Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
- Μπαρκαρούτσος
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Ωραίο δεδικασμένο δημιουργείται. Κάθε ζορικλεμές θα αρνείται σαν 5χρονο να πάρει τα μετάλλιά του και όλα καλά. Το αθλητικό πνεύμα.
ΧΦΤΘΟΥ
ΧΦΤΘΟΥ
Προφανώς και είναι κίνηση καλής θέλησης απο τον Γκαγκάτση για να μην έχουν να λένε απο εδώ και πέρα. Προφανώς δεν πρόκειται για καμία δικαίωση του οΑρης διότι σε αυτήν την περίπτωση ο παρατητηρής θα είχε διωχθεί για ψευδομαρτυρία.
Τα ωραία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η προπαγάνδα πάντα φέρνει αποτελέσματα.

Τα ωραία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η προπαγάνδα πάντα φέρνει αποτελέσματα.

- ΑποστόληςΑ
Δεν διάβασα το σκεπτικό, αλλά μοιάζει με λάθος απόφαση.
-
Μάκη δεν μας τα λες καλά άκου εκεί αθώα τα σκωληξ
Δηλαδή οποίος θα χάνει τον τελικό από δω και πέρα θα φεύγει απλά και όμορφα
Δηλαδή οποίος θα χάνει τον τελικό από δω και πέρα θα φεύγει απλά και όμορφα
Ρε θα τρελαθούμε τελειώς λέμε.

Παράτησε την λαλίγκα στα 24 για να έρθει να παιξει στο οαρης. Απορώ πραγματικά με αυτούς που τον συμβούλεψαν.

Παράτησε την λαλίγκα στα 24 για να έρθει να παιξει στο οαρης. Απορώ πραγματικά με αυτούς που τον συμβούλεψαν.
- ΑποστόληςΑ
Μετά τον βάζελο, την χάρτινη και τον Ατρόμητο ομαδάρα θα χτίσει και ο.α.ρ.η.σ.
Βασικά δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί ο συγκεκριμένος στη La liga αλλά γιατί να μην έρθει? Όταν παίρνει 140.000 στη Βαγιαδολίδ και ο συμπολίτης του δίνει κοντά στα 750.000, βάλτα επί 3-4 χρόνια που είναι το συμβόλαιο, μαζεύονται κοντά στα 2 εκατ.
Negative. Ψαξε λίγο την περίπτωση για να καταλάβεις για τι παίχτη μιλάμε. Επίσης η Βαγιαδολιλ δεν είναι Αθενς καλλιθέας.proedros έγραψε:Βασικά δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί ο συγκεκριμένος στη La liga αλλά γιατί να μην έρθει? Όταν παίρνει 140.000 στη Βαγιαδολίδ και ο συμπολίτης του δίνει κοντά στα 750.000, βάλτα επί 3-4 χρόνια που είναι το συμβόλαιο, μαζεύονται κοντά στα 2 εκατ.
Το ξέρω ότι είναι καλός παίκτης φίλε, αλλά ο μισθός του αυτός ήταν..δεν ξέρω τι μπορεί να του τάξανε άλλο για να έρθει εδώ.Εδώ ο Μίχος έβγαλε βρώμα με τον Σιφουέντες, ποιος ξέρει τι μπορεί να ισχύει και εδώ.
Με 2700 αγωνιστικά λεπτα σε λα λιγκα και 7800 σε λα λιγκά 2 δεν υπάρχει περίπτωση ο μισθός του να ήταν 140χιλ τον χρόνο. Τόσα παίρνουν οι πρωτοκλασάτοι παίχτες του λεβαδειακός.
Δεν ειναι εύστοχο. Στα γρήγορα βρήκα δύο thread στο reddit που κάνουν λόγο για αναξιοπιστία.
Μου αρέσει που αναφέρεις το reddit που γράφουν εγώ και εσύ...Που ακόμη και εκεί, διάβασα πως δεν είναι ξεκάθαρο το τι παίζει...Σχετικά με τον ΠΑΟΚ αν εξαιρέσεις τον μισθό του Ζίφκοβιτς όλα οι υπολοιποι μισθοί μου φάινονται φυσιολογικοι...Φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε , ούτε θα μάθουμε ποτέ αλλά κρίνουμε πάντα κατά προσέγγιση...και εμπάς περιπτώσει δεν με ενδιαφέρει καν πόσα παίρνει ο Μοντσού και ο κάθε Μοντσού.
2 μήνες εκτός ο Γιονσον με ρηξη τένοντα
Ελπίζω να μην τους μπούν ιδέες για απόκτηση χαφ επιπέδου γνώστη του ελληνικού πρωταθλήματος
Ελπίζω να μην τους μπούν ιδέες για απόκτηση χαφ επιπέδου γνώστη του ελληνικού πρωταθλήματος