέρι στην τσέπη. Δεν θα έχει λόγο να πουλήσει πριν παίξουν οι παίκτες στους ομίλους.
Καλημέρα αδέρφια, διάβασα ένα πετυχημένο στο Χ
Δηλαδή τώρα που έκλεισε για τρία χρόνια θα κάνει κάθε χρόνο προετοιμασία;
Καλώς ήρθες βουνό.
Την Μάλμε να κερδίσω
Δηλαδή τώρα που έκλεισε για τρία χρόνια θα κάνει κάθε χρόνο προετοιμασία;
Καλώς ήρθες βουνό.
Την Μάλμε να κερδίσω
Αναρωτιέμαι τί παίζει με όλους αυτούς τους τύπους. Θα αρχίσω να συμφωνώ με πολλά παιδιά που λένε οτι αντί να ασχολούμαστε με αυτούς εδώ καλύτερα να κάνουμε την πλάκα μας με τον παπά τουιτεράκια.TheCursed έγραψε:Το παοκ24 λεει οτι δεν υπαρχει οριστικη συμφωνια με μειτε κ οτι συνεχιζονται οι διαπραγματευσεις κ κραζει έμμεσα το σπορτ24
Το ΠΑΟΚ24 και οι δημοσιογραφοι του ειναι ο,τι καλυτερο υπάρχει... στην αναπαραγωγη ειδησεων κανα 5ωρο μετα που το βγαλαν αλλο πρωτοι!
Φετος παίζει να μην εχουν κανει μισο ρεπορταζ της προκοπης!
Φετος παίζει να μην εχουν κανει μισο ρεπορταζ της προκοπης!