PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

icue

Re: PAOK TV & PAOK New Media

Δημοσίευση από icue »

Περα απο κανα δυο τεχνικα λαθακια (λαθος αποτελεσμα στους τιτλους, καποια λαθη στους υποτιτλους) ηταν καταπληκτικη δουλεια συνολικα. Αυτο πχ που μεσα στο ματς με τον βαζελο ξετυλιχτηκαν δυο διαφορετικες ιστοριες, μια το φλασμπακ με το τι ειχε συμβει φετος με τον βαζελο και μια με τον Κουλιερακη και την κιτρινη που πηρε, ηταν κινηματογραφικο.

Επισης μαρεσει γενικα στις δουλειες της ΠΑΕ που δεν ειναι ολα τρεις λαλουν και δυο χορευουν. Εχουν και τις δυσκολες στιγμες, και τις αποτυχιες μεσα. Δεν ειναι πανηγυρτζιδες. Ετσι καταλαβαινεις ακομα καλυτερα το μεγεθος μιας επιτυχιας.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

"Ε εντάξει για τέταρτο φαβορί καλά τα πήγαμε"

Υγ4 εμείς μαζί... ΠΑΟΚ

Sent from my iPhone using Tapatalk
george188

Δημοσίευση από george188 »

Πόση υπερηφάνεια, πόση συγκίνηση γι αυτή την ομαδάρα. Έκλαιγα σαν μικρό παιδί. Όπως είπε κ ο Μάκης ο δικός μας ΠΑΟΚ δεν χάνει ποτέ
Άβαταρ μέλους
-keeper-

PAOK TV & PAOK New Media

Δημοσίευση από -keeper- »

Ανατριχιλα και ρίγη συγκίνησης !!!

Την έχω δει ήδη 3 φορές αλλά επ ουδενι δεν αποτυπώνεται στο γυαλί ο άθλος που πραγματικά συνέβη και πως θα μπορούσε άλλωστε ..

Τυχεροί Οσοι το ζήσαμε και ακόμα πιο τυχεροί Οσοι το ζήσατε από τον Ναο !!

«Ο δικός μας ΠΑΟΚ δεν χάνει ποτέ»
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Χωρούσαν άνετα 2-3 ωρίτσες ακόμα :D
θα παίξει στο ρηπητ πολλές φορες.

Και πάλι μπράβο σε όλη την ομάδα για τον άθλο που πέτυχε και για τη χαρά που μοίρασε στον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει στη ζωή μου! :D :pano:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Συγκλονιστικό, ξαναέζησα την σεζόν. Αυτό με τον Ντέλια στον πάγκο να έχει γυρίσει την πλάτη από την αγωνία, με έκανε να ανατριχιάσω ξαναζώντας την αγωνία (τα λεπτά των καθυστερήσεων στο Χαριλάου δεν τα είδα, βγήκα στη Ν. Παραλία).
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτο που εκανε ο Ντελιας το εκανα και εγω. Τα τελευταια 5 λεπτα δεν τα ειδα ποτε. Οταν το ρολοι εγραψε 90 εκλεισα την τηλεοραση και απλα μετρουσα τον χρονο να περασουν τα 5 λεπτα.
Ο Θεος με φυλαξε (και τα παιδια μου) και δεν ειδα την κεφαλια :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Δεν θυμαμαι αν το εχω ξαναγραψει.Το τελευταιο λεπτο με την κεφαλια του ανσαριτετοιου δεν την ειδα ποτε ζωντανα.
Εβλεπα τον αγωνα με τον πατερα μου και επειδη δεν την παλευε ανοιξε το ραδιοφωνο να ακουσει τι γινεται.
Επειδη ειμασταν με streaming ειχε περιπου 1-1,5 λεπτο καθυστερηση και με το που βαλαμε ραδιοφωνο σε 10 δευτερολεπτα ακουσαμε το ΤΕΛΟΣ οποτε δεν πηρα χαμπαρι τι παιχτηκε.Το ειδα μετα στις φασεις του αγωνα.
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

Είδα την κεφαλιά του ανσαριτετοιου ζωντανά. Ευτυχώς είμαι ακόμα ζωντανός.
Έχασε βέβαια η καρδιά 4 χτύπους
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ήσουν μέσα ρε τρελέ;! :o
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ήμουν στο Μακεδονία Παλλάς. Σε χωριστές αίθουσες έβλεπαν τον αγώνα οι σύζυγοι και σύντροφοι των παικτών μας και εμείς σε bar. Στην αποβολή του Γιάννη στο 78΄ άρχισα το μέσα-έξω. Όταν είδα το χρονόμετρο στο 90΄ και χωρίς καν να δω πόσα λεπτά ήταν οι καθυστερήσεις έφυγα τρέχοντας προς την παραλία με 150 σφύξεις/ 1΄. Έστρεψα το βλέμμα προς τον Θερμαϊκό αγναντεύοντας τον Όλυμπο. Μετά από 5΄ που μου φάνηκαν 5 ώρες άκουσα τις ζητωκραυγές από το ξενοδοχείο του Προέδρου και γύρισα πάλι τρέχοντας. Το τι γινόταν μέσα και στην είσοδο προς λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, δεν μπορώ να το περιγράψω.
Το βράδυ εκείνο ξέχασα και την χειρουργική επέμβαση που είχα στο μυαλό μου και στην οποία υποβλήθηκα μετά 3 μέρες. Το συναίσθημα εκείνης της βραδιάς της 19/5/24 ήταν εντονώτερο και από αυτό της 2/5/76 στο γκολ του Γκουερίνο που ήμουν πολύ νέος, μέσα φυσικά στο γήπεδο, στην Θ5 και στην ευθεία της εστίας που μπήκε το γκολ.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Εξαιρετική η ταινία.Πολυ καλή δουλειά με μεράκι, αλλά και με επαγγελματισμό.
Σε όλον τον αγώνα με τον Άρη πρέπει να είχα γύρω στο 28' πίεση.Στην κεφαλιά του Ιρανού δεν είχα κανένα απολύτως συναίσθημα, μόνο θυμάμαι να κραυγάζω "το πήραμε".Είχα γίνει κόκκινος σαν παντζάρι,την άλλη μέρα ξεκοκκινησα.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Μια απο τα ιδιά με το παραπάνω σχόλιο... :mrgreen:
dev

Δημοσίευση από dev »

παντως παιδια μην μυθοποιουμε τνν φαση του ανσαριφαρντ ηταν μια καλη ευκαιρια αλλα οχι φοβερη ευκαιρια

η θεση του παικτη ηταν καλη αλλα η εκτελεση κακη και δεν βρηκε ουτε εστια( ουτε καν ξυστα)

φοβερη ευκαιρια θα ηταν να πηγαινε δοκαρι η να την εβγαζε ο Κοταρ κατω στην γωνια

γιαυτο μην τρελαινεστε. επαιξαν το ματς της ζωης τους και τους κερδισα με 10 παικτες.

και ο Ντεσποτοφ ειχε μια πολυ καλη ευκαιρια να τελειωσει το ματς αλλα δεν την βρηκε καθολου καλα.

ο ΠΑΟΚ ειναι ο μονος μεγαλος με αρχες και ηθος. πηγαμε εκει και σεβατηκαμε τον κοσμο που μαζευτηκε

αν ηταν κανας γαυρος μεσα στον βαζελο θα ειχαν βγαλει τα πουλια τους εξω οι καραπαπαδες και θα εκαναν επιτοπου απονομη

ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ πηγε μεσα στο σπιτακι τους με κοντρα διατησια και εφυγε κυριος σεβομενος τους φιλαθλους και τις οικογενειες στις κερκιδες που θα ειχαν προβλημα σε τυχων ακροτητες αλλα και το αθλητικο ιδεωδες και τις αρχες των ιδρυτων προσφυγων μας.

να θυμηθουμε μονο οτι αυτη η γελοια ομαδα εβαζαν σε τυπικο ματς στην τουμπα γκολ και πηγαιναν και κατουρουσαν στο κορνερ και το εκαναν και μπλουζακι. τοσο μικροι ειναι και τοσο θα μεινουν .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”