Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από nunies4 »

cristiano4 έγραψε:Οι Πορτογάλοι παπάδες γράφουν για αυτόν δεξί εξτρέμ πρώτη θέση και μετά αριστερό...να χαμε να λέγαμε
https://www.transfermarkt.gr/tiago-gouv ... aison=2022
E αρα οτι πρεπει για ΠΑΟΚ. Δεξι εξτρεμ που θα παιζει στην αναποδη πλευρα
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Napoli4 έγραψε:Τι προτιμάτε, Μισιτς ή Μειτε;
Κι αν Μειτε, Μισιτς τώρα ή Μειτε 10-20 Αυγούστου;

Εγώ για να είμαι ειλικρινής προτιμώ Μισιτς, άκουσα πως πιέζει πολύ για την επιστροφή του, γουστάρει πολύ την ομάδα και θέλει να έρθει σαν τρελός.
Και σκέφτομαι, έχεις ήδη τον Καμαρά, ο οποίος είναι λίγο φαντασμένος και ίσως να ψάχνει να φύγει αν τα πηγαίνει καλά, αν έρθει και ο Μειτε που είναι της ίδιας φάσης, έχεις ένα κέντρο ναι μεν καλό αλλά επίφοβο στο κομμάτι της αφοσίωσης στο κλαμπ. Ενώ αν έχεις έναν παίκτη που νιώθει όπως ο Μισιτς, που γουστάρει να παίζει για την ομάδα, δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Αγωνιστικά προτιμώ λίγο περισσότερο Μειτε αλλά η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη, και λαμβάνοντας υπόψη τον χαρακτήρα κλείνω προς τον Κροάτη.
O Misic με Abel ήταν ότι καλύτερο με βάση το γούστο μου έχω δει σε χαφ στον ΠΑΟΚ . Παιχταρας μπροστά τίμιος πίσω με στοιχεία 10αριου, γρήγορος για το ύψος του με φοβερό πόδι.
Τώρα που τον είδα με ντιναμο έγινε πιο 6αρι με έντονες αδυναμίες στην άμυνα αλλά με επιθετικα χαρίσματα .πλει μέικερ από πίσω έχει τρομερό βίσιον του γηπέδου . Επίσης έχει αυτές τις αλλαγές παιχνιδιού που σε ομάδες σαν εμάς που φορτώνουν πλευρές είναι μαστ
Ο Μειτε από την άλλη ήταν ένα κέντρο Μόνος του σε πρωταθλήτρια ομάδα.
Στην αναχαίτιση και στην γρήγορη πάσα με την μια συν στον έλεγχο του ρυθμού ήταν φοβερός. Όταν η ομάδα πίεζε ψηλά οι κερδισμένες μονομαχίες του και η αναχαίτιση ήταν σε άλλο επίπεδο που δεν έχω ξαναδεί.επισης σπάνια ως καθόλου χάνει την μπάλα. Έχει τριπλα και ξεπέταγμα για το ύψος του .
Ο καμαρα από την άλλη νομίζω ότι τα καλά του στοιχεία τα δείχνει ψηλά στο γήπεδο. Δεν τον εμπιστεύομαι να παίρνει την πρώτη μπάλα.
Εν κατακλείδι νομίζω για Ελλάδα ο μισιτς είναι καλύτερος για Ευρώπη ο Μειτε .
Εγώ θα περίμενα Μειτε .
Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να έκλειναν και οι 2 και να θυσιαζονταν ένας εκ των σβαμπ ή Οζντοεφ .
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Στην Μειτετιάδα ένα ερώτημα ειναι αν θα ισχύει το deal με την Μπενφικα, όταν του σηκωθεί του Μειτέ κ πει το ναι. Αυτό δεν είχε χρονικό όριο ή μόνο εμείς βάζουμε deadline στις προσφορές μας?

Επειδή πήγε το Μαράκι τείνω να πιστεύω ότι το deal ολοκληρώθηκε τότε μαζί με την υπογραφή του Μειτέ και απλά ήθελε εξτρα άδεια.
Αλλά εντύπωση μου κάνει η δήλωση του Γκαγκάτση για Αραβία. Τόσο προχωρημένη η επιθυμία για επικοινωνιακή νίκη έναντι του ποκ?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Προσωπικά με ξενέρωσε ο Μειτε και δεν τον θέλω πλέον.
Θεωρώ ότι αν ο ΠΑΟΚ περάσει 2 γύρους στα προκριματικά, τέτοιοι παίχτες θα παρακαλάνε τον Αύγουστο με την προοπτική του τσλ να φαίνεται.

Για Μισιτς έχω εκφράσει κάποιες αμφιβολίες, μιας και θεωρώ ότι κάποιοι έχετε την εικόνα του Μισιτς το 19, δηλαδή σαν 8αρι που 10αριζε. Καμιά σχέση πλέον, τουλάχιστον έτσι όπως τον είδα στα ματς τα δικά μας και με την Κούλα.

Ο Μαριν με έψησε περισσότερο απ' όλους, αλλά το καλό Euro που κάνει θα εκτοξεύσει λογικά την τιμή του.
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

Blackgr4 έγραψε:Εν τω μεταξύ παίζει να είμαι ο μόνος που αποκλείω το ενδεχόμενο να έρθει ο Μπρεθγουέιτ. Ένστικτο, όχι πληροφόρηση.
Ίσως έχω επηρεαστεί από τις προηγούμενες φορές τύπου Γκαμπιαντίνι, που όταν το θέμα τραβούσε για καιρό, στο τέλος δεν προχωρούσε.
Που βέβαια στη προκειμένη ρισκάρω να πω πως δεν με χαλάει καθόλου. Δεν έχω καθόλου καλό προαίσθημα για τον συγκεκριμένο.
Φτασμένος, σε τόσο προχωρημένη ηλικία, με τόσα λεφτά στην άκρη, αδυνατώ να καταλάβω που θα βρει το κίνητρο για να δώσει το 100% στον ΠΑΟΚ.
Χίλιες φορές θα προτιμούσα να πάμε σε κάτι "πιο άγνωστο", αλλά με σοβαρό κίνητρο καριέρας, παρά σε κάποιον που έχει ταβανιάσει την καριέρα του και οι προτεραιότητες του ίσως έχουν αλλάξει.
Δεν βγαίνουν όλοι οι 33+ σαν τον Τάισον..

Για παράδειγμα ο Κούχτα (ήταν ο παίκτης που είχα μάθει πως είναι μία από τις δυο επιλογές για τη θέση του φορ πριν από 1+ μήνα), που δεν έχει ούτε το 1/5 του βιογραφικού του Μπρεθγουέιτ, είμαι σίγουρος πως θα έρθει και θα δώσει τα πάντα και θα σκυλιάσει, γιατί έχει αρκετά χρόνια μπάλας μπροστά του.
Με μια δυο καλές χρονιές, μπορεί να τσιμπήσει και μεταγραφή σε πολύ ανώτερο πρωτάθλημα.
Το είχα υποψιαστεί ότι εννοούσες αυτόν και σε είχα ρωτήσει...
Πολύ θα τον ήθελα αυτόν ή κάποιον σαν αυτόν!
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Gospi έγραψε:
obanebane έγραψε:Εγώ βλέπω Κουαλιατα να παστελωνει διαρκώς και λέω μήπως το παλικάρι είδε ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία, πριν γυρίσει στο σχεδόν ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Ουρουγουάης,για να παίξει σε υψηλό επίπεδο.
Για να δούμε.
Ελα ρε Μπανε, οχι εσυ αυτο...
Ποιος Κουαλιατα ρε συ? Οσα κι αν βαζει στην προπονηση ο παιχτης αποδειχθηκε αψυχος. Τι περιμένεις να δεις?
Δεν ξέρω την ηλικία σου. Εμένα κάποτε η περίπτωση Μπορέλι με δίδαξε πολλά... θυμάμαι γελαγαν και τα τσιμέντα με την πάρτι του...τον εκραζαν όλοι οι βαζελοι....και μετά από 2 χρόνια έπιναν νερό στο όνομα του...οι Λατίνοι έχουν θέμα με την προσαρμογή τεράστιο πολλές φορές που στερεί καριέρες...
kos

Δημοσίευση από kos »

Napoli4 έγραψε:Τι προτιμάτε, Μισιτς ή Μειτε;
Κι αν Μειτε, Μισιτς τώρα ή Μειτε 10-20 Αυγούστου;

Εγώ για να είμαι ειλικρινής προτιμώ Μισιτς, άκουσα πως πιέζει πολύ για την επιστροφή του, γουστάρει πολύ την ομάδα και θέλει να έρθει σαν τρελός.
Και σκέφτομαι, έχεις ήδη τον Καμαρά, ο οποίος είναι λίγο φαντασμένος και ίσως να ψάχνει να φύγει αν τα πηγαίνει καλά, αν έρθει και ο Μειτε που είναι της ίδιας φάσης, έχεις ένα κέντρο ναι μεν καλό αλλά επίφοβο στο κομμάτι της αφοσίωσης στο κλαμπ. Ενώ αν έχεις έναν παίκτη που νιώθει όπως ο Μισιτς, που γουστάρει να παίζει για την ομάδα, δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Αγωνιστικά προτιμώ λίγο περισσότερο Μειτε αλλά η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη, και λαμβάνοντας υπόψη τον χαρακτήρα κλείνω προς τον Κροάτη.
μειτε 10 ιουλιου.
ο γαλλος συνεχιζει στην ομαδα ενω ο κροατης επιστρεφει μετα απο καποια χρονια. υπαρχει διαφορα.
επισης ειναι υπερβολικο και αυθαιρετο οτι ο μειτε δεν νοιωθει και δεν γουσταρει να μεινει.
αν ισχυε δεν θα υπηρχε θεμα μειτε.
θα το ηξερε πρωτος ο λουτσεσκου ο οποιος δηλωσε δημοσια οτι θα τον ηθελε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:
Gospi έγραψε:
obanebane έγραψε:Εγώ βλέπω Κουαλιατα να παστελωνει διαρκώς και λέω μήπως το παλικάρι είδε ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία, πριν γυρίσει στο σχεδόν ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Ουρουγουάης,για να παίξει σε υψηλό επίπεδο.
Για να δούμε.
Ποιος Κουαλιατα ρε συ? Οσα κι αν βαζει στην προπονηση ο παιχτης αποδειχθηκε αψυχος. Τι περιμένεις να δεις?
Δεν ξέρω την ηλικία σου. Εμένα κάποτε η περίπτωση Μπορέλι με δίδαξε πολλά... θυμάμαι γελαγαν και τα τσιμέντα με την πάρτι του...τον εκραζαν όλοι οι βαζελοι....και μετά από 2 χρόνια έπιναν νερό στο όνομα του...οι Λατίνοι έχουν θέμα με την προσαρμογή τεράστιο πολλές φορές που στερεί καριέρες...
Ναι σιγουρα, για αυτο μετα γυρισε στη Λατινικη Αμερικη και δεν επαιξε ουτε εκει. Ιδια με την περιπτωση Μπορελι
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:
Gospi έγραψε:
Για να δούμε.
Σύμφωνοι, αλλά από τα λίγα που είχα δει με την τότε ομάδα του όταν τον πήραμε, προσωπικά δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου. Αν μετά από 2 χρόνια πήγαινε-έλα τον Ατλαντικό καταφέρει να δείξει κάτι θα είναι τεράστια επιτυχία, αλλά δε μου φάνηκε καλύτερος του Παναγιώτη Τζίμα π.χ.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Ο κουλιατα άμα παίξει σε 3-4 ματς..μετά δεν θα βγαίνει από ενδεκάδα...και θυμηθητετο αυτό..
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Για να τον πηρε στην προετοιμασια ο Λουτσε κατι ξερει
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

:roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από aivas19 »

3-4 ματς απο αυτα που επαιξε ηδη; Η απο αυτα που θα παιξει; Μετραει και ο ΠΑΟΚ Β; Γιατι εκει επαιξε ηδη 7
Kxenewmenos4

Δημοσίευση από Kxenewmenos4 »

ερχεται η εσωτερικη μεταγραφη
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Azrael έγραψε:Για να τον πηρε στην προετοιμασια ο Λουτσε κατι ξερει
Φυσικα και ξερει. Οτι δεν εχει αλλο αριστερο εξτρεμ να βγαλει τις προπονησεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”