70. Mbwana Ally Samatta
- AlxNeapoli1
Re: 70. Mbwana Ally Samatta
Άλλο αγώνα βλέπαμε μάλλον...Ο Σαματα με το που μπηκε,πίεσε,έκλεψε,δημιούργησε προϋποθέσεις ευκαιριών ,ακούστηκε σε σχέση με Μπράντον δλδ που δεν ήξερες αν παίζει, έκανε τη διαφορά...Έχασε μια ευκαιρία που στο κάτω κάτω ας ήταν καλύτερη και η σέντρα,άσε που όλοι χάνουν ευκαιρίες οι επιθετικοί....Φέτος θα κάνει πράγματα και θαύματα μαζί με Μαροκινό μπροστά...
- NikLiverpool
Πρέπει να το παραδεχθώ πάντως.
Το επίπεδο trolling που έχω δει στο φόρουμ δεν το χω δει πουθενά.
Άλλο level.
Άλλο level.
για να καταλάβω, ο σαμάτα μπορεί παραπάνω αλλά δεν το θέλει?
για ποιο λόγο να μανουριάσει κάποιος όταν, άμα, κι αν.
τον έφεραν και τον πληρώνουν.
ο προπονητής έχει την εντολή ότι εφόσον κάνατε όλοι σας μια επιλογή με αυτήν θα πορευτείτε όπως και με την όποια άλλη επιλογή. μουργκ, ράφα, κουαλιάτα, δεν γυρίζω στο παρελθόν να θυμίσω άλλες παλιές "πετυχημένες"
και τέλος να ρωτήσω.
τι περιμένετε να παραιτηθεί? εσείς αν ήσασταν στην θέση του θα φεύγατε?
για ποιο λόγο να μανουριάσει κάποιος όταν, άμα, κι αν.
τον έφεραν και τον πληρώνουν.
ο προπονητής έχει την εντολή ότι εφόσον κάνατε όλοι σας μια επιλογή με αυτήν θα πορευτείτε όπως και με την όποια άλλη επιλογή. μουργκ, ράφα, κουαλιάτα, δεν γυρίζω στο παρελθόν να θυμίσω άλλες παλιές "πετυχημένες"
και τέλος να ρωτήσω.
τι περιμένετε να παραιτηθεί? εσείς αν ήσασταν στην θέση του θα φεύγατε?
ΝικΛιβερπουλ ακόμα πονάς από τότε που σας το κάρφωσε ο Μπουάνα!NikLiverpool έγραψε:Πρέπει να το παραδεχθώ πάντως.
Άλλο level.
[youtube]4c2hffAPgHZwQWCf[/youtube]
Ο παικτης ειναι σιγουρα πατημενα 40. Σαν τα αμαξια εισαγωγης που χουν κατεβασμενα χιλιομετραMagpies4 έγραψε:Εγώ νομίζω οτι πιό πολύ αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν είναι κάν ψυχολογικό. Ο παίκτης είναι βετεράνος ηλικιακά.Nikos 74 έγραψε:Επειδή η εικόνα που δείχνει είναι βετεράνου, αν υποθέσουμε ότι έχει γίνει μια "παρέμβαση" σε ληξιαρχείο μιας επαρχίας της Τανζανίας, θα νιώθατε εξαπατημένοι ή θα τον βρίσκατε συμπαθή;
Ακου εκει 31 χρονων
- NikLiverpool
Καμία σχέση αδερφέImmemoric έγραψε:ΝικΛιβερπουλ ακόμα πονάς από τότε που σας το κάρφωσε ο Μπουάνα!NikLiverpool έγραψε:Πρέπει να το παραδεχθώ πάντως.
Άλλο level.
[youtube]4c2hffAPgHZwQWCf[/youtube]

NikLiverpool έγραψε:Καμία σχέση αδερφέImmemoric έγραψε:ΝικΛιβερπουλ ακόμα πονάς από τότε που σας το κάρφωσε ο Μπουάνα!NikLiverpool έγραψε:Πρέπει να το παραδεχθώ πάντως.
Άλλο level.
[youtube]4c2hffAPgHZwQWCf[/youtube]Λίβερπουλ συμπαθώ γιατί είναι η πόλη που ζω. Αλλά Αγγλία Newcastle από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου λόγω του τιτάνα Alan.
Παραλίγο τον γλύτωσες κι εκει!

https://www.bbc.co.uk/sport/football/50328589
O Σαμάτα θα αποδείξει φέτο ποιος είναι και θα τρίβουμε τα μάτια μας... ο ανταγωνισμός θα τον κάνει καλύτερο ως τώρα είχε και αυτός ένα κρεσέντο ατυχών εμφανίσεων.
Προς το παρόν βλέπουμε μπουανά στην σουπερ λίγκα.Immemoric έγραψε:Δείτε ρε εδώ λίγο μπουανα στην πρεμιέρ λιγκ με συμπαίκτες τύπου γκριλις, να καρφώνει ομαδες όπως μαν σιτι να γουστάρετε λίγο
[youtube]64zRI0vdWbgtpsEv[/youtube]

- kataramenos5
Ενα χαλασμενο ρολοι ομως αν το φροντισεις ,αν το καθαρισεις και του βαλεις μια καινουρια μπαταρια υπαρχει μια (μικρη ) πιθανοτητα καποιαν στιγμη να λειτουργησει ξανα.beyes4 έγραψε:Ένα χαλασμένο ρολόι δείχνει 2 φορές κάθε μέρα την σωστή ώρα.
Αν αυτο το ρολοι το κοπανας μ ενα σφυρι για ωρες ποιες νομίζεις οτι ειναι οι πιθανοτητες να λειτουργησει?
VfB v2 έγραψε:Προς το παρόν βλέπουμε μπουανά στην σουπερ λίγκα.Immemoric έγραψε:Δείτε ρε εδώ λίγο μπουανα στην πρεμιέρ λιγκ με συμπαίκτες τύπου γκριλις, να καρφώνει ομαδες όπως μαν σιτι να γουστάρετε λίγο
[youtube]64zRI0vdWbgtpsEv[/youtube]
Ο καθένας ο,τι θέλει βλεπει! (Επίσης στην φάση που ανεβασες δεν βρήκε την μπάλα καν γιατί άμα την έβρισκε θα κατέληγε στον ουρανό των διχτυών!)
Νομοτελιακα κάποια στιγμή θα σκοράρει του πουστη δηλ. Μετά τα γραφικά είναι καλός ο Σαματα τώρα κτλ το θέμα είναι να έχει μια σχετική επαφή με τα δίχτυα.
-
Hayate έγραψε:Άλλο αγώνα βλέπαμε μάλλον...Ο Σαματα με το που μπηκε,πίεσε,έκλεψε,δημιούργησε προϋποθέσεις ευκαιριών ,ακούστηκε σε σχέση με Μπράντον δλδ που δεν ήξερες αν παίζει, έκανε τη διαφορά...Έχασε μια ευκαιρία που στο κάτω κάτω ας ήταν καλύτερη και η σέντρα,άσε που όλοι χάνουν ευκαιρίες οι επιθετικοί....Φέτος θα κάνει πράγματα και θαύματα μαζί με Μαροκινό μπροστά...
Έτσι ακριβώς όπως το είδες είναι.
Ο Σαματτα δίνει μέτρα στο γήπεδο που δεν μπορεί να δώσει ο Μπράντον.
Το ποιο απλό να δεις, με την είσοδο που έγινε την στιγμή που ο ΠΑΟΚ έπρεπε να χάσει σε ένταση και φρεσκάδα λόγω εποχής η ομάδα ανέβασε Ρυθμό και επικράτησε χωρίς καν να απολυθεί.
Ακόμα υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι ο Σαματά κάνει για ΠΑΟΚ; Το ερώτημα είναι αν κάνει γενικα για superleague όχι για ΠΑΟΚ . Μιλάμε για επιθετικό που σκοράρει μια φορά στο εξάμηνο και μετά από κάθε παιχνίδι πρέπει όλη η ομάδα να πέσει πάνω του για ψυχολογική στήριξη. Τι άλλο να πούμε. Τελειωμένη υπόθεση είναι. Ας αποδεχτούμε ότι πετάξαμε 2-3 εκ και η ζωή συνεχίζεται.