kataramenos5 έγραψε:Ελα μωρς τωρα ποιος Λουτσεσκου ....
70. Mbwana Ally Samatta
- ΑποστόληςΑ
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Μηδένα προ του τέλους...gika έγραψε:Μα δεν γίνεται εκ των πραγματων να είναι χειρότερη
-
Μπαρκαρούτσος
- AlxNeapoli1
Σαμάτα κάνε φέτος προετοιμασία από την αρχή και θα βγάζεις μάτια φέτος πουλέν μου. Μην ακούς κανέναν εσύ σκληρή δουλειά και φέτο η βελτίωση σου ένα μεγάλο στοίχημα η πρόκριση μας στους ομίλους λιοντάρι της Τανζανίας!!!

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ψιλά γράμματα αλλά έχει ξαναπάρει. Η εμπάθεια σου έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. ΠΑΟΚτση μου εσύ!AlxNeapoli1 έγραψε:Θα εχει να λεει αυτος ο παικτης οτι πηρε πρωταθλημα
- AlxNeapoli1
Ωπ, συγνωμη φιλε. Δεν ηξερα οτι πρεπει να θεωρω παιχταρα τον Σαματα για να ειμαι ΠΑΟΚτσης.
Σορυ ρε, γραψτε το στους κανονες του φορουμ.
Σορυ ρε, γραψτε το στους κανονες του φορουμ.
-
Μπαρκαρούτσος
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να τον έχει δει μόνο στον ΠΑΟΚ και τον θεωρεί παιχταρά.
- AlxNeapoli1
Επειδη το ανεκδοτο περι εμπαθειας δεν εχει δρακο, οποιος θεωρει καλο παικτη τον Σαματα του ενος εκατομμυριου δεν εχει ιδεα απο ποδοσφαιρο. Τυφλωθηκατε απο το πρωταθλημα και θα βλεπετε ολα ροδινα, σε σημειο να λες ειρωνικα "ΠΑΟΚτση μου εσυ" επειδη θεωρω αορατο και τραγικο φορ τον Σαματα, λες και προσβαλλα την οικογενεια του.
- AlxNeapoli1
Κακο να χρησιμοποιεις υπερβολες για να στηριξεις επιχειρημα ε Μπαρκα?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν υπάρχει άνθρωπος που να τον έχει δει μόνο στον ΠΑΟΚ και τον θεωρεί παιχταρά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Όπως υποστηρίζει κάποιος το παοκτσακι τον Τζιμα έτσι πρέπει να στηρίζει και τον αλλυ και τον Ράφα και όλα τα παιδιά. Που έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν για να πετύχουν το στόχο του πρωταθλήματος. Και με προσβάλει η συνεχιζόμενη απαξίωση του παίκτη από συγκεκριμένους λογαριασμούς, συμπεριλαμβάνοντας και του δικού σου.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ.....
Έτσι θα πυροβολάει τα δίχτυα ο Αλί φετο.
Αυτός θα μας βάλει ομίλους με δικά του γκολ.
Πάμε Αλί μην ακούς κανέναν.
Κι εσύ Ραφα δως του καμία ασίστ.
Ουπς λάθος,
Αυτοί δεν παίζουν στην ΠΑΟΚΑΡΑ ρε.
Λουτσε, άλλαξε το σύστημα και φετο παιξτον στο κουτι, να δούμε άσπρη μέρα με τα γκολ του.
Εδώ θα μείνει, για φετο.
Έτσι θα πυροβολάει τα δίχτυα ο Αλί φετο.
Αυτός θα μας βάλει ομίλους με δικά του γκολ.
Πάμε Αλί μην ακούς κανέναν.
Κι εσύ Ραφα δως του καμία ασίστ.
Ουπς λάθος,
Αυτοί δεν παίζουν στην ΠΑΟΚΑΡΑ ρε.
Λουτσε, άλλαξε το σύστημα και φετο παιξτον στο κουτι, να δούμε άσπρη μέρα με τα γκολ του.
Εδώ θα μείνει, για φετο.
Αν επιβεβαιωθουν οι σημερινες πληροφοριες, ο Αλι Σαματα είναι πολυ κοντα σε μεταγραφη στην Al - Kholood της Σαουδικης Αραβιας
Μακαρι να ισχυουν
Μακαρι να ισχυουν
Αν φύγει ο Σαμάτα, σίγουρα θα φέρουμε πρώτο φορ (θεωρητικά καλύτερο τού Μπράντον).
Θα αρκούν αυτοί οι δύο; Πέρυσι είχαμε σε αγωνιστικά λεπτά δυόμισι με τον Τζίμα.
Ποιός θα είναι ο τρίτος όταν χρειαστεί ροτέισιον ή υπάρξει - ώ μη γένειτο - τραυματισμός ή τιμωρία;
Ρωτάω επειδή και να μην έφευγε ο Σαμάτα, νομίζω οτι και πάλι ψάχναμε για φορ.
Πιστεύετε οτι ο Ντεσπότοφ μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή τη θέση αν χρειαστεί, ή τέλος πάντων εσείς πως το βλέπετε παιδιά;
Θα αρκούν αυτοί οι δύο; Πέρυσι είχαμε σε αγωνιστικά λεπτά δυόμισι με τον Τζίμα.
Ποιός θα είναι ο τρίτος όταν χρειαστεί ροτέισιον ή υπάρξει - ώ μη γένειτο - τραυματισμός ή τιμωρία;
Ρωτάω επειδή και να μην έφευγε ο Σαμάτα, νομίζω οτι και πάλι ψάχναμε για φορ.
Πιστεύετε οτι ο Ντεσπότοφ μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή τη θέση αν χρειαστεί, ή τέλος πάντων εσείς πως το βλέπετε παιδιά;